10/10
vondermonarchi 2013 jún. 25. - 01:06:41 10/10
(192247/239047)
Haragudni lehet nem haragszom sokáig egy bizonyos helyzet miatt, de nem szoktam felejteni és ritkán bocsátok meg, sok dolgot pedig sosem :))

A Biblia a mai világban már nem ér semmit, mások az emberi normák, erkölcsök.
10/10
offtopic
kimbin01 2013 jún. 25. - 01:05:50 10/10
(192246/239047)
Most L, nézem tovább az Irist.Jó éjszakát, szép álmokat.
10/10
offtopic
kimbin01 2013 jún. 25. - 01:04:19 10/10
(192245/239047)
Szerintem a pü., mint a neve is mutatja, személyes, privát írásra való, amit offtopicban sem
szeretnénk nyilvánosságra hozni. Úgymint e-mail, telefonszám, és más ügyes-bajos privát
üzenet, de szerintem arra nem való, hogy ott a másikat sértegessük.
Arra használjuk amire való!!
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 25. - 01:01:58 10/10
(192244/239047)
Értem. Csak láttam egy képet a filmbõl és olyan rosszfiús kinézete volt,mint egy gengszternek.
offtopic
maggi99 2013 jún. 25. - 01:00:41
(192243/239047)
Hát, beszédben én is sokkal jobb vagyok, mint ez köztudott.
De ha csak a billentyû áll rendelkezésre, mit tegyünk?

Mi szerencsések vagyunk. Te sem tusz sokáig haragudni és én sem. De ezzel nem mindenki van így. Ha dühösen kiszalad valami a számon, akkor az én haragom már nagyjából el is múlt. És holnap biztosan itt leszek újra.
De nagyon sok ember nem így van vele. Amit kimondunk, számukra az nem csak egy rosszkedvú, vagy ingerült mondat. Hanem kétségbeejtõ, bántó dolog. Ami annyira fáj, hogy törölteti magát miatta. És még hetek múlva is felemlegeti, nem tud túljutni rajta. Talán soha nem is fog. Ezért nem merek én sok mindent megtenni. Ha valakit védelmembe veszek, akkor egy másik embert azzal ledorongoltam, hiszen azt mondom, nem helyesen cselekedett. És nagyon sok embernek ez nagyon tud fájni, fõleg ha nyilvánosan kapja a letolást. A nyilvánosság megalázó tud lenni :(((
És bár lehet, hogy igazam volt, de talán nagyobb sebet ejtettem azon akit letoltam, mint amit esetleg a másik elszenvedett. Persze fordítva is igaz lehet. Sajnos :((
Melyik ujjamat harapjam?
A Biblia tudja: Ha atyádfia rosszat cselekszik, vond félre és négyszemközt fedd meg...
Én ebben jobban bízom...
10/10
offtopic
kimbin01 2013 jún. 25. - 00:59:33 10/10
(192242/239047)
Egyik se rosszfiú, mindenki ügynök, és csak parancsot teljesít. Majd a végén nyilatkozom,
hogy mégis az volt-e.
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 25. - 00:57:56 10/10
(192241/239047)
Tényleg, õ fog játszani benne. Na majd egyszer én is megnézem az Irist :)
10/10
offtopic
kimbin01 2013 jún. 25. - 00:56:05 10/10
(192240/239047)
Nem tudom, még él....mindenesetre nagyon belemerültem, szeretem az izgalmas filmeket.
Aztán remélem a 2. sorozat fordítása is kész hamar, arra nagyon kíváncsi vagyok
Jang Hyuk miatt.
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 25. - 00:48:39 10/10
(192239/239047)
Szia !
Jang Dong Jik meghal az Irisben ? Azt hiszem õ rosszfiú, ugye?
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 25. - 00:47:40 10/10
(192238/239047)
Nem igazán szeretek írni, jobb szeretek beszélni. Sokkal indulatosabb vagyok olyankor és keményebb . Ráadásul a másikat a metakommunikációja mindig elárulja, míg írásához lehet kell pár perc, hogy rájöjjek mit is gondol igazán :))

Nem kell félni nekem pü-t írni :)) Ha megbántódom visszaírok de nem törlöm magam. Még sosem töröltem magam, ha bajom van nem jövök pár napig de aztán úgysem bírom ki tovább, még ha meg is fogadom, hogy na ide Shillára aztán soha többet nem jövök.
A legelsõ ilyen "nem jövök többet" gondolat akkor volt még amikor vitáztunk a bolond bipbip-el és senki de senki nem védett meg. Na akkor már kezdett körvonalazódni bennem, hogy azért Shilla sem "szent part", ugyanúgy mint az életben csak magadra számíthatsz.
offtopic
maggi99 2013 jún. 25. - 00:46:15
(192237/239047)
Én is szeretem, úgyhogy meg is fogom nézni. Fõleg, hogy Angyalmosoly tábornok is benne van :))

A bátorságodért meg külön köszönet. Azt hittem, hogy Te is egyike vagy a "sokaknak", akit zavarnak a geometriai leckék :))
offtopic
maggi99 2013 jún. 25. - 00:42:23
(192236/239047)
Tudod, az a baj, hogy ha nem veszünk észre valamit, az tényleg olyan, mintha nem is lenne.
Nem arról beszélek, hogy elnézek direkt mellette, hanem arról, hogy tényleg nem veszem észre.
Talán azért nem, mert fáradt vagyok, vagy másra figyeltem. Vagy csak simán azért, mert nekem az nem veri ki a biztosítékot. Tényleg nem egyformák az antennáink. De ez nem bûn, csak tény.
10/10
offtopic
kimbin01 2013 jún. 25. - 00:41:16 10/10
(192235/239047)
Igen, bátor vagyok, mert mindenkinek szeretek örömöt szerezni a kedvencei képeivel.
Crunál meg pókhálós lesz a szögmérõ és az ívmérõ, ha nem használja.

Nagyon izgalmas, szeretem az jó akció, és kémtörténeteket.
offtopic
maggi99 2013 jún. 25. - 00:37:08
(192234/239047)
Tudod ki fél a legjobban levelezni Veled? Én :((
Már egy hete szerettem volna Neked írni, de sosem sikerült elég bátorságot vennem hozzá.

Tudom milyen óvatosan vigyázol erre a helyre. Szoktam néha látni a más fórumokon írt hsz-idet. Minél haragosabb voltál máshol, én annál jobban értékeltem azt, hogy erre a fórumra úgy jössz, mintha hímes tojásokon járnál. Tudom milyen nagy dolog ez annak, akinek vehemens a természete. Tudom, mert az enyém is az. Csak nekem irtó nagy szerencsém van, mert a robbanékony természetemhez nagyon magas ingertküszöböt kaptam. Én nem visszafogom magam, hanem csak simán nem dühítenek dolgok. De ha igen, akkor képtelen vagyok visszafogni magam. Ezért is értékelem a Tiédet.

