Illiona 2019 febr. 22. - 16:08:22
(236245/239045)
uj sorozat kezdődött a mult pénteken The Fieri Priest - A Tüzes Pap cimmel.
Én rögtön el is neveztem némi áthallással Feri Atyának, miután egyetlen pillanat alatt közel került a szivemhez.
Főszerepben Kim Nam Gil, aki -számomra legalábbis - váratlanul berobbant ezzel a filmmel. Pazar szerep az övé, nagyon jó a forgatókönyv, itt megmutathatja ha nem is mind az ezer arcát, de 999-et mindenképp.
Nyoma sincs már a korábbi depressziónak, az arca letisztult, sugárzó.
A másik főszereplő -a szokásos rosszfiú (férfi) pedig az a Joon Go, aki a Mistyben, mint golfbajnok szerepelt.
Remélem itt nem lövik ki a 4. epizódban, illetve az már elmúlt, és még megvan.
Illiona 2019 febr. 22. - 16:01:54
(236244/239045)
Sziasztok, szép napot mindenkinek!

egyik sem, dehát ez pl a Misty esetében nem is volt cél. Az egy bűnügyi sorozat, ahol a gyilkos megtalálása a cél, számtalan csavarral megspékelve.
Ugyanigy a Bemutatom Őt cimű sorozat is egy feladvány kibogozása, és megoldása körül zajlott. Ennyi fért ott akkor bele.
De ez a romance is a Bonus Book cimű sori kapcsán nekem ezek a témák jutottak eszembe, de válaszok nincsenek.
De persze hogy nem is kell válaszokat találni, csak akkor ennek megfelelően kell mérlegelni.


8/10
edimir 2019 febr. 21. - 23:46:19 8/10 Előzmény Illiona
(236243/239045)
"Ezeknek a sorozatoknak választ kellene adni ezekre a feszitő problémákra, előre gondolkodni 10-20 évvel, de itt csak érezzük a problémát, még a kérdést sem teszi fel, választ pedig egyáltalán nem ad. Szerintem ez dönti el, hogy mennyire komoly a sorozat. Ez a Romance... pl nálam ezek miatt a legalacsonyabb pontszámot kapja csak. "

Ez lenne az ideális. Szerinted a neked annyira tetsző és magasra értékelt sorozatok közül melyik felelt meg ennek a kritériumnak? Misty? Let Me Introduce Her? ??????

Egy ilyen címmel "Romance is the Bonus Book" miért nem szólhat csak arról, amit már a cím is sugall? Nem vállalkozik többre, tény... a készítők a nagy társadalmi problémák helyett kisebbekre fókuszáltak... hogy a könyv, a nyomtatott kiadványok már túlhaladott, avitt... hogy a világ már meghaladta... más a fejlődés iránya? Ez azért mélyebb összefüggéseket és következményeket hordoz, mint amit egyáltalán belátunk belőle.... Nem kellene olyan gyorsan lesöpörni...

Egy romantikus vígjáték ennyire vállalkozik, nem világot vált, nem tesz fel olyan kérdéseket, amikre nem tiszte válaszolni.... Ez van. ettől még lehet szórakoztató, nem hagy maga után mély nyomot, de a maga módján tisztességes....
8/10
edimir 2019 febr. 21. - 23:21:43 8/10
(236242/239045)
Off

Last Empress/Empress Dignity

Spoiler

Nos, véget ért a sorozat. Plusz részeket készítettek hozzá.... nem tudom, mennyiben változtattak az eredeti koncepción... vagy eredetileg is ilyen befejezést szántak-e neki. Magával a végével nincs gondom. egy reális befejezés... olyan, ami szervesen következik az előzményekből... végül kerek, egész lett...
Csak

egyetlen szereplőnek lett egészen furcsa a végén, ahogy szerepeltették. Nem az, ami vele történik, nem is az, ahogy, hanem ahogy eltüntetik a képernyőről közben... Bármi történt is vele, szerettük volna látni, hiszen a sorozat egyik legszimpatikusabb karaktere, az egyik, akiért néztük, aki lendületet adott neki.... kár, hogy a végénél nincs személyes részvétel, csak áttételes minden vele kapcsolatban.... ez komolyan levett a végéből, pedig különben korrekt lenne.... de így maradt az emberben hiányérzet... túlontúl ukmukfukk volt az egész



KÉP: ez tetszett.. szép fordulat...

