Illiona 2019 aug. 08. - 19:15:06 Előzmény edimir
(237305/239045)
Before We Get Married

De már holnap este itt a következő rész, és kezdhetjük előlről, lesni a videót, aztán hány százalékon áll az angol. Ki mit látott benne, ki mit nem látott benne.
Már csak 3 rész van hátra, arra nem is merek gondolni, mi lesz ha nem lesz jó vége!
De hát ez kinai (na jó, tajvani) ezeknek általában jó vége van. (kivéve amikor nem :))) )
Illiona 2019 aug. 08. - 19:02:52 Előzmény edimir
(237304/239045)
Before We Get Married

Igen, de ezek mind csak másodkézből való információk, és olyanoktól, akik egyáltalán nem példamutatóak, emiatt szeretnek bárkit, - mindenkit - az egyenlőség miatt a maguk szintjére lehuzni.
És megint a régi, más sorozatokban megszokott probléma, feltételezel valamit,ami nincs is a sorozatban és azt biztosra leirod, és nem irod oda hogy "véleményem szerint". Most azok, akik esetleg olvasnak minket, mit is gondolnak??? Azért Chu Kehuan a pozitiv főszereplő, és ő is küzd azokkal a problémákkal, amiket itt a tegnap felvázoltam. "Csak" annyi a bűne, hogy nem ismerte fel időben hogy véget kellene vetni ennek a sehová nem vezető kapcsilatnak, évekig benne maradt, "el volt mint befőtt a polcon". Most meg kapkod, gyorsan kitenné a nőt az életéből, az meg csak nem akar menni. Ennyi és nem több.
Nem mondom, hogy nem volt esetleg alkalmi kapcsolata az évek alatt, de azért azt is láttuk, hogy állandóan otthon is dolgozott. Nem volt ez a könnyelmű szexelés az életeleme, ugy mint Han Kefeinek, és partnereinek.
Vagyis szerintem igenis áztatod szegényt. Én meg tiltakozom!!!!! :))))))))
8/10
edimir 2019 aug. 08. - 18:22:13 8/10 Előzmény Illiona
(237303/239045)
Before We Get Married

SPOILER

Chu Kehuan és a nők

Én is újra néztem - szörnyű szenvedés!:))))))))))))))))))))) -, hogy korrekt választ adjak ..

1. Ziyuannal még a végzős iskolában ismerkedett meg 10 évvel ezelőtt (a
Kezdetben szerelem, amíg a nő a megkérdezése nélkül évekkel ezelőtt nem megy el abortuszra, elvetetni a közös gyereküket.
Ezt a férfi nem képes megbocsátani neki, innentől külön szobában alszanak, a férfiban a gyerek elvesztése be nem gyógyuló seb.... tehát nincs köztük innentől testi kapcsolat!

2. Nem volt filmrészlet arról, milyen Chu Kehuan szexuális élete az abortusz megtörténte és Wei Wei felbukkanása között, ami ugyebár több évet ölel fel. Csak megnyilvánulásokból, mások vele kapcsolatos mondataiból lehet következtetni, ebben pedig ott a félreértés/félremagyarázás lehetősége.
Nézzük ezeket!
- a sorozat indulásakor a befektetést a párkapcsolathoz hasonlítja, ez utóbbiba a megcsalást is belekalkulálja.... mondhatjuk erre, hogy realista, de azt is, hogy a dolog számára is természetes, nincs benne e téren erkölcsi gát..

- Ke Fei-be belezúgó fiatal kollégájának adott randizós tanácsok... mondhatjuk, hogy ért a nők nyelvén, de mondhatjuk azt is, hogy bőséges személyes tapasztalataiból kikristályosodó "bölcsesség", de vélhetjük egy éles eszű, jó megfigyelő helyes meglátásainak.

- ugyanez a fiatal kollégája panaszkodik Ke Fei-nek, hogy Wei Wei-be való belebolondulása előtt mennyire másként viselkedett a nőkkel a vakrandikon(!) és a bulikon.... Tehát eljárt vakrandikra és bulikra Chu Kehuan... jó, innentől mindenkinek a képzeletére bízva, hogy miként képzeli el ezen vakrandik és bulik végét Chu Kehuan részéről. A párkereső bulik céljáról maga Chu Kehuan világosítja fel Wei Wei-t anno, elég egyértelműen.
Az én feltételezésem, hogy élt a lehetőséggel, ő is azt kereste, amit Ke Fei, alkalmi szexet párkapcsolat nélkül, ez bennük az azonosság... és csak ennyi! Hogy milyen gyakorisággal? Ahányszor szükségét érezte a "lazítás"-nak.