Féltem, ha személyes levelet írok és elmondom, amit gondolok, esetleg megbántódsz és Te is elmész.
Még a baráttól sem halljuk szívesen, ha kritizál minket. Fõleg nem akkor, ha amúgy is túlfûtött a helyzet.
Minden törlés indulatból történt. Haragból, vagy elkeseredésbõl. Többet már nem szeretnék.
Mert visszajönni nagyon nehéz egy ilyen lépés után. A legtöbb embert ez tartja vissza.
10/10
offtopic
zenepalota 2013 jún. 25. - 00:32:51 10/10
(192233/239047)
Most egészen békés a hangulatom,sõt!
Amit nem veszünk észre, az nincs is?
Semmi gond azzal, ha nem akartok felmerült problémákkal foglalkozni,,, de attól még az akinek van,, elmondhatja,, bár úgy tûnik nincs hozzá vevõantenna. :((
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 25. - 00:28:20 10/10
(192232/239047)
Nem mondanám, hogy gyors a Port :))))
offtopic
maggi99 2013 jún. 25. - 00:25:43
(192231/239047)
Ne, kérlek ne légy dühös.
Pont ez az, ami a legkevésbbé segít a dolgon.

Igazad van az asztal alá söprésrõl. Pont ez volt az, amire én is rájöttem, igaz kicsit késõn.
Azt hittem, hogy csak stílusvitáink vannak és néha egy-egy ember rosszkedve. Ami nálam simán belefér az elfogadásba. És ezért nem is vettem komolyan. És próbáltam csitítani is, hiszen minek összeveszni néhány apróságon.
De rá kellett jönnöm, hogy sokkal több van mögötte, mint gondoltam. És ezen már nem segít, ha nem beszélünk róla.
Tényleg tisztáznunk kell, mert még mindig nagyon sok dolgot nem értek. És gondolom nem csak én.

De ez csak akkor megy, ha beszélünk, nem pedig haragszunk. A más vélemény nem bûn, sõt. De csak akkor van hatása, he tényleg megosztjuk.
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 25. - 00:23:32 10/10
(192230/239047)
Hát most elszomorodtam, velem nem levelezik senki újabb emberke, még a 2 héttel ezelõtti vasárnap óta sem, lehet félnek tõlem ? :)))))))))))))))

Miért csodálkozol azon, hogy azt érzem nekem szól ez a kikapás ? Hisz csak én, Judy és ZP voltunk egy véleményen az elmúlt napokban. Judy ugye elhagyta Shillát végleg , ZP alig van fent a fórumon, így ki másnak is szólhatott volna ez a megjegyzés. De komolyan, írnál nicknevet kire gondoltál, hogy kikaptok a félmeztelen képért ? :)))
offtopic
maggi99 2013 jún. 25. - 00:17:13
(192229/239047)
Fura, Te már nem az elsõ vagy, aki azt hiszi, hogy én sokat levelezek. Szinte egyáltalán nem írok. Akikkel korábban leveleztem, tudják is, hogy milyen ritkán válaszolok mostanában. Szégyellem is magam miatta.
Ezért is nem értettem szinte semmit az egészbõl.
Persze most azért jó sok levélváltásom volt nekem is, de ez csak múlt vasárnaptól.

A másik furcsa dolog, hogy Te voltál most a hatodik, vagy hetedik ember, aki arról beszélt nekem, hogy egy kijelentés neki szólt. (nem az én kijelentéseimre gondoltak). És én valamennyi esetben meg voltam róla gyõzõdve, hogy azt pont nem neki szánták. Ezek szerint lehet, hogy nem oda találtak a szavak, akiknek szóltak? Azért ez elég gáz, hogy ennyire félre tudjuk érteni egymást :(((
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 25. - 00:16:03 10/10
(192228/239047)
Úgysem fogja leírni senki ha gondja van, legalábbis nem itt nyilvánosan. Pü-ben persze :)))
10/10
offtopic
zenepalota 2013 jún. 25. - 00:13:06 10/10
(192227/239047)
Szervusztok
Azért az nagyon érdekes, hogy néhányan elmodhatják, mi az ami foglalkoztatja õket, van akit pedig leszólnak miatta, vagy agyonhallgatják.

Kedves Nagymacs,, Maggi már sokadszorra tett megjegyzést arra, hogy kikap az aki "valamilyen" képet feltesz,, mi ez, ha nem szurka - piszka,, és ha észrevesszük, akkor mi vagyunk kötekedõk?

Tényleg olyanok is megszólaltak az elmúlt napokban akik eddig nem tették,, fogadjuk õket,, , vagy annyira rossz volt ez?

Haragosan ránk szóltatok, hogy hagyjuk már a számotokra kellemetlen témát,, abba hagytuk,,, anélkül, hogy bárki is értett volna bennünket.
Nem mi kezdtük újra ,, és a hozzászólások teljes ismerete nélkül hangottak vélemények,,, még más fórumokon is,, amit megint csak mi szó nélkül hagytunk.

Van aki azért nem jelentkezik a találkozóra mert X, vagy Y ott lesz,,, mindenki felnõtt ember,, tegyen belátása szerint,, de ne mondja meg a másiknak, mit tehet az , és mit nem.
offtopic
maggi99 2013 jún. 25. - 00:09:52
(192226/239047)
(Bocs, lesz egy kis fáziskésésem, mert irtó lassú a netem...)

Pont az a probléma, hogy Te már túl vagy rajta, mi meg még nem.

Te dühös voltál, kitálaltál és mostanra megnyugodtál, mert kiadtad magadból azt, ami feszített.
Döncimama is dühös volt, õ is kitálalt és kész.

De mi jó néhányan még csak most kezdjük felfogni és megemészteni mindazt, ami történt. Nem újra elõvettük a témát, csak mi még nem vagyunk túl rajta.
Sajnos az igazi békéhez mindenkivel tisztázni kell a dolgokat. Ha most más fogja vissza magát, akkor benne maradnak meg a feszültségek. És az újabb elrejtett bomba lenne.
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 25. - 00:09:23 10/10
(192225/239047)
Idõnként valóban szoktam levelezni, kérdeznek a kutyákról és hogy én hogy vagyok. De ha bárkit megkérdezel akikkel te levelezni szoktál egy kezükön meg tudják számolni azt a levélváltást amit az elmúlt KÉT és Fél ÉVben velem váltottak, mindenki, kérdezz rá nyugodtan és nem levelezek, ha gondom van kiírom ide. Azért is van ennyi haragosom itt, mert nem tartom a szám ha valami nem tetszik.