8/10
edimir 2019 febr. 21. - 19:37:46 8/10 Előzmény Illiona
(236241/239045)
Off

Romance is the Bonus Book - 8. rész
Spoiler

KÉP: - felirat - szándékosan az angol feliratot vágtam ki, nem a guglisat.... nagyon egyértelműen fogalmaz a Nő... számára egy természetes szükséglet a szex.. tehát nem nyűg, nem "házastársi kötelesség", ő pedig nem egy frigid szentfazék. Kb. ennyi...

Hogy miért csalta meg a férje, ebben ő mennyire "hibás"? Bevallom, engem a volt férj nem érdekel, számomra, az én véleményem szerint (!!!!) emberként egy nulla. Mivel ezt már korábban kifejtettem, hogy miért, nem ragoznám... azt a verést a Fiútól nagyon is megérdemelte a sunyi kis patkány.
8/10
edimir 2019 febr. 21. - 19:09:46 8/10 Előzmény Illiona
(236240/239045)
Off

Romance is the Bonus Book - 8. rész
Spoiler

Az a minimális kis töredék, amit házasságról, feleség és anya szerepkörben a "teljesítményéről" tudni vélünk mindenféle spekulációt megenged, nincs kellő érv egyik oldalon sem. Talán szándékosan nem ad a sorozat több támpontot, ránk bízza, hogy gondoljunk a Nőről azt, amit akarunk, töltsük ki a hézagot mi magunk....

Tessék, adva van egy középkorú elvált nő egy gyerekkel.
Ha úgy tetszik, akkor ez a három dolog 3 nagy mínusz, ha NŐ-ként szeretné az életét továbbélni normálisan. Egy társkereső szépen körberöhögné... hogy mit akar, nincsen se lakása, se jól fizető állása, nincsen mögötte egy társadalmilag megbecsült család, nincsenek kapcsolatai.... és ráadásul a három "mínusz"... Láttunk épp elég koreai vakrandit, hogy tudjuk, a nőnek esélye se lenne, csak vmi nagyon problémás férfire, de semmiképp se olyanra, mint ez a két fiatalember....

A sorozat pedig azt mondja, tessék, én bebizonyítom neked, hogy rosszul gondolod, ha ezt a nőt "leírod", igenis van esélye a szerelemre, van esélye egy új párkapcsolatra..... méghozzá nem is akármilyen partnerrel...

Hogy te erre azt mondod, rózsaszín maszlag? Szíved joga, akkor rólad le kell, hogy mondjon a sorozat... téged nem tudott megnyerni. Vagy nem hiszed, hogy egy nőnek sikerülhet a 3 mínusz ellenére, vagy elhinnéd, csak a sorozat nem tudta ezt számodra hihetővé tenni....
Illiona 2019 febr. 21. - 10:37:09
(236239/239045)
Romance is a Bonus Book

nem tudom, hogy ez a szuper nő ebben a sorozatban van-e?
egyáltalán nincs arra semmi utalás, hogy ez a nő annyira élvezte volna a szexet a házasságában. Pont a férje félrelépése mutatta meg, hogy nem volt minden rendben, és pőont nála. Arra sincs utalás, hogy milyen feleség volt. Lehetett ugyanannyi információ alapján akár egy házsártos is. Arra sincs utalás, hogy milyen anya volt. Végül minden pl a ház fontosabb volt neki, mint a gyereke. Az hogy főfoglalkozású feleség volt, egy gyerekkel, és a munkáját annyira elhanyagolta, hogy még figyelemmel sem kisérte, azért elég gázos. Vannak akiknek szintén 1 gyermeke van, és helyt állnak a munkában is, vagyis csak egyfajta szellemi leépülés, vagy a kényelem kellett hogy legyen.
Koreában van még ez a tradicionális családszerkezet, hogy a feleség nem dolgozik a házasság után, hanem ellátja a gyerekeket (sokat, nem egyet). ellátja az öregeket (általában anyós após, és ha nincs fiútestvére, akkor a saját apját, anyját.
Ezt a családmodellt ő megtörte, modern nő akart lenni.
De a modern nő dolgozik, pénzt keres, neveli az egyke gyerekét, és nem kerül hajléktalanul az utcára.
Vagy -vagy. És itt van az a hangsúlyeltolódás, amit én ebben a sorozatban érzek.
A forgatókönyviró nem gondolta át teljesen, hogy mit is akar.
Egyébként ebből is látszik, hogy nő lehetett az irója :)))) Mert egy álomvilágot irt meg, aminek semmi köze a valósághoz, illetve mindenkinek egy jó sorozat. Csak azok számára nem, akik gondolkodnak is.