- azt, amit Ke Fei vág az Exbarátnő képébe, amikor az beront az irodájukba jelenetet rendezni (pofozás) Chu Kehuan feleségének mondva magát , hogy "a pasid minden nap más nőt szed fel, mert nem tudod megzabolázni"... Tudjuk, hogy ezzel a túlzással is csak az Exbarátnő állításának képtelenségére akar rámutatni, nemhogy nem feleség, de még barátnőként se nagy szám....

KÉP: szegénykédet csak a zuhany "áztatja"!:))))))))))))))))

8/10
edimir 2019 aug. 08. - 16:31:48 8/10 Előzmény Illiona
(237302/239045)
Rookie Historian Goo Hae-Ryung

Természetesen létezett, Kin Jeong Un a koppintó!:))))))))))))))

A Csoszon korszak királyi évkönyveiről az ismertető itt: https://en.wikipedia.org/wiki/Veritable_Records_of_the_Joseon_Dynasty
Érdemes beleolvasni, hogy hogyan készült, milyen biztosítékot építettek be, hogy kivédjék a befolyást, még a királyét is!

De már korábban beszélgettünk róla, még a Queen In-Hyun's Man sorozat kapcsán anno...
http://asianwiki.com/Queen_In-Hyun%27s_Man
...ott szerepelt, hogy az időben utazó Kim Boong-Do a jelenben a könyvtárban megtalálható Csoszon kori évkönyvben szereplő bejegyzés változásaiból követi nyomon, hogy bizonyos tettei hogyan befolyásolták a múltat.
Egy időben gyűjtögettem, hogy melyik sorozatban bukkannak fel a koreai nemzeti kincsek...

KÉP: Koreai Nemzeti Kincsek 151. : Annales a Joseon-dinasztia korából - Queen In-Hyun's Man
8/10
edimir 2019 aug. 08. - 15:55:08 8/10 Előzmény Illiona
(237301/239045)
Parasite

Most már az angol felirat is letölthető, korábban csak kínai volt.... Már bemappázva vár, hogy kedvem legyen hozzá.... most kicsit nincs.
Illiona 2019 aug. 07. - 19:03:10
(237300/239045)
Rookie Historian Goo Hae-Ryung

Itt egy másik kép, társai körében, és itt is itt a két irnok.

Remélem nem figyelmetlenek, és nem hagyják hogy a diktátor egyetlen szava is az enyészeté legyen!! :))))
Illiona 2019 aug. 07. - 18:57:46
(237299/239045)
Rookie Historian Goo Hae-Ryung

Amikor most nézem a ma megjelent epizódot, ahogy a király mellett szorgalmasan jegyzetelnek minden szót a történész irnokok, eszembe jutott, hogy bizony Kin Jeong Un Észak-Koreai vezető mellett is mindig van két jegyzetelő ember.
Most csak az a kérdés: ez megvolt a régi időkben is, és csak ezt a régi szokást átvették, vagy
a film készitói loptak ötletet a Nagy Vezértől???

(én eddig abban a hiszemben voltam, hogy feljegyezni a Vezér minden egyes szavár az utókornak, az Kim Jeong Un személyes nagyzási mániája. )

Kim Jeong Un kórházban, és bizony ott van mellette a 2 jegyzetelő ember!
Illiona 2019 aug. 07. - 15:53:30
(237298/239045)
Before We Get Married

SPOILER
Azt nem értem, hogy honnan szeded azt, hogy Chu Kehuan nőket szedett fel, meg Han Kefei módra, könnyelműen élte az életét?
Erre hol volt utalás?
Mert én már többször is végignéztem, és semmi ilyen nem volt a sorozatban?
Tegnap éjjel (hol volt már az este!) is jeleztem, hogy ez nekem nem hihető, de most belenéztem az 1. részbe, és n incs még csak utalás sem.
Egyébként nehéz azt elhinni, hogy 5 évig aszkéta életet élt volna, de erre vonatkozóan nincs semmi információ, akkor egy pozitiv szereplőről miért ne a legjobbat tételezzük fel?
Kép: Jasper Liu. Szegénykémet áztatják :)))))

