Téma: A szökés

10/10
sarahangel 2009 okt. 13. - 20:28:16 10/10
(24351/25851)
4x19

Igen, Christina is igazi "csúnyanéni", még jobban is, mint Grecsi. ;) Az hihetõbb lenne, ha az Õ anyukája lenne és nem Michael-é. :D

*** SPOILER ***

Az végülis nem fog egyértelmûen kiderülni, hogy Christina hazudott-e, de nekem úgy jött le, hogy tényleg az igazat mondta Linc-kel kapcsolatban. DNS-vizsgálattal persze ki lehetett volna deríteni, de szerintem itt az is a lényeg, hogy ez igaziból nem érdekelte Õket (Michael-t és Linc-et), hogy vér szerint tesók-e, mert az a fontos, hogy annak érzik Magukat, igazi tesóknak, és ez nem azon múlik, hogy biológiailag is azok-e. ;)

*** SPOILER VÉGE ***

Sara szerintem azért nem mondta el a terhességet, mert vár a megfelelõ pillanatra, ami most nem nagyon van, mert ugye Michael eléggé kiborult MiLiMama és Linc miatt, és a terhesség, még ha örömhír is, lehet, hogy 'bezavarna', hiszen Michael-nek most annyi mindenre kell koncentrálnia. Ez meg azért elég fontos pillanat, hiszen nagy dologról van szó, és lehet, hogy kicsit illúzióromboló lenne, ha Sara 'csak úgy' elmondaná két Scylla-hajkurászás közötti szünetben. ;)

*** SPOILER ***

Az meg egy tipikus forgatókönyvírói húzás, hogy a terhességet persze nem Sara-tól, hanem mástól fogja megtudni Michael...

*** SPOILER VÉGE ***
10/10
sarahangel 2009 okt. 13. - 20:20:09 10/10
(24350/25851)
Hali! :)

4x19

Kezdeném a legfontosabbal: nagyon tetszett, amit Michael mondott MiLiMamának: "Lincoln sokkal inkább a testvérem volt, mint Te az anyám!" (Ezt a feliratos verzióból másoltam ki; a szinkronosat nem jegyzeteltem le, de szerintem ott is jól fordítottak. ;))

Ezért az egy mondatért volt érdemes behozni a mama-szálat (minden másért nem volt érdemes). Ez nagyon tetszett benne!

És ezt kijegyzeteltem angolul is, mert érdemes megjegyezni:

"Lincoln was more of a brother to me than you were ever a mother."

Ez volt a legjobb jelenet a részben (na meg Sara buksi-simije a fejpuszival ;)), és végre volt MiSa-csók is hosszú idõ után (persze ez csak nekünk volt hosszú, mert mint tudjuk, a sorozatban még nem telt el sok idõ :D;)).

Összességében nem volt rossz rész, az elõzõtõl mindenképpen jobb, a következõ kettõ meg még jobb lesz, én fõleg a 21.-et várom, abban is különösen egy jelenetet. ;) Aztán ott akár vége is lehetne a sorozatnak.

*** SPOILER ***

Nem emlékszem pontosan, hogyan lett vége, de akkor mondja Michael Sara-nak, hogy kezdjenek új életet, szerintem az nem lett volna rossz befejezés!

*** SPOILER VÉGE ***

Sandinsky hangjára múltkor nem figyeltem, de nem Harsányi Gábor? ;)

---
Félig off: Heather McComb (Rita) játszott a tegnapi CSI: Ny-ben. ;)
10/10
chosette 2009 okt. 13. - 18:00:10 10/10
(24349/25851)
Köszönõm.Van benne számomra jó is
***SPOILER Sucre vissza tér***SPOILER VÉGE
de van nagyon rossz is.
10/10
triniti5 2009 okt. 13. - 16:40:44 10/10
(24348/25851)
A zárójeles részt is másold be mert úgy jó a link.
10/10
triniti5 2009 okt. 13. - 16:39:57 10/10
(24347/25851)
Ha kíváncsi vagy mi lesz a vége itt megtudhatod.
http://hu.wikipedia.org/wiki/The_Final_Break_(A_sz%C3%B6k%C3%A9s)
10/10
tarjana17 2009 okt. 13. - 15:59:14 10/10
(24346/25851)
Oh itt ejtettem 1 2 helyesirasi hibat.Augy egyik kedvenc csak hidegzuhany volt. ez a parbeszed Christina es Michael kozott .
10/10
tarjana17 2009 okt. 13. - 15:55:57 10/10
(24345/25851)
Tiszta brazil szappanopera beontes a veger kiderul hogy Michael es Linc nem is testverek.Arra vegyok a legkivancsibb mikor Sarah elmondja hogy terhes.
10/10
chosette 2009 okt. 13. - 09:04:43 10/10
(24344/25851)
Én arra leszek kiváncsi,hogy Michael hgyan fogja megmenteni a "bátyát"Linc-et a börtöntõl.Vagy megint le tartoztatják?És ki kell hoznia.Vagy inkább mellé áll és le buktatja az "anyját".Már ha igaz,hogy az anyja.Mert az is kiderülhet,hogy egyik fiú anyja sem.

Az nekem is rossz,hogy pénteken fogják adni,mert tök jó volt,hogy hétfõn néztem az NSIS- és utána a szökést.két kedvenc.De hát várni kell péntekig majd.Adhanák mindennap az sem lenne rossz.
Donalds 2009 okt. 13. - 07:58:21
(24343/25851)
Azért pakoltuk át, mert a hétfõ mostantól nem sorozatnap lesz. Ebben az idõpontban indulnak a saját mûsoraink. Már október 23-án folytatódhatott volnaa PB, de akkor nemzeti ünnep van. Ezért a 20. részre október 30-áig várni kell.
10/10
offtopic
pozsizsuzsi 2009 okt. 12. - 23:20:29 10/10
(24342/25851)
Tudtam, hogy valaki átcsusszan személyes sértõdésbe...
10/10
Agnessza 2009 okt. 12. - 22:56:30 10/10
(24341/25851)
Úgy szerettem ezt a sorozatot, de olyan unalmas lett :(
De azért Prison Break 43v3r
Újvállalkozó 2009 okt. 12. - 22:56:21 Előzmény Donalds
(24340/25851)
az utolsó 4 részt minek kell elpakolni????
10/10
Keló9 2009 okt. 12. - 22:15:41 10/10 Előzmény pozsizsuzsi
(24339/25851)
Hogy lehet olyat írni, hogy ,,alig várom, hogy vége legyen..''- nem kell nézni, ennyi.
Donalds 2009 okt. 12. - 14:48:13
(24338/25851)
Szeretnék megnyugtatni mindenkit. Az RTL október 30-án folytatja a sorozatot. Az új idõpont péntekenként 22:00 óra.
10/10
offtopic
pozsizsuzsi 2009 okt. 12. - 12:25:07 10/10
(24337/25851)
Emberek, én már alig várom, hogy vége legyen a sorinak. Ez a baj az összefüggõ sztoris sorozatokkal, ha már tök elunja az ember (én), és rég ellaposodott a sori (ez, szerintem persze). akkor is már sajnálja a befektetett idõt eléggé ahhoz, hogy ragaszkodjék a kiszenvedésének a megtekintéséhez... És tépelõdik szörnyen, hogy a többi csatornán mit hagy ki mindeközben...
Kevin4 2009 okt. 12. - 12:23:19 Előzmény sarahangel
(24336/25851)
Én meg veled értek egyet! Hát ez az, én se szeretem a megválaszolatlan kérdéseket, fõleg nem az utolsó évadban, itt már nem kellene az íróknak játszani a nézõkkel, ilyen baba téren meg fõleg nem, jól van csavarok, fordulatok ezerrel jöhetnek továbbra is, de egyik se legyen megválaszolatlan és elcsépelt. És igen, ezt is jól mondtad, hogy még mindig jobb volt a 4.évad- 1.részes megoldás, mint a raktárban, mert ott aztán tényleg se idejük, se kellõ körülmény nem volt kettejük számára (egyáltalán nem volt romantikus hely a raktár, nem tudtak igazán kettesben lenni, hisz ott voltak rajtuk kívül a csapat többi tagjai, és még sorolhatnám!) Mondjuk azt megfigyeltem Santoranál, és a többi írónál, hogy szeretnek nagyon hosszú ideig elvarratlan szálakat hagyni a nézõknek, és eltudják érni, hogy bizonyos dolgokat szinte teljesen vagy részben elfelejtsünk, jól van, ez emberfüggõ, hogy ki mit mennyire jegyez meg, de mondok egy-két példát ezekre:
***SPOILER*** lásd:Kellermant a 2.évad 22.részében "úgy láttuk", hogy "meghalt", és láss csodát a 4.évad végére nemhogy visszatért, de õ volt az ász a CÉG lerombolásásával kapcsolatban! Öszintén, ki gondolta volna, hogy visszatér ennyi idõ után? Valaki már szerintem teljesen elfelejtette Kellermant, és valjuk be a 2.évad 22. része óta már sok idõ telt el! (Mondjuk én nem felejtettem el, de, hogy visszatér, és õ lesz az aki segíteni fog végleg lerombolni a CÉGet azért erre nem gondoltam!)
Vagy Sara, amikor azt hittük levágták a fejét, végig kellett várnunk a 3.évadot, és csak a 4.évad 1.részében láttuk újra! (Hát azért, ez se kevés idõ!)
Továbbá Franklin (a volt iraki katona), õt is azt hiszem a 2.évad 20.részében láttuk utoljára, és ki hitte volna, visszatért, méghozzá segítséggel (õ hozta Kellereman hírét, hogy tud segíteni Michaeléknak) ***SPOILER VÉGE***