Ráadásul én írtam 2 hete, hogy a pü öl meg mindent. Csak kuncogtam amikor ezt edimir felhozta most, hisz már rég leírtam.
offtopic
maggi99 2013 jún. 25. - 00:03:26
(192224/239047)
Nem! Ez a kikapás nem Neked szólt.
Igazából annak a ténynek, hogy senki nem tudja, ki mit szeretne. Senki nem mondja el, csak hallgatunk.
Én se itteni hozzászólásból tudtam meg, hogy nem tetszik, amit csinálok. Bár úgy lett volna.
Jószerével semmirõl nem tudtam semmit. És amikor próbáltam kétségbeesetten kideríteni, kiderült, hogy az indulatok jó részét a fórum hátterében zaljó levelezések generálták.
És ez volt az a pont, ahol végleg paff lettem.... Hogy tudnék én bármit helyeselni, vagy elutasítani, ha nem is tudok róla?
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 23:57:09
(192223/239047)
Igazad van, ezt már korábban szóba kellett volna hozni :((
Semmiképpen nem volt jó, hogy eddig vártunk vele. Ezek a dolgok valahogy elmérgesednek, ha nem azonnal beszéljük ki.
Hibásnak is érzem magam eléggé. Nem figyeltem oda. De sajnos nekem se mindig egyformán van idõm feljönni.
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 24. - 23:55:45 10/10
(192222/239047)
Hát drága hisz pont arról beszélgettetek a hétvégén, hogy miért nem mondja el mindenki ami a szívét nyomja? Én most ezzel kérdeztem rá arra a tényre, hogy ha már abbahagytam 10 napja a témát akkor miért kell újra elõvenni. Lehet nálam próbálkozni, hisz ez a "kikapás" egyértelmûen nekem szólt én pedig megfogadtam, hogy ezentúl semmit nem hagyok szó nélkül.
Ha jól emlékszem az elmúlt 10 nap jó volt itt Shillán, de aztán valami történt a hétvégén, például az hogy edimir elkezdett visszaolvasni , de azt amit a moderátorral KITÖRÖLTETTEK (nem a modi magától törölt) azt biza nem tudta elolvasni, így az igazi részletek eltûntek, szóval edimir újból felkavarta a vizet.

Mondjuk erre te is rátettél egy lapáttal, hogy addig nem jössz a találkozóra amíg nem jön mojzsita és döncimama. Kérdem én, megnyugszol és elmész ha én nem megyek ?

Szóval még egyszer, nem volt vicces amit írtam Magginak ?
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 23:51:54
(192221/239047)
Én tényleg azt hittem, hogy örömet szerzek ezekkel.
Több, mint egy hete tölti a gépem a Poseidon 5. részét nagy felbontással. Elég lassú sajnos. Gondoltam, megszerzem Neked azokat a kockákat jó minõségben :))))

Tudom, hogy nem ez az életed célja, de gondoltam arra jó lesz, hogy egy kis vidámságot hozzon. Mellesleg tényleg nem rosszak azok a kockák :)))
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 24. - 23:47:37 10/10
(192220/239047)
Szia !

Naná, hogy azért írtam :))

Mikor is kaptál ki ? :)))
Egyáltalán nem azért lett ebbõl a vita anno 2 hete, mert idõnként feltettünk -én is- pár félmeztelen képet esténként valóban jó testû koreai színészekrõl (és nem vézna huszonéves kölyöktestrõl) .

Ráadásul úgy tûnik, elég elkeserítõ módon hogy max ennyi jött le abból a kifakadásomból, hogy minek van ennyi klónkép és miért nem kapott meg egy fórumozó egy letöltési linket.

Olvastam edimir és döncimama mélyreható hétvégi eszmecseréjét a másik fórumon, ami szintén elkeserített. Döncimama felveti, hogy miért nem kérek bocsánatot mojzsitától, mert akkor visszajönne. Miért is kellene nekem ezt tennem? Egy valamit valóban benéztem csúnyán, mégpedig azt a beszólását Szilvia felé, amikor Szilvia kifakadt a Poseidon nézése közben. Sajna nem tudtam, hogy így szoktak egymással beszélgetni és ez náluk a normális letolási hangnem ( az én baráti körömben nem ez a szokás). Ezért emiatt valóban nem kellett volna védelmembe venni Szilviát. De minden mást fenntartok.

Azt pedig tényleg nem tudtam értelmezni amikor te és edimir beszélgettetek szombat-vasárnap és azt mondtátok, rossz ez a most kialakult légkör. Egész héten jó beszélgetések folytak, mindenki ( még az is aki csak ritkán jár errefelé) igyekezett benézni, beköszönni. Úgy gondolom pont az elmúlt hét mutatta azt, hogy valóban mások is akarnak változást és tesznek is ezért, igyekeznek, figyelmesek akarják Shillát, úgy mint a kezdetekkor 1-2 éve.
Szerintem nem most hanem pár hónapja kellett volna ez a hétvégi gondolatmenet.
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 23:45:52
(192219/239047)
Nem jöttél semmire vissza. Ne izgulj.
Csak én voltam kicsit pikírt :((

Nem véletlenül vigyázok annyira, hogy ne tegyek ilyet.
De ebbõl nem lesz veszekedés, max. vita. Az meg bele kell hogy férjen.
Bízom benne :))

Hegyet meg csak olyat válassz, ahonnan le tudlak hozni :))))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 23:41:42
(192218/239047)
Aztán megtudtam, hogy sokan nehezményezik, hogy túl sok a kávé reggel, meg a "napfelkelte", a személyes életünk kibeszélése és egyéb bohóságok.
Nagyon meghökkentem, mert én eddig azt hittem, hogy ez öröm másoknak. Azért is csináltam. Pedig én elég rossz paszban vagyok reggelente. Az nem az én napszakom. De valahogy jó volt, mert arra gondoltam, hogy aki feljön napközben, megtalálja a személyesen neki szóló üzenetet...

Azóta nem teszek fel csak egy-két képet és semmi személyeset. Nem igazán szeretem másokra eröltetni magamat.

De azért próbáltam utána járni, hogy ki mindenki szeretné másmilyennek a fórumot. De valahogy nem találom õket.
Nem vagyok nyálcsorgató öreglány. És a kockák is csak akkor izgatnak fel, ha reggel pont azt a kockás inget keresik a családtagjaim, ami éppen nincsen kivasalva :(
De arra nagyon jók voltak, hogy nevetni lehessen és vidáman indíthassuk a napot.

Amikor arról beszéltetek, hogy meg kéne újítani a fórumot én is egyetértettem Veletek. De én az esti jó kis beszélgetésekre gondoltam. Hogy többen legyünk fent este. Ne csak mindenki a maga sorozatát nézze. Én minden este itt vagyok, ha nem is korán. De szinte sosem vagyunk kettõnél többen egyszerre fenn. Elbeszélgetek én magammal is, de az megy net nélkül is.

Álmomban sem gondoltam, hogy a fórum megújítása azt jelenti, hogy még ennél is kevesebb legyen fenn és hogy ne lehessen nevetni.

Én inkább még több mindent szerettem volna itt látni. És több mindenkit. Vetítést, közös beszélgetést, nevetést....
10/10
offtopic
nagymacs 2013 jún. 24. - 23:41:00 10/10
(192217/239047)
Na tessék, már megint mire jövök vissza!