8/10
edimir 2019 aug. 07. - 01:56:55 8/10 Előzmény edimir
(237297/239045)
off
Everything and Nothing - 3.4. rész
Spoiler

Ma éjjel aztán be is fejeződött ez a kis minisorozat... azt kell mondanom, hogy egy igazi gyöngyszem.
Gyönyörű!
Nem igazán merek semmit se írni róla, mert ezt látni kell. Nagyon összerakták.. és a két főszerepet játszó színész tökéletes...A történet egyedi és kemény, ugyanakkor mégis kap a világ mocska feloldozást... mert még van olyan 17 éves, aki nem hajlandó belemászni a szennybe.... Pedig a felnőttek a képmutatásukkal, a hazugságaikkal, a kisded csalásaikkal mocsárként húznák le...

Ez a felnőttek világáról szóló sorozat a 17 évesek szemével, szerencsére ők megértőbbek és megbocsátóbbak, mint ahogy a felnőttek megérdemelnék.....

KÉP: ... hát igen, ez az anya új barátja... a mozdulat, ahogy a lányához ér, nem éppen atyai...:(((((((
Hogy ezt a mozdulatot másként szoktuk nevezni? Igen, másként... és az ilyen alakokra is van egy bizonyos szó....

Illiona, látod, épp ma este beszélgettünk róla... erre itt van a sorozatban!
8/10
edimir 2019 aug. 06. - 21:40:19 8/10 Előzmény Illiona
(237296/239045)
Before We Get Married

spoiler
Itt az, aki a szuperhős, az Cha Kehuan.

Már erről is írtam, de akkor még egyszer lássuk!

Az ő mulasztása az, hogy eltűri, hogy az Exbarátnő a szerelem elmúltával továbbra is ráakaszkodjon. Rosszul értelmezett kötelességtudatból (a nő anyjának tett ígéret a halálos ágyánál,hogy lányairól gondoskodik). Az Exbarátnő tett arról, hogy Go Han kiszeressen belőle, a férfi tudta nélkül vetette el közös gyereküket. Tkp. Go Han hagyja magát innentől érzelmileg zsarolni (megígérted az anyámnak!), próbálja a nőt a hitelkártyája korlátlan használatával lerázni. Nincs kedve veszekedni, egyszerűen hagyja, hogy továbbra is egy fedél alatt éljenek, de nincs közöttük már semmi. Testi szükségleteire ott vannak a csapatostul felajánlkozó nők, szex érzelmek, felelősség nélkül.....amolyan Ke Fei férfiban!:)))))))))
Olyan hajszás életet élt, amiben végig se gondolta, hogy jó-e így, csak élt bele...
Csak az Exbarátnő célozgatásai, hogy vegye feleségül döbbenti rá, hogy a nő és környezete mennyire félreérti az ő magatartását, hiszen épp hogy elege van belőle, nemhogy magához akarná kötni!
Na, ezen a ponton kezdi el tudatosan a nővel való szakítást lépésről lépésre megtenni.

Nagy a kötelességtudata és igazi úriember, ez nehezíti meg, hogy az Exbarátnő útját előbb kiadja, ill. hogy olyan drasztikusan tegye, ahogy kéne, hogy ezt az önáltató nőszemélyt végleg levakarhassa magáról.
8/10
edimir 2019 aug. 06. - 21:15:59 8/10 Előzmény Illiona
(237295/239045)
Before We Get Married

spoiler
Wei Wei
Nem hazudta szándékosan a szerelmet, sosem akarta a férfit félrevezetni, átverni csak azért, hogy mindenáron férjhez menjen.
Egyszer régebben már írtam erről, most nincs kedvem visszakeresni....
Összejött vkivel, jól érezték együtt magukat kezdetben, úgy tűnt, hogy nagyon hasonlóan gondolkodnak az életről, közös az elképzelésük, egyszer szeretnének családot... és nem elemezgette magában, hogy ez az érzés mi is, hogy valóban erre vágyik-e? Csak belesodródott, aztán jött a Nyugdíjas Terv és ő úgy hitte, hogy így megvalósíthatja a pasassal közösen majd a maga kis egyszerű álmát a családról...

