10/10
Ildikó Nóra 2023 nov. 19. - 21:24:02 10/10
(4/4)
A filmet érdemes megnézni, kikapcsolódásnak teljesen jó. Az előzetes, plakát nagyon tetszett, nem csalódtam a filmben, kellemes meglepetés volt, gyorsan eltelt az idő a moziban, még tudtam volna nézni. Jól megírt történet, nagyon jó színészi alakítások, humor, érzelem, erotika, megható jelenetek, kedves, vicces, emberi párbeszédek, konfliktusok, stb., lehetne még sorolni. Tetszett a szereposztás, a helyszínek, a filmzene, az operatőri munka is. Más befejezésre számítottam.
9/10
settembrini 2023 nov. 03. - 11:40:45 9/10
(3/4)
Alapvetően tetszett, jó film, jó problémafelvetéssel, jó színészekkel. Ami zavart: sematikus a "két világ" ábrázolása. Az intellektuális társaság csupa idióta hülyeségről beszél, a másik oldal meg nagyon proli minden szinten. A végkövetkeztetés azért nem lehet más, mint ami a filmben is. Úhgy nem lehet élni, hogy szégyellem a férjem ingét, gondolatait, gesztusait...
Puffancsmirtill 2023 okt. 06. - 18:52:34
(2/4)
SPOILER!
Nekem maradt hiányérzem a film után. Valahogy nem adott megoldást, vagy alternatívát a film, csak feldobott egy jelenséget: vagy van az unalmas, de intellektuálisan kielégítő kapcsolat, vagy van a szendvedélyes (szexközpontú), de intellektuálisan teljesen reménytelen kapcsolat. Szerintem nincsenek unalmas kapcsolatok, csak unalmas/felszines emberek vannak, az intellektuálisan nem kielégítő kapcsolatokat pedig jó eséllyel a 20-as évei elején kimaxolja az ember(lánya). Persze ha csak annyi volt a film célja, hogy ábrázolja a jelenséget, akkor 10/10-es, de valahogy a megoldás/feloldozás jó lett volna a végére. Így csak annyi maradt, hogy egyik sem jó.
10/10
pop3 2023 szept. 30. - 08:32:17 10/10
(1/4)
Nagyon jól megírt, érzékeny és full realista film, ragyogó ütemérzékkel, precízen adagolt sztorival. A banális történet alatt jól kitapintható szálak, konfliktusok, vágyak és ellentétek húzódnak. Régen láttam ennyire jó filmet ebben a témában. Zseniális színészi játék teszi fel a koronát. A Marvel rajongóknak nem ajánlott. A vetítés alatt egy öregasszony végig a mobilját csesztette. Na neki sem volt való.