Ne haragudj, Vonder, de ez nem volt vicces. :((

Kedves shillaiak! Eddig próbáltam menteni, ami menthetõ, de elfáradtam. Nincs kedvem már hozzá. S azt se tudom, van-e még mit menteni. :(
Még gondolkodom, hogy töröljem-e magam, de hogy elmentem a Taebek-hegyre, az biztos.
Orosz prof, szavaival búcsúzom: Legyetek szeretve!
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 23:28:40
(192216/239047)
De nem bánom, hogy szó esett róla.
Tényleg érdekelne, hogy ki mit szeretne a fórumon látni.
Én szinte sorról-sorra megírtam múlt szombaton, hogy én milyennek szeretem a partot.
A reggeli és délelõtti könnyû és vidám hangnem kifejezetten örömöt okozott nekem. Néha idegölõ tud lenni egész nap a géped mellett ülni a dolgozóban. Tudod milyen szívderítõ ilyenkor néhány vidám kép és mondat. Hát még ha személyesen nekem szól :))))
De igazad volt, este szívesen beszélgetnék komolyabb dolgokról is. Filmekrõl, könyvekrõl és az általuk kiváltott gondolatokról és érzésekrõl.
És néha jókat nevetnék Veletek a pingvinherén és más magasröptû dolgokon :))))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 23:22:10
(192215/239047)
Szia szép estét :))
Majdnem nem vettem észre, a hozzászólásodat, mert két net-leállás között elnéztem.
Bocs. Vacakol a port :((

Te most tényleg cikizni akarsz engem, mikor majdnem alszom már?
Amúgy is betege vagyok már ennek az egésznek :((((
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 22:46:43
(192214/239047)
BARÁTSÁG JÁTÉK

1. Gentlemen's dignity - a négy fõszereplõ férfi (Kim Do-jin,Im Tae-san,Choi Yoon, Lee Jeong-rok) között -/Crutia/
2. Seo Dong Yo - Seo Dong és mestere Mok RaSoo között kialakult kapcsolat
3. Boys ower flowers - Az F4 /nagymacs/
4. The Princess' man - a három gyerekkori barát (Kim Seung Yoo, Shin Myeon, Jung Jong) között - /szkati/
5. That Wintwer the Blows-Jo In Sung (Oh Soo) és Kim Bum (Park Jin Sung)-/kimbin/
6. Sungkyunkwan Scandal - a négy barát - /kzsoka21/
7. A Shilla királyság ékköve - Yusin és Alchon - /k.szilvi/
8. A Faith-bõl a király és a Kapitány barátsága (maggi)
9. Emperor of the Sea - Jang Bogo és Yeom Jang barátsága - /szkati/
10. Warrior Baek Dong Soo - Dong Soo és Yeo Woon barátsága - /Cilia/
11. Yi San - Yi San, Song Yeon és Dae Soo barátsága - /Cilia/
12. 7th grade civil servant - Han Gil Ro/Han Pil Hoon és Gong Do Ha barátsága - /Crutia/
13. Chuno- a három rabszolgavadász barátsága-/kimbin/
14. Shilla - Yushin és Volya barátsága /nagymacs/
15. A Shilla királyság ékköve - Tokman és Yusin barátsága - /szkati/
16. Coffee Prince - A kávéhercegek barátsága (maggi)
17. A Shilla királyság ékköve - Tokman és Cartan barátsága - /szkati/
18. Faith - Az a különös barátság, ami a Királyné és a Kapitány között volt (maggi)
19. A szél királysága - Muhyul és Maro barátsága, melyhez csatlakozik Chu Balso és Gwoyeo- /nagymacs/
20. A szél királysága - Muhyul és DoJin barátsága /szkati/
21. Jumong- Sayong és Hyeopbo "barátsága"-/kimbin/
22. Kim Soo Ro - Kim Soo Ro és Angyalmosoly tábornok barátsága. (maggi)
23. The Legend - Gwangetto és Sujini barátsága- /nagymacs/
24. Wish Upon A Star- a fõszereplõk össze-vissza barátsága-/kimbin/
25. Yi San - A három testõr barátsága (maggi)
26. Jumong - Haemosu és Kumwa barátsága (kzsoka21)
27. Giant - Lee Kang Mo és Park So Tae barátsága - /nagymacs/
28. A Shilla királyság ékköve - Jookbang és Godo barátsága /szkati/
29. Resurrection - A titkár és UTW barátsága. (maggi)
Szerettem azt a csendes és odaadó figyelmességet, amivel segítette a fõnökét. És ahogy örült minden egyes sikerének :))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 22:37:23
(192213/239047)
1. Mojzsitának köszönöm, hogy olyan jó szívvel fogadott engem, az újoncot. (nagymacs)
2. Az egész társaságnak: Köszönöm, hogy eddig kibírtátok az írásaimat, sziporkázásaimat. Köszönöm a sok segítséget. /Kymara/
3. Judynak köszönöm, hogy mikor elõször bátortalanul próbáltam írni, õ bíztatott, hogy mindenki így kezdte és nagyon kedvesen fogadott. Persze a többiekkel együtt, de valamiért az õ támogatása maradt meg leginkább bennem. A bátorítása nélkül lehet, hogy nem lennék most itt. (szkati)
4. Köszönöm Judynak azt hogy tudok még hinni pár ember tisztességében, nyíltságában.
Köszönöm Zenepalotának , hogy még tudok hinni pár ember jóságában. Köszönöm Cilinek, Sumomonak, Szakirenek, A Szilviknek, Boilnak, SzKatinak, Edimirnek, Magginak,a profnak, Crutianak, Nagymacsnak, Mojzsitának, Krezinek, Tillinek, Kalarisnak + Áginak, Kymaranak hogy jelenlétükkel Shillát erõsítik. ( ha valaki kimaradt mindjárt pótolom ahogy eszembe jut DD). Ja igen Rucának is köszönöm . Tehát nagyon köszönöm Kimbinnek is hogy megismerhettem !!Dianet is kihagytam én botor a felsorolásomból. Pedig neki aztán hatalmas szíve van és jó szeme a dolgokhoz. Igaz ritkán jelentkezik, de ugyanolyan fontos számomra mint a legfontosabbak ! :)) (Vonder)
5. Köszönöm Szakinak, hogy megkeresett és hogy most itt van (maggi)
6. Köszönöm Cilinek, hogy a legelsõ találkozón rögtön a bizalmába fogadott és annyi mindenrõl beszélgetett velem (maggi)
7. Köszönöm a sok felejthetetlen pillanatot és azt, hogy sok nehézségen segítettetek át az évek során (életmentõ kötél)(szakire)
8. Köszönöm mindannyiótoknak, hogy közétek tartozhatom, hogy eddig minden találkozón ott lehettem, hogy sok-sok felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb általatok, a sok segítséget, jó szót, a barátságot, hogy megoszthatok veletek örömöt, gondot, mindent! Nem akarok név szerint felsorolni mindenkit, de maggi fõpapnõnk/tyúkanyónk folyamatos igyekezetét, ahogyan rendületlenül azon dolgozik, hogy összetartsa ezt a kis közösséget, külön köszönöm és igen nagyra értékelem! :-) /Cilia/
9. Köszönöm, hogy kezdõ fórumozó koromban szeretettel fogadtatok.
10. Én csak annyit köszönök mindenkinek, hogy még bírtok engem,(minden hibámmal) és engeditek hogy legyetek szeretve.
11. BicskaMaxinak köszönöm, hogy megszervezte az elsõ találkozót. Azóta máshol jár sajnos, de mi neki köszönhetjük, hogy szimpla fórumból igazi csapat lettünk. :))) (maggi)
12. Köszönöm Dorombkának a reggeli kannákat, verseket, Rucának, Mojzsitának, Döncimamának, Magginak és mindenkinek akit most kifelejtettem a reggeli kávát, reggelit, üdítõt és kedvenceink képeit. Ezek segítenek, hogy jobban induljon a nap (szkati)
13. Köszönöm Crutiának, hogy bebizonyította mindenkinek, a geometria szerethetõ tudomány :)) (maggi)
14. Orosz profnak köszönöm a rengeteg információt, amelyet megosztott velünk, okított bennünket. És hogy hosszú ideje elvisel ennyi libát. :) /nagymacs/
15. Én az egész társaságnak köszönöm,hogy érdekfeszítõ hozzászólásaikkal anno még Shilla kapcsán,regisztrációra csábítottak,és hogy megismerhettem benneteket:))(Szilvia333)
16. Szilvia333 -nak köszönöm, hogy mindig megnevettet, mindig jó kedvet hoz a fórumra annak ellenére, hogy sokszor fáradt, mert tudjuk, napközben milyen kemény munkát végez /szkati/
17.Köszönöm, hogy vagytok!!/kimbin/
18. Köszönöm Kalarisnak és +Áginak, hogy minden találkozóra jönnek velünk. Remélem most is ott lesznek :)))) (maggi)
19. Köszönöm mindenkinek a sok erõt,hitet,bátorítást az élet minden területére,jól estek Fiókának a bátorító szavak nagyon.Köszönöm a rengeteg szeretet,remélem egyszer viszonozni is tudom majd mindenkinek.Köszönöm a barátságotokat,a szereteteteket.:-) /k.szilvia86/
20. Dorombkának köszönöm, hogy itt lehetek és a rengeteg érdekes információt, amit kigyûjt a kérdéseinkre. (MH)
21. Magginak köszönöm, hogy olyan kedvesen fogadott és aznap este a kedvemért visszajött köszönteni. (MH)
22. Rucának köszönöm a Princess Man-t, Zenepalotának a gyönyörú képeket és az energiát, Sz. Katinak a bátorítást és megértést, Szilvia333-nak a nevettetést és a feliratokat, linkeket, az odaadást, ahogy hozzásegít minket a filmek megnézéséhez. Ljerknek az indavideo linkjét köszönöm, Crutiának a humorát, a VETÍTÕKnek a sok munkát és a vetítést, a hûséget és a kitartást, és mindnyájatoknak azt,hogy együtt lehetünk. (MH)
23. edimirnek (ahogy kéri, csupa kisbetûvel) köszönöm a klubunk kellemes hangulatát. Természetesen nem zártkörû klubról van szó, bárki csatlakkozhat a Napimádók klubjához. :))) /nagymacs/
24. Köszönöm, hogy megpróbálunk együtt maradni az idõk végezetéig!!/kimbin/
25. Köszönöm Mojzsitának, hogy minden nap vár valaki a munkanap végén a gyár elõtt :)))))
26. Köszönöm mindenkinek, hogy kedvesen fogadtatok, amikor elõször írtam ebbe a fórumba:) Kérem, hogy mindenki jöjjön vissza, aki valamilyen okból most távol van! Csak velük együtt teljes ez a társaság:))
27. Köszönöm Magginak a személyre szóló kávékat és egyéb képeket (még a SIG love G és meg lett bocsátva!):)) /nagymacs/
28. Köszönöm Rucának a rengeteg képet a kedvenceinkrõl, és hogy ha segítség kell, rá mindig lehet számítani. /szkati
29. Köszönöm edimírnek (maggi)
10/10
szakire 2013 jún. 24. - 22:37:15 10/10
(192212/239047)
Sziasztok!
Még tegnap kérdeztem, hogy nem baj, ha viszem az unokáimat? Meg azt is, hogy van-e valakinek kedve eljönni a kikötõbe. Az utóbbi azért lenne fontos tudnom, mert kérnék kaját is. Legalább is eddig úgy szokott lenni. Holnap azért már megkérdezem a részleteket. Vagy még gondolkoztok rajta?