Egyébként Koreában is nagyon nagy társadalmi gond az, hogy a fiatalok beköltöznek a fővárosba, vidéken hagyva a szülőket, akik nyugdijat sem kapnak.
Szöul lakossága a külső kerületekkel, akik még bejárnak dolgozni, eléri a 20 milliót.
Szöul mellett egész lakótelepek nőnek ki a földből. Itt a fiatalok csak összeköltöznek, ha éppen nem egyedül élnek, és csak egy gyermeket vállalnak, de sokan még azt sem.
Igy öregszik elfelé a lakosság.
Ezeknek a sorozatoknak választ kellene adni ezekre a feszitő problémákra, előre gondolkodni 10-20 évvel, de itt csak érezzük a problémát, még a kérdést sem teszi fel, választ pedig egyáltalán nem ad. Szerintem ez dönti el, hogy mennyire komoly a sorozat. Ez a Romance... pl nálam ezek miatt a legalacsonyabb pontszámot kapja csak.
8/10
edimir 2019 febr. 21. - 06:59:59 8/10
(236238/239045)
Off

Romance is the Bonus Book - 8. rész
Spoiler
Abban igazad van, hogy az "anya" ábrázolásával adós marad a sorozat. Mindent nagyon kevéske kis adalékból igyekszünk kikövetkeztetni. A gyerek 12 éves, 11 évig élt családban, a válásig, addig a nő "anya" volt és feleség csak és kizárólag. ezt nem látjuk igazán.

A döntése, hogy bentlakásos iskolába adja a Fülöp-szigeteken..... Szerencsére sosem voltam hajléktalan munkanélküli, így nem tudom a dolgot megítélni. Biztos, hogy lehetőséget keresnék arra, hogy együtt maradhassunk, de az is biztos, hogy elsődlegesen a gyerekem érdekét nézném, legyen biztonságban, ne nélkülözzön. Ha ennek az az ára, hogy tőlem ideiglenesen külön él, akkor meghoznám ezt az áldozatot, de csak ideiglenes megoldás lenne, a lehető legrövidebb távra.
8/10
edimir 2019 febr. 20. - 16:32:00 8/10 Előzmény Illiona
(236237/239045)
Off

Romance is the Bonus Book - 8. rész
Spoiler

A sorozat nem lesz egetrengető siker, vszínűleg számítottak is erre a készítők, de azért szépen araszolgat felfelé a nézettségben.

A sorozat felvállalja, hogy bizonyos dolgokat igyekszik népszerűsíteni, formálni kicsit velük kapcsolatban a köztudatot. Az egyik ilyen a könyv a másik pedig az "elvált nő", a karrierjét megszakító, majd azt évekkel később folytatni akaró nő.

Először nézzük a nőt. Csak a saját véleményem tudom ebben a kérdésben megírni, nem vagyok koreai férfi. Mi a vonzó a Nőben, hogy két férfi is "rákattan"?

A Nő... 37 éves, intelligens, kedves.. a stílusa lezser nőies, ebben is egyéniség, kényelmes, de nőies ruhák jellemzik az öltözködését... ő csak lótifuti a kiadónál, amolyan mindenes, tehát nem kell a körömcipő és a kosztüm, mindenkihez kedves, mosolygós, segítőkész, szorgalmas, ezért is népszerű a kollégái körében. Kifejezetten jól tartja magát, természetesen szép, smink, ékszerek és trendi cuccok nélkül is. S ami fontos, nem tudja, hogy szép, sőt... ő már a két férfi érdeklődése előtt "leírta" magát nőként, A válás után nem hitte volna, hogy még kívánatos lehet a másik nem számára. Nem egy férfifaló bestia, így nem riasztó a szelídebb férfiak számára.

A Fiúról tudjuk, hogy nála ez egy gyerekkori barátságból kinőtt vonzalom. Mióta a balesetben gyerekként megmentette, a Nő mindig is jelen volt az életében, sok közös élményük van, a meghatározó a közös olvasás a kórházban. Ez változtatta meg gyökeresen a Fiú életét. Mindig felnézett a nőre, tisztelte az intelligenciáját, az önállóságát, a kedvességét. Szerintem ezt nem kell agyonragozni. A Fiú 32 éves, a Nő 37, az 5 év korkülönbség nem fényévnyi távolság. Ráadásul a Fiú mindent tud a Nőről, azzal együtt fogadja el.... számára a Nő emberként és nőként egyaránt vonzó, életében a legfontosabb személy.

