tombenko 2012 ápr. 21. - 18:07:58
(3/3)
Köszönjük a kimerítõ kritikát. Mondd, láttad már egyáltalán?
1/10
mansons 2012 ápr. 21. - 16:48:29 1/10 Előzmény Grigorij
(2/3)
ez mekkora fos... elkapcsolási faktor!
8/10
Grigorij 2011 jún. 28. - 12:24:46 8/10
(1/3)
Lássuk be, a közölt tartalomnak sok köze nincs a valósághoz...
Dreyfus nem hirdet semmiféle versenyt, hanem miniszteri utasításra az Interpool szuperszámítógépével megkeresteti a legzsenibb nyomozót. És mivel manipulálja a bevitt adatokat - hogy a gép nehogy megtalálja a legjobb nyomozót, mert az esetleg megtalálja Clouseau-t - a legjobb nyomozó egy Clouseau-hoz hasonló idióta lesz.... És amikor az elkezd "nyomozni" elszabadul a pokol! A film gyakorlatilag A rózsaszín párduc nyomában folytatása és a sorozat méltó lezárása! Az amerikai idióta az elõzõ rész tévériporternõjéhez hasonlóan végigjárja a régi szereplõket, akik többsége szintén megpróbálja megakadályozni Clouseau megtalálását.
Roger Moore pedig mindössze eljátszik kétszer egy percnyi utalást arra, hogy valójában õ lenne - plasztikai mûtét után - Clouseau... De ez valójában nem hangzik el a filmben, erre csap pár "aranyköpés" és mozdulatsor utal - ami kizárólag a sorozat korábbi részeit ismerõk számára "jön át".
Az egyik nagyon jó RP film, sajnos szintén Peter Sellers halála után.
(Aki kíváncsi még egy folytatásra, annak ott van a Rózsaszín Párduc fia Roberto Benignivel, Herbert Lommal és Claudia Cardinale-val aki a szintén elhunyt Elke Sommer szerepét, Maria Gambrellit játssza, akivel az ELSÕ részben forgatott együtt Peter Sellers és a történet szerint van egy gyerekük...)