Téma: A porszörny

4/10
Gulácsi Péter jan. 17. 22:11:41 4/10
(6/6)
Nagyon hangulatosan indul a film és a látvány is ütős, de elég hamar rémesen unalmas katyvasszá válik, semmitmondó, idegesítő, üres párbeszédekkel.
Aztán a legvégére felpörög, de addigra már annyira unalmas és röhejesen béna lesz -különösképpen a "szörny"-, hogy már alig bírtam végigküszködni.
Sigourney Weaver nevetségesen szar végső jelenetét, csak a beleerőltetett csúcs ronda néger csaj tudta überelni...
Az egész egy tömény értelmetlenség, magyarázat nélkül.
A képi világ és főleg a szuper zenék miatt adok rá 4-et, amúgy nulla lenne.
1/10
funfun jan. 06. 20:04:51 1/10 Előzmény Rotovics Kázmér
(5/6)
Azt hittem, itt a filmről szokás szubjektív véleményt írni, nem a véleményt írókról.

De ha már... Én meg azt látom, te meg a helyesírásnak nem vagy nagy barátja. A "Látom" után vessző kellett volna. Továbbá nem metafóra, ahogy te írtad, hanem metafora. De akkor hadd pózoljak én is a szarukeretes szemüveges bölcsész szerepében: Si tacuisses, philosophus mansisses.
9/10
offtopic
Rotovics Kázmér jan. 06. 10:38:48 9/10 Előzmény funfun
(4/6)
Látom nem vagy nagy barátja a projekcióknak és a metafóráknak sem, különben megértetted volna, hogy ebben a filmben mi micsoda és kicsoda :Đ
1/10
funfun jan. 05. 18:25:48 1/10
(3/6)
Értelmezhetetlen agymenés. Se füle, se farka. A nagy és félelmetes szörny nevetséges animáció. Erős húzás volt egy 10 éves lányt főszereplőnek megtenni, nem is jött be szerintem.
9/10
Rotovics Kázmér jan. 04. 12:00:31 9/10
(2/6)
Roppant fura film. Baski Sándor linkelt portos kritikáját érdemes elolvasni, hogy ne érjen meglepetés. popkultúra-kultfilmparódiaként vagy horror-komédiaként értelmezhető talán, annak viszont parádés.
6/10
Quad Damage jan. 04. 00:28:50 6/10
(1/6)
Részemről kicsit csalódás volt. Remek ötletek voltak benne, de az egész valahogy mégis inkonzisztens. És van egy olyan érzésem, hogy a magyar szinkron retek.