A Kutyás Fiú... számára a Nő először csak egy Sors által az útjába kerülő vki, akit különleges körülmények között ismert meg, ezen felül van benne vmi titokzatos, rejtélyes... Művész, jó szeme van, tehát az ázott verébben is felismeri a finom csontozatot, a kecses lábat, ahogy a megtalált cipőbe lép a nő.... Az, hogy vki az esőben minden cuccával együtt ázik fedél nélkül... és a cserép hagymát neki ajándékozza... az mutatja számára, hogy ez az ázott veréb erős ember, akit vszínűleg élete egyik legnehezebb pillanatában ismert meg, ennek ellenére kedves, tárgyilagos és nagyvonalú.
Ez bizonyára felkelti az érdeklődését, szimpatikusnak érzi a másik embert. Talán tetszik neki a természetes szépsége, az öniróniát se nélkülöző szemlélete, a humorérzéke, a kedvessége. Későbbi találkozásaik során pedig érzi, hogy vele minden olyan természetes, erőlködés nélküli, olyan kellemes és magától értetődő.....

Szex. A Sorozat nem prűd. A Nő szájából el-elhangzik, hogy hiányzik neki a szex, a szeretkezés. Tehát ezt a házaséletben bizony élvezte. Szerintem e téren nem volt baj a házasságával. Nem a Nő volt Jégcsap feleség, a férj nem volt monogám típusú, képtelen volt egyetlen nővel beérni, félrelépett a házasság előtt és alatt. Majd a pénzügyi bukás után a szerető családjára akart támaszkodni, így újrakezdeni. Ezért vált el a férfi.

Hogy a Fiú és a Kutyás Fiú egy könnyed szexpartnerre vágyna, olyanra, akivel házasság előtt/nélkül is ágyba lehet bújni, ezért kattantak rá a Nőre? Ha csak szexre vágynának, azt már mástól is megkaphatták volna, van olyan jóképű mindkét fiú. Csak a könnyű kalandért nem hajtanának rá.

KÉP: - felirat - a két fiú életkora....
Illiona 2019 febr. 19. - 21:05:52
(236236/239045)
Romance is a Bonus Book 8 / 16

én is megnéztem ma a 8. epizódot, és nem is értem, hogyan huzták eddig.
A 8 eddigi részben nem volt egyetlen ujszerű ötlet, gondolat sem, ami a szerelmi szálakat illeti.
Ez a két "ártatlan" fiatal pasi, egy középkorú (öregedöt irtam először, de javitottam!) nő, de persze mindkettő rákattan a nőre! ez már annyira unalmas!
Erre egy magyarázatom van, de ezt meg nem irták bele a filmbe, hogy ebben a prüd koreai társadalomban az is számit, hogy valakinek már tapasztalatai vannak, végük is 5 év házasság alatt csak kitanulmányozta az érzékiséget - meg hogy mit hogyan is kell csinálni- vagy ha nem, akkor nagy a baj, hogyan is hibáztathatnánk szegény volt férjet?
Továbbra is hiányolom az " anyát" a filmkockákról, és ekkor erre a nőre gondolok. Az apa ebből a szempontból nem számit, nem róla szól a film.
Miféle példa ez a fiataloknak?
Olyan, mintha nem is lenne gyereke. Azt sem fogadtam el, hogy nem lehet vele, egy anya mindig talál valamiféle megoldást. De ahogy ott elpasizgat, meg oldalog csak, és semmi fénykép, vagy beszélgetés róla: tényleg olyan mint egy felhőtlen fiatalkorú.
Az egyetlen jó ötlet az a könyvkiadás témaja lenne. De ez meg már a múlté.
Persze, most is vannak könyvek, de ezeket már célzottan vesszük meg. (pl a Hunyadi 9 kötetére Bán Mórtól).
Azok a könyvek, amiket bezúztak, azok mind azok voltak, amelyeket senki nem vásárol meg.
Ez is olyan dolog, amit el kellene fogadni. Nincs más lehetőség, a Föld visszafelé nem forog.