Hogy fokozatosan jön rá arra, hogy boldogtalan és elégedetlen? Igen, nem a spórolástól, hanem a szeretetlenségtől, a gyengédség, a törődés hiányától.. Hogy felismeri, a pasas számára nem ő a fontos személy szerint, bárki nő jó lett volna, ha a Nyugdíjas tervet elfogadja anno...

Hogy homokba dugja a fejét? Igen, a kapcsolat előrehaladtával igen, de azért a homokbucka alól igenis kidugja a periszkópot, ezért tud végül is szakítani.
És persze próbálja menteni előtte a menthetőt, hátha meg tudja változtatni a pasast, azt, ahogy vele bánik. Nehéz felismerés, hogy képtelen rá, hogy hiába érvel, könyörög, a pasas nem veszi sem őt, sem a kívánságait komolyan... elvégre meg van győződve arról, hogy ő jobban tudja, mire is van Wei Wei-nek szüksége. Mivel a kezdet kezdetén mindent a pasasra hagyott már túl késő ahhoz, hogy kapcsolatukban az alá-fölé rendeltséget a partnerek egyenlőségére változtassa, ehhez a férfi lenézi őt.

Wei Wei önáltató volt sokáig, kényelemből... megalkuvásból... megszokásból... a bizonytalantól való félelemtől... környezete (anyja, jövendő apósa) elvárástól?... egy kicsit mindegyik benne lehet, mint ahogy az is, hogy fáj felismeri, hogy 3 évet az életéből vmi/vki olyanra pazarolt, ami nem hogy boldoggá nem tette, de kilopta az életéből az örömöt.. Azért ezt nőként nagy öngólként kell elkönyvelnie, ez sem könnyű... Hát csak ennyire vagyok vonzó? Hát csak ennyire lehet engem becsülni? És ezen a ponton is vereséget szenved.
8/10
edimir 2019 aug. 06. - 20:39:56 8/10 Előzmény Illiona
(237294/239045)
Nem láttam még a filmet, csak olvastam róla... az általad feltett képkivágást nagyítottam fel kicsit...
8/10
edimir 2019 aug. 06. - 20:36:14 8/10 Előzmény Illiona
(237293/239045)
Before We Get Married

spoiler

Vmilyen szinten Wei Wei is felelőssé tehető a kapcsolatuk alakulásáért természetesen, csak azon lehet uralkodni, aki hagyja....És ő hagyta... Először teljesen aláveti magát a barátja Nyugdíjas Tervének, de nem csak annak, minden rigorózus szabályának, mint amilyen a heti egyszeri, csakis szombaton bújunk ágyba közösen... és ez alól nincs kivétel, se évforduló, se születésnap, se bármi rendkívüli alkalom, vagy csak a másik ilyen jellegű igényének figyelembe vétele... ágyő spontaneitás, hangulat, szenvedély!:((((

Mert egy dolog a spórolás, de a kapcsolat milyenségének ilyen mértékű beszabályozása, bekorlátozása egyszerűen agyamentség... agyonracionalizált gépiesség.... tkp. Wei Wei-nek már itt le kellett volna lépnie, vagy kiverekednie a pasasnál a saját igényét....

Hol látjuk őket önfeledten együtt nevetni? Azt, hogy a pasas elengedi magát és Wei Wei is felszabadult?
Ezért is üti annyira szíven Wei Wei-t, amit a karaoke klubban lát.... a pasas lazán átöleli Maise nyakát ... énekel és MOSOLYOG... ők bezzeg sosem voltak így együtt, ezt az oldalát a pasas sosem mutatta meg neki....

Spórolás. Fontos lehet a közös cél érdekében. Három évig Wei Wei be is tartja az eredeti (kőkemény megszorításokat) tervet... Shanghai-ból visszatérve a kocsiban el is sorolja elkeseredetten... a napi étkezésre 150 dollár, az összes program, hogy a hétvégét együtt tölthették a férfinél, max. egyszer hetente a karaoke-fülke, ahol 1 dalt meghallgat 50 dollárért... ruhát természetesen a 3 év alatt nem vehetett, mert a spórolás nem engedte....
Megjegyzem... még a szolgák is kaptak anno uruktól évente egy rend új öltözéket... Wei Wei-nek lám ennyi se jár a Nyugdíjas terv szerint!
Hmm, melyik nő menne bele ilyen megszorításba, ha önálló keresettel rendelkezik?????

