sofi 72 2010 márc. 29. - 23:05:54 Előzmény spermophilus lateralis
(56/156)
Nnna szóval.. Nagyon megleptél!! Õszintén nem gondoltam, hogy lesz reakció, és azt sem értem, hogy én miért is írtam!!?? De annyira megnevettettél, hogy biztos ez volt a pillanatnyi elmezavar oka, ugyanis nem szoktam nyilvános oldalakon regisztrálni, reagálni, meg végképp nem!!! De a múlt héten, amikor nézegettem a pénteki filmeket (mit is kéne??..) Véletlenül legördítettem az oldalt, és láss csodát, Rátok bukkantam. Elkezdtem olvasni, és nagyon tetszett a vita, mert elképzeltelek benneteket, ahogy óriási hévvel, ismeretlenül lövöldöztök egymásra!!! (szerintem egy kis humorral fûszerezve, de lehet, hogy csak belemagyarázom..??)Aztán másnap megint, és NEM BÍRTAM ki!! Regisztráltam, hogy megköszönjem!! Legjobban a "dögölj meg és szia" volt szuper, ott már hangos nevetésben törtem ki!! Látod, már szó szerint idézem, pedig erre edddig csak Salinger volt képes. (mármint, hogy kívülrõl fújtam a Zabhegyezõt).Aztán másnap megint, mert eszembe jutott, hogy Ti már biztos régóta fent vagytok, így egy csomó reagálást végigolvastam, és Tetszett!!!! Fõleg azt szeretem, amikor próbálod magyarázni a dolgokat, és elképzellek, ahogy a gép elõtt ülsz, és töröd a fejed, "hogy magyarázzam meg nekeik??.. Aztán jönnek a silány reakciók, amibõl nekem egybõl lejön, hogy fele nem is érti, hogy mit akarsz közölni. Sõt fokozzuk: a legtöbbje a felénél feladja, mert végig sincs ereje olvasni. Szerintem nemsokára el fogsz jutni oda, hogy semmi reakció nem lesz, mert nem tudják megindokolni, hogy mit miért, és egyáltalán mi vaaaan??
Szóval KÖSZI!!!
A filmekre visszatérve. A kora hajnali órákban nem tudom miért az a 3 jutott az eszembe?? Passsz.
Napok romjai 10/10 nekem. Szerintem fantasztikus. Ha depis vagyok, vagy az akarok lenni (mi Nõk ilyen hülyék vagyunk, hogy szeretünk önmarcangolni..), akkor mindig megnézem.
Nõ 2x közepes, de nekem bejön. Finom humor van benne, és nem is igazából a szerelemrõl szól. Negatívum, hogy GP partnerének enem egy embriófejû fickót választottam volna, de nem baj!! Vasárnap du-i lötyi.
Maszk: Gyûlölöm!!! 10-15 éve jött ki, akkor meg sem néztem, a tv-ben láttam, de hogy miért?? Kínszenvedés, és letojom a technikát!! (15 éve asszem nagy durranásnak számított) nem azért járok moziba, hogy a technikát figyeljem, hanem, hogy lazuljak, és megfeledkezzem a hétköznapokról!!
Ami a listádat illeti, 2 felkeltette az érdeklõdésem: Egér a bombában?? És a kínai cucc. Majd megpróbálom valahonnan megszerezni!!
Ami nekem még nagyon bejön: Pranzo di Ferragosto, olaszul, szinkron nélkül természetesen!! Fantasztikus!! Imádom!!!!
És 10/10 a Facérok.
Köszi még 1x.
Üdv
offtopic
spermophilus lateralis 2010 márc. 29. - 13:49:12
(55/156)
OFF
mivel gondoltam, hogy speciális filmekrõl van szó (amikrõl megkérdezted a véleményemet), pontosabban is utánna kellett néznem. több filmet nem magyarul nézek és így a címekkel gyakran gondban vagyok. nem szerettem volna véletlenül mást kommentálni sem, mint amirõl megkérdeztél.

