netticicaadacs 2012 márc. 08. - 09:23:56
(2182/2362)
Mindenki azzal jön,hogy az összeköltözés után Lamia egy alaptalan vád alapján hagyta ott Kenant.Arra senki nem emlékszik,hogy a vád alaptalansága nem a fickón múlott? Ez valahogy õ is elfelejtette. Rohanjon most is Cavidad-ho!!!!!!!!!Õ való hozzá.
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 márc. 08. - 08:46:47 10/10
(2181/2362)
Ez még idetartozik, bocsi, hogy lemaradt!
És ha valakit megbántottam, kérem bocsánatát, de a hév elragadott és egy bika - mert én az vagyok - mindig elhamarkodottan beszél, aztán megbánja!!
Sok boldogságot minden hölgynek!!
http://youtu.be/Vr0uOwyQI8A
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 márc. 08. - 06:52:57 10/10
(2180/2362)
Minden kedves hölgy fórumozónak sok boldogságot kívánok a nemzetközi nõnap alkalmából!
Kár, hogy pont ma van vége ennek a remek - megkockáztatom az eddigi legjobb és legszebb - sorozatnak, de ilyen az élet!
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 márc. 08. - 06:44:22 10/10 Előzmény Istanbul
(2179/2362)
Azt ne felejtsed el, hogy Lamia azért csak hat hónap múlva adta be a válókeresetet, mert Cemil addig nem járult hozzá a váláshoz, márpedig - ahogy kivettem a török filmekbõl - ott mindkét fél beleegyezése kell a váláshoz!!!
Azzal sem értek egyet, hogy Lamia hazudott, szerintem nem hazudott, nem is olyan típus, a hazudozás messze áll a jellemétõl! Szerintem inkább a kétségek között vergõdött egész életében, ezért nem tudott igazán szeretni!
A tegnapi résben nagyon nem tetszett, ahogy Lamia fogadta a hírt, hogy Kenan is ott van az esküvõn, azzal reagálta le, hogy visszahozta Meleket! Esze ágában nem volt visszarohanni, hogy láthassa Kenant, de még Melek miatt sem szaladt vissza, nem úgy, mint a mikor megtudta, hogy Cemil is ott van a szigeten!! Ez nagyon csúnya volt szerintem!! És Cemil is nagyon álszent volt a temetõben Leila sírjánál!!! Cemil kimondta a kulcsmondatokat, egy szavamba kerül, hogy visszajöjjön Lamia", "pedig mennyit bûnhõdött miattam" !!!!
Istanbul 2012 márc. 07. - 22:16:20
(2178/2362)
Vegyük a tényeket, az érvek nélküli kijelentések helyett.

A mai részben Kenan nem azt mondta ami történt, hanem fájdalmában önostorozást végzett. Egyszer meg Lamia hibáztatta mindenért magát. Az ilyen monológok nem tények felsorolásai.

Valamint nem Kenan hagyta el a nõket, hanem azok hagyták el Kenant. A szerelmét Kenan rendesen kimutatta Leila és Lamia felé is. Leilát el akarta venni feleségül. Lamiát az elején védte, amikor azt vádolták. Bejárta érte a szigetet, virrasztott mellette a kórházban. Amikor Lamia elhagyta Cemilt Kenan a padlón volt, de szerzett egy szép házat Lamiának és a gyermeknek. Minden munkát elvállalt, hotelban játszott, aztán a büszkeséget félretéve olyan szerzõdéseket teljesített amelyek hátterében Cemil majd Cavidan álltak. Haza repült Lamiához egy éjszakára Dubaiból, csakhogy mellette lehessen a parfümös fogadáson. Hozott Lamiának egy méregdrága nyakéket. Lamia legalább annyit bántotta Kenant, mint Kenan Lamiát. Kenan feltétel nélküli odaadást tanúsított, összeköltözött egy még férjes asszonnyal, felvállalta azt. Kenan már aznap elvált amikor összeköltöztek. Lamia csak hat hónap múlva volt hajlandó beadni a válópert!! Lamia azért hagyta el a közös otthonukat, mert alaptalanul vádolta Kenant, mert nem volt hajlandó megbeszélni a dolgokat Kenannal. Lamia volt az aki nem volt odaadó.

Kenannak fiatal korában folyamatosan azt mondta a pasa, hogy õ egy nincstelen senki és nem engedte meg neki, hogy elvegye Leilát. Kenan ezért akart valaki lenni és lett is! A saját erejébõl elismert hegedûmûvész lett!! Ezért érthetõ, hogy mondta, hogy én vagyok Hüsszein Kenan! Aki ezért követ dob rá, az le tett-e annyit az asztalra saját erejébõl mint õ?
Istanbul 2012 márc. 07. - 21:44:49
(2177/2362)
Nagyon köszönöm!
10/10
antsa10 2012 márc. 07. - 20:31:19 10/10
(2176/2362)
Ha vmi nem tiszta szívesen megírom! :-)
Timike1980 2012 márc. 07. - 20:04:56
(2175/2362)
Majd este megnézem, bár nem tudom, mennyit fogok érteni belõle. De írok, ha láttam. :)
mamucili 2012 márc. 07. - 19:50:29
(2174/2362)
A mai részben Kenan megfogalmazta a lényeget: õ nem tud szeretni, õ egy igazi vesztes. Egyik nõ sem hibáztatható, hogy ki-ki a maga módján nem tudta maga mellett tartani Kenant, Kenan szeret, de közben csak bántani tudja a másikat, a szerelmet nem mutatja ki. A történet folyamán többször is elhangzott, hogy én Hüssein Kenan. Ne csak a másiktól várjuk el, hogy adjon, egy kapcsolat életképességéhez mindkettõ feltétel nélküli odaadására van szükség. Sajnos, hogy Kenan csak most ébred tudatára a hiányosságának, de ezt a filmet ill. regényt így írták meg.
10/10
antsa10 2012 márc. 07. - 19:20:29 10/10
(2173/2362)
Szia!

DEEEEE! Nézed?
Ha igen megírod a véleményed?