Spórolni lehet egy belátható időn belül, mondjuk néhány hét-hónap... de egész életen át... s közben semmit se engedhet meg magának, amire vágyik... az élet élvezetét oltja ki... mert ahhoz igenis hozzátartozik, hogy egyszer-egyszer kényeztessük az ízlelőbimbónkat, hogy kimozduljunk egy szép helyre... vagy igen, egy új ruhától feldobódva nézzünk a tükörbe..... De hogy egyszer se, hogy soha?!!!!

Hát persze, hogy egy idő után belesavanyodik Wei Wei a kapcsolatba, hogy belefárad. Főként úgy, hogy a pasas csak elfogadja Wei Wei áldozatvállalását, de törődést, igazi gyengédséget egyre kevésbé nyújt az idő előrehaladtával.

Szerencsére Wei Wei észhez tér és szakít.
Illiona 2019 aug. 06. - 20:16:19 Előzmény edimir
(237292/239045)
Parasite

SPOILER

Ezek szerint Te is megnézted a filmet! Ennek örülök!
És? Hogy tetszett? Persze a stáblistán kivül! :)))
Szerintem a cselekményről ne irjunk itt, spoiler alatt sem, várjuk meg, hogy többen is megnézzék.
A felirat nagyon hiányzott, d e az ismertetőkből már eleve lehetett sejteni magát a történetet, meg sok jelenet volt egyértelmű.
A film talán utolsó negyedében viszont már felsűrűsödtek a dolgok, akkor már volt olyan hogy semmit sem értettem belőle. De igy is megérte megnézni, amugy is többször nézős lesz.
A koreai Box Office szerint a mostani hétvégén 9000-en voltak kiváncsiak rá, és eddig összesen 10 065 725 jegyeladással büszkélkedhet.
A Taxisofőrünk ujfent nagyot alakitott, de a főszereplő srác is.

Ja még nem hiszem hogy van forditója, remélem nem csap le a kedvenc forditóm erre is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép: az egyik poster
Illiona 2019 aug. 06. - 20:04:29
(237291/239045)
Before We Get Married

spoiler
Itt az, aki a szuperhős, az Cha Kehuan.
csakhogy ő is ludas kicsit. (nagyon, de ő legalább jóképű, neki bármit megbocsátunk, ugye?)
A barátnőjével nincs szexuális kapcsolata évek óta, de azért eddig magához kötötte, nem engedte el, hogy a másik is találhatna valakit, és nem öregen kellene rájönni, hogy külön jobb.

Még most is, hogy rátalál szerelem Wei Wei személyében, csak késve és bizonytalanul engedi el a régi barátnőjét, vagyis neki is több időre van szüksége, de persze azt elvárná, hogy a barátnő az egy pillanat alatt tünjön el.

Vagyis megállapihatjuk, hogy túl gyorsan történt minden, és mind a 4 főszereplőnek lehetett volna másképp is csinálni, és egyikőjük sem érett még egy uj kapcsolatra.

Vagyis pont olyanok mint mi magunk, meg a körülöttünk élők, meg a Földkerekség összes szerelmespárja: a döntéseink mögötti érzelmek miatt hónapokra, esetleg évekre van szükség ahhoz, hogy meglássuk mi a jó ut, és azt hogyan érjük el.
Ezért is érzem annyira közel magamhoz ezt a sorozatot, sokkal jobban mint az eddig látott pár százat.
Illiona 2019 aug. 06. - 19:50:51
(237290/239045)
Before We Get Married

spoiler

Már annyit irtunk közben, hogy vissza kellett keresnem, hol is hagytuk abba.
van még 3 epizód, hogy minden szálat elvarrjanak. Szerintem az elnök felesége azt teszi csak, ami tőle el is várható. Van egy barátnője, és támogatja. Az hogy mennyire van vége a Kehuannal való tiz éves kapcsolat, a részleteket ugy sem ismeri, csak elhiszi hogy eddig minden rendben volt. Őt hibáztatni nem lehet.
Hogy a barátnő hogyan áll helyt a munkában - biztos vagyok benne., hogy jól. Hiszen ki is hajtja a munkatársaiból még azt is, amit nem lehet. :)))
Emlékszel, én már egy résszel korábban is mondtam róla, hogy vigyázat, ez egy okos lány, és ebben a részben ki is derült, hogy igazam van. Wei Wei "okoskodására" csak belefojtotta a szót, hogy tudja, mi az a mesterséges intelligencia. Ez a szópárbaj amugy teljes Wei Wei vereséggel végződött.
Nem védeni akarom őket, de semmi más nem is várható tőlük, pont ugy viselkednek, ahogy talán mi is.

