mulao 2013 szept. 28. - 16:18:17
(130/130)
Az idei Miss World-ön, Miss Fülöp-szigetek nyert, ami meglepõ, mert õ volt a mezõny legszebb lánya, márha 130 nagyon szép lány közül meglehet ezt ítélni, fõleg, hogy sok kiemelkedõen szép volt a mezõnyben. Én is neki drukkoltam. Amúgy meg nem tudom hogyan lehetne versenyezni az ilyen életrekelt Barbie-baba külsejû lányokkal. Sajnálom, ha a világ szerinte ez számít szépnek. Nameg mindegyik lánynak ugyanolyan az arckaraktere: hosszú orr, ovális arc és általában hosszú, sötét haj. Ezekszerint én nem számítok szépnek. :(
mulao 2013 aug. 15. - 18:43:57
(129/130)
Vajon attól függõen is választják meg a királynõket, hogy melyik országba menne a világversenyre és az ottani nõknek milyen típusú arcuk van? Vagyis, hogy az ottani zsûri milyen nõket részeít elõnyben? Szunait pl anno Londonba küldték és õ amolyan angolos arctípus és 110 lányból az igencsak figyelemre méltó 28., top30-as helyen végzett. Szóval bekajálták az angolok. Idén a Miss World Indonéziában lesz, igaz nem nagyon tudom az ottani nõk arctípusát, de valszeg õk is olyan hosszú barna hajúak mint Rákosi. A Miss Univers meg Orszországban lesz, ha jól tudom az orosz nõk szögletes arcúak és sok a világosfehérbõrû és szõke nõ közöttük. Kárpáti is efféle karakter. A Miss Intercontinental, ahhova eredetileg ugye Korinnát küldték volna az meg Venezuelában lesz és Korinna kapaktere eléggé hajaz a venezuelai nõkre: széles mosoly, kreol bõr, hosszú barna haj, szép arc ilyesmik. Lehet, hogy pusztán ezért akarták, hogy 3.-dik legyen? Viszont most ugye Brigi megy õ viszont szöges ellentétje a venezuelai nõknek, nem valószínû, hogy tetszene az ottani venezuelai zsûrinek.
mulao 2013 júl. 19. - 13:27:47
(128/130)
Úgylátszik a korona-bortány még mindig nem csillapodik, már Szunai Lindát is kérdezték mi a véleménye a kialakult helyzetrõl:


Az idei szépségkirálynõ-választásról a körülötte kialakult botrány miatt még mindig sokat beszélnek. 2011 legszebb hölgyét, Szunai Lindát kérdezte az Epizód magazin újságírója: mit gondolt Kocsis Korinna döntésérõl, miszerint nem kellett neki a harmadik helyezettnek járó korona?

- Nem örülök neki. Nem tudom, mi van a háttérben, ugyanis idén teljesen kimaradtam az elõkészületekbõl, pusztán elmentem és megnéztem a versenyt. Nagyon megdöbbentem. Nem is feltétlenül azokon a dolgokon, amikrõl Korinna beszélt, hanem ahogyan ezt kommunikálta, vagyis hogy nem vette át a koronáját. Nem tudom, hogy kinek van igaza. Nem akarok ebbe belefolyni, de azt hiszem, ezt nem így kellett volna intéznie. Ilyet nem lehet csinálni élõ adásban és nem is királynõhöz méltó! - nyilatkozta Szunai Linda, aki mûsorvezetõnek készül.

- Belegondoltam abba: mit tettem volna, ha olyan helyzetbe kerülök, mint a verseny két házigazdája, Kasza Tibor, valamint Tatár Csilla. Bár Korinna mindenkit letaglózott, Csilláék remekül és profin kezelték a szituációt - vélekedett 2011 legszebb hölgye.