Hát, szerintem ez eléggé jellemzõ Santoráékra, és mivel a SZÖKÉSNEK nagyon összetett története van, nagyon figyelni kell, hogy szinte mindent megértsünk, de mégegyszer jelzem, én sem értek egyet azzal, hogy valamit nem válaszolnak meg, vagy nem érthetõen akarnak megválaszolni!

És igen, tudom, hogy neked nem kell mondanom (ez nagyon tetszett tõled:"de attól még jó, hogy mondod :D",) de mégis mondom:Ma SZÖKÉÉÉÉS!!!!:
10/10
sarahangel 2009 okt. 11. - 21:48:54 10/10 Előzmény Kevin4
(24335/25851)
Nagyon egyetértek azzal, amit írtál! Nem csak Neked fura a helyzet, vagyunk ezzel így páran, és pontosan ezt értettem azalatt, hogy 'nem illik a képbe'. Michael és Sara alapból sem ilyenek, ahogy mondod, ráadásul ugye Sara-t megkínozták a fogság alatt, Michael meg 1 hónapig halottnak hitte Sara-t, és szerintem ha ez örömhír is, akkor is azért traumaként érheti az embert. Már csak ezek miatt sem tudom elképzelni a dolgot. Bõven elég lett volna, ha "csak" annyi történik, amit mi is láthattunk (ami egyébként nem kevés;)), az egy tökéletes jelenet volt és beleillett a képbe, meg az adott helyzetbe.

Engem az elsõ hidegzuhany akkor ért, mikor olvastam Santora 'kijelentését'; mert addig ugye csak találgattunk, és inkább úgy tûnt, hogy semmi ilyesmi nem történt, és erre jött ez. :S A többiek akkor megvigasztaltak (;)), hogy ebbõl/ettõl még nem biztos, hogy tényleg így volt, de aztán ugye a terhességgel választ adtak a kérdésre. :S Addig meg maradt a 'mindenki gondoljon azt, amit akar' változat, bár igaziból nekem az sem jött be, mert én azt szeretem, ha egy filmben egyértelmû választ kapunk egy kérdésre, és nem nekünk kell találgatnunk, hogy mi történhetett.

De ha már megtörtént, még mindig jobb, hogy itt és ekkor, mikor kettesben voltak (bár nem egészen, mert Linc ott volt a másik szobában), mintha a raktárban (mert utóbbira is volt találgatás, mikor korábban felröppent a baba-spoiler, de én azon is kiakadtam).

Igen, arra a sorozatra gondoltam Kárpáti Leventével kapcsolatban, csak nem ugrott be a címe. Most meg a Barátok köztben játszik. ;)

Feltétlenül nézni fogom A szökést, tényleg nem is kell mondanod (de attól még jó, hogy mondod :D). ;)
10/10
könnycseppek 2009 okt. 11. - 14:01:31 10/10
(24334/25851)
Tök jól megfogalmaztad: ez az 'elsõ-éjszakán-rögtön' mentalitás abszolút nem jellemzõ MiSa-ra.
Engem az egészben ezen kívül még az zavart, hogy két hetes (!!!) terhességrõl beszélünk (nem akarunk, de hát ez van), és fõleg, hogy EZT kimutatja egy teszt -vagy az idõre nem figyeltek (már megint), vagy lemaradtam valamirõl.

No, de hát ez van, ez (meg)történt; a tényen, sajna már nem tudunk változtatni:-S
Kevin4 2009 okt. 11. - 13:51:03
(24333/25851)
Szia! Szerintem se lett jól megoldva, mert ugye amit már említettünk, hogy minket maximálisan kihagytak, és megakarták oldani olyan gyenge utalásokkal, hogy Michael felveszi a felsõjét, meghogy ott vannak az ágyban, persze tetõtõl talpig felöltözve arról beszélve mi történt velük, meg azt hiszem Michael akkor beszél Sara-nak Self ajánlatáról, hogyha visszaszerzik a Scylla-t, akkor nincs börtön. Ezekkel persze az égvilágon semmi gond nincsen, mert nyugodtan beszéljék meg, hogy mi történt velük míg nem találkoztak újra egymással (ami ugye eléggé nehezen következett be, hiszen végig kellett várnunk az egész 3.évadot, még ha csak 13 részes is volt, 22 helyett!), de ezek nagyon gyenge jelek a szexre, meg az hogy ennyi idõ után újra találkoznak, és az elsõ éjszakán már megtörténik közöttük a "nagy eset" , az valahogy egy hidegzuhany volt nekem, annyira nem illik a képbe! Jól van a "vagányabbak" azt szokták ilyenkor mondani, hogy "pótoljuk be az elvesztegetett idõket", na, de van olyan ember a világon aki ezt eltudja képzelni Michaelrõl és Sararól? Õk annyira nem ilyenek! Még ha az írók ezt csavarnak szánták, akkor is! Nagy nehezen Michael találkozik Saraval (aki eddig elméletben halott volt), és már az elsõ éjszakán szeretkeznek? Áááá, ezek nem õk! Vagy ez csak nekem furcsa? Valakinek ez magától értetõdõ?
Na, mindegy errõl ennyit, neked is köszi a tippet, mindegy mennyien írtak elõttem valamit, ha nagy poén, simán lefogom írni, legalább érzékeltetjük a "best of beszólásokat", hogy mennyire királyak!
Amúgy láttam, hogy az egyik hozzászólásodban megemlítetted Kárpáti Leventét, érdekességképpen még játszott a Szeress most-ban is aki Pintér Ferencet alakította! Fiúlétemre nagyon tetszett az a sorozat!
Ezt leírtam Alex27-nek is, de neked is leírom:Holnap SZÖKÉS!!!! Nézd te is! (Bár ezt szerintem neked sem kell mondanom!:)!)
10/10
offtopic
bree-gee 2009 okt. 11. - 13:29:56 10/10 Előzmény könnycseppek
(24332/25851)
Nem tudnak leszokni a spoileres promók készítésérõl sajnos...:S
Kevin4 2009 okt. 11. - 12:55:54
(24331/25851)
Igazad van, Linc azért tényleg nem olyan elõrelátó mint Michael! Sajnos tényleg még ideje sem volt gondolkozni, mert a Tábornok sürgeti, Christina is belépett a képbe, (te is jól tudod, hogy miért nem azt írom, hogy az anyja), és most megint zsarolva van Lj-vel! Mahone továbbra is a leglogikusabban gondolkozik Lincoln csapatában (de csak Lincoln csapatában, Michael a legjobb), a legjobb érveket hozza fel, hogy mit miért csináljanak, hiába FBI-os volt, plusz egy nagy adag veleszületett logikus gondolkozás társul hozzá! (Van amikor belegondolok, hogy a 2. évadban Michael és Lincoln ellen volt, nem tudom miért de még most rossz érzés a tudat, hogy ilyen képességekkel a rossz oldalon volt, de nem baj, a lényeg, hogy megváltozott, és ezt már számtalanszor bizonyította Michaelnek és Lincolnak!)

