hugi1947 2012 márc. 01. - 16:17:57
(1872/2362)
Sõt! Amikor a szigeten beszélgettek Lamiával, és már egyértelmû volt, hogy õ az apja Meleknek, akkor Cavidan válaszától tette függõvé, hogy mit kezdjen Lamiával. Hogy továbbra mi legyen kettõjükkel. Mert olyan nagyon szerette :(
hugi1947 2012 márc. 01. - 16:15:30
(1871/2362)
Hmmm... Kenan valami isteni sugallatra rájött, hogy õ Lamiát szereti és vele akarja leélni az életét. De még akkor is húzta az idõt, hogy ezt megmondja neki - sikeresen a Lamia esküvõjét követõ napon ment megkérni Lamia kezét. Mikor Lamia mondta neki, hogy már késõ..., mert férjhez ment, akkor nagy nyugisan visszament Cavidanhoz. Ha annyira szerette Lamiát, akkor miért? Miért nem harcolt érte? Miért nem mondta, hogy mondja meg a férjének, hogy tévedés volt a házasság (hisz õ úgyis tudta, hogy ez nem igazi) - és éljenek együtt. Annyira szerette Lamiát, hogy Cavidan kétszer is terhes lett tõle ez idõ alatt.:(
Istanbul 2012 márc. 01. - 16:04:07
(1870/2362)
Igen és sajnos utána is elhallgatta Lamia Kenan elõtt, hogy õ az apa.
Amikor Cavidan az autóbaleset miatt elvetélt és elhagyta Kenant és a válópert is beadta, Kemal Úr pedig meghalt, Kenan pedig kérte Lamiát, hogy menjen vele, akkor már igazán elmondhatta volna Lamia Kenannak, hogy õ a gyermek apja, nem? De Lamia eltünt, elment a tengerpartra dolgozni és Kenan csak azért tudta meg az igazat, mert Makhbule elmondta neki.
10/10
maszliga 2012 márc. 01. - 16:02:50 10/10
(1869/2362)
ez így van!!Kár hogy sokan nem látják annyira elvakultan kampányolnak valaki mellett...:D
10/10
maszliga 2012 márc. 01. - 15:59:35 10/10
(1868/2362)
Nem értem miért kell ennyire lehordani Lamiát és Kenánt isteniteni hiszen azért fele annyi jó tette sem volt mint Lamiának és Lamia soha nem gázolt át rajta és nem alázta meg ahogy Kenán tette..........és jól tette h.kidobta minek küzdjön olyan emberért aki lehet h.szereti de emberként nem tiszteli és nem ismeri el....és attól mert a nõnek kell megértõnek lenni az nem azt jelenti h.szeressen két ember helyett!!!Cemil nagyon cuki volt:"magáé a hús enyém a csont..":D
hugi1947 2012 márc. 01. - 15:55:52
(1867/2362)
Tulajdonképpen minden szereplõnek van jó és rossz oldala. Kenan makacs, túl önérzetes és büszke ("én Husszein Kenan vagyok"), önfejû - nem igazán alkalmas igazi társnak. Cavidannal is ment állandóan ilyeneken a veszekedés. Vagy pl. mit rendezett amikor Lamia megvásárolta a hegedûjét. Rendesen belerondított a kislánya születésnapjába.

Cemil gonosz volt és rosszindulatú, bosszúálló. Aztán megváltozott. Õ segített Lamián, belement egy olyan házasságba Lamia és a kislánya érdekében, ami neki csak szenvedést okozott. Utána elvált, szabadon engedte Lamiát azért, hogy Lamia boldog legyen. Õ adott Lamiának - Kenan pedig számtalanszor megalázta. Igaz, ebben többnyire segítségére volt Cavidan is. Szerintem Lamia a levél elolvasása után foglalkozik azzal a gondolattal, hogy szereti Cemilt.

Én is sajnáltam Kenant amikor Lamia a képébe mondta a nemet, azonban ezért a nemért õ is nagyon sokat tett. Lamiának már régen ezt kellett volna meglépni. Akkor, amikor Cavidannal szövetkezve el akarták tõle venni Meleket és külföldre menni vele. Tulajdonképpen ezzel hajtotta bele Lamiát a Cemillel kötendõ házasságba.
magdolnaveres 2012 márc. 01. - 15:51:54
(1866/2362)
Ez a Lamia egy hülye. ne is tegye Kenant boldogtalanná, nem is tud ez a a nõ szeretni. Affifétõl meg felfordul a gyomrom, milyen testvér az ilyen aki örül a testvére szomorúságának. / a film végén ahogy mosolygott/ Lamiához pont az az idióta Cemil való, meg is érdemlik egymást. legyenek boldogok.
Zita0976 2012 márc. 01. - 15:49:10
(1865/2362)
Afifének azt a kárörvendõ mosolyát olyan szívesen a képére töröltem volna .A tengerparti résznél én is a könnyeimmel küszködtem.Borzasztó ez a szomorúság !A film zenéitõl görcsbe rándul a gyomrom,olyan nehéz a szívem!Imádom a filmet a zenét !!!!!!!!!
hugi1947 2012 márc. 01. - 15:47:10
(1864/2362)
Bocs. Rosszul írtam. Nem a terhességét hallgatta el, hanem azt, hogy Kenan a gyermekének az apja.
10/10
antsa10 2012 márc. 01. - 15:46:43 10/10
(1863/2362)
A banya bosszút akar állni Kenanon és Lamián, amiért K soha nem szerette.
L szerintem maga sem tudja kit szeret. Cemilt még nem, K már nem (gondolom rájött, hogy õ is csak ember és neki is vannak hibái. Nem isten, mint akinek õ hitte).
Legalábbis én így látom!