tehát megtettem és hõsiesen és szégyenkezve be kell vallanom egyet sem láttam belõle. tudom én is, hogy gáz, de mit csináljak, ez az igazság. utánnuk néztem a neten (már amit találtam) filmleírásokat, kritikáikat és véleményeket, ennek alapján jó, minõségi és igényes filmek lehetnek. nekem mindenképpen felkeltették az érdeklõdésemet. a probléma az lesz velük szerintem, hogy hiába próbálom meg egy egyszerû tékában kikölcsönözni majd õket (leg. az elsõ kettõt) nem lesznek meg. szerintem te is a tv -ben láthattad õket. nekem viszont olyanom nincsen, azaz nincs hálózat hozzá (hosszú miért, de röviden nem érdekel a tv annyira, hogy vegyem magamnak a fáradtságot, ahhoz hogy bekössem/tessem).

ha meg tudom szerezni õket, akkor vagy mint magánüzenet, vagy ha látlak késõbb valahol (itt az oldalakon) megírom neked.

rettenet, hogy a maszkot sem láttam soha, pedig olyan alap, de vannak ilyen hiányosságaim, eddig az életembõl valahogy mindig kimaradt, elfelejtõdött.
10/10 -es filmet még életemben nem láttam.

kedvenceim közé tartoznak a következõ filmek:
kifulladásig (richard gere -és változat - tudom, hogy gáz ez is, de akkor is így van olyan eszeveszetten keserves a küzdelem, gyötrõdés, szétzilált gondolatok "a" nõért - jól tudok a nobody gere -vel azonosulni és imádom a záró képsort).
égetõ bizonyíték (imádom ha rávilágít valaki, milyen cikik is vagyunk és mennyire mást hiszünk magunkról, szerintem mindenki benne van az életbõl és én szeretek magamon is röhögni)
pulp fiction (hasonló okok miatt, mint elõzõekben leírtam)
snatch (gárgyú egy story)
kill bill I - II (uma)
the thomas crown affaire (olyan softie p.brosnannal, de olyan csendesen elegáns és furfangos is)
michael clayton (kedvelem a filmet olyan felsõ átlagon mozog mindvégig és nem kapott elég elismerést)
sötét lovag (imádom ledger joker -ét, ez önmagában a nagybetûs "THE SYNONYM")
brian élete (az alapigazságok miatt és felvidít)
producers (gyönyörû uma miatt és a könnyedsége a filmnek lélekbalzsam - nálam belefér mégha nem is felel meg a pasis cinema fogalmának)
casino (az egyik legjobb maffia film)
száll a kakukk fészkére (a reménytelen - reménység, tegyél akkor is, ha másnak lesz végül elõnye belõle, de ha neked van belõle elõnyöd nincs jogod nem kihasználni a másik által kiharcoltat, akkor tenned kell neked is + JN -t és a nõvért imádom benne)
a remény rabjai (mindig van út és megoldás, soha ne add fel)
bakancslista (mert az élet értelmérõl szól + JN & MF)
point break (csúcs film, nekem legalábbis, meghatározó volt a fiatalságomban)
egér a bombában (WA és mindenki hülye)
volt egyszer egy vadnyugat (néma bronson szûk tekintetek, poros kabátok)
china blue (crimes of passion- gyönyörûen beteges)
gyilkos túra (burt reynolds - visíts malacka visíts, durci egy film)
australia (a színek, NK + HJ miatt)

ahogy látom inkább szatírikusokat tudok itt elsõsorban felsorolni (látszik hogy alapból vidám, enyhén gúnyos srác vagyok), de az is igaz, hogy ez kb. 10% -át sem teszi ki, de nem szeretném tovább folytatni. sok minden jöhetne még, régi franciák, steve mcqueen, c.eastwood, woody allen, r.niro (de nála nagyon nem mind - rettgés foka, dühöngõ bika viszont jó - taxidriver és szarvasvadászt nem láttam - ígérem pótolni fogom), kedvelem travoltát, krimiket thrillereket, horror is bele fér. a filmes drámák nem annyira, színház az más (érdekes mód ott kedvelem)