4x18
Zsebes nem egészen erre számított amikor beköpte Lincolnékat, mert alighogy elmondta az infót a Tábornoknak, az rögtön letette! Rögtön valami ilyesmi szólalt meg bennem:Sokra mentél a köpéseddel, ezt benézted!
Köszi a képet, tényleg megérdemli ez a Zsebes féle beszólás, megint csak nevettem egy hatalmasat!:)
De különben mégegyszer jelzem, hogy igazad van, (mint sokminden másban is:)), hogy Lincolnak tényleg kissebb gondja is nagyobb volt annál, hogy Zsebessel és annak az árulásával törõdjön, mint Michael, aki gondoskodott volna arról, hogy Zsebes ezen téren ne okozzon gondot! És köszönöm a tippedet, (már megint igazad van:)), hogy mindegy mennyien írtak elõttem valamit, akkor is leírom mert legalább eggyel többet nevetünk, ami egy fórumon tényleg nem gond!
Végezetül, holnap SZÖKÉS!!!! Nézd te is!:) (De ezt szerintem nem is kell mondani!:))
10/10
offtopic
könnycseppek 2009 okt. 11. - 12:50:19 10/10 Előzmény T-Bag_Fan
(24330/25851)
Helyes, a remény hal meg utoljára;-)
Ráérünk akkor szidni a zertéelklubot, ha tényleg meglépik...:-S:-)
10/10
offtopic
könnycseppek 2009 okt. 11. - 12:48:29 10/10
(24329/25851)
Halihó!:-)

Noigen, ikertesós-szinkronos-oldal.
Gondoltam rá, hogy ki kellene/lehetne egészíteni, de már ott elakadtam, hogy MiLiMamát, hova tegyem a logikai sorrendemben *micsoda gondok* LOL
Ettõl függetlenül tök jó, hogy gyûlnek a szinkronhagok!:-)
10/10
könnycseppek 2009 okt. 11. - 12:46:29 10/10
(24328/25851)
*** VÉGE-RÉSZEK ***

Jahhh, már múltkor is említettem, hogy mikor valamiért újra belenéztem a végébe, még mindig elõjött a 'dühöm', hogy így zárták le:-(

Arról nem is beszélve, hogy még az utolsó és egyetlen igazán boldog MiSa-pillanatra is rányomja bélyegét a szomorúság (lehet, hogy mások nem láttak Went arcán semmit (:-P), de én igen)...

és

Mahone-ra is 'mérges vagyok', de talán még inkább a készítõkre, mert valójában szerintem ez a végsõ árulása nem vall Alex-re, mert ugyan hagsúlyozták, hogy sokat jelent neki a munkája, de azt azért mégis karakter-idegennek érzem, hogy a történtek után (!) egy általa is nagyra tartott embert és a szeretteit áldozná fel ezért.

... szóval akkor meg minek:-S
Talán majd (még) késõbb...
10/10
offtopic
sarahangel 2009 okt. 11. - 12:39:40 10/10
(24327/25851)
Halihó (idõzítés ;))!

Köszi, akkor szerintem is jelentsük ki. :D (Azon is gondolkodtam, hogy vajon ikertesónál az Õ hangjára is szükséged van-e, mert ha igen, akkor pláne jó tudni ;)).

Tényleg, milyen igaz, Mohinder hangja is Õ volt! :)
10/10
offtopic
könnycseppek 2009 okt. 11. - 12:30:57 10/10
(24326/25851)
Én is csatlakozom a jókívánságokkal;-)

Brigi, Boldog (B)Névnapot!;-D
http://www.kepeslap.com/images/12744/gari22.jpg
10/10
könnycseppek 2009 okt. 11. - 12:26:38 10/10
(24325/25851)
Ez azért még nem biztos, és amíg nincs hír a levételrõl, addig még élhet a remény!;-)
10/10
könnycseppek 2009 okt. 11. - 12:22:39 10/10
(24324/25851)
Szinkron-téma
Eddig is ismerõs volt MiLiMama-Segéd hangja, de mivel eddig elég keveset beszélt, nem jöttem rá. A legutóbbi epizódig:-) És mivel ennél, Tõled függetlenül, nekem is Kárpáti Levente jutott eszembe, szerintem kijelenthetjük, hogy Õ az!:-)
(A Hõsökbeli Mohindert is Õ szinkronizálja)
10/10
offtopic
sarahangel 2009 okt. 11. - 11:07:46 10/10
(24323/25851)
Brigi, nagyon boldog névnapot kívánok! :)

http://i33.tinypic.com/r7r7ft.gif
10/10
sarahangel 2009 okt. 11. - 11:04:04 10/10
(24322/25851)
Az biztos! Megunhatatlan. :) Meg az a kis mosoly annyira tetszik Michael részérõl, ez is hiányzik picit a mostani részekbõl (persze tudom, hogy nincs rá annyira oka, de attól még hiányzik). ;)
10/10
sarahangel 2009 okt. 11. - 11:00:43 10/10
(24321/25851)
4x17

Igen, azt értem, hogy Michael küzd a Cég ellen, de szerintem az is teljesen érthetõ, hogy Linc az Õ mûtétje/élete miatt tette azt, amit tett, meg az is, hogy Sara is ezt tette volna a helyében, és ezért nem értem, hogy Michael itt miért 'haragudott', hiszen nem arról volt szó, hogy elárulták volna Õt, hanem pont ellenkezõleg. Valószínû igazad van, hogy itt is a makacssága jött elõ, meg ugye eléggé megszállott ezekben a részekben.

<- MiSáról meg még annyit, hogy van pl. az a jelenetük (ugyanabból a részbõl, amibõl betetted a képet;)), mikor Sara "számon kéri", hogy Michael nõs, én ezt is nagyon szeretem, pedig nem romantikás (de mégis az :D). Szóval ha hiányolok néha valamit, az nem a 'nyali-fali', meg nem is a 'sablonos' megoldások. ;)

Kárpáti Levente most a BK-ban játszik (Õ Valter ;)), de játszott a régebbi RTL Klubos magyar sorozatban is (mondjuk azt nem néztem). Will-t is szinkronizálta? Na ez érdekes. ;)
10/10
sarahangel 2009 okt. 11. - 10:34:10 10/10 Előzmény Alex27
(24320/25851)
Szia, köszi a képet! :))

4x18

Igen, ettõl én is picit több romantikát vártam volna (fõleg, mivel amit láthattunk az évad elején, az nagyon romantikusra sikeredett). ;) Igen, én eléggé abban voltam, hogy még nem történt semmi (leszámítva persze amit Santora mondott :S), ezek után nagyon hirtelen jött az egész.

