Téma: A szer

6/10
gyereamozibabe jan. 02. 10:12:42 6/10
(90/110)
A film első fele miatt szerintem megéri megnézni. Viszont a végéből sokat ki kell vágni. (neki is állok) Amúgy sajnálom, hogy a két ember között nem alakult ki interaktívabb kommunikáció. példul videóüzenet, vagy legalább cetlik küldözgetése a másiknak. A "Különválás" (Severance) című sorozatban sokkal jobb volt ez a harc a két lélek között. Ez a "kupit hagyok a lakásban, mert utálom a másik énem" nagyon gyerekes üzengetés.
1/10
bogyocska999 jan. 02. 08:05:49 1/10
(89/110)
Jól indult, aztán valahol elgurult a készítők gyógyszere és valami katyvasz lett belőle!
1/10
Dozer jan. 01. 21:53:59 1/10
(88/110)
Jól indult a film, azt gondoltam, lesz valami üzenete a filmnek, mint pl öregedés el-, nem fogadás, stb. De a vége nagyon gyerekes, beteges, semmitmondó öncélú gusztustalankodás lett. Olyan, mint ha két külön stáb csinálta volna a film első és második felét. Elsőt egy profi filmes csapat, a második felét, egy részeg tini banda.
Nem a gusztustalansag a problema, hanem hogy egyszerűen szar lett. Próbált lopni korábbi komoly filmektől, de igy is nulla. Rég láttam ennyire kacat, semmitmondó filmet. Sztem ezt a filmet, sajat beteg lelkuknek keszitették
4/10
lucashood6 jan. 01. 17:39:36 4/10
(87/110)
Lett volna benne kraft és mondanivaló,de az utolsó harmadát egyszerűen elbszták.Majdhogynem pariódává vált.
4/10
Yakuzah jan. 01. 15:14:02 4/10
(86/110)
Sziasztok.
Gondoltam írok pár sort ne járjon más is úgy, mint én.
Jó a téma jó a miliő amiben forgatódik, akár jó is lehetett volna a film a koncepció alapján.
De vicc kategória számba ment a film vége.
Épkézláb ötletek alapján én jobbat gondoltam hová futhatott volna ki.
De semmi esetre sem nem egy ilyen gyermeteg torz agyszüleménybe!!
Az utolsó 20 perc kb azt sem tudtam melyik rendezvényen vagyok. Értékelhetetlen.
Ne pazarold rá az időd csak ha feltétlenül meg akarod nézni.
Demi Moore respect eszméletlenül jól tartja magát.
A sors iróniája hogy ilyen szerepben láthatjuk.
Gondolom nem véletlenül.
8/10
kokopelli78 jan. 01. 14:05:29 8/10
(85/110)
Megnéztem, a lehúzó vélemények miatt aggódtam h vacak lesz, de nem lett az. Sőt kifejezetten jól sikerült. Durva, beteg, sokszor undorító, de a rendezés, a fényképezés és a történet is első osztályú. Először a Mátrix, meg a Ragyogás ugrott be a rendezésről, ma Darren Aronofsky
a sztori miatt, A végére meg A Légy. Tőlem 8 pontot kap.
5/10
rajdi 2024 dec. 30. - 23:23:49 5/10
(84/110)
Ez egy jó film lehetett volna, ha végig viszi azt a színvonalat, mondanivalót és látványvilágot, amit az első felében hozott. A mozi utolsó harmadának elkészítésénél viszont valaki szódabikarbónát kevert a készítők kokainjába, és ez meg is látszik a produktumon. Kár érte...
9/10
danek87 2024 dec. 30. - 08:35:12 9/10 Előzmény Pantagruel59
(83/110)
Sok nő azért elfogadná ha úgy nézne ki 62 évesen mint ez a "kigyóarcúra botoxozott démonfejű boszorkány " :D
2/10
Ahoj poplacsek 2024 dec. 30. - 00:35:58 2/10 Előzmény Pantagruel59
(82/110)
off, de sztem d.moore oltári eszement kurvajól néz ki a korához képest az elején
3/10
Pantagruel59 2024 dec. 30. - 00:29:38 3/10 Előzmény Ahoj poplacsek
(81/110)
Jómagam is pont valami hasonlót éreztem és gondoltam a film alatt. Nagyon erőteljes képekkel próbálják sokkolni a nézőt, de valójában kinek akar szólni ez az üzenet?
Merthogy nem az átlag melósnak, az biztos. A hálivúdi hírességeknek? Talán ott sem mindenki annyira degenerált, hogy ezt ne tudná. (Bár lehet, hogy ebben tévedek.) Az élet három szörnyetege sajnos elkerülhetetlen: a betegség, az öregség és a halál. Ezért jobb idejekorán ezekkel megbékélni és elfogadni éppúgy a rosszat is, mint a jót. Némi buddhizmus keverve Jób bölcsességével. Itt viszont nem volt semmi katarzis, csak egy irreálisan nagy vérfürdő a végén. Azon amúgy legalább egy jót nevettem. Sajnos a film maga nem nyűgözött le.
Amit nem értek: Demit már a legelejétől fogva kimaszkírozták, vagy mostanság tényleg ilyen ronda kigyóarcúra botoxozott démonfejű boszorkány lett ez a szerencsétlen? A másik meg, hogy a fiatalabb változata ugyan jó alakú, de egyáltalán nem egy olyan szuper extrém bombanő, ahogy próbálták itt ránktukmálni.
Egy gyenge 3asnak elmegyen a 10-ből.
6/10
lori80 2024 dec. 29. - 23:52:06 6/10
(80/110)
Majdnem jo volt.A veget elrontottak,amugy egy egyedi film lett,lehetett volna.
2/10
Ahoj poplacsek 2024 dec. 29. - 22:47:28 2/10
(79/110)
A legtöbb hozzászóló a film gusztustalanságaira reflektál, de ez eléggé felszíni réteg, és szerintem jogos a használata, ha mondani akar valamit a rendező és író. Nekem ez nem okozott gondot. Az annál inkább, hogy ez egyfajta "a hülye okoskodik" típusú üzenet. Korántsem olyan intelligens film szerintem, mint amilyen lenni szeretne. Utoljára a rém szar menü c filmnél éreztem ezt, mondjuk bizonyos képességek alatt azt is istenítik.
Gabó58 2024 dec. 28. - 22:30:54
(78/110)
Van egy erős mondanivaló. Ehhez jön több mint két órán át egy beteges,hatásvadász,udorító,gyomorforgató kivitelezés.Számomra ennyi volt a film.Sajnálom a rászánt időmet. 1/10
1/10
smithh 2024 dec. 28. - 15:49:58 1/10
(77/110)
Elég beteg cucc!
6/10
itsme1 2024 dec. 28. - 07:39:08 6/10
(76/110)
Vajon milyen szert tolt a látványtervező? Jó cucc lehetett, kár, hogy nem szeretem a horror filmeket. Legalábbis ezt a fröcsögős fajtát. Ebből az alapötletből, egy kreatív sci-fit jobban értékeltem volna.
8/10
nikato 2024 dec. 27. - 23:53:40 8/10
(75/110)
Zseniális és egyben gyomorforgató is! Remélem minden díjat bezsebel! Rendező, színészek, de a maszkmester is megérdemelné!
7/10
Pityesz133 2024 dec. 26. - 22:03:04 7/10
(74/110)
A film egy David Cronenberg-féle testhorror, lépésről-lépésre szemléltetett egyre brutálisabb eltorzulása a testnek. A film beteges és undorító, ami görbe tükröt tart a felszínességnek, a végtelen hiúságnak, a szépséget majmoló és a változást elfogadni képtelen embereknek. Ez a film jó lecke annak, aki bizonytalan abban mit is akar az élettől és annak, aki képes felfogni a film mondanivalóját. Bármennyire próbál kiakasztó lenni, szerintem akkor is lesznek, akiket nem tántorít el az eddigi viselkedésüktől, céljaiktól és tudatosan vagy sem, de tökéletes érzéketlenséggel végig ásítozzák a filmet, legyintenek rá és haladnak a korábbi úton.
Tudom ellentmondásos, de mégis jó, hogy elkészült ez a film. Jó, hogy úgy a kamera előtt és mögött voltak rá alkalmas emberek, hogy ezt elkészítsék. Egy száguldó tehervonat gyengédségével pofán bassza azokat, akik nem tudnak betelni önmagukkal, csak a tökéletesség bűvöletében képesek létezni és mindenkit leszólnak, ami a saját értékítéletük szerint önmaguknál kevesebbre tartanak. A középpontban az egyszerre fő- és antihős ember, aki belülről rohad. Kezdetben a lelke, végül a teste és hiába próbálja titkolni és elrejteni, amilyen gátlástalanul hajszolta a sikert és a szépséget, ugyanúgy tör felszínre a törtetés és a mértéktelenség következménye.
5/10
ForgácsAntal 2024 dec. 26. - 11:01:54 5/10
(73/110)
Elgondolkodtató film, már ha valaki akar filózgatni rajta. (Én már nem akarok gondolkodni). Azért volt csalódás, mert más témát vártam. Azt hittem, hogy dokumentum filmekből kiszedett ötletekkel fognak variálni, DNS manipuláció stb. Azért írom ezt, mert azt mondták, hogy három-négy, de maximum tíz éven belül kifejlesztik a szert ami meggátolja és akár vissza fordítja az öregedési folyamatokat. Ebben az esetben számomra izgalmasabb lett volna. Az asszony egész végig szídott, hogy miért nézzük ezt a hülyeséget, a gyerekkel meg nevettünk, főleg az utolsó negyed órában szétröhögtük magunkat. Hangsúlyozom, értettük a filmet, de nem akartuk megérteni! A rendezés egészen egyedi volt, legalább is néhány jelenetnél felkaptam a fejem, hogy hú bazdmeg ez nagyon jó. UI: Nem tudom hány éves Demi Moore, de majdnem olyan jól néz ki, mint a kilencvenes évek vége felé. Ja, és ebből a rendezőből lehet valaki.
1/10
pcjav 2024 dec. 25. - 00:26:20 1/10
(72/110)
Leültem, hogy megnézek egy jó filmet a színésznő főszereplésével. Ez nem horror, csupán egy beteg elme lázálma megfilmesítve. Egy film amit már mindenképp el kellett vállania a színésznőnek, hisz már kiöregedett, de kell a gempa. Témába vág.
7/10
pihes 2024 dec. 24. - 14:25:55 7/10
(71/110)
Mindenki szeretne szebb és fiatalabb lenni de tudjuk, minden véges.
Nem nehéz rá hangolodni ha érted miről van szó.
Ebben megértettem a horrort. Aztán már majd elokádtam magam, ami már érthető is.
Nem mondanám rossz filmnek, ebbe végig lekötött HÉT/TÍZ