Illiona 2019 febr. 19. - 10:13:06
(236235/239045)
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Érdekesen alakult a koreai Box Office a hétvégén!
Az Extreme Job túllépett a 14,5 millió jegyvásárlón!
Ez az a mozi, amiben egy 5 fős nyomozótársaság egy csirke éttermet üzemeltet, hogy lebuktasson egy bandát.
Még letöltőoldalakra nem tették föl a filmet, ezen a hétvégén is volt majdnem egymillió nézője.
Nagyon várom!
Korean Box Office - Admissions for the Weekend 2019.02.15 - 2019.02.17 (www.kobis.or.kr)
# Films Release date Week-end Total
1 "Extreme Job" (극한직업) 2019/01/23 945 408 14 536 378
Kép: az Extreme Job cimű film plakátja
8/10
edimir 2019 febr. 19. - 00:13:13 8/10
(236234/239045)
Off

Romance is the Bonus Book
Spoiler

Nos, a sorozat megőrizte az erényeit, maradt egy kedves, mély humánummal átitatott történet, ami az értékek mellett teszi le a voksát....

Új oldaláról ismerjük meg az eddig rideg marketingigazgatónőt... Úgy tűnik lassan terelgetni kezdik egymás felé Ms Piros Melltartót és a Kutyás Fiút... hmm, ők lennének a 2, számú párosa a sorozatnak?

Megtudjuk, milyen, ha beérkezik egy rég várt kézirat a kiadóba... egy kis babona is társul, hogy biztos siker legyen majdan a könyv.:)))))))))))))))))

S végül megtudjuk... mit jelent a kifejezés... "Szép a Hold!".... emlékeztet kicsit a dömdödömre!:)))))))))))

KÉP: a 20 év ellenére vmi új... érintés másként...
Illiona 2019 febr. 18. - 21:11:14
(236233/239045)
és irr a 2. része az előbbi beírásnak:
Ricemegatron Expert - The magical world of Korean cinema:

"Korábban már mutattam a The Cyclist King Uhm Bok-dong egyik hivatalos előzetesét, mely az ellenállásra és a kerékpárversenyek izgalmaira fókuszált. De azóta láttunk olyan villanásokat is a filmből, melyekben humorral és szerelemmel áthatott, bukolikus idill is kirajzolódik. Reméljük, hogy a film is be tud futni egy olyan nagyívű utat, ami ezekből az ízelítőkből a főhőse számára kirajzolódni látszik."

https://www.youtube.com/watch?v=tehsC_g66dk&feature=share&fbclid=IwAR2biDAtlIeZ6EfqrrqzuWxMeRLP3UDVQypY5RtsuevC-zDH8PnzGv9Qo7g

https://www.youtube.com/watch?v=DKSPwMfvZU0&fbclid=IwAR2ED-i-emZ354wXtly35gnvcF26Kxmh29LXHG3Ojg354CSb2LZcEcMltuU

kép: Rain...


Illiona 2019 febr. 18. - 21:04:53
(236232/239045)
Sziasztok!

Ricemegatron Expert - The magical world of Korean cinema:

"A koreai mozi idén ünnepli 100. születésnapját, mely egybeesik a japán megszállás elleni függetlenségi mozgalmak indulásának 100. évfordulójával. A kettős ünnepet két filmmel is ünneplik, melyek sajátos versenytársai lesznek egymásnak. Ugyanabban az időpontban, február 27-én startol el a "The Cyclist King Uhm Bok-dong" és az "A Resistance", és fut majd versenyt a közönség kegyeiért. Történelemkezelésben, filmes ábrázolásmódban és szórakoztatási faktorban nem is állhatna messzebb egymástól a két alkotás, legalábbis erről árulkodnak az előzetesek.
Eltérő módon reflektálnak arra a szakmai berkekben és a közönség soraiban egyaránt élénken dúló vitára, melyben megy az adok-kapok a szórakoztatás, a dokumentarizmus, a hitelességhez való ragaszkodás és a túlzóan nacionalista érzelemgerjesztés javára és ellenében.
Ember legyen a talpán, aki el tudja találni a legjobb arányt, most nem irigylem egyik film készítőit sem :)"

Jöjjön az A Resistance előzetese!

https://www.youtube.com/watch?v=wYXFRS8dlzk&t=2s&fbclid=IwAR207BnTfZZ_qYujmboLUwoqRnubl0uUcgDRppUqdyxtHD5xFc50lhOFn7E


8/10
edimir 2019 febr. 18. - 19:30:40 8/10
(236231/239045)
Off

Babel - 6. rész
Spoiler


KÉP: még megdöbbentőbb a tény, hogy az a bizonyos másik nő a sógornő!