halálaim: millió dolláros baby, passzió

gyerekkori kedvenceim: 6év elõtt (tarzan, johnny weissmüllerel) 6-8év (nevem senki), 8-10év (csillagok háborúja 1.), 10-12év (piszkos tizenkettõ) 12-14év (fellini filmek, amarcord) 14-16év (rainman, van egy hangulata a filmnek, ami megfogott, én valahogy a nagy utazás miatt a szabadságot és a végtelent asszociáltam vele akkor és teszem most is szeretem az amerikai realizmust/egyéb mûvészet), 16-18év (amerikai modern klasszikusok, hitchcock, a postás mindig kétszer csenget, a vágy villamosa, last exit to brooklyn, kakukk száll a fészkére) 18-20év (point break - olyan coolnak tartottam, még a hajam is olyan volt mint PS -nek és semmi konzum csillibilli csak az élet szeretete, a poén és a kaland, aztán durr és mindent bele) 20-máig (kifulladásig - valószínûleg megálltam a fejlõdésben :-D). ez a felsorolás csak kb. lehet igaz, amennyire képes vagyok még visszaemlékezni. jó hosszú volt a gyerekkorom még ma is tart ;-D *lol*

bemutatkoztam, de most befejezem, mert mindig olyan végtelen...
ON
spermophilus lateralis 2010 márc. 27. - 12:46:15
(54/156)
ez egy ötlet tényleg gibsonnak kellett volna rendeznie látom én is a logikát benne, amit mondasz. bennem is kialakult egy kép milyen lett volna akkor, ha õ csinálja meg és elképzelésem szerint jobb, mint így.

sofi72 -részére majd válszolok a feltett kérdésre, rem. nem sokára, ha lesz picivel több idõm ;-D
3d 2010 márc. 27. - 03:22:46
(53/156)
Most olvastam vissza, jól nyomjátok, itt mindenrõl írtok csak a filmrõl nem :) mi lenne ha átmennétek a valami pszichológusos fórumra talán ott még segíthet rajtatok egy két szakember is :)
3d 2010 márc. 27. - 02:56:42
(52/156)
Szörnyen unalmas rendezés, Mel Gibsonnak kellett volna rendezni talán akkor lett volna egy 10/9 így sajna csak jó indulattal is 10/6, megbántam hogy megnéztem.
Gyakorlatilag szó szerint megalszik a tej a szádban miközben nézed a filmet. Pedig a történet jó.
sofi 72 2010 márc. 26. - 06:26:27
(51/156)
o.k. Pulp fiction talált, süllyedt, a többi nem. De térjünk vissza így munka elõtt a filmekre..
Három filmrõl várom a krtikádat: 1. Napok romjai, 2. A nõ kétszer, 3. A maszk.
Õszinte véleményt várok, és ha nekem tettszõ lesz, (lehet pozitív és negatív is természetesen)kinevezlek saját, személyi kritikusomnak, és ígérem, minden mozilátogatásom elõtt kikérem a véleményedet.
Persze attól függetlenül,ha a jövõben negatívan nyilatkozol egy filmrõl lehet, hogy mégis elsunnyogok a moziba, és megnézem, aztán majd letagadom...!
Jó munkát! Üdv.
Wolfeinstein22 2010 márc. 26. - 02:45:30
(50/156)
Emberek én nem értelek benneteket. "Nem a nézõ kiszolgálására vannak"...hát akkor ki a fittyfüttynek csinálják a filmeket? Attól még mert megírnak egy krimi forgatókönyvet, ami teljesen egysíkú és semmi mondanivalót nem tartalmaz, nem tudom mitõl lenne értékes darab. Egyszerûen nem tudok élvezni egy alkotást (még akkor sem ha kedvenc színészem/nõm játszik benne), ha megtekintése után semmilyen emocionális, vagy szellemi tartalommal nem lettem gazdagabb. Eképpen igenis a Halálos fegyver százszor többet ért a maga bugyutaságával, mint ez a silány mozifilm.
offtopic
spermophilus lateralis 2010 márc. 25. - 23:40:26
(49/156)
OFF
igen kedves és ha már a táncolunk is, akkor megemliteném john travoltát, mert úgy fogjuk ropni, mint a pulp fiction -ban uma és john

vagy egy kis orleansi csoszogóst, szintén johny -tól

uma egy örület nõ...

