Téma: A portobellói boszorkány

mulao 2013 máj. 26. - 15:13:33
(2/2)
Már a 7. vagy 8. könyvem Coelho-tól, szóval volt sejtésem mire számíthatok. Nagyon tetszett, bár a Veronikát még mindig nem tudta felülmúlni egyik könyve sem, amit eddig olvastam. Tegnap kaptam ajándékba. Mondjuk nekem az utolsó fejezet kissé zavarosnak/érthetelennek tûnt, bemerem vallani azt nem értettem, mire akar utalni az író vele.

SOPILER

Most akkor tényleg volt egy rendõr pasija Athenának (az újságíró folyton arról beszélt, hogy mindig emlegeti õt, de szerinte nem létezik) és õ ölte meg, szerelemféltésbõl? És a rendõr szemszögbõl van leírva?
user11 2013 ápr. 08. - 21:33:46
(1/2)
A szokásos coelhoi konyhafilozófia és bölcselkedés, talán a megszokottnál izgalmasabb és rejtélyesebb történet és a szokatlan narráció teszi egyedivé. Minden fejezetet más mesél el, persze vannak visszatérõ megszólalók, egyedül a fõhõs nem beszél, az õ szavai mások közvetítésével jutnak el hozzánk. Egy hölgy életútja a román árvaházból Bejrútba, Dubaiba, Skóciába, mindenfelé, kalligráfia, hit, háború, házasság, révület, vallási hisztéria, rengeteg hatás éri. Szórakoztató és érdekes regény, de ne várj sokat tõle.