Bekell vallljam engem még mindig foglakoztat ez az egész, mert élõadásban nem rémlik, hogy valaha is lett volna ekkora vagy hasonló bortány amióta az RTL vagy a TV2 élõ mûsorokat rendez.
mulao 2013 júl. 10. - 07:26:57
(127/130)
Most néztem meg, hogy hogy zajlott a szavazás és nem tartom tisztességesnek, alapból megadtak 10 emlékezetes nevet és csak közölük lehetett választani. Ez úgy lett volna tisztességes, ha mind a 28 neve és képe ott van. Így tényleg nem tudom komolyan venni ezt a szavazást. Viszont érdekes, hogy Korinna is ott volt, de nem kapott elég szavazatot, ugyanakkor Rebeka, akit elvileg elnyomott az õ botránya, nyert. Na, ez viszont tényleg érdekes. És úgytûnik nem csak a zsûri, hanem a közönség is szépnek tartja.

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20130626/szepsegverseny-szepsegkiralyno-2013/
mulao 2013 júl. 10. - 06:48:55
(126/130)
Ez egy érdekes cikk, az elmúlt 28 év legszebb szépségkirálynõit választatták meg az emberekkel és a végeredmény ez lett:

1. Molnár Csilla
2. Balogh Edina
3. Horváth Éva és Kárpáti Rebeka

Felmerül bennem, hogy mennyire komolyan vehetõ, mert ahogy elnézem csupa olyan név, akikre különbözõ dolgok miatt lehet emlékezni. Ugyebár Molnár Csilla öngyilkos lett és ezzel legendássá vált. Edina a Barátok köztben szerepelt évekig, Horváth Éva is fenmaradt, mint mûsorvezetõ és Rebeka meg csak most lett megválasztva, könnyû rá emlékezni. Én arra se emlékszem szinte, hogy ki volt tavaly a királynõ, nemhogy emlékeznék 28 év szépségkirálynõjére és abból még a top3-at mondjam is meg. Érdekes az is, hogy egyéb emlékezetes királynõket nem tartalmaz a lista, pl Bálint Antónia is fen maradt, vagy Korinna kétszer is elnyerte a közönségdíjat, vagy mondjuk Dammak Jázmin elõször elsõ lett, majd 2008-ban második, akár rá is emlékezhetnének az emberek. Mindenesetre érdekes lista, csak nem tudom mennyire befolyásolja, hogy olyanra szavatak, akire emlékeznek az emberek még 2013-ban is és nem olyanra, akit valóban szépnek találnak.