már ajánlottam, de ha valaki szép nõt szeretne látni meg kell nézni a producers címû filmet... egyszerûen lenyûgözõ... van humora, szép, szexis, tehetséges és tud dancelni is
ON
offtopic
spermophilus lateralis 2010 márc. 25. - 23:28:33
(48/156)
OFF
hát addigra biztos jól "beérik" a hangom, ennyi dalt még címre se ismerek, amennyit ehhez el kellene tudnom énekelni. mire oda leevezek, elszárad a karom, de ha szeretnéd... gondoltam velence is elég, de ha te ilyen világutazó vagy akkor majd felváltva evezünk és kerüljük a cápákat! jóóó?!
nem is volna rossz egy kis calábria én is benne lennék simán! sardegna -t próbáltad már. az is gyönyörû hely.

ja igen és akkor bele veszek néha majd egy kis lady gaga -t is

például:
p-p-p-poker face, p-p-poker face
mum mum mum mah
p-p-p-poker face, p-p-poker face
mum mum mum mah

gondolom nem talált... jó akkor ezt majd ki hagyuk *lol*
ON
offtopic
sofi 72 2010 márc. 25. - 23:03:33
(47/156)
1000 mosoly, ha egyáltalán számokban ezt ki lehet fejezni..???!!! Olaszország teljes találat, bár Velencét pont nem sorolnám a kedvenceim közé. Túl púder, túl mindenki szereti.... Nekem inkább Calabria, de ha annyira nem is megyünk le, akkor a "La cittá eterna". Ott nem kell gondola sem a lazuláshoz...IMÁDOM!!!!
spermophilus lateralis 2010 márc. 25. - 22:50:13
(46/156)
OFF
nem félek...
a tudatlanok bátorságával nézek a feladat elébe és teli torokból kántálom neked például az ohhh sole mio -t!

te csak dõlj hátra, lazulj el, engedd ki a hajadat, amit borzol a szellõ és képzeld, ahogy selymesen ring üleped alatt a víz, fejedet a rojtos selyem párnán nyugtatod, karod lascive -an hull a csónakon kívül alá, újjbegyeid éppen csak símítják az apró hullámokat, a gondola lágyan hasítja a vizet, lágy fuvallat játszik a nap sugarakkal, dobálja ide oda õket, néhány hófehér bárányka mosolyog le az égszínkék égrõl reád, lassan közeledünk a szt. márk térhez, elhaladunk a sóhajok hídja alatt, pilláid közben egyre nehezednek, lehunyod egy pillanatra a szemedet és én lélekbõl rákezdek neked: 200db -el ohhhgrrr szóóóó leéáé miáúúú.... az üveg ablakok megrepednek a cserepek a tetõkön megcsúsznak és nagyot csobbanva belecsapódnak a vízbe, a városi cicák is nekem segítenek, a kutyusok meg jelzik, hogy itt a family frost vijjogva elszáguld egy italian carabinieri és helikopterekrõl figyeli az olasz swat csoport a lármát... teljes harmonia szeretnélek elkényeztetni és egy pezsgõs üveg durran, a kezemból kicsúszik a lapát és kézzel evickélünk a part felé, ahol cicák, kutyusok és persze a carabinieri vár már minket

