10/10
Istanbul 2012 márc. 03. - 18:47:01
(2011/2362)
Hallottam már arról korábban, mással kapcsolatban, hogy egy híres szinész élete elkezdett hasonlítani az élete egyik nagy szerepére.
Istanbul 2012 márc. 03. - 18:42:47
(2010/2362)
Köszi! Én nem vagyok fent a Face Book-on, de ha regisztrálok, hogy lehet megtalálni az írásait? A normál nevén szerepel?
Istanbul 2012 márc. 03. - 18:39:16 Előzmény PLM
(2009/2362)
2019-re

Ha nem minõsítés volt az, hogy valaki szerinted szemellenzõs, nem nézi a filmet és rosszul látja a helyzetet, akkor mi?
Ha nem tudod, hogy ki ért velem egyet és szeretnéd tudni, akkor olvasd el a hozzászólásokat, akkor talán rájössz.
Ha te nem szeretnél egy fórumon egy filmrõl vitatkozni, akkor miért minõsítgetel itt engem csak azért mert nekem más a véleményem mint a tied?
Vitatkozni érvek felhozásával, kultúráltan pedig a legtermészetesebb dolog egy fórumon.
Istanbul 2012 márc. 03. - 18:37:47 Előzmény PLM
(2008/2362)
2019-re
10/10
antsa10 2012 márc. 03. - 18:33:27 10/10
(2007/2362)
A hírt a Face-en találtam.
Úgy tûnik,hiába reménykedtek a rajongók,Burak házassága nem állta ki az idõ próbáját,és 10 év után elválnak a feleségével.Korábban mindketten cáfolták az errõl szóló híreket,mostanra azonban Sema hivatalosan is benyújtotta a válókeresetet,arra hivatkozva,hogy férje megcsalta.Burak ezt cáfolja,azt mondta,mindíg sietett haza forgatás után,estéit a családjával töltötte,késõbb pedig,amikor megromlott a viszonyuk,a szüleinél lakott.
Burak hangsúlyozta,hogy már 2 évvel korábban is voltak gondjaik,a varázs már akkor elmúlt köztük,de leültek,megbeszélték a gondokat,és adtak maguknak még egy esélyt.
-Az életönk most nagyon nehéz-mondta.Rossz külön lenni a szeretteimtõl,ezért továbbra is keresem a megoldást,hogy újra együtt legyünk.A szeretet megvan,szeretjük a gyermekünket,és neki szenteljük minden energiánkat..
Sema is hasonlóan nyilatkozott.Azt mondta:
-Annak ellenére,hogy én kértem a házassság felbontását,továbbra is tartom vele a kapcsolatot.Sõt,nemrég együtt vacsoráztunk,õ fõzött,és meg kell mondanom,nagyon finom volt.Annak ellenére,hogy a házasságunk varázsa elmúlt,a s kölcsönös szeretet és tisztelet egymás iránt megmaradt.Ez soha nem fog elmúlni,barátok maradunk.
Timike1980 2012 márc. 03. - 17:23:46
(2006/2362)
A válásról szóló hírek több helyen is olvashatóak voltak, pontosan nem emlékszem már, hogy hol olvastam. Az fb-n is írták többen is, hogy a válás nagyon kikészítette, szinte olyan állapotban volt, mint a filmben, a forgatott sorozatai sem hoztak sikert, kicsit padlóra került. Õ maga is megírta egyébként (twitter, fb), hogy sikerült összeszednie magát, és hogy a gyereke az, akiért érdemes élnie...

A válóok egyébként az újságok szerint az volt, hogy megcsalta a feleségét, próbálták menteni a házasságukat, de nem sikerült, így közös megegyezéssel döntöttek a válás mellett és mindketten azon voltak, hogy a kisfiuk (Rüzgar) ne érezzen ebbõl semmit.
hugi1947 2012 márc. 03. - 17:22:14 Előzmény kiskukac63
(2005/2362)
Ha Kenan nem kavart férjes asszonnyal soha, akkor Nimet kivel csókolózott amikor Lamia meglátta õket az ablakon keresztül?
hugi1947 2012 márc. 03. - 17:13:09 Előzmény malczikaantaika@gmail.com
(2004/2362)
Már miért lenne hülyeség? Cavidan és Kenan huga rábeszélték Kenant, hogy menjenek el külföldre és ott éljenek. Kenan, Cavidan és a kislány. Pert is indított Kenan Lamiával szemben a gyermekért. Azt mondta Lamiának, hogy õ nem tud olyan körülményeket biztosítani a gyereknek, mint õ Cavidannal. Lamia ekkor mondott igent Cemil házassági ajánlatára. Akkor miért is hülyeség, hogy Kenan partnere volt Cavidannak abban, hogy elvegyék Lamiától a gyerekét?
kiskukac63 2012 márc. 03. - 16:29:50 Előzmény maszliga
(2003/2362)
Meg egy olyan férfit, aki nem él a szende, ártatlan szûzlányok felkínálkozásával. Az "erõszak"nál egyébként arra utaltam, hogy semmi nem Lamia szándéka ellenére történt!