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20130709/molnar-csilla-szepsegkiralynoje/
mulao 2013 jún. 30. - 14:13:57
(125/130)
Most ismételték meg a FEM3-on, azt kivágták a koronázásnál, hogy nem hajlandó átvenni a koronát hiába mondják már háromszor Korinnának, hogy fogja meg. Én is ezt a mometnumot érzem a gáznak, ez nem volt a helyénvaló mégha nem is kellett neki a korona. Jobban megtudtam nézni a lányokat, és én nem szoktam egyetérteni a választásokkal, de most valóban a 4 legszebbnek adtak koronát azt kell, hogy mondjam. Én mondjuk azt hittem, hogy az 1. Korinna lesz (õ volt egyedül ismert), emiatt nem tudom azt hinni, hogy csalás történt. Illetve még ugye egy húzónév volt, Rebeka, de neki is csak a "csontot" dobták oda (szerintem egyébként õ is szép), és szemben velük az ismertelen Annamáriát hozták ki gyõztesnek. Rebeka és Annamári õszintének tûnöen lepõdött meg és volt boldog. Most akkor hogy van az, hogy egyedül a Korinna tudta, hogy ki hányadik lesz a többi gyõztes meg nem? Egyébként a 11-es számmal nem a tavalyi közönségdíjas indult? Valahogy ismerõs volt az arca, és mintha tavaly is egy lófarokkal összefogott hajú lány lett volna a közönségdíjas. Amúgy a közönség és a zsûri értelemszerûen máshogy választ, a közönség csak egy 2 órás élõshow-ban lát 16 lányt, akik közül a ránézésre legszebbet kell kiválasztaniuk. De a zsûrinek meg egy világverseny trendjének megfelõ arckarakterû, iltelligenciájú és alázattal rendelkezõ lányt kell kiválasztaniuk. Nem tudom milyen Korinna személyisége, volt pár cikk arról, hogy sokat hisztizett a táborbank, talán csak annyi történt, hogy a zsûri kismerte a személyiségét és nem tartották méltónak a fõkoronára. Egy zsûritag is ezt nyilatkozta. De kvûlrõl valóban õ volt a legszebb, szerintem meg csak azért ment a hiszti, mert nem õ lett az elsõ. Pedig pont õ mehetett volna a legboldogan haza hiszen két díjat is nyert, míg a legtöbb lány meg semmit.
elizabeth 2013 jún. 24. - 09:57:03
(124/130)
TV2 mûsoraiban sok híres ember csemetéje kapott már jelentõs díjakat:Patkó Béla leánya, Király Tamás kisfia,Radics Tamás kislánya.Miért csodálkozunk?
mulao 2013 jún. 24. - 08:27:20
(123/130)
Most voltak a Mokkában a lányok, kifejezetten szimpatikusan és értelmesen nyilatkoztak. Egytonna smink nélkül sokkal szebbek és bájosabbak voltak. Ami leginkább tetszett, amikor megkérdezték õket, hogy mit jelent Szépségkirálynnõnek lenni, hogy nõi példaképek lesznek (ezt konkrétan Brigi mondta). Én is így gondolom. Persze szóba került Korinna is, ahogy kivettem a szavukból mind elítélték õt és egyszerû "magamra akarom vonni a figyelmet" lépésnak titulálták. A 4. helyezett Brigi is nagyon szimpi volt, és örül, hogy megkapta a koronát. Régóta õk a legszimpatikusabb magyar Szépségkirálynõk nekem, akár valami csalás folytán, akár nem, talán nem is baj, hogy õk nyertek.
bittermoon1992 2013 jún. 24. - 08:12:46 Előzmény ceia
(122/130)
:-)
mulao 2013 jún. 23. - 17:26:32
(121/130)
Szerintem azért ott kezdõdik, hogy Korinna nagyon rosszul fogalmazott, egyáltalán nem mondta meg, hogy miért nem kell neki a korona, csak lemondott róla. Csilla se kérdezett vissza, hogy miért, talán elégettséggel tölti el a közönségdíj? Erre talán megkérdezhette volna a kollégáit, hogy mi van ilyenkor, ki a 4. helyezett, megkaphatja-e õ? Igaz, ha most belegondlok, nem végzett jó munkát Csilla.
Mondjuk ez még az Euróvízió hajnalán volt, akkor még kb 5-10 ország versenyzett és kevés pontok gyûltek össze, akkoriban kb semmi szabály nem volt, csak azóta van olyan, olyan dolgokról, ami anno felmordulást keltett (pl holtverseny, gyerekek a versenyen, stb). Gondolom jövõre nem engednek majd hagyni ilyen bakikat a Szépségkirálynõn. Valahol viszont nem értem miért nem Korinna lett az 1., valóban õ volt a legszebb. Vajon akkor elfogata volna? De akkor kié lett volna a korona, ha nem? A másodiké? Gyenge szervezés, nulla szabályzat.
Nezo_nezo 2013 jún. 23. - 17:15:12 Előzmény mulao
(120/130)
Na, az tényleg vicces, hogy nincs rá szabály és erre azt mondják, de nem baj, akkor is fogja meg a kezében a koronát :))))