tehát én nem félek a feladattól és szívesen énekelek neked valami szerelmes bee geest is, ha szeretnéd utánna pedig nyomhatunk egy break -et a slipknot lyrikus himnuszaira, vagy örömcsöröghetünk modern talking brother lui -jára, esetleg duettezhetünk együtt egyet pl. rammstein pussy -jának szerelmes dallamaira. persze mindezt a swat cs. székházán. hiszen elõttünk az egész éjszaka. remélem én is elég abszolut tudok majd lenni, hogy az elvárásoknak mindenben megfeleljek. :-D
elég választékos? nem eléggé még lehetne fokozni, de ízelítõnek, azért kezdet... nem? ;-D

ha minden igaz felteszek egy lascive képet... de nem biztos!
ON
sofi 72 2010 márc. 25. - 21:38:39
(45/156)
Pedig szívesen "ettem" volna egy almásat.. Az énekléssel csak óvatosan, abszolut hallásom van!!! Zenékben minden jöhet, kivéve a sz-okat.
spermophilus lateralis 2010 márc. 25. - 21:34:25
(44/156)
pitééét
spermophilus lateralis 2010 márc. 25. - 21:31:24
(43/156)
ht ez az én is, pedig nagyon igyekeztem, de a pitém, nem tudom miért nem akar sikerülni. mert ilyen szép asszony mondja, mint te és amiért black dynamite feltehetõleg mégsem elhízott gothic csajszi, továbbá a commentemet sem találom. a te kedvedért megpróbálom mégegyszer kedves feltenni a pitém a site -ra!

ha nem lesz belõle semmi az már tényleg nem az én hibám, akkor azt a port nem akarja. pedig semmi tilos nincs benne, hogy így egyszerûen kienzúrázzanak! egyszerû pornómentes, akarom mondani porcukormentes jépeg cherrypie.
ha mégis sikerül akkor egészségedre! :-D

legközelebb énekelek neked valami szépet megígérem, csak mond milyen jellegût kedvelsz!
sofi 72 2010 márc. 25. - 21:02:33
(42/156)
Én csak pontot látok. De lehet, hogy rossz a szemem....
spermophilus lateralis 2010 márc. 25. - 20:50:58
(41/156)
most vagy egy pontot vagy egy pitét fogtok látni,de már kezdek begõzölni a technikától csíííz!

tehát a "."

és a
spermophilus lateralis 2010 márc. 25. - 20:39:33
(40/156)
rövid de stílusos, jó a szóválaszték, logikusan felépített a tartalom. már amennyire szükséged lehet az ovációmra... gondolom teszel rá (nem rossz értelemben gondolom). csak elég magabiztos képet mutattál már máshol, ahhoz hogy ne legyél rá utalva az elismerésre és határozottan tudod védeni az álláspontodat egyedül is. kb. mint a 300 -ban láthattuk :-D

de nem volt rossz, csak ezt akartam neked mondani

ezért kapsz egy cseresznyés pitét, amit már filiszteus bahátomnak (:-D) és sofi72 -nek is el szerettem volna sütni, de a rendszer nem engedi, ha most sem esk. feladom és nem kaptok semmit! ;-D

mivel rajtam tekergeti itt mindenki a szálat és csorgatja a nyálát (hogy sorry mi a farkam érdekes van bennem? nekem biztos nem érne az egész annyit és nem találnám magamat annyira érdekesnek, hogy magamba belle kössek és akkor cserébe kussba is maradnék. csak teljes nyugalomban filmekett kommentálgatnék... el lennék magamban, észre se venném, hogy mindenki kihagyja a textelésemet és azt hinném valami jót tettem a többiekért, közben meg csak kihagynak. de neeem, oszt valamiko mindig gyûn valaki, aki baromira el akarja nekem mondani a tutit, amit persze még kur*ára nem tudok és természetesen tõle kell megtudnom (pl. mekkora seg* is vagyok én sziporkázva, csillagosan). ha nem lennék ennyire kultúrált most azt mondanám nem értem de midgyá beszarock. hagy szóljak mán hozzá én is egy picit akko! én se nem stimulálok se nem disszicimulálok most mán még delériumos sem vagyok máÁn, mer tiszta erõbõl leszoktam én tényleg ilyennek alakútam ki. szóval ezt kõ szeretni vagy nem, de megjácc(háromcével-tessék a harmadik)cani nem fogom magam. elég nekem az életben parádézni mint a cirkuszi ló. szeretném, ha szeretnének és életet az éveknek egyébként meg adjál vért! :-D