Eddig mind az Ügyész, mind a Színésznő Feleség irányába nagyon rendes, kedves volt az Elnök Lánya,
A férfiba szerelmes, tiszteli a férfit ügyészként is, mint aki okos és elkötelezett. A sókornőjét is kedvelte, hiszen elköltözésekor még azt is felajánlotta, hogy költözzön hozzá.... Most bizonyára elárulva és megcsalatva érzi magát... vajon felül tud ezen emelkedni, vagy ő is bosszúállóvá válik?

Sok kérdés vár még tisztázásra... de az csak majd legfeljebb a 7. részben történik...
8/10
edimir 2019 febr. 18. - 19:24:34 8/10
(236230/239045)
Off

Babel - 6. rész
Spoiler

KÉP: a kórházban egy másik nőt lát meghitt viszonyban a szeretett férfivel....
8/10
edimir 2019 febr. 18. - 19:22:59 8/10
(236229/239045)
Off

Babel - 6. rész
Spoiler

DE az Elnök Lánya ezzel képes rávenni az anyját....
KÉP: hogy megállítsa a bérgyilkos fodrászt.... épp időben, már az alélt Ügyész torkát vágta volna át...

Hmm, később majd nem kevés gondja lesz abból, hogy Anyucinak beváltsa az ígéretét... a valódi végrendeletet a kezére juttassa.... de most örül, hogy a szeretett férfi megmenekült....
8/10
edimir 2019 febr. 18. - 19:19:42 8/10
(236228/239045)
Off

Babel - 6. rész
Spoiler

A "Fodrász" megkapja az ukázt, végezzen az ügyésszel.... Az Elnök Lánya rájön, hogy a Nagybácsi semmit se mer az Anyja ellenében tenni, tehát az Ügyész elleni bosszút sem állította le... Az Anyjához kell ez ügyben fordulnia... Elnöknét nem hatja meg, hogy a Lánya szerelmes az Ügyészbe... csakis azzal lehet egyelőre eltéríteni a bosszútól, hogy az Ügyész csinálta az Elnök végrendeletét, ő tudja hol van az Elnökné által annyira áhított irat...

Hmm, hogy valóban így van-e, az kétséges... nem valószínű... a Nőnek az ötletet tkp. a Bátyja korábbi szavai adják, amikor keserűen beszámolt neki anyjuk hamis végrendeletes csalásáról..... Akár igaz, akár nem... DE
8/10
edimir 2019 febr. 18. - 19:11:53 8/10
(236227/239045)
Off

Babel - 6. rész
Spoiler

Az Elnök Lánya eleget tesz anyja kérésének...

KÉP: és bejelenti, hogy korábbi munkahelyét feladva a cég jogi csapatát vezeti majd.... - felirat - sajnos látnia kell, hogy a cég jogi csapata a bátyja tisztázásánál nem szakmai érvekre és tényekre kíván alapozni a védelem kialakításában, hanem a hatalmi eszközökre, a Legfelső Bírósággal való jó kapcsolat kihasználására és a médiára való nyomás gyakorlásával a közvéleményt elzárni az információtól.

Ő ennél tisztességesebb, így kiszórja ezt a tehetetlen társaságot....
8/10
edimir 2019 febr. 18. - 19:06:45 8/10
(236226/239045)
Off

Babel - 6. rész
Spoiler

KÉP: Az Ügyész megsemmisíti a pendrive-ot, miután megtudja, hogy a viszonyról a Színésznő feleség is tudott, hiszen így a pendrive, nem csak a sógor, a sógornő, de a Színésznő feleség ellen is felhasználható lenne, mondván, hogy volt indítéka a gyilkosságra... a féltékenység....

Mi már tudjuk, hogy a Színésznő Feleség, az Idősebb Fiú Felesége is látta a videót, ismerte a pendrive-ot... de még nem tudjuk, hogy mikor szertett tudomást róla az Idősebb Fiú, mint ahogy azt sem, hogy mikor került hozzá....
Mivel Tae Min Ho-nak sokat ért ( a sógornő részvényeit), ezért nagyon vigyázott rá, amíg a csere végbe nem megy. A csere haláláig nem ment végbe... itt csak arra tudok gondolni, amit már az 5. résznél írtam feltevésként róla....