Viszont nagyon lehangoló és itt mutatja a mûsornak a színvonalát és az egész mögött a "munkát", (akkor ezek szerint az Eurovíziós Dalfesztiválnál is ez van), hogy mennyire is foglalkoztak vele, vagy ha igen, akkor gratulálok ehhez a csapatban végzett agytröszt-tevékenységhez :)
:(
mulao 2013 jún. 23. - 14:23:22
(119/130)
Persze itt már az is rosszul van kitalálva, hogy nincs szabály arra, hogy mit kell tenni, ha egy nyertes azonnyomban visszautasítja a koronát. Rötötön rávágták, hogy ez szabályellenes, és, hogy legalább fogja meg a kezében. Már 2011-ben is indultni akart, de akkor nem engedték, mert 2009-ben még az RTL-en ment a mûsor. Röhej, hogy ehhez hasonló nagy rendezvényeken nincs is rendes szabály. Pl anno az Euróvízión volt egy olyan helyzet, amire nem volt szabály. Holtverseny alakult ki a nyertesek között, vicces, hogy egyszerre nem is két, hanem négy ország között. Nem tudtak mit kitalálni, minthogy mindet kikiáltották nyertesnek. Persze a többi országtól erre jöttek a felhördülések, így jövõre már lett hivatalos szabály döntetlen nyertes esetére. Azt kiáltják ki gyõztesnek, aki több országtól kapott pontot. Ez késõbb jól jött, mert alakult ki holtverseny. Az viszont nem jó egyáltalán, hogy jövõre mindneki csak erre a kis "botrány"-ra fog csak emlékezni.
Nezo_nezo 2013 jún. 23. - 13:46:45
(118/130)
Helyesbítés: Ezért NEM kellhetett neki az igazi korona.
Nezo_nezo 2013 jún. 23. - 13:45:45
(117/130)
Szerintem te itt sok mindent nem értesz. Azért, mert a közöngségdíj, mint ahogy a nevében is benne rejlik (jó esetben) valóban a közönség szimpátiájától és ízlésétõl függ. Tehát NEM a zsûritagoktól, és a körülötte lévõ pénzhajhász (számomra nem) emberektõl.
Ezért kellhetett neki az "igazi" korona.
Gondolom kitapasztalta már az évek folyamán, hogy ki milyen embertípus, mi folyik körülötte, és milyen szánalmas események mennek a kulissák mögött, és miféle igazságtalanságok. Ezért benne már kialakulhatott egyfajta "düh" és tehetetlenség, s ezzel most legalább nyilvánosan visszavágott.
Nesztek neked korona, visszadobom neked címszóval.

Ezt a mondatodat nem értem: "Szerintem meg elvette, a zsûri nem tehette meg, hogy egy olyan lányt nem válogat be, aki már rutinos szépségkirálynõnek számít."

De, épp ez az, hogy õ már rutinosnak volt mondható. S igen, mint minden embernek neki is vannak/lehetnek érzelmei. Ne felejtsük el, hogy nem gépek indulnak - még egyelõre itt sem -, s az emberi természet kiszámíthatatlan. Jelen esetben ez most így történt, de ez korán sem baj :))) Mert fricskát mutatni a saját eszközeivel, mert idõközben rájött dolgokra, miért lenne ez baj?
Ne aggódj találnak majd mást aki kimehet helyette, ettõl nem félek, tehát veszteség senkit sem ért. Sõt nyert: egy másik lány, aki talán még nem is tudja :)
Sõt õ is: sokkallta többet, mint te azt innen a számítógéped mögül azt gondolnád. Szerintem érzelmekre épülõ okos taktika, jó húzás volt, némi önérzettel megspékelve.

Ez sem világos számomra: "Azt mégis hogy lehet beadni, hogy ha már annyiszor nyert, akkor itt nincs helye a top 16-ban?"

Egy szóval sem írtam se pro, se kontra, hogy NEKI személy szerint lett volna helye a 16-ban, vagy sem... Olvasd át még egyszer.

"Szerintem bármelyik lány szívesen elfogadta volna azt a koronát és nem csinált volna hasonló bortányt."

Ebben te ne legyél olyan biztos, mert nem tudhatod, hogy mi lett volna, ha... Ha a nagymamámnak kereke lenne..
Írtam már, hogy az emberi természet sokszor kiszámíthatatlan (ez valamikor jó, valamikor kevésbé :)/, de mindenképpen érdekesebb így az élet, mintha ez nem így lenne :))
Ez pedig nem "akkora" botrány, a világ folyása simán megy enélkül is tovább :))))) A botrány "szerintem" nem itt kezdõdik, hanem sokkal nagyobb és fajsúlyosabb dolgoknál :D

"Én elfogadtam volna a 3. helyet is, nem csak az elsõt."

Te te vagy, õ meg õ. Errõl írtam az elõbb.

