10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 febr. 27. - 13:28:34 10/10
(1702/2362)
Szerintem teljesen fölösleges volt ebbe a szép idilli képbe - Lamia és Kenan esti képe - betenni Cemilt is!!Egyszerûen nem illett oda!!!!
A két hárpia(szemét) megint ármánykodik, azon gondolkodnak , hogy hogyan tudnának immár ismételten ártani Kenannak és Lamiának!!
kiskukac63 2012 febr. 27. - 13:24:36
(1701/2362)
No, azért vannak kivételek is! Engem pl. semmivel nem tud levenni a lábamról Cemil, felõlem válhat a földön járó angyallá is, egyszerûen nem hiszem el neki a "megjavulást." Számomra teljesen megbocsáthatatlanok a múltbéli aljas gonosz cselekedetei, melyek között csak fokozatbeli különbségek vannak. Könnyû akkor jónak lenni, ha beteljesülni látszik a beteges túlcsorduló rajongása. De mi van, ha ez meginogni látszik, ha eltûnik, vagy vége van? Újra elõjön a lappangó ördög?! Köszönöm, én semmi esetre sem kérnék egy ilyen pasiból!
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 febr. 27. - 12:15:04 10/10
(1700/2362)
még annyit az elõzõ megjegyzésemhez, hogy én nem értem, a nõket hogy veszi le a lábáról néhány szerelmes, már-már giccses mondat, ami mögött nincs tartalom, miért nem a tettek motiválják Õket??
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 febr. 27. - 12:10:51 10/10
(1699/2362)
Szerinted nem így van?? Nézd meg és emlékezzél vissza , Kenan mindent elkövet - igaz rengeteget hibázik - , hogy Lamiával és a kislányukkal együtt élhessen, de mindig közbejön valami, vagy valaki, ami/aki megakadályozza Õket ebben!!
Ezzel szemben Cemil semmit nem tesz, írogatja ezt a sok hülye szerelmes mondatokat, állandóan sajnáltatja magát, ráadásul folyamatosan erõszakkal tartja/tartotta magánál Lamiát, és a végén mégis Õ a nyerõ!! Miért?? Sajnos a történet legelejét nem látta - október közepe óta nézem a filmet -, de azt leszûrtem eddig is, hogy Cemil nem a legszimpatikusabb ember, sõt megkockáztatom, egyáltalán nem az!Mint kiderült a történetbõl, Lamia már kétszer volt börtönben Cemil miatt, ezen kívül Cemil megölt két embert (Leilát és Güláj férjét), aktív részes volt Makbule apja halálában (pofátlanul üldözte szerelmével Lamiát, amikor az folyamatosan elzavarta és kérte, hogy hagyjon neki békét!), és mindent és mindenkor elkövetett, hogy Kenant tönkretegye és folyamatosan megalázza! Ráadásul nem mer semmiért sem felelõsséget vállalni (Nimet terhessége!), állandóan apucikához siet, ha bajban van! Az én szememben Cemil nagyon ellenszenves figura, tkp. jó tulajdonságát nem is tudok mondani!
Kenannal az a baj, hogy nagyon makacs ember, a másik hibája az, hogy nagyon gyenge jellem,iszik,s nem szereti,hogy Lamiának sikerei vannak,õ nem egy fejlõdõ szereplõ, csak a fejében lévõ Lamiát szereti, s amikor ott a lehetõség nem áll, állt ki Lamiáért! Igaz, vannak jócskán , akik besegítenek neki ebben pl. Cavidan, Hafife, Enise, stb...!
kiskukac63 2012 febr. 27. - 11:12:11 Előzmény Istanbul
(1698/2362)
Köszönöm, hogy megválaszoltál helyettem "hugi"-nak, ugyanezeket írtam volna én is!
2/10
offtopic
csikosi 2012 febr. 27. - 10:43:46 2/10
(1697/2362)
Ildimix!
Soha senkitõl nem kaphatsz szidalmakat!
Teljes mértékben egyetértünk!
Na még az kéne!! még-1 évad!
Szenvedünk itt eleget az RTL-tõl és a film során.
Már nagyon sajnálom, hogy elkezdtem nézni ezt a sorozatot!
Nem beszélve arról, hogy 100-résszel ezelõtt nem 13-órakor kezdték el leadni.
Becsapós az egész!
Minden jót neked:
offtopic
ildimix 2012 febr. 27. - 09:35:05
(1696/2362)
Sziasztok!

Most biztos kapom majd a szidalmakat, de azért leírom amit gondolok. Csikosival egyetértve én nem szeretnék 3. évadot fõleg azért, mert valaki írta sok lesz benne a visszaemlékezés. Szerintem ennyi rész bõven elég ebbõl és ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem a sorozatot, de annak már nem lenne olyan sikere, mert nyújtanák, mint a rétest. Már most a film végefele is vannak unalmas részek.

Nimetnek nem farkasinszki edit a szinkronhangja?

Kellemes napot mindenkinek!

Üdv: Ildimix
hugi1947 2012 febr. 27. - 09:22:18
(1695/2362)
Érdekes mennyire másképp ítéljük meg a szereplõket és a történéseket :)
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 febr. 27. - 07:13:58 10/10 Előzmény maszliga
(1694/2362)
Nézd meg a privát üzeneteidet, írtam egy pár sort!!
10/10
malczikaantaika@gmail.com 2012 febr. 27. - 07:11:38 10/10 Előzmény Istanbul
(1693/2362)
Ez annyiban nem igaz, hogy Kenan valóban mindent megtesz Lamiáért, Cemilnek viszont semmit nem kell tennie, mert az élet sodorja a karjaiba Lamiát!!!Elég neki csak sajnáltatnia magát!!!