De már megyek is aludni, most legalább enyhült egy kicsit a szobám hõmérséklete.
Sziasztok, jóéjt, szép álmokat.
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 24. - 22:31:14 10/10
(192211/239047)
Szia !

Nagyon köszönöm a képet, jól néz ki ! :)))
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 24. - 22:30:07 10/10
(192210/239047)
Szép estét mindenkinek !

Azt hittem magasabb színvonalon játszol mint döncimama :)))))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 22:25:20
(192209/239047)
Õ is benne van az Íriszben ?
Akkor ezt mindenképpen látnom kell :))))))))))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 22:22:45
(192208/239047)
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Szia Kedves :)))
Ma Te vagy az ajándék :)))))))))))))))))))))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 22:20:04
(192207/239047)
Szép álmokat.
Remélem ma már nem lesz több jég Nálatok. Legfeljebb a koktélodban (vagy limonádédban :)))
Aludj jól :))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 22:17:20
(192206/239047)
Mostanában rendesen Rád jár a rúd :(((
Én a hangyákat a házból csak több éves nehéz küzdelemmel tudtam kiírtani :((
Remélem, Te jobban jársz :))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 22:14:38
(192205/239047)
Köszönöm, hogy megbocsájtottál :))))
Mindjárt jobb a kedvem :))))))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 22:13:12
(192204/239047)
Ez a Moszatfalva nagyon csábító helynek tûnik :))))))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 22:10:51
(192203/239047)
Én is olvastam, nagyon örülök neki :))
Már itt volt az ideje, hogy révbe érjen :))))))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 22:07:35
(192202/239047)
Hûha, de bátor vagy :)))
Ez a személy itt fiatal is jóképû is és férfi is..... a kockákról nem is beszélve....
Akkor most szabad méricskélni, vagy sem? :))))))))

Nem félsz, hogy kikapunk? :))))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 22:04:50 Előzmény Cilia
(192201/239047)
Ez a szauna-filing nagyon tetszik :))
Remélem mostanra már jobb az idõ Nálad is :))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 22:01:16 Előzmény kje
(192200/239047)
Dehogy haragszunk :)))
Tudom, hogy más fórumról kukucskálsz át, hogy megoszd velünk a jó hírt :))
Mi csak hálásak lehetünk Neked :))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 21:59:16 Előzmény kzsoka21
(192199/239047)
Mi meg Neked örülünk :)))
Gyere el a találkozóra. Jó lenne személyesen találkozni :)))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 21:57:22
(192198/239047)
Szép estét Mindenkinek :)))))
Végre ideértem :))
10/10
sz.kati56 2013 jún. 24. - 21:26:43 10/10
(192197/239047)
BARÁTSÁG JÁTÉK

1. Gentlemen's dignity - a négy fõszereplõ férfi (Kim Do-jin,Im Tae-san,Choi Yoon, Lee Jeong-rok) között -/Crutia/
4. The Princess' man - a három gyerekkori barát (Kim Seung Yoo, Shin Myeon, Jung Jong) között - /szkati/
5. That Wintwer the Blows-Jo In Sung (Oh Soo) és Kim Bum (Park Jin Sung)-/kimbin/
12. 7th grade civil servant - Han Gil Ro/Han Pil Hoon és Gong Do Ha barátsága - /Crutia/
18. Faith - Az a különös barátság, ami a Királyné és a Kapitány között volt (maggi)
19. A szél királysága - Muhyul és Maro barátsága, melyhez csatlakozik Chu Balso és Gwoyeo- /nagymacs/
28. A Shilla királyság ékköve - Jookbang és Godo barátsága /szkati/

Furcsa barátság volt az övék, az egyiknek a józan esze volt mindig segítségére, a másiknak az ereje. Nem voltak egyformák, így egészítették ki egymást. Jookbang idõnként terrorizálta Godo-t, de azért nem tudtak meglenni egymás nélkül.
10/10
offtopic
kimbin01 2013 jún. 24. - 21:22:09 10/10
(192196/239047)
.........
10/10
sz.kati56 2013 jún. 24. - 21:18:35 10/10
(192195/239047)
1. Mojzsitának köszönöm, hogy olyan jó szívvel fogadott engem, az újoncot. (nagymacs)
2. Az egész társaságnak: Köszönöm, hogy eddig kibírtátok az írásaimat, sziporkázásaimat. Köszönöm a sok segítséget. /Kymara/
3. Judynak köszönöm, hogy mikor elõször bátortalanul próbáltam írni, õ bíztatott, hogy mindenki így kezdte és nagyon kedvesen fogadott. Persze a többiekkel együtt, de valamiért az õ támogatása maradt meg leginkább bennem. A bátorítása nélkül lehet, hogy nem lennék most itt. (szkati)
4. Köszönöm Judynak azt hogy tudok még hinni pár ember tisztességében, nyíltságában.
Köszönöm Zenepalotának , hogy még tudok hinni pár ember jóságában. Köszönöm Cilinek, Sumomonak, Szakirenek, A Szilviknek, Boilnak, SzKatinak, Edimirnek, Magginak,a profnak, Crutianak, Nagymacsnak, Mojzsitának, Krezinek, Tillinek, Kalarisnak + Áginak, Kymaranak hogy jelenlétükkel Shillát erõsítik. ( ha valaki kimaradt mindjárt pótolom ahogy eszembe jut DD). Ja igen Rucának is köszönöm . Tehát nagyon köszönöm Kimbinnek is hogy megismerhettem !!Dianet is kihagytam én botor a felsorolásomból. Pedig neki aztán hatalmas szíve van és jó szeme a dolgokhoz. Igaz ritkán jelentkezik, de ugyanolyan fontos számomra mint a legfontosabbak ! :)) (Vonder)
6. Köszönöm Cilinek, hogy a legelsõ találkozón rögtön a bizalmába fogadott és annyi mindenrõl beszélgetett velem (maggi)
7. Köszönöm a sok felejthetetlen pillanatot és azt, hogy sok nehézségen segítettetek át az évek során (életmentõ kötél)(szakire)
8. Köszönöm mindannyiótoknak, hogy közétek tartozhatom, hogy eddig minden találkozón ott lehettem, hogy sok-sok felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb általatok, a sok segítséget, jó szót, a barátságot, hogy megoszthatok veletek örömöt, gondot, mindent! Nem akarok név szerint felsorolni mindenkit, de maggi fõpapnõnk/tyúkanyónk folyamatos igyekezetét, ahogyan rendületlenül azon dolgozik, hogy összetartsa ezt a kis közösséget, külön köszönöm és igen nagyra értékelem! :-) /Cilia/
10. Én csak annyit köszönök mindenkinek, hogy még bírtok engem,(minden hibámmal) és engeditek hogy legyetek szeretve.
11. BicskaMaxinak köszönöm, hogy megszervezte az elsõ találkozót. Azóta máshol jár sajnos, de mi neki köszönhetjük, hogy szimpla fórumból igazi csapat lettünk. :))) (maggi)
12. Köszönöm Dorombkának a reggeli kannákat, verseket, Rucának, Mojzsitának, Döncimamának, Magginak és mindenkinek akit most kifelejtettem a reggeli kávát, reggelit, üdítõt és kedvenceink képeit. Ezek segítenek, hogy jobban induljon a nap (szkati)
13. Köszönöm Crutiának, hogy bebizonyította mindenkinek, a geometria szerethetõ tudomány :)) (maggi)
14. Orosz profnak köszönöm a rengeteg információt, amelyet megosztott velünk, okított bennünket. És hogy hosszú ideje elvisel ennyi libát. :) /nagymacs/
15. Én az egész társaságnak köszönöm,hogy érdekfeszítõ hozzászólásaikkal anno még Shilla kapcsán,regisztrációra csábítottak,és hogy megismerhettem benneteket:))(Szilvia333)
16. Szilvia333 -nak köszönöm, hogy mindig megnevettet, mindig jó kedvet hoz a fórumra annak ellenére, hogy sokszor fáradt, mert tudjuk, napközben milyen kemény munkát végez /szkati/
18. Köszönöm Kalarisnak és +Áginak, hogy minden találkozóra jönnek velünk. Remélem most is ott lesznek :)))) (maggi)
19. Köszönöm mindenkinek a sok erõt,hitet,bátorítást az élet minden területére,jól estek Fiókának a bátorító szavak nagyon.Köszönöm a rengeteg szeretet,remélem egyszer viszonozni is tudom majd mindenkinek.Köszönöm a barátságotokat,a szereteteteket.:-) /k.szilvia86/
20. Dorombkának köszönöm, hogy itt lehetek és a rengeteg érdekes információt, amit kigyûjt a kérdéseinkre. (MH)
21. Magginak köszönöm, hogy olyan kedvesen fogadott és aznap este a kedvemért visszajött köszönteni. (MH)
22. Rucának köszönöm a Princess Man-t, Zenepalotának a gyönyörú képeket és az energiát, Sz. Katinak a bátorítást és megértést, Szilvia333-nak a nevettetést és a feliratokat, linkeket, az odaadást, ahogy hozzásegít minket a filmek megnézéséhez. Ljerknek az indavideo linkjét köszönöm, Crutiának a humorát, a VETÍTÕKnek a sok munkát és a vetítést, a hûséget és a kitartást, és mindnyájatoknak azt,hogy együtt lehetünk. (MH)
23. edimirnek (ahogy kéri, csupa kisbetûvel) köszönöm a klubunk kellemes hangulatát. Természetesen nem zártkörû klubról van szó, bárki csatlakkozhat a Napimádók klubjához. :))) /nagymacs/
25. Köszönöm Mojzsitának, hogy minden nap vár valaki a munkanap végén a gyár elõtt :)))))
26. Köszönöm mindenkinek, hogy kedvesen fogadtatok, amikor elõször írtam ebbe a fórumba:) Kérem, hogy mindenki jöjjön vissza, aki valamilyen okból most távol van! Csak velük együtt teljes ez a társaság:))
27. Köszönöm Magginak a személyre szóló kávékat és egyéb képeket (még a SIG love G és meg lett bocsátva!):)) /nagymacs/
28. Köszönöm Rucának a rengeteg képet a kedvenceinkrõl, és hogy ha segítség kell, rá mindig lehet számítani. /szkati/
10/10
offtopic
kimbin01 2013 jún. 24. - 21:11:27 10/10
(192194/239047)
Sziasztok, szép estét, csak bekukk egy pillanatra, Vondernek hoztam az Iris-bõl.
10/10
sz.kati56 2013 jún. 24. - 21:11:13 10/10
(192193/239047)
Szia!
De jó, hogy elõkerültél!
Most már ugye, maradsz?
ruca60 2013 jún. 24. - 21:04:17
(192192/239047)
Szia!
Küldtem e-mailt!
ruca
10/10
sz.kati56 2013 jún. 24. - 21:03:52 10/10
(192191/239047)
Szép estét neked is!
Én a legnagyobb esõben indultam haza. Találtam a mh-en egy rossz esernyõt, de nem sokat ért.
Eddig a meleg volt a baj, most meg az esõ, meg elég hideg is lett.
10/10
offtopic
nagymacs 2013 jún. 24. - 21:03:23 10/10
(192190/239047)
El kell köszönnöm. További szép estét mindenkinek.
10/10
sz.kati56 2013 jún. 24. - 21:01:11 10/10
(192189/239047)
Hogy kinek jutott eszébe ez a kínzási mód?
Bár a többi sem jobb.
10/10
sz.kati56 2013 jún. 24. - 20:57:50 10/10
(192188/239047)
Nekem megvan letöltve. Igaz, 700Mb-ak. Ha van ötleted, hogy juttassam el, kimásolom DVD-re. Vagy más ötlet?
10/10
offtopic
nagymacs 2013 jún. 24. - 20:56:46 10/10
(192187/239047)
Méricskélésben én is épp nála tartok. Majd egyeztetjük az adatokat. :)
10/10
offtopic
nagymacs 2013 jún. 24. - 20:54:47 10/10
(192186/239047)
Minket újabb felhõszakadás ért el. Már rendszeresen lesem az idõképet, mert a radaron mutatja, az országban hol van éppen jégesõ, felhõszakadás stb.
A netem viszont akadozik vagy a port lassú, még nem jöttem rá. :(
Ha eltûnnék, vegyétek úgy, hogy elköszöntem.
10/10
offtopic
nagymacs 2013 jún. 24. - 20:52:44 10/10
(192185/239047)
Akkor sajnos nem tudok segíteni. :(
10/10
offtopic
nagymacs 2013 jún. 24. - 20:50:13 10/10
(192184/239047)
Szép estét! :)
10/10
offtopic
nagymacs 2013 jún. 24. - 20:49:34 10/10
(192183/239047)
BARÁTSÁG JÁTÉK

Õk gyerekkorukban elõször ellenfelek, ellenségek, majd barátok, s bár többször szembekerülnek egymással az élet folyamán, hála Le Kang Mo-nak valódi szövetség, eltéphetetlen barátsággá válik kapcsolatuk. :))
10/10
sz.kati56 2013 jún. 24. - 20:48:39 10/10
(192182/239047)
Szép estét mindenkinek!
Azt hittem, ma lesz egy nyugodt estém, de nem. Idáig hangyákat irtottam. Már több napja megtámadtak minket, Mindig azt gondoltam, már sikerült kiirtani, de mindig visszatérnek.
10/10
Cilia 2013 jún. 24. - 20:46:17 10/10
(192181/239047)
Köszönöm, igen, nem lehet a háromból egyik linkrõl sem letölteni...
10/10
offtopic
nagymacs 2013 jún. 24. - 20:42:59 10/10
(192180/239047)
10/10
offtopic
nagymacs 2013 jún. 24. - 20:40:13 10/10
(192179/239047)
Tényleg durva. :(
Egy percig se kételkedtem, hogy valóban létezett. A hatékonyságát sem kétlem. :(
10/10
offtopic
nagymacs 2013 jún. 24. - 20:38:52 10/10 Előzmény kje
(192178/239047)
Köszönöm szépen! :)
10/10
offtopic
nagymacs 2013 jún. 24. - 20:36:17 10/10
(192177/239047)
10/10
offtopic
nagymacs 2013 jún. 24. - 20:34:36 10/10
(192176/239047)
Szép estét!
Shilla-Gyerim 2013 jún. 24. - 20:31:40
(192175/239047)
A GYENGE IDEGZETÜEK NE NÉZZÉK MEG!!!!!!

Majdnem mindegyik történelmi sorozatban van egy olyan rész amelyben kínoznak valakit.

Íme a híres kétbotos kínzás õsi festményen, sõt FÉNYKÉPEN.

http://blog.naver.com/PostView.nhn?blogId=x8deeehes5&logNo=60066161483

Szóval van ennek is valós alapja.
10/10
Cilia 2013 jún. 24. - 20:14:13 10/10
(192174/239047)
Kérnék egy kis segítséget!
Ha valamelyiktek tud linket a Gye Baek letöltésére, megköszönném. A Doramax-ról leszedték és amiket találtam, azok 700 MB-osak, elég lenne nekem kisebb is, nem foglalna annyi helyet sem. Egy részt letöltöttem, jött kb. 4 és fél órát...Torrentezni nem szeretnék.
10/10
Cilia 2013 jún. 24. - 20:06:45 10/10
(192173/239047)
Igen, olvastam errõl én is vagy 2 napja.

Szép estét Libaglyok!
offtopic
Crutia 2013 jún. 24. - 16:45:24
(192172/239047)
Szép napot!
Máris elkezdem a méricskélést, azt sem bánom ha valaki még besegít. Több szem többet lát, több mérés biztosabb eredmény. :)))
Az Iriseket még nem láttam, most Moszatfalva lakóit nézem (Water bloom c. 26 részes sorozat).
Mellékelve az egyik moszatfalvi lakos.
10/10
offtopic
kimbin01 2013 jún. 24. - 15:34:48 10/10
(192171/239047)
Hátmosás közben egy kis kézi mértékvétel, az etalon elõtt.
10/10
offtopic
kimbin01 2013 jún. 24. - 15:32:58 10/10
(192170/239047)
Sziasztok, végre elvonult a vihar!! Megint esett egy kis jég is, hogy a....

Mindenkit szeretettel fogadunk, és egy ilyen hírrel fõleg!!!

Hoztam Crunak egy kis szorgalmi feladatot, most kezdtem el az Iris 1 -et, mire végzek
talán nem sokat kell várnom a 2-es fordítására sem.
10/10
Cilia 2013 jún. 24. - 12:21:43 10/10
(192169/239047)
Zsóka, köszönjük neked is a fordításaidat! :-)))
Jó lenne, ha el tudnál jönni a következõ talira júliusban! :-)
10/10
Cilia 2013 jún. 24. - 12:14:44 10/10
(192168/239047)
Sziasztok, legyen szép napunk!
Hûvösebb szerencsére az idõ, bár az én lakásomban még nem szûnt meg a szauna-fíling...
10/10
Cilia 2013 jún. 24. - 11:48:49 10/10
(192167/239047)
Nagyon szépen köszönjük, hogy elhozod nekünk is a fordítás linkjeit! Mindig szeretettel várunk és fogadunk! :-)))
kje 2013 jún. 24. - 11:34:35
(192166/239047)
Szia mindenki!

Kedves Maggi és a többiek is, akik válaszoltatok nekem, nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon jólesik, és kérlek, ne haragudjatok, ha a viszontválasz részemrõl hiányzik, ritkán vagyok itt, ritkán lépek be, de igyekszem olvasgatni a fórumot.

Nemsokára itt a 4. rész fordítása is, illetve a késõbbiekben is beteszem a linket.

Ma lesz a 9. rész, most már nagyon izgalmas, nekem tetszik a sorozat, persze. De azt hiszem, érdemes megvárni, míg elkészül a magyar fordítás, úgy azért élvezhetõbb lesz, sok benne a talány.

Nagyon tetszik nekem ez is:

Jeong Dong Ha (정동하) - 슬픈 동화 (Sad Story) [Shark OST]

http://www.youtube.com/watch?v=UupGkcr_QYs&feature=youtube_gdata_player
kzsoka21 2013 jún. 24. - 09:30:39
(192165/239047)
offtopic
kzsoka21 2013 jún. 24. - 09:27:14
(192164/239047)
BARÁTSÁG JÁTÉK

Hiába kerestem, nem találtam az eddigi bejegyzések között ezt a legendás párost, ami számomra a kétségekkel és gyötrelmekkel együtt, megtestesíti az igazi barátságot:)
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 07:13:59
(192163/239047)
...és most a szokásos: Gaya

Legyen szép napotok.
Vigyázzatok nagyon Magatokra ebben a melegben otthon, úton, dolgozóban,
mert estére Mindenkit hazavárunk :))))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 07:11:40
(192162/239047)
Ezek még természetesen a tegnap esti elmaradásaim...

offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 07:03:59
(192161/239047)
errõl majdnem megfeledkeztem...

BARÁTSÁG JÁTÉK

...ami védi és összetartja õket jóban, rosszban. És ami még a gyanakvást és féltékenységet is túléli :))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 06:51:07
(192160/239047)
Csak, hogy egészségesen induljon a nap :)))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 06:35:34
(192159/239047)
Köszönjük :)))
Ilyen ébresztõt nem mindennap kaphat az ember :))))))))))))))))))))))
offtopic
maggi99 2013 jún. 24. - 06:34:29
(192158/239047)
Szép reggelt Mindenkinek :))))
Jeges kávé....
kje 2013 jún. 24. - 06:03:45
(192157/239047)
Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!

A Shark 3. részének felirata:

http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_136139.htm
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 24. - 01:28:43 10/10
(192156/239047)
EGY KIHAGYHATALAN NYÁRI AJÁNLAT!:)))))))))))))))))))

11. Libagoly Találkozó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lehetséges idõpontok :

július 20.
- vonder - nem biztos még
- kimbin
- boil
- szkati
- Cilia
- Zenepalota
- edimir 100% hogy megyek, NEKEM FONTOS!
- Illion
- szakire + 2 gyerkõc

július 27.
- vonder - nem biztos még
- szkati
- Zenepalota
- edimir 100% hogy megyek, NEKEM FONTOS!
- Illion

A 27-e azért lett kilõve, mert az Ezredemnek a Hadikikötõben nyílt nap lesz, amire sok szeretettel meghívlak Benneteket.
Ha 20-i idõpont lesz a nyerõ nap, majd személyesen megbeszéljük a részleteket. :)
10/10
sz.kati56 2013 jún. 23. - 23:08:32 10/10
(192155/239047)
Csak ennyire jöttem most.
További szép estét és jó éjszakát mindenkinek!
10/10
sz.kati56 2013 jún. 23. - 23:06:25 10/10
(192154/239047)
Szia!
Rendben, remélem eddig sem írtam róla, csak általános dolgokat.
Még én is nézem, a 24. résznél tartok.
Én is rájöttem, az elsõ rész után, hogy a Seo Dong Yo-val kellett volna kezdeni, de az még nincs lefordítva teljesen, inkább megvárom. Amúgy engem nem zavar, ha tudom, mi fog történni, vannak dolgok, amit úgysem tudunk elkerülni.
Pl. tudjuk, hogy 660-ban Yusin egyesítette a három királyságot, mégis tudjuk élvezni az elõzményeket.
Remélem ezt nem tekinted spoilernek. Meg azt se, hogy nagyon jó, ez is olyan abbahagyhatatlan. :)))))))
offtopic
maggi99 2013 jún. 23. - 23:04:10
(192153/239047)
Szép álmokat Mindenkinek :))
Aludjatok jól :))
10/10
Ljerk 2013 jún. 23. - 22:48:42 10/10 Előzmény sz.kati56
(192152/239047)
Szervusz !

Meg szeretnélek kérni, hogy ne árulj el semmit a Gye Baek -rõl - épp most nézem, de még csak a 7. résznél járok, és néha visszaolvasom a fórumot. Elõre is köszönöm. :)

Most beleszaladtam a sillai (kém)hercegnõs sorozatokba a Chunós, Iljimae-s férfi hõsõk után - ugyanis végre befejeztem a Kim Soo Ro-t (Vaskirály) is, ami az elsõ vetítés volt itt Silla után és a Seo Dong Yo-val akarom majd folytatni (bár a Gye Baek 1. része után rájöttem, hogy belefutottam egy alapos spoilerbe).

Úgyhogy aki tervezi a Gye Baek-et és a Seo Dong Yo-t is megnézni, az ne a Gye Baek-et nézze elõször.
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 23. - 22:05:28 10/10
(192151/239047)
További szép estét neked is !
10/10
vondermonarchi 2013 jún. 23. - 22:04:03 10/10
(192150/239047)
Szia !

De jó hogy jössz ! Remélem hallottad a hatalmas követ ami most esett le :))

Hogy milyen volt az utam? Borzalmas :))) Na jó, a tegnapi nap volt pokoli. Még életemben nem volt ilyen forróságban részem (nem hiába vagyok északi ember), de szerencsére a kutyák a rengeteg vízzel való lelocsolásnak köszönhetõen jól bírták a kiállítást , a szálláson pedig be velük a zuhanyzóba is ott folytatták a hûsölést :)) A motelszobában is borzasztó forróság volt a szobában, több kutyás is megszállt ott és mindenki panaszkodott. Szerencsére este 11-kot egy hatalmas égiháború kezdõdött, így lehûlt a levegõ. A mai kiállítás pedig ennek köszönhetõen egész kellemes 30 fok körüli idõben zajlott, szerencsére délben már le tudtuk lépni és hatra itthon is voltam.
10/10
offtopic
zenepalota 2013 jún. 23. - 21:47:50 10/10
(192149/239047)
További kellemes estét mindenkinek
10/10
offtopic
zenepalota 2013 jún. 23. - 21:46:06 10/10 Előzmény kimbin01
(192148/239047)
Az Anchort használom én is, igaz hogy van olcsóbb fonal is , de evvel érdemes dolgozni .