Azért Wei Wei -nek is már rég elege volt a spórolásból, de inkább szerelmet hazudott, és akarta a házasságot a régi pasival, mindenáron ragaszkodni akart a Tervhez, mert az egy biztos viszonyitási pontnak tünt a számára. Homokba dugta a fejét, egy jó nagy homokkupacba.
Most már felemelte, talán világosabban is lát, de az elmult időért ő is felelőssé tehető.
8/10
edimir 2019 aug. 06. - 19:26:40 8/10 Előzmény Illiona
(237289/239045)
És még egy név a stáblistáról....
Budapest Scoring...
Ismertető: https://www.budapestscoring.com/
Hmm, beleolvasva kiderül, hogy nem akármilyen művészek és filmek zenéjének rögzítéséhez nyújtottak segítséget.

KÉP: stáblista, talán így jobban kivehetőek a nevek...
8/10
edimir 2019 aug. 06. - 19:14:28 8/10 Előzmény edimir
(237288/239045)
A 4. magyar név a stáblistán Tóth Márton, a karmester

Kicsi a világ!:) Mert .... Tóth Márton karnagy, a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola tanára, az Exsultate Fiúvegyeskar és a Gemma Énekegyüttes vezetője. Ugyanaz az iskola, ahol Kornél tanul....

És még kisebb!:))))))) Mivel" Sapszon Bálint ugyebár ott volt a stáblistán, de mily meglepő, Két "Sapszon" is erősen köthető a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskolához...

Sapszon Ferenc Kossuth -, Liszt-, Kodály-, és Magyar örökség - díjas karnagy, az MMA rendes tagja, a Gregorián Társaság elnöke, a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola alapítója és művészeti vezetője.

Sapszon Borbála karnagy, a KZMK tanára.
8/10
edimir 2019 aug. 06. - 18:29:39 8/10 Előzmény Illiona
(237287/239045)
A stáblistán szerepel Kristofics Kornél neve is, akkor 7. osztályos volt a Kodály Zoltán Magyar Kórusiskolában.
"A 72. Cannes-i Filmfesztiválon a legjobb filmnek járó Arany Pálma díjat nyerte az a műalkotás, melynek zenei felvételén Kristofics Kornél 7. osztályos tanuló működött közre."
Forrás: https://kzmk.hu/?page_id=44

Ahol fellépett:
Forrás: Richard Wagner: Tannhäuser – KONDOR KATA írása a Budapesti Wagner-napok június 17-i előadásáról
http://operavilag.net/kiemelt/wolfram/
'Nagy öröm, hogy oly sok előadással szemben sikerült kiváló fiúszopránt találni a Pásztorfiú szerepére: Kristofics Kornél szépen csengő, tiszta és magabiztos hangon szólaltatta meg a szólamát."

Illiona 2019 aug. 06. - 16:50:41
(237286/239045)
Parasite
(Végignézve).

NEM SPOILER, minden magyarnak!!

A filmnek amikor vége van, és mennek már a betűk, mire bukkanhatunk a sok hangul név között?
3 magyar névre!!!

Nos az az igazság, én még lefelé töltöttem, amikor a facén az egyik hölgy meglepett ezzel a hirrel, vagyis neki köszönhető. Lehet én nem is várom meg, bár már ért nagy meglepetés a filmek ebben az utolsó, mondhatni legutolsó szakaszában.
Azóta már kinyomozta, hogy a fiatalemberek a zenei hangzásban segitettek:
az egyik:
http://eleknorbert.com/bio/?fbclid=IwAR21-RBOnYCL_Nk7fIPIIcOf4LFwruEOmrqhHQgVRUP5zuQit91bdFdU6p4
a másik:
https://www.balintsapszon.com/bio/?fbclid=IwAR0fBBUwALQ8rjTREkLBzlzzT_f_ymbiMtEckJ7Yad0oxVAd_MYB4g0kb_8

Ennyi volt a nem spoileres hir, a filmről mald késő este. és spoileresen.