Péterrrrrr máj. 10. 17:01:23 Előzmény kifo2
(3/3)
"Például olyan sokszor volt valaki hiányos öltözetben vagy férfi létére női WC-ben, hogy az már refrénnek is tekinthető." Most kapcsoltam a filmre, és pár perc után a nő a férfi wc-ben van. Nem fordítva. :-)
8/10
kifo2 2020 ápr. 10. - 08:01:09 8/10
(2/3)
Nekem tetszett. Voltak benne kínos és mulatságos jelenetek is. Olyan kínosak, hogy én is szégyelltem magamat a szereplővel együtt :-) A mulatságosak egy részében azért valamelyik szereplő kínosan érezte magát… Nehéz ezekről úgy beszélni, hogy ne lőjem le közben a poént. Például olyan sokszor volt valaki hiányos öltözetben vagy férfi létére női WC-ben, hogy az már refrénnek is tekinthető :-)

Egy csomó kiszámítható jelenet volt a filmben, de ez így volt jó, így volt „logikus” (az eddigi események alapján), minden más kevésbé hitelesnek hatott volna.

Például amikor egyik este Jule elment Jenshez, a barátjához, és az vonakodva engedte be, már tudtuk, hogy a barátnőjével, Bienével van. És nem volt meglepő, hogy később Biene könyvesboltjában kávézó részleg nyílt, melyet Jens látott el péksüteménnyel… Amikor az új főnök elküldte Julét a lakására, biztos volt, hogy találkozni fog ott vagy a (volt) feleségével, vagy a fiával.


Amikor filmismertető azt írja, hogy az „igazgató titkárnője”, akkor ezt úgy kell érteni, hogy több igazgató is van a cégnél, Philip talán a fejlesztési igazgató vagy valami ilyesmi. A címbeli „pokol” pedig arra utal, hogy nehéz olyan főnöknek dolgozni, aki egyik utasításával lehetetlenné teszi a másik utasítás végrehajtását, nem közli az elvárásait, de elvárja, hogy ismerjék, lehetetlen parancsokkal leplezi szerelmét, miközben az egyik munkatárs keresztbetesz, valaki a konkurenciát segíti, kémkedés és bizalomvesztés folyik…

2009 A pokol előszobája 7,4
2011 A pokol előszobája - Szigorúan bizalmas 7,7
2013 Vorzimmer zur Hölle III - Plötzlich Boss (nincs értékelve a port.hu-n)
Ugyanazok a színészek játsszák ugyanazokat a főszerepeket
8/10
kifo2 2020 ápr. 07. - 08:57:39 8/10
(1/3)
A második rész (2011) ma lesz a Story4-en 14:55-kor.