Na én arra fel sem figyeltem, hogy a zsebébe még vissza is teszi Sara a tesztet, de már az is fura volt, hogy magával hurcolászta, pedig úgyis visszamentek a lakásba. :O Fogadjunk, hogy igaziból rég kiesett volna a zsebébõl. :D

Köszi az idézést a szinkronból! Igen, lehet, hogy így lehetett, mármint ez egy életérzés volt Michael részérõl. Hogy Sara erre mit érezhetett, illetve mit gondolhatott, az nekem nem igazán jött le, mert ahogy írtam, az a nevetés/mosolygás nekem is fura volt, szerintem nem igazán passzolt a jelenetbe. Michael nézése egyébként tetszett, már csak valami érintés hiányzott volna. ;)

Az a 'Linc lefeküdt a cégnek' milyen érdekes fordítás volt. :D;) Igen, itt most elég makacs mindkét tesó, de olyan szépen megfogalmaztad: "úgy gondolják,hogy õk csinálják jól, és nem a másik, de mindketten a másikért teszik". Valószínû ez lehet a lényeg. :)
Na meg tényleg, ott volt még a tábornok zsarolása, szerintem arról meg nem is tudott Michael.
10/10
offtopic
sarahangel 2009 okt. 11. - 10:17:35 10/10 Előzmény T-Bag_Fan
(24319/25851)
Szia! Igen, észrevettük. A CSI: NY lesz a 'helyén', elõtte pedig a CSI: Miami. Viszont ahogy elolvastam ezeknek a tartalmát, úgy látom, lesz valami összefüggés a kettõ között (mivelhogy az egyik a másiknak a spin-offja), és lehet, hogy most ezért adják így egymás után a kettõt, hogy jobban megértse a nézõ. Szóval nagyon remélem, hogy ez csak egy kivételes alkalom, és ezután visszatér A szökés is. ;)
10/10
sarahangel 2009 okt. 11. - 10:14:11 10/10 Előzmény Kevin4
(24318/25851)
Szia! Az biztos, hogy nagyon rövid jelenet volt, pont ezért sokan nem is figyeltek fel rá. Most is csak azt mondom, hogy ennél azért több utalás 'illett' volna. Bár azt is hozzáteszem, hogy az évad kezdete elõtt megpendítették az írók, hogy lesz köztük ilyesmi, de én nem pont ide, a találkozás utánra 'vártam', illetve tettem volna, mert szerintem kicsit kilógott a képbõl.

Én annyira nem vagyok figyelmes, de köszi. ;) Ezt pl. csak azért jegyeztem meg, mert érdekel a téma. :D:D;)

A véleményedet meg nyugodtan írd le, nem baj az, ha már sokan írták elõtted, végülis erre való a fórum! ;)
Nekem is tetszett Zsebes 'elefántozása'. Az árulásán én nem csodálkoztam, hiszen Õ egy negatív karakter, annak viszont nagyon jó. ;) Arra a jelenetre egyébként nem emlékszem, amit írsz, de teljesen igazad van, utólag már okos az ember. ;)
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 23:52:44 10/10
(24317/25851)
4/2 (ha jól emlékszem ;) )
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 23:51:44 10/10
(24316/25851)
nah, ha már így benne vagyok.. ;D

<-két forgatási kép
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 23:39:59 10/10
(24315/25851)
3. évados kimaradt jelenetek:

Lucherosat meg a T-Bageset láttam, de Sammyset, Kosarasgyerekeset és Bellickeset nem. Amúgy ki ez a Consuela,aki meglátogatja Bellicket? :O ;DD
itt vannak a linkek:

Luchero:
http://www.youtube.com/watch?v=JfcCykWAFwA&feature=related
Sammy(2 db):
http://www.youtube.com/watch?v=iFCVBEUtoeI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4uNUnrug4XM&feature=related
"kosarasgyerek":
http://www.youtube.com/watch?v=8V1vJ4WBo5s&feature=player_embedded
T-Bag:
http://www.youtube.com/watch?v=PZt66Wklm7U&feature=related
Bellick:
http://www.youtube.com/watch?v=XPVGPfc5Rwg&feature=related
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 21:57:06 10/10 Előzmény T-Bag_Fan
(24314/25851)
ez azzzz! Reménykedjünk!
Legyen hitünk! - ezt már Michael is megmondta ;DD
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 21:53:35 10/10 Előzmény könnycseppek
(24313/25851)
jááááj, ezt tényleg gyönyörûen elspoilerezték! :S még szerencse,hogy ritkán adják a promókat (vagy csak én nem találkozom velük XDD)

****** SPOILER KÖVETKEZÕ RÉSZ *********
De viszont a vége szerintem ötletes és nagyon jóra sikerült (lehet így volt a foxosban is?)
Tábornok: "Világhárborúba taszított minket"
erre bevágják Michael arcát.. húúúúúha, ütttttõs! :D
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 21:44:37 10/10 Előzmény könnycseppek
(24312/25851)
nem fogod megnézni? :O még mindig........??? :(
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 21:41:50 10/10 Előzmény T-Bag_Fan
(24311/25851)
jajj, ne is mondd! Pár hozzászólással korábban írta Könnycseppek is :(
Remélem ez csak izgalom fokozás miatt van, nem pedig azért mert levették volna! :S
De reménykedjünk!!! ;)
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 21:39:03 10/10 Előzmény Kevin4
(24310/25851)
*4/18*

nyugi a jelenet volt olyan,hogy nem gondolta volna az ember, hogy az lesz a nagy összebújás! De azért is jó ez a forúm,hogy az ilyen dolgokat megbeszéljük és kivessézzük, mert sok minden van,amit pl. én sem veszek észre, de mondjuk a többieknek egyértelmû volt, ilyenkor ezt is átbeszéljük, majd szépen a homlokomra csapok,hogy "ilyet! tééényleg így volt, és ezért volt..." ;D

"Tudom már annyian írták elõttem, hogy meg se merem számolni, és ezt is írtam Alex27-nek, de muszály neked is leírnom:A leguttóbbi részben Zsebes elefántos beszédje, amikor azt kiabálta, hogy:"Elefánt, elefánt!", hát régen nevettem ekkorát, az valami hatalmas jelenet volt"
Ugyan már, annyiszor írod le,ahányszor csak szeretnéd! Szerinted mi nem így szoktuk?! ;D Van,amit már vagy 1000x és még legalább ennyiszer le is fogunk írni, mert jó ezeken nevetni vagy éppen sírni! :)
<-A kiabálós "elefánt,elefánt" rész pedig nagyon cool! Képet érdemel ;DDD

Linc-Teddy dologról annyit, hogy szerintem Linc nem gondolta (meg ideje sem volt ezzel törõdnie),hgoy Zsebes elárulhatja.

