Csodakapitány 2012 dec. 28. - 23:57:59
(1/1)
A rendõrség gyanúsan lassú volt, külföldi elkövetõ is volt.. Kimehettek volna a... Különbség, csak akkor mentek ki, amikor a törvény miatt ki kellett menniük. Kicsit a gyanúsítottak száma is magas volt a normálishoz képest, ami lassítja a dolgot.
Mindenki szavahihetetlen... Drogosok a tanyán, ez semmi. A prostitúcióban, drogban és a szervkereskedelemben sok pénz van, emellett az illegális fegyverkereskedelem is megcsillant. Semmilyen állami szerv nem ellenõrizte a tanyát, amikor élelmiszer feldolgozó üzem. 13 éves lány drogosok és stricik közt, ez se érdekelte a rendõröket. A történet szereplõi is kevesek ahhoz, hogy azt a tanyát fenntartsák, rakás ember hiányzik, még a lepusztult tanya és munkabíró képpel való álcázás elég jó. Ráadásul a gyilkosságot feltûnõen kéjgyilkosságnak igyekeztek beállítani, és véletlen pont erre voltak tanúk, akik egyébként nem alkalmasak elindítani a nyomozást, de jól terelik a képet arra. Napi 150 dollár drogra? Nem kicsiben ment a játék, átlag drogos 15-25 dollárt költ rá. Egy prostinak 20 ismerõse tûnt el!
Ja igen, és valaki megszökik, akit csak a kéjgyilkosság képének erõsítésére használnak. Lehet volt, amit jegyzõkönyvbe se vettek. Akik a lista elején voltak, mitõl kerültek oda... A szerelmes szál se stimmel.
Meg amikor bemegy tisztázni magát, aztán semmit nem találnak a tanyán, és egy ellenõrzés elég is, évek alatt egy nap, egyébként meg a tanya közelébe se mennek. És a prostik nem szoktak eltûnni egy másik városba, a stricik tudják hol vannak és a társaik is. A rendõrök viszont erõsen kimagyarázták, meg a bizonyítási dolog is emeletes hazugság.
Kezdve onnan, ha nincs bizonyíték, miért nem mennek ki, ha meg van, akkor ...
Jó volt ez a film.