sanyibakter 2006 jún. 27. - 20:55:10
(8/148)
Melyik részét?Amit írtam az csak egy szabad asszociáció!Arra értem ahogy a doboz kinyitásakor mefordul egy picit az egész film és a lány jelleme is ami valahol mégis benne rejlett!Tehát a doboz akár egy pandóra szelence is lehet ami Hollywoodot jelképezi!Másrészt ez egy szokásos hollywoody történet valahol!Már nem emlékszem pontosan a filmre mert vagy 3 éve láttam de a végén a csaj a bácsikájáról meg nagynénjérõl halucinál,nem?Már nem tom mit mondtak de az is fontos magyarázata a filmnek úgyemlékszem!Szerintem:)
10/10
Redfield 2006 jún. 27. - 18:55:18 10/10
(7/148)
a filmet, vagy a hozzászólást? :) Lynch-tõl már megtanulhattuk, hogy a filmjeit nem lehet érteni. Õ a lélek mélységeiben vájkál, és abban sosincs biztos pont. :) Ezt a filmet valóban nem érteni, hanem érezni kell. Eléggé kellemetlen ha valaki kap egy információt, amit (akárhányszor is nézi újra a filmet) nem tud feldolgozni, de ezért is olyan mesteri õ. Mert odaállít egy rejtély elé, aminek több megoldása is lehet, és te mégsem találsz egy igazit sem... ettõl olyan varázslatos. Olyan kiismerhetetlen. :)
sanyibakter 2006 jún. 26. - 14:51:25 Előzmény Newcastle United
(6/148)
Ez jó kifejezés "érezni" kell.Talán nem lehet egyenes logikával leírni mirõl szól,de szerintem a kék "doboz" egy nyolcas közepe és a nyolcas a végtelen jelképe és akárhányszor járod is be az utat ugyanazokat a hibákat követed el,miközben egyszer a tükör egyik egyszer a másik oldalán találod magad!
DinkaMailer 2006 máj. 26. - 21:01:59
(5/148)
Ez a film a tökéletes mézes madzag! Mindig csak egy lépésre vagy a rejtély megoldásától, de valami sosem stimmel, szóval gyárthatod az új elméleteket... Pontosan ezért olyan jó... Na meg persze elképesztõ érdekes hangulata van...
Ajánlom mindenkinek, aki élvezi, hogy a kérdéseire nem kap elõemésztett, szájbarágott válaszokat, hanem meg kell dolgoznia értük...
amatõõr 2006 máj. 26. - 18:31:27
(4/148)
Lynch ezúttal sem kötötte az orrunkra, hogy mit akar mondani, talán semmi közünk hozzzá.
A film végén ugyanott voltam mint az elején. Anyi plusszt adott az életemhez, mint egy kádsúrolás. Ajánlom mindenkinek.
Facing.the.Plastic 2006 máj. 20. - 10:27:44
(3/148)
Szerintem a Lost Highway...az értelmezhetetlenebb :D de ez sem marad el sokkal :)))

hihetelenül különleges hangulatú filmeket készít...lenyûgözõ, inkább érzi az ember a filmjeit mintsem érti....ez pedig kevésnek sikerül...
Newcastle United 2006 máj. 20. - 10:19:25
(2/148)
Ez a film Lynch legértelmezhetetlenebb filmje. De talán nem is értelmezni kell, hanem érezni.
10/10
Redfield 2006 máj. 18. - 15:25:21 10/10
(1/148)
David Lynch egy újabb "remekmûve". :)
Szintén a hallgatás fokozza a feszûltséget, és a sok kis epizód, amik felváltva viszik a történetet, de látszólag semmi összefüggés nincs köztük. Aztán a sztorit még vagy kétszer teljesen megkavarják, hogy csak ámulni tudj a csodálkozástól. És mi a végeredmény? Egy nagyon nyomasztó film, sok sok kavarodással, sötét titkokkal, és egy roppant érdekes képpel Hollywood-ról.

Nekem a színházas rész a kedvencem. Lynch ott annyira, de annyira eltalálta a dolgot, mint még soha. Annak ellenére, hogy nem gyõzi elégszer mondani: ez egy átverés... sikerül teljesen elhitetnie az emberrel azt, ami történik.
Silencio...