szóval a juti pie, bocs hogy nem megy normálisabban, de komolyan tetszett a h.sz -ed ;-D nyomtam neki még egy entert meg egy bohócot, hogy láthasd! ne feledd akkor van baj ha durrant a warrant.
sofi 72 2010 márc. 25. - 20:33:28
(39/156)
Már megvolt! Nem csak egy mosoly, hanem kimondott rötyögés!! Jól esik munka után elszórakozni 1 kicsit...
offtopic
spermophilus lateralis 2010 márc. 25. - 19:13:23
(38/156)
egy mosolyodért mindent!
offtopic
spermophilus lateralis 2010 márc. 25. - 19:11:37
(37/156)
ez vicces volt utólag olvastam el de jó: "megörültem, hogy a disszimuláció klasszius esetével találkoztam", vagy ilyenképpen fejezted ki magadat. én adok a sajátomból néhány pontot ezért neked! :-D

de hiszen találkoztál én egy percig nem tagadtam ;-D

bomba negrita szerint meg még büszke is vagyok rá, hogy nem vagyok 100!

Nos a taken...
hú de régen volt...hmmm....mire is... mire is... kell emlékeznem belõle, hogy nyilatkozhassak...

apu, gyerek, gyilkos, rossz emberek, kidnapping, pisztoly, puff, mindenki meghal, apu nyer, gyerek boldog apuval, vagy mégsem apu végén meghal?! fut a starring, LN idegesít, kilépünk a vetítõbõl, visszanézés ajtóból, vetítõterem ablakában a mozi gépész feje mozdul, colás doboz kukába, hosszú folyosó, neon fény, beszálunk a kocsiba, indít, felmordul, megyünk haza, tusolás-fogmosás, lefekvés, 2óra múlt, fekszem az ágyban a hátamon, nézem a sötétet, de apu meghalt, vagy mégsem?! gondolatok járnak... barnás kép tónusok, baguette, jeanette, claudette, une cigarette, et moi, O-la la la Ia la Frankreich... Frankreich... apu felfûzi a rosszfickókat valami varrócérnára (most komolyan) van benne egy ilyesmi akció jelenet nem?!

trükkös megoldások és kiváló kézi utasítások vannak ha jól emlékszem benne arra, hogyan nyírjunk ki valakit cserkésztáborozás közben tizenéveseknek, ha már mindenkinek unalmassá vált az együttlét és a a cherrypie meg elfogyott, hogy apuanyu büszke lehessen ránk.
...algás palástban, országalmával... a tengerbõl kijött egy király... pampampampampampampammm!!!


bocs de utánna nézek mindjárt, hogy többet tudjak mondani

nos komolyra fordítva a szót: nem tudom LN valahogy idegesít, nem tudom megindokolni miért, talán mert túlzottan hasonlít rám (bár nem az arca, hanem sokkal inkább a megjelenése, az alakja - cak én nem öltözök úgy mint õ - olyan barnán). utálom a hõsködõ kopaszodó üzeneteket. nekem olyan hiteltelenek. de az az igazság, hogy én nem kerestem benne erkölcsi mondandót és egyszerû actionjackson -nek néztem és így elment, de középszerû filmnek tartom. egész szórakoztató, lassan egyre több minden dereng, az akció filmek közül jobb kategóriás... hmmm... de LN azért még mindig idegesít... hmmm... tetszenek mindig a filmek, amikben a személyek egyrészt olyan kur*ára realok másrészt a pókember összecsinálná magukat tõlük... de annak aminek én néztem, annak nekem igen... valóban tetszett!

tetsszettek a megoldások a filmben, jó kis popcornmovie

szerintem ez nem gáz, ha valakinek van izlése (mindenkinek van), kinek ilyen kinek olyan. mindig lesz aki azt kiáltja hurrá és mindig lesz olyan, aki elõször csak félve suttogja: hagy tépjem le egy picit a fejét, mert olyannak született, mint amilyen lécci...lécci! ez így egészséges, ha már itt tartunk.