Fricska volt, és szerintem jól is tette amit tett :)
mulao 2013 jún. 23. - 12:53:54
(116/130)
Szerintem meg elvette, a zsûri nem tehette meg, hogy egy olyan lányt nem válogat be, aki már rutinos szépségkirálynõnek számít. Azt mégis hogy lehet beadni, hogy ha már annyiszor nyert, akkor itt nincs helye a top 16-ban? Gondolom magától indult, nem kényszerítették, szóval elég világos, hogy elsõ akart lenni. Ez így viszont nem szimpatikus természetre utal. Szerintem bármelyik lány szívesen elfogadta volna azt a koronát és nem csinált volna hasonló bortányt. Vagy a szabályzat rossz, hogy nem lehet visszamondani a címet, amit elnyernek? Volt már hasonló a világ szépségverseny történetében? Én elfogadtam volna a 3. helyet is, nem csak az elsõt. És a Közönségdíjra miért nem mondott nemet? Ha a 3. hely nem kell neki, akkor az miért? Nekem az is megfelet volna. :)
Azzal, hogy jelentkezett válalta a következményeket, hogy vagy nyer valamit, vagy egyáltalán semmit.
Nezo_nezo 2013 jún. 23. - 12:47:08
(115/130)
hajdú petike végtelenül pitiáner, kisstílû, nagyképû, rosszindulatú kis szarcsimbók, de mindenekelõtt végtelenül ostoba.......
A felvonult anorexiás tábor is hûen tükrözte "ízlésvilágát", hiszen õ a szponzora. Ez a látens homoszex buznyák enyhe pedofíl beütésével ismét lejáratta magát :DDDD Sarka Kata a másik ostobájának (feleségének) adott egy fogd meg jól címet, hadd örüljön és õ is érezze magát valakinek :DDDDD
Nezo_nezo 2013 jún. 23. - 12:37:05
(114/130)
Nem vette el a nem létezõ 17. jelentkezõtõl a lehetõséget, hiszen õt nem válogatták be :) Ha valaki "csak" 17., de nem indulhat a versenyen, mert a jelentkezõi létszám összesen 16, akkor nincs mirõl beszélni.
Korinnát (nem tudom jól írom-e?) válogatták be a 16-ba.
A többi részében sok mindenben egyetértek, nem kellett neki a "többedik" hely, csak az elsõ. Gondolom sokszoros nekifutásra ilyen-olyan szépségversenyeken való megjelenése után már "elvárta" volna talán magától is, de fõleg a zsûritõl, hogy így tegyenek. Mivel tudta, hogy nem lesz elsõ, mert belelátott az egészbe, így tudatosan készült a szerepére.
mulao 2013 jún. 23. - 11:59:18
(113/130)
A nyilatkozata így szól:

'Mindenek elõtt nem gyõzöm hálámat kifejezni azért a sok biztatásért és szeretetért, amit a közösségi média nyilvános és privát oldalain az elmúlt napokban fejeztetek ki számomra. Mindez sok erõt és kitartást adott számomra, hogy az elmúlt másfél hétben a maximumot hozzam ki magamból a végsõ gyõzelem érdekében, még ha ez most sajnos az eredményben nem is tükrözõdik.

Nagy szükségem volt erre, mert annak ellenére, hogy elsõként jutottam be a válogatóról a verseny döntõjébe, a verseny hivatalos Facebook oldalán a legnagyobb számban, (majd 1400) lájkolt kép rólam került ki, a legfontosabbnak tartott háziversenyt a Miss Beauty Face-t megnyertem, két ponttal maradtam le a Miss Bikini címrõl, majd nektek köszönhetõen a Facebookon közzétett szavazás alapján legtöbben engem szerettetek volna végsõ gyõztesnek is látni – jelentõs és folyamatos ‘ellenszélben‘ kellett helytállnom a versenyen.

