sznúp 2010 júl. 06. - 14:34:51
(1893/2463)
Nekem az nem tetszett, hogy Batman bevállalta, hogy õ olte meg Dent-et, amikor neki kellett volna a hõsnek lennie.
Tudom megmaradt a remény, stb,de az h meghalt akiben reménykedtek az nem jó ómen, de nem jobb egy élõben reménykedni? :)
Dalla Bona 2010 júl. 05. - 13:58:15
(1892/2463)
HA Scarecowtól nem fél, akkor furcsa lenne, ha Jokertõl megijedne.
lilcso 2010 júl. 05. - 13:15:32
(1891/2463)
10/10
a batman kezdõdik nagyon nem tetszett, de ez... az egész izgalmas volt, hiába 2,5 óra, 1 percig se unatkoztam, és a vége feltette az i-re a pontot. nálam ez egy tökéletes film. :)

ezt már leírtam a batman begins topicban, de igazából ide tartozik:

heath ledger (nyugodjon békében) tényleg lélegzetelállító. jack nicholson jokerét még 10 évesen se tudtam komolyan venni (ezzel nem a színészi teljesítményét minõsítem, mert egyébként zseniális színész), de ledger jokere tényleg valami rejtélyes pszicho- és szociopata egyben, számító de közben kiszámíthatatlan, akinek az indítékát nem ismerjük, lényegében A GONOSZ. a film elején mikor még sokkolt a színen, csodálkoztam, hogy batman milyen hamar szembeszállt vele, gondoltam, hogy õ hogy nem fél???!!! XD

most rájöttem, hogy az elõzõben kicsit lassúak és unalmasak voltak számomra az akciójelenetek, ráadásul sokszor hosszúak is voltak mindehhez, itt most nem ez volt, pedig aztán én igazán nem az akciójeleneteket nézem fõ szempontként, de ez nagyon össze volt rakva.
örültem azért, hogy volt jó sok párbeszéd is, az elõzõben azokat sem túlozták el (mind mennyiségre, mind "minõségre"), de ugye itt is fõleg a joker miatt ütöttek.

...na de itt néztem a hozzászólásokat, de mivan? a joker megmenekült a végén? mindjárt megnézem a végét újra, de nekem a legutolsó kép az, hogy a swatosok fogják rá a fegyvert, õ meg fejjel lefelé lóg, miután batman otthagyta...
10/10
LaciG 2010 júl. 04. - 22:08:43 10/10 Előzmény valamit
(1890/2463)
A film végén, miután meghalt HARVEY Dent, Batman azt mondta: "Joker nyert!" Talán arra gondolt, amit az elõbb felsoroltál.
valamit 2010 júl. 04. - 13:36:41 Előzmény gerhajdu
(1889/2463)
SPOILER
Rachel meghalt, Harry Dent meghalt, Batmanbõl üldözött lett... mi lett volna, ha még "gyõz" is Joker?
10/10
LaciG 2010 júl. 03. - 21:51:20 10/10
(1888/2463)
Nem csak az a lényeg, hogy mennyire hasonlít rá, hane hogy ennyire jó színész. ert ha tényleg egkapná ezt a szerepet, és szétbarmolná ezt a karaktert, akkor annak nem örülnék...
Amúgy úgy tudom, hogy a következõ film fõgonosza Rébusz lesz.
10/10
LaciG 2010 júl. 03. - 21:48:14 10/10 Előzmény gerhajdu
(1887/2463)
Ez csak azért volt, mert a következõ Batman filmben is Joker lett volna a fõgonosz. Mármint azért képtelen megölni õt.
3/10
gerhajdu 2010 júl. 03. - 16:50:06 3/10 Előzmény LaciG
(1886/2463)
Igazából amiért felemás érzéseim vannak
SPOLER
Joker egyszerre megszökik a börtönbõl, megöleti Rachel-t, õrültet csinál Dent-bõl és eléri, hogy Batman magát okolja az egészért. Aztán még könnyedén távozik egy rendõrautóval.
Hova lehetne ezt fokozni? Valahogy tetszett volna, ha Joker nyer és ott véget ér, de helyette még néznem kellett, ahogy Batman képtelen megölni õt. Szóval inkább joker gyõzelmének örültem volna, már csak ezért is.
10/10
LaciG 2010 júl. 02. - 12:42:45 10/10
(1885/2463)
Amúgy, ha 2 két részben akarták volna megcsinálni, akkor az elsõ rész után halt volna meg Heath Ledger, és a második résszel nem tudtak volna mit kezdeni. úgyhogy így jobb volt, de úgy jobb LEHETETT volna.
10/10
LaciG 2010 júl. 01. - 21:44:03 10/10
(1884/2463)
Szerintem ez egy ZSENIÁLIS JOKER alakítás volt, és játszva lekörözte nicholsonét.
De amit a forgatókönyvet illeti: nem kidolgozatlan vot, hanem túl kidolgozott. ezalatt most azt értem, hogy ekkora tartalomból simán kijött volna 2 film.
most röviden elmondanám az egyes emberek történeteit:
Joker: kirabol egy bankot; beszélget a maffiával, megbízást kap tõlük, hogy ölje meg batmant; elrabol egy Batman-funt; megöleti a bírónõt, a rendõrfõkapitányt, és megpróbálja dentet is; rátör Bruce-ra a partijám; megint megpróbálja megölni Dentet, most egy autós üldözés lesz belõle; majdnem sikerül közbe kinyírnia batmant; elkapják, börtönbe viszik; kihallgatja õt batman; Elraboltatja Rachelt és Dentet; utána érdekesen megszökik; öldösi a maffiavezéreket; elmegy egy kórházba, beszélget az összeégett Dentel, majd felrobbantja az épületet; "elrabol" 2 hajót, és valami idióta játékot ûz az utasaival; megverekszik batman-nel; ezután egy velõs eszmecserébe kezdenek; elviszik öt a kommandósok, és soha többé nem látjuk.
befejezem, mert meguntam az írást, de batman-nek és Dentnek még nagyjából ilyen hosszú története van, Rachelnek és gordonnak pedig egy kicsit rövidebb.