õszintén szólva túl kritikus vagyok azt hiszem a filmekkel. bár ez is szubjektív, mert ha megnevezném azokat a filmeket, amik nekem tetszettek, akkor vagy hosszabb leírást kellene indoklással hozzájuk fûznöm, ahhoz hogy érthetõvé válljon miért is tetszettek pont ezek, vagy önkéntelen buhhh -ogás lenne sokak oldaláról a reakció. Ahhh hogy tetszhet neked ilyen sz*r. ennek az oka az, hogy életünkben mindannyiunkat más hatások értek és máshogy alakult ki az izlésünk is. ezért, ha te olyan környezetben nõttél fel ahol azoknak az értékeknek, példáknak, vagy antipéldáknak volt valamely oknál fogva jelentõsége, amit egy bizonyos hangulatú film, jelenetsor, zenemû, stb. felénk közvetit, akkor te azt adott esetben szimpatikusnak, vagy éppen ellenszenvesnek fogod tartani. és ha a tapasztalataidtól nagyon távol áll a jelentése, annak amit más neked esetlegesen felvet és te elõtte még nem gondolkodtál el ezen, akkor számodra az adott téma értelmetlen, érthetetlen, elgondolkodtató, érdektelen, kellemetlen, vagy akár pozitívan meglepõ is lehet.

mondok cserébe én is egyet, hogy jót tudj röhögni rajtam (nem szégyenkezem miatta) és belepasszoljon a rólam alkotott képbe klassz volt a zombiland! beszéltem elõbb a szocializációról és a többi... nos én ilyenek között nõttem fel és a családom jutott a film közben eszembe róluk! tudod még másképp én vagyok A maugli A dzsungelkönyvébõl (anyám balu, apám bagira, de szépek is voltak együtt) ez egy jó kis film. nekem egyébként bármilyen filmes genre tetszhet, nem vagyok semmilyen mûalkotásra vonatkozóan fixált (alapvetõen inkább a modern mûvészetek, mivel modern korban élünk és ez hordoz nekem jelentéstartalmat, de egyébként mindegy - itt szobrászatra, festészetre, fotóra, színházra, képzõre, stb. gondoltam) egy bizonyos mûfajra.

érdekesnek tartom, hogy megkérdezed a saját izlésedrõl egy olyan elmebeteg véleményét, akit te magad diagnosztizáltál elõször :-D

egyébként meg ne visszakozz, nincs miért legyél hû a véleményedhez, ha valaki nem frankó, az nem frankó (jelen esetben én) :-D én nem haragszom érte (ezredszerre), csak nekem is lesz hozzá egy véleményem. bár ha valaki nem tart normálisnak, szimpatikusnak, stb. az az én véleményemet igazából még nem feltétlenül irányítja és az enyém az övétõl teljesen független, rá vonatkoztatva az enyém tõle ellenkezõ is lehet. ennek értelmében, olyan akinek én unszimpatikus vagyok, lehet akár szimpatikus is. nem szeretem a gonosz tetteket, de gyakran szeretem a gonosz alakját, mert legalább õszinte (joker - ledger). nekem ugyan az õszinteség nem egy fontos tényezõ (magammal szemben értve), mert mindig megvan az oka a hazugságnak, még akkor is ha látszólag nincs (ha nem más hát gyengeség, félszegség, stb.) és általában nem azzal van a nagyobb probléma aki hazudik, hanem azzal akinek hazudnak.

jól felszaporodtak a smilek a szövegemben, erre vigyáznom kell, de aztán utólagos kiegészítésekkel picit felhígítottam néhány betûvel így nem annyira nyomaszto már a sok vigyorgó "D" betû.

...girl, we couldn't get much higher... come on baby, light my fire...