Ahogy a Miss Intercontinental címrõl történõ lemondásra vonatkozó döntésemet sem hirtelen és a helyszínen hoztam meg, úgy ezeket a sorokat is még a döntõ elõtt egy nappal írtam meg, annak tudatában, hogy nem én nyerem a Miss World és Miss Universe Hungary címek egyikét sem.
Az okokról bõvebben nem áll módomban információkat megosztani Veletek, mivel jelenleg köt a Magyarország Szépe Kft-vel kötött szerzõdésem, - annyit szeretnék elmondani, hogy miután a Miss Intercontinental címnél nemzetközileg magasabbra rangsorolt, Miss Earth Hungary címet már 2009-ben elnyertem, legfõbb célom ezzel a lemondással az volt, hogy ne fosszam meg egy általam már átélt nagyszerû élménytõl azt a szépségkirálynõ-jelölt versenytársamat, aki a zsûri pontszámai alapján utánam következve, a negyedik helyet szerezte meg. Gratulálok a gyõzteseknek!"


Szerintem a "Mindez sok erõt és kitartást adott számomra, hogy az elmúlt másfél hétben a maximumot hozzam ki magamból a végsõ gyõzelem érdekében, még ha ez most sajnos az eredményben nem is tükrözõdik" mondat szerintem magában rejti, hogy elsõ akart lenni és így nem jó a 3. hely neki, de lehet tévedek. De miért érte meg neki jelentkezni, ha a megnyert korona nek kell neki? Mi célja volt? Elég érthetetlen, fõleg hogy azzal, hogy a top 16-ba bekerült máris egy másik lánytól vette el a lehetõséget.
-csengõzoli-- 2013 jún. 23. - 11:51:10
(112/130)
Javított verzió :D

Ja persze nemes lélek :D
Valami sértettség áll a dolog mögött,nem a nemes adományozó kedv, különben nyilván el se indult volna.
Nem tudom kiderül-e valaha,hogy mi áll a háttérben (annyira nem is érdekel), de az biztos,hogy ha én fotózásokat szerveznék Korinát nem merném felkérni,mert félnék,hogy indulás elõtt 2 perccel sms-ben lemondja, mondván nincs kedve.
Lehet ezzel a húzásával fel akarja hívni valamire a figyelmet, de 1. ha nem derül ki a valódi ok,akkor semmi értelme sem volt, 2. biztos vagyok benne,hogy szakmai körökben nem lesz túl népszerû a korábban említett megbízhatatlanság miatt.
Szép lányból Dunát lehet rekeszteni nálunk, túl sok ütõkártyája nincs.
Egyedül az mentheti fel,ha kipakol és leleplez valamilyen csalást vagy erkölcstelenséget.
Egyébként az egész mûsor a Tv2 -höz passzoló prolishow volt.
"Sarka Kata a Magyarország szépe Kft. ügyvezetõ igazgatója!" :)))
Istenem..., ez a Hajdú akkor is végtelenül pitiáner kispolgár marad,ha a világ összes pénzét nekiadják.
-csengõzoli-- 2013 jún. 23. - 11:48:53
(111/130)
Ja persze nemes lélek :D
Valami sértettség áll a dolog mögött,nem a neme adományozó kedv, különben nyilván el se indult volna.
Nem tudom kiderül-e valaha,hogy mi áll a háttérben (annyira nem is érdekel), de az biztos,hogy ha én fotózásokat szerveznék, Korinát nem merném felkérni,mert félnék,hogy indulás elõtt 2 perccel sms-ben lemondja, mondván nincs kedve.
Lehet ezzel a húzásával fel akarja hívni valamire a figyelmet, de 1. Ha nem derül ki a valódi ok,akkor semmi értelme sem volt, 2. biztos vagyok benne,hogy nem szakmai körökben nem lesz túl népszerû a korábban említett megbízhatatlanság miatt.
Szép lányból Dunát lehet rekeszteni nálunk, túl sok ütõkártyája nincs.
Egyedül az mentheti fel,ha kipakol és leleplez valamilyen csalást vagy erkölcstelenséget.
Egyébként az egész mûsor Tv2 -höz passzoló prolishow volt.
"Sarka Kata a Magyarország szépe Kft. ügyvezetõ igazgatója!" :)))
Istenem..., ez a Hajdú akkor is végtelenül pitiáner kispolgár marad,ha a világ összes pénzét nekiadják.