10/10
Mara60 2010 nov. 30. - 19:30:16 10/10
(587/239047)
Már ne haragudj, de mi volt azon spoiler, hogy Bidamnak Munno a mestere?
Hisz akinek van szeme az látja.
mokusteszta 2010 nov. 30. - 19:22:10
(586/239047)
Nekem Alcheon az egyik kedvencem. Hûséges, lojális, tudja mi a dolga. Egyszóval szimpatikus.
mokusteszta 2010 nov. 30. - 19:16:54
(585/239047)
Vágják a filmet, mint a répát. Sok tölteléknek ítélt részt is kivágnak, nemcsak a valóban véres jeleneteket. Persze ezt csak azt tudja, aki látta eredetiben. Aki nem látta, annak nem fáj.:)

A szikront, úgy ahogy, már megszoktam.
Deokmané, jellegében nem rossz, a jelleméhez illõ, ha kicsivel mélyebb lenne, tökéletes lenne. Viszont Mishil hangja, az nagyon tévút.
10/10
abcy123 2010 nov. 30. - 19:12:30 10/10
(584/239047)
Na, ha már nagy nehezen rájöttem, hogy mi is a jelszavam ide, mert kb kétszer írta be, viszont rengeteget olvasom a fórumokat. Szóval ha már be vagyok jelentkezve megírom:
A sorozat elején, amikor idelátogattam a fórumra rengeteget töprengtem, hogy ki lehet az a Deokman, kedves orosz. Aztán lesett, hogy Tokmánról, Tokmányról-ahogy én hívom, van szó. A port.hu is Tokmán-nak írja, nem értem miért kell Deokman-oznod, jó tudom a szinkronizálók ez is elb@szták.
Ennyi erõvel nevezhetnéd pl. Júliának is, az is olyan közen van a Tokmán-hoz, mint a Deokman.
Na mindeny, nekem továbbra is Tokmány és Álcsont. Ja, és Szokva:)
flower_baba 2010 nov. 30. - 19:10:00
(583/239047)
Csom Yongot most értettem meg :) mégsem olyan amilyennek gondoltam!! Yushin (szerelmes férfi) Deokman tisztában van a saját érzéseivel? Mert nekem úgy tûnik Yushin hiába bizonyította százszor, hogy megvédi és rá mindig számíthat
Deokman mégis kicsit távolságtartó ( vagy nem szereti szerelemmel Yushint) hm... :) Alcson nagyon szimpatikus.
És Deokman tiszta szép :)
Hogy fog alakulni Yushin és Deokman kapcsolata már nagyon érdekel de ott van Bidam isxD(szépek a fogaixD)
10/10
abcy123 2010 nov. 30. - 19:02:06 10/10
(582/239047)
Kedves, Kiskovácska!
Nagyon köszönöm, hogy lelõtted, hogy a Bidamnak valójában ki is a mestere! Szerencsédre volt ilyesféle sejtése, és így nem ért ANNYIRA NAGY meglepetésként. Ha nem tudod a szádat tartani, nyugodtan szólj, segítek, de abban nem lesz köszönet! Miért nem írod már meg egybõl, hogy mi a vége! Többet nem szeretném látni, hogy szerencsétlenkedsz...

Amúgy tök jó a sorozat, mindennap nézzük a családdal. Miszeng a kedvenc, olyan is buzgó a nõvére árnyékában.

Ja, még vmi. Akinek nem tetszik a szinkron, és már rongyosra nézte a neten meg a gépén, az nem írjon már ide. Nem tudom mi élvezet van abban , ha az általad kifogástalan szinkronizálatlan verzió tetszik neked, de annak ellenére mégis szinkronosan nézed. Szerintem meg tök jó a szinkron, nekem nagyon tetszik. Sokkal jobb, mint eredeti hangon hallgatni a halandzsát, már elnézést, és közben olvasni a szöveget, úgy hogy értsél is vmit a történetbõl. Folyamatosan csak ócsárolni tudtok, semmibe nem nézitek mások munkáját. Ha nem lenne szinkron, és nem adná z m1 akkor ez a film sehol nem lenne Magyarországon. Ugyanúgy csak az a pár életeunt netezõ nézné meg ezredjére, így legalább sokakhoz eljut, olyanokhoz is, akik még hírbõl sem hallottak az internetrõl (pl. nagyszüleim).

Szóval kedves Kiskovácska, nem szeretnék még egy ilyen elszólást látni Spioler nélkül.
10/10
katibb 2010 nov. 30. - 18:46:54 10/10
(581/239047)
Huh, ez a mai rész nagyon sok "emészteni valót" nyújtott! Csak kapkodtam a fejem, ezt újra kellene néznem! (Lehet, hogy éjszaka megteszem, mert állandóan megzavartak!) Cheom Yeong egy igazán önfeláldozó testvér! Yushin meg egy szerelmes "tulok". BIDAMOT MEG MÉG A VÉRENGZÉSEI ELLENÉRE SEM TUDOM UTÁLNI!!! És Alcseon: hát, a hûség mintaképe! Olyan rokonszenvesek ezek az emberek! Örülök, hogy nézem ezt a sorozatot, megszínesíti ezt a betegségekkel és rossz idõvel teli novembert!
10/10
Jacqui 2010 nov. 30. - 18:40:23 10/10
(580/239047)
olyan szép volt ez a rész :)<3
9/10
napraforgó 2010 nov. 30. - 14:11:56 9/10
(579/239047)
Megnéztem, igazad van. Tényleg dühösebb, mint amire én emlékeztem. És azt természetesen kivágták a magyar verzióból, amikor elvágja a katona nyakát.
10/10
kiskovacska 2010 nov. 30. - 14:05:42 10/10
(578/239047)
Én is úgy gondolom, hogy Bidam akkor a csirkehús miatti dühe vezérelte, de mivel nem hülye gyerek, tehát tudta, hogy valakit meg akarnak ölni, mikor a dombon leselkedett, hiszen milyen más okból hasalna annyi ember és figyelne a távolba. Aztán persze az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor meglátta a drága húst, ami neki tabu és ezért értékes. Munno egy roppant megfontolt és okos ember, ezért nagyot hibázott Bidam nevelésében, de nem volt ez így mindig. Bidam gyerekes és kicsit ügyefogyott viselkedése egy álca, hiszen így nem kell mindig elszámolni a tetteivel.

*******Spoiler*******: Majd kiderül, hogy miért viselkedik, így és az is, hogy nem mindig viselkedett így Bidammal, csak várjátok ki és ne ítélkezzetek addig!*********Spoiler********