********SPOILER THE FINAL BREAK********

Végülis õ nem Michael (jajj, nem akarok közöttük észbeli különbséget tenni, imádom Lincet! :D),aki azonnal lecsekkolja,hogy Teddy az elsõ adandó alkalommal elárulja õket. Itt is látszik,hogy Michael elõrelátó, végig gondol minden lehetõséget, ismeri az "ellenfelet", Linc pedig egy "átlagos" ember,aki nem lát elõre, meg nem figyel egyszerre több dologra. Akkor, mikor azt mondta Teddynek,hogy "Te maradsz!", úgy volt vele,hogy egy gondal kevesebb, legalább rá már nem kell odafigyelni. Meg kisebb gondja is nagyobb volt annál,hogy egyértelmû legyen neki,hogy T-Bag a saját elõrejutását illetõen azonnal be fogja köpni õket a Tábornoknak.
Persze így utólag tényleg okosabb az ember, de én az adott döntését Lincnek ezzel magyarázom :)))
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 21:17:36 10/10 Előzmény sarahangel
(24309/25851)
Az a jó pl. ebben a jelenetben is,hogy akárhányszor nézem (és amikor nézem, egymás után többször lepörgetem a jelenetet ^^), nem unom meg, még mindig nagyon romantikus és meghitt a pillanat.. és ez a jó benne! :)))
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 21:09:36 10/10 Előzmény sarahangel
(24308/25851)
szimplán semmi! XDD

Mert az valahol oké, ha úgy vágják ki/meg a mondatot, hogy még értelmes, de így,hogy még értelmét is vesztette.. hiszen olyanra reagált Michael,ami el sem hangzott.. ez így nekem kicsit gáz volt. Fel is merült azonnal bennem, mi van,ha máskor is volt ilyen, korábbi évadokban?! :O
Azt hiszem fel kell áldoznom megint magam, és végig kell néznem felirattal együtt a magyart,hogy rájöjjek volt e ilyen korábba :P
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 21:05:30 10/10 Előzmény sarahangel
(24307/25851)
*4/18*

nah, sok mindent kiveséztem az elõzõ hsz-ben, így most azt nem írom le ilyen hosszan :DDD, de most úgy látom,hogy a Sara-Michael pizzás jelenetnél is ez a makacsság jött elõ. Õ 100%-ig úgy gondolta,hogy nem szabad a céggel elkötelezniük magukat, pláne nem az õ élete miatt. Itt is látszik,hogy mennyire önfeláldozó, hiszen inkább vesszen õ,mint a szerettei élete vagy szabadsága/függetlensége.

A MiSa-ról annyit,hogy sokszor én is hiányolok valami pluszt, még valami többet... de azzal nyugtatgatom magamat, hogy semmi sem tökéletes, meg mennyire unalmas és sablonos lenne,ha ugyanazt a sémát követnénk végig, mint más sorozatokban.Persze most azonnal magamra is cáfolok, ha ugyanazt kapnánk ami más sorozatokban van, akkor annak nagyon örülnék... de valahol a MiSa-száll, nem esik ebbe a kategóriába (na most még magamat is jól megkavartam *lol*). Az õ történetük sosem volt az a hûde nagy érzelmi kirohanás, inkább egy szolid, de annál inkább ütõs érzelmi bomba. Õszintén szólva, hány sorozatban fordult elõ olyan, mint pl. a szívhallgatós rész, vagy a happy birthdayes, vagy az origami rózsa...és még sorolhatnám. Manapság tényleg ez a lerohanásos szerelmi jelenet megy. meg a nagy szakítások, mással jövök össze, aztán megint egy másikkal, utána újra kavarok a nagy szerelmemmel, utána megint szakítok...stb.
Persze tudom, nem kell neked, nektek ezt leírnom, hiszen ti is tudjátok ezeket!! :))
lehet azért van néhány olyan MiSahoz mérten "gyengébb" jelenet, hogy amikor jön a nagy MiSa jelenet az üssön nagyon... és ez nálam így is van. persze ettõl még örülnék annak,ha minden mozdulatuk/megnyílvánulásuk tökéletes és számomra érthetõek lennének. :))
*körmondat vége* *lol*

MiLi-mama segédjét (Ted King) Downey-nak hívják. Próbálom felidézni Kárpáti Levente hangját, megnéztem még a sorozatszinkronon is, de egyedül azt tudtam meg,hogy william fichtnert is szinkronziálta, így sajnos ezt nem tudom, hátha a többiek igen :))
MiLi-mama hangja nálam is csúcs, de akié nem tetszik az Sandinskyé, szerintem hozzá komolyabb hang illett volna :/
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 20:36:19 10/10 Előzmény sarahangel
(24306/25851)
halihóó! jó,hogy újra itt vagy! :))
<-Ezért kapsz is egy Sara-s (és egy pici Michaeles) képet ;D

* 4/18 *

igen, sajnos ez babadolog nem úgy sült el,ahogy kellett volna, vagy ahogy szerették volna. Tényleg nem azzal van a baj,hogy jön a baba, hanem az idõzítéssel. Akárhogy vesszük azért (majdnem)mindenki várt valami romantikát. Emlékszem ennek a híre már a kezdetektõl fogva keringet, mármint az,hogy lesz majd összebújás. De akkor már javában tarott a PB, így joggal gondolhattuk,hogy nem történt semmi az elsõ részben.
Még amúgy az is megfordult a fejembe, mivan, ha tényleg tervbe volt véve, hogy a késõbbi részek folyamán lesz valami konkrétum, de a történet elõrehaladtával (meg lehet a cancel híresztelésére) úgy döntöttek az írók,hogy a lehetõ legegyszerûbb módon lezárják ezt a témát. Csak ezzel az a baj,hogy így tényleg nagyon kidolgozatlan lett. :S

Nekem a tesztel kapcsolatban az baromira nem tetszik,hogy a felsõ zsebébõl veszi ki, majd miután megtudta az eredményt, oda teszi vissza, ez olyan...brrrrr.... meg, pfff...

"tenger, napfény, virágmintás ruhák... mi is élhetnénk egyszer így... talán" - szinkronba így volt. Szerintem ezt mint életérzés mondhatta. Úgy élhetnének mint egy normális család, nem kellene rettegniük attól,hogy ki akarja megölni vagy börtönbe zárni õket.
Ennél a résznél érdekes volt nagyon Sara reakciója (vagy ahogy beszéltük már, nem reakciója)
Szerintem azt hitte,hogy Michael csak viccel, azért is nevette el magát Sara, majd ránézett Michaelre, és akkor csekkolta le,hogy õ halál komolyan mondta (itt nagyon látszódott Michaelen,hogy ezt nagyon szeretné.. ohhhhhhh :( ) és hírtelen nem tudta hogy lereagálni.. rájött,hogy ez tényleg komoly és nem csak amolyan flörtölgetés. (szerintem :) )

A Linces dolog: nekem ez úgy jön le,hogy két elv ütközik. Michael, aki semmilyen formában sem kötne alkut a céggel (ezért is viseli nehezen,hogy Linc "lefeküdt"(Sara szerint) a cégnek). Neki csak az a lényeg,hogy pusztuljon az egész. És ott van Linc oldala (elve),hogy ezt még megteszem a cégnek, hiszen így megmenti a testvéremet és utána letudom az egészet és élek boldogan a szeretteimmel. Csak mikor nem jöttek az eredmények, még mindig nincs Szkülla, a Tábornok újra elõvette a keményet, és újra megzsarolta Lincéket LJvel,Pammel Zsebi-mamával...stb.
Végülis mindkét tesónak igaza volt, hiszen,ha Linc nem hódol be a Tábornoknak, akkor Michael már halott (bár ezt azért kétlem, hiszen mindenképpen megmûtötték volna, mertháthogy tervük volt vele -> "újabb Christina 30 évig"), de viszont Michaelnek is igaza van abban,hogy a Cégtõl sosem szabadulnak, bárhogy és bármikor megzsarolhatják õket a szeretteikkel, vagy akármikor megölhetik õket..
"és most mi lesz, lelõsz?!" -> ez szerintem amolyan odaszólás volt, nem gondolta õ ezt komolyan.

nah a lényeg a lényeg (az én meglátásom szerint), itt két makacs testvérrõl van szó, mindketten úgy gondolják,hogy õk csinálják jól, és nem a másik, de mindketten a másikért teszi :) (nah és ezt most szépen elnyújtottam ;DDD)
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 19:53:15 10/10
(24305/25851)
jah, elég egyszerûen elintézték ezt a részt.. nem szenteltek rá valami sok idõt, meg, maga a szökés, háááát enyhén szólva érdekes: "Mindenkit úgysem lõhetnek le" (by T-Bag). Ha én egy teljes részt nem is, de ennél mindenképp többet és ütõsebbet szerettem volna :)
10/10
Alex27 2009 okt. 10. - 19:50:07 10/10 Előzmény Kevin4
(24304/25851)
*4/18*
mi is csak utólag raktuk össze a dolgokat... esélynek persze ott volt a 4/1 rész, de anno hamar el lett vetve, mondván,hogy csak nem hagynának ki minek.. és hát sajnos igen, meglépték ezt is az írók :(

******* SPOILER (4/19) KÉSÕBBI RÉSZEK *******
igen, tudom mi lesz a nagy csavar, már láttam én is végig. és ez még talán elmenne, hiszen semmi sem változik Linc és Michael között, de a legeslegvége.. nahát az még mindig fáj, annak ellenére,hogy már az "elfogadom" kategóriába kezdtem esni.. :)
(nah, most elég virágnyelven fogalmaztam, szólj,hogy ha nem érted,mire gondoltam :D )

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Én is jót nevettem, mikor megltaláltam ezeket a képeket :DD
T-Bag_Fan 2009 okt. 10. - 18:31:43 Előzmény könnycseppek
(24303/25851)
Oké ezt már én is láttam...:)
De miért veszik le megnéztem hátha másnapra tették de nem...ezt nem értem!!!
Szemétség lenne levenni most!!!:@:@:@:'(
Na de reménykedünk :)
10/10
könnycseppek 2009 okt. 09. - 22:23:55 10/10
(24302/25851)
Hétfõi (19. rész) magyar promója:
http://prisonbreakfan.freeblog.hu/files/v_promo-h_419.html
ERÕSEN spoileres:-S
10/10
könnycseppek 2009 okt. 09. - 22:23:15 10/10
(24301/25851)
Szia!
Igen, azt én is láttam, hogy nem lesz jövõ hét után, de remélem, max. 'csak' más napra teszik.
(én persze valszeg már nem nagyon fogom megnézni, de...)
...nem lenne illõ lekapni pár résszel a vége elõtt. Bár ezt már (más is) mással is megtette:-S
10/10
jankahh 2009 okt. 09. - 21:28:07 10/10
(24300/25851)
Jövõhét hétfõn még lesz, de az azutánin már nem :O mi a franc?:/:/
T-Bag_Fan 2009 okt. 09. - 15:07:58
(24299/25851)
Sziasztok!
Ti is észrevettétek, hogy jövõhétre már nincs kiírva A szökés??? De elvileg még lenne pár rész...
Tiszta kivagyok ez miatt, mert nem szoktam töltögetni mindig a tv-ben néztem!!!
Remélem csak elírták :@:'(
Kevin4 2009 okt. 08. - 12:41:10
(24298/25851)
Szia! Igazad lehet, sõt biztos is, hogy így történt, bár már Alex27-nek már írtam, de neked is megírom, hogy errõl a 4.évad 1.részének a jelenetérõl már teljesen megfeledkeztem, pedig így rajongóként elég ritka, hogy ilyen történik velem, de biztos, hogy azért történt mert annyira rövid jelenet volt, hogy tényleg felejtõs részlet, de ha már akkor tudom, hogy akkor összebújtak, biztos, hogy megjegyzem! Egyébként nagyon figyelmesek vagytok Alex27-tel, minden elismerésem a tiétek! Tudom már annyian írták elõttem, hogy meg se merem számolni, és ezt is írtam Alex27-nek, de muszály neked is leírnom:A leguttóbbi részben Zsebes elefántos beszédje, amikor azt kiabálta, hogy:"Elefánt, elefánt!", hát régen nevettem ekkorát, az valami hatalmas jelenet volt! De viszont meg is utáltam, mert ugye elárulta Lincolnékat, még ha drága édes anyjáért is tette, akkor is nagyon bekavart! De Lincoln is gondolhatott volna rá mert elõtte azt mondta Zsebes Lincolnak hogy:"Nem kellett volna hazudni a Tábornoknak, el kellet volna mondani, hogy Christinánál van a Scylla!" Erre Linc 2 perc múlva ott hagyja egyedül a szállodában, emlékszem mondta is Zsebesnek, hogy:"Te maradsz!" Gondolhatta volna, hogy nagyon veszélyes egyedül hagyni, miután nem értett egyet a Tábornoknak való hazugsággal! Jól van, tudom utólag okos az ember, de én nem hagytam volna ott, nem mintha kívánatos személy lenne Zsebes, hanem azért, hogy ne köphessen! De szerintem ha akarod nézd meg azt a jelenetet amikor Lincolnék magára hagyják Zsebest, tutira elõtte két perccel mondta Zsebes, hogy nem kellett volna hazudni a Tábornoknak, és Lincoln mégis magára hagyta! Ezt azért elcseszte! Te mit gondolsz?
10/10
sarahangel 2009 okt. 07. - 23:49:01 10/10 Előzmény Alex27
(24297/25851)
Ezt a képet úgy szeretem, amit betettél, aranyos nagyon! Na ilyen pillantások hiányoznak nekem a mostani részekbõl; persze tudom, hogy ez egy rendkívüli alkalom volt, de attól még lehetne máskor is, 'csak úgy', alkalom nélkül is. (Telhetetlen vagyok, na. :D)

**** SPOILER ***

Majd a 21. meg a 22. részben lesz egy picike, meg ha jól emlékszem, a következõben (Sara részérõl). ;) Meg a TFB-ben, de ott meg csalódni is kell. :S
10/10
sarahangel 2009 okt. 07. - 23:44:33 10/10 Előzmény Kevin4
(24296/25851)
Szia! :) Látom, Alex már válaszolt közben, de még én is hozzáfûzök egy-két gondolatot, ha nem baj. ;-) Igen, minden valószínûség szerint a 4x01-ben történhetett, mikor Michael és Sara találkoztak újra, és egy nagyon halvány utalás történt, kb. annyi, hogy Michael felhúzta a pólóját. Persze ebbõl még korántsem volt egyértelmû a dolog. Az egyik író, Nick Santora "nyilatkozta" akkoriban a fórumán (az egyik fórumozó kérdésére), hogy igen, itt összebújtak (nem éppen így fogalmazott, de azt inkább hagyjuk :S). Igaziból csak ennyi a 'támpontunk', hogy akkor történt; és hogy egyáltalán megtörtént, arra a terhességgel adtak választ. :S Azt viszont én kizárnám, hogy késõbb (a raktárban vagy bárhol máshol) történt volna köztük valami; hiszen egyrészt ezernyi dolguk volt, másrészt meg nem egyedül voltak a raktárban, hanem az egész 'bandával' (akkoriban tiszta kolesz-feeling volt ott :D), és attól Õk romantikusabbak szerintem. ;)

*** SPOILER (késõbbi részek) ***

Azt a 'késõbbet' persze úgy értem, hogy a terhesség kiderüléséig biztos nem volt köztük semmi ilyesmi azon az egy alkalmon kívül; hogy a finálé (4 éves elõreugrás elõtt) és a The Final Break között eltelt 3 hónapban történt-e valami, azt meg nem tudhatjuk, mert ismét csak nem lettünk beavatva a részletekbe. :D:D:D;)
10/10
sarahangel 2009 okt. 07. - 23:39:28 10/10 Előzmény bree-gee
(24295/25851)
Köszi a felhívást! :)

Megörültem nagyon, hogy van új hogyvolt, de õszintén szólva csalódtam egyet. Bandzsa?? Sixx legalább nem sértegette Sara-t. Sixx-tõl egyébként mindig mindegyik Szökés-hogyvoltot végigolvastam, de ennél már az elején elakadtam (így aztán nem derült ki számomra, hogy vajon Linc, Michael és MiSa-cikizés is volt-e), és szerintem a többit sem fogom elolvasni ezek után, elment a kedvem. :S Legalábbis most így érzem elsõ 'felindultságomban'...

/Bocsi a 'kirohanásért', ez persze nem Neked szólt. ;)/
10/10
sarahangel 2009 okt. 07. - 23:34:20 10/10 Előzmény Alex27
(24294/25851)
4x17

Ez nekem is feltûnt, de azt hittem, a fordítás lett más, arra nem is gondoltam, hogy kivágtak egy mondatot. Nem tudom, ennek mi értelme volt. :O:S
10/10
sarahangel 2009 okt. 07. - 23:27:00 10/10
(24293/25851)
4x18

Én nem is feltétlenül szóbeni választ tettem volna be reakciónak Sara részérõl, de mondjuk valami hasonló nézést, mint pl. a szívhallgatásos jelenetben Michael nézése. Ez a mosolygás viszont nekem is fura volt, de nem csak mint reakció, hanem maga a mosoly. Én szoktam mondani (sõt, még sixx is :D), hogy Sara-nak jól áll a mosolygás, de itt valahogy nem tetszett. Máskor nem így szokott mosolyogni, olyan volt, mintha nem is Õ lett volna. Meg egy kicsit kócos volt a haja. :D;) De pl. abban a jelenetben, mikor autót vezetett, ott nagyon jól nézett ki. :)
10/10
sarahangel 2009 okt. 07. - 23:19:19 10/10 Előzmény Alex27
(24292/25851)
4x17

Igen, a 'pizzás' MiSa-beszélgetés nekem is kicsit kevésbé tûnt feszültnek szinkronosan; pedig a 'csúnya' nézés ugyanúgy megvolt, de úgy látszik, számít a hangsúly/hangnem is. ;) Mondjuk annyira így sem tetszett a jelenet, és nem is nagyon értettem itt Michael-t, hogy miért 'szólt rá' Sara-ra, aki el is szontyolodott kicsit ezen. Meg már anno is csodálkoztam a "kössünk fegyverszünetet" részen, és itt is így fordították, szerintem ez megintcsak nem passzolt ide.

A közös jövõ megemlítése (4x18) tényleg aranyos volt, de összességében én azért érzek egy kis tartózkodást ezekben a részekben, és valahogy nem is tartoznak a kedvenceim közé.

Még az jutott errõl eszembe, hogy bár én alapból nem értek egyet a MiSát kritizáló kritikákkal/véleményekkel (mint pl. múltkor az az origos- cikk), de itt a 4. évadban volt/van egy olyan idõszak, amikor én is hiányoltam azokat a 'szerelmes pillantásokat' meg valami érintést. ;)

*** SPOILER ***

Annak azért örülök, hogy a TFB-ben 'visszatér' a 'régi' Michael. ;)

*** SPOILER VÉGE ***

És ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy MiSáról szóljon minden, de az 1. és 2. évadban soha nem volt hiányérzetem, pedig ott jóval kevesebbet voltak, és ott mégsem akartam 'többet'. ;)
Persze az összvélemény ettõl még marad MiSára. :D:D;)

Újdonságot mondjuk nem mondtam ezekkel, úgyhogy érdemes volt ilyen hosszan leírni. :D De az legalább kiderül ebbõl, hogy most is így látom/így érzek ezekkel a részekkel kapcsolatban. ;)

Más: a céges kamionos emberke magyar hangjára nem is emlékszem. :S De majd visszahallgatom/nézem valamikor. ;) Azt egyébként akartam már kérdezni, hogy MiLiMama 'segédjének' (nem tudom a nevét, de tudjátok, aki a Charmed-ben játszott :D) nem Kárpáti Levente a magyar hangja?
Amúgy nekem egyre jobban tetszik Vándor Éva hangja MiLiMamához! Nagyon eltalálták! Akárcsak a 'segéd' hangját (akár K.L., akár nem :D). ;)
10/10
sarahangel 2009 okt. 07. - 23:10:38 10/10
(24291/25851)
Halihó mindenkinek! :) Mostanában valahogy nem vagyok olyan 'éjjeli bagoly', mint régen, és elég álmos szoktam lenni már A szökés elõtt meg alatt, úgyhogy nem is jöttem fel a részek után. :S De igyekszem pótolni a lemaradást! :D;)

Úgyhogy írok is egy 'gyors' szösszenetet a legutóbbi részrõl. :D;)

4x18

Kezdeném a terhességgel, illetve leginkább arról fogok írni, mert ez volt a legnagyobb 'meglepetés' ebben a részben.

Biztos/valószínû, hogy a készítõk ezt azért találták ki, hogy örömködjenek a rajongók, csak valahogy nem gondoltak bele, hogy ha nincs megfelelõen kidolgozva (ezzel visszamehetünk az évad elsõ részéhez is!), akkor pont az ellenkezõ hatást érik el az egésszel. Szerintem ez valahogy nem méltó a MiSa-szálhoz.

Nekem valahogy olyan unromantikus az is, hogy egy terhességi teszttel derült ki a dolog.
Persze nem magával a terhességgel van a gond, mert én is úgy képzeltem el mindig, hogy majd egyszer családot alapítanak, de ahogy tálalták, nekem az nem tetszik, olyan kidolgozatlan az egész.

Eszembe is jutott, hogy sokan csodálkoztak akkoriban, hogy hogyan lehetséges ez a terhesség (vagyis hogy mikor bújtak össze), mert volt, akinek nem is tûnt fel az utalás (nem csoda, mert nagyon halvány volt :S). Nekünk sem volt egyértelmû, sõt, inkább a 'nem' felé hajlott a dolog. Ez valahol egy kicsit nézõi megtévesztés, nem? Vagy azt hitték, hogy pont ez benne az érdekes, hogy totál meglepetés az egész? :S Hihetetlenül összecsapták az egészet.

*** SPOILER ***

Mondjuk ez késõbb eltörpült a végkifejlethez képest. :S

*** SPOILER VÉGE ***

Persze nem azt mondom, hogy bele kellett volna menniük a részletekbe, de ez azért elég fontos dolog volt ahhoz, hogy egyértelmûvé tegyék a fanok számára, és hogy kidolgozzák rendesen! Úgyhogy ez nem is volt valami szép húzás a készítõktõl. :S

Egyébként Sara reakciója szerintem nagyon aranyos volt; még ha magát a terhességet hülyén is hozták be a képbe, de ez a jelenet tetszett nagyon, mert nekem nagyon élethûnek tûnt (lehet, hogy a való életbõl vette a tapasztalatot? ;) Mondjuk az bizti, hogy nem ilyen 'unromantikus' volt. :D;))

Meg az tetszett még, mikor T-Bag az elefánt ürülékét hozta szóba, erre a pasas valami ilyesmit felelt: "Maga is nagy ürülékben lesz". Finom megfogalmazás. :D:D:D

Két dolgot nem értettem a részben. Az egyik, mikor Michael mondja az elején, hogy (az rtl-es fordításra nem emlékszem, de a feliratos változatban megnéztem) "homok, napfény, összeillõ ruhák". Azt értem, hogy itt a családalapításra célzott, de az összeillõ ruhákat miért emelte ki? Ezt már akkoriban sem értettem, mert szerintem nem attól lesz család egy család, hogy 'összeöltöznek'. A másik meg az, mikor a rész végén kérdi Linc-tõl, hogy "lelõtök minket"? Hiszen ott épp megmentették Õket, vagy én értettem valamit félre? Ennél a szálnál már régen is kicsit elveszítettem a fonalat. ;) Arra nem is emlékeztem, hogy Sara is 'rászólt' Linc-re. Tényleg nem értettem ezt a részt, hogy kinek volt itt 'igaza', meg azt sem, hogy a két tesó miért nem beszéli meg inkább a helyzetet. ;)
Kevin4 2009 okt. 07. - 10:00:12
(24290/25851)
Köszönöm az egyetértésedet! És igazad van a 4.évad 1.részével kapcsolatban, tényleg ott lehetett valami közöttük, errõl a jelenetrõl meg is feledkeztem, amikor Scofield felöltözött! A képek hatalmasak, sikerült jól megnevettetned, azok a fejek! Amúgy jó lesz a következõ is, Scofield és Sara elfogják Christinát, és olyat fog majd mondani, hogy elõszõr csak néztem. Nem tudom meddig láttad a sorozatot, ezért nem mondok többet, nem akarom lelõni a legjobb fordulatokat! A kép a következõ részbõl van!
10/10
Alex27 2009 okt. 07. - 01:35:35 10/10
(24289/25851)
"The prison beatles"
George T. Bagwell, Ringo Sucre, Paul Scofield, John Burrows
*lol*
10/10
Alex27 2009 okt. 07. - 01:33:26 10/10
(24288/25851)
ha jól emlékszem ezt még nem tettem be ;D

<- "fiúk a klubból" *lol*
10/10
Alex27 2009 okt. 07. - 00:19:46 10/10 Előzmény Kevin4
(24287/25851)
*4/18*
az orrlövészes részrõl tegnap lemaradtam (addig voltam itt a porton,hogy az elsõ pár percrõl szépen lecsúsztam :S de majd pótlom ;D)
Zsebesnek haláli jó dumája van, de akinek még szerintem baromi jó beszólásai vannak az Self (meg régen Abruzzi). Régen nekem ennyire nem ütközött ki, lehet a szinkron miatt van ez most, mert még mindig nem tudok betellni Viczián Ottó remek hangsúlyozásaival ;D

jó kérdés,hogy mikor, úgy tippeltük anno,hogy talán a 4/01-ben, hiszen ott öltözködik Michael, meg ott vannak kettesben és ott lehetett esély bármire is
http://kepfeltoltes.hu/091007/bscap0012_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/091007/bscap0013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/091007/bscap0015_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(persze nincs kizárva,hogy késõbb a raktárban is volt közöttük valami, hiszen miért ne). Csak tényleg ez a baj, ahogy te is mondod,hogy kihagytak minket belõle :( és ráadásul olyan hírtelen, minden elõjel nélkül az arcunkba vágták a terhességi tesztet...hmmm.. :/
Mindenesetre érdekes húzás volt..

Utolsó mondatoddal (is) 100%-ig egyetértek!! ;))
10/10
Alex27 2009 okt. 06. - 23:52:52 10/10 Előzmény bree-gee
(24286/25851)
wooow, de jóó! Köszi,hogy szóltál.. egy darabig még figyelgettem, de az utóbbi idõben teljesen lemondtam róla,hogy lesz valaha is 'szökéshogyvolt'.. a lényeg,hogy van újra, és tök jó lett! :))

"A néger bérgyilkos [...] mostantól a Darth Vader nevet viseli, mert egyetlen arckifejezéssel sikerül úgy ráijesztenie Selfre, hogy az majdnem összeszarja magát. "
Ez jó! :DDD
Kevin4 2009 okt. 06. - 20:25:21
(24285/25851)
Hatalmas rész volt! Ahogy lekapcsolták az elején az orvlövészt! Ahogy Zsebes elõadta magát az "elefántos" beszédjével, hát akkorát röhögtem amikor azt ordibálta, hogy "Elefánt, elefánt!", a reptéri jelenet, Zsebes köpése, a követséges jelenet stb. Tehát nagyon jó rész volt! A következõben egy sorsdöntõ titok derül ki Scofield és Lincoln körül! Amúgy van valakinek ötlete, hogy Scofield és Sara mikor hozhatták össze a kicsit? Igazán mutathattak volna jeleneteket.:) Na, mindegy a legjobb sorozat a szökés, és Scofield a legjobb!
10/10
offtopic
bree-gee 2009 okt. 06. - 15:03:17 10/10 Előzmény Alex27
(24284/25851)
10/10
Alex27 2009 okt. 06. - 01:26:17 10/10
(24283/25851)
*4/17*
már akartam írni a múltkor is, csak valahogy kimaradt..
a 17. részt megnyirbálták egy kicsit. lehet ez már máskor is elõfordult, de eddig még nem tûnt fel sehol, csak itt:

8 perc 15 mp-nél, kérik a kamionost,hogy vigye el õket, beszállnak 100$ benzin pénzel.. eredetileg ott a sofõr valami olyasmit mond,hogy elõl csak az egyiküknek van hely (eddig a szinkron szerint is így van) DE(!!) utána azt is mondja a sofõr, "ha együtt akarnak utazni, akkor itt hátul van még hely". Nah ez a magyar változatban kimaradt.. látszik,hogy mond valamit a sofõr, de ezt nem fordították le. Így eléggé "se füle, se farka" lett ez a jelenet, hiszen a szinkronos változatban ez úgy zajlik le,hogy megkéri Michael a sofõrt,hogy vigye el õket 100$ fejében, a sofõr erre azt válaszolja,hogy csak az egyiküknek van hely elõl.. Michael ránéz a kamionra, rávágja,hogy "oké", odaadja a pént is, és erre beszálnak hátra XDDD Nem értem miért hagyták ki azt az 1 mondatot?!
<-Errõl beszélek :)
10/10
Alex27 2009 okt. 06. - 00:59:49 10/10
(24282/25851)
*4/18*
biztos beindult neked is a tudatalattid; lehet nem akartad látni azt a + jelent. :D
10/10
Alex27 2009 okt. 06. - 00:01:18 10/10
(24281/25851)
*4/18*

hát jahhh... :S
szépen kihagytak minket belõle.. :( meg úgy összességében nem passzolt bele, meg olyan hírtelen jött... áááhh :S
10/10
Alex27 2009 okt. 05. - 23:58:34 10/10
(24280/25851)
egy rész(let), a részen belül ;D
10/10
Alex27 2009 okt. 05. - 23:56:58 10/10
(24279/25851)
azaz!! Köszi! ;)
10/10
Alex27 2009 okt. 05. - 23:55:44 10/10
(24278/25851)
*4/18*
az tényleg az év beszólása volt! Ez mindenkinek tetszett! ;) csak kár,hogy azonnal bevágták a reklámot.. de viszont abban jó volt,hogy legalább végig lehetett röhögni azt a pár perces szünetet (lehet mégis jól csinálták rtlék?!):DD
Michael, hát igen.. ügyes õ, nem hiába egy zseni! ;D Mahone-nak amúgy azt a nyomozói nyugalmát bírom, meg olyan diplomatikusan fogalmaz mindig... a többiek meg olyan nyersek, még Self is.. persze, neki meg ütõsek azok a beszólásai :DD

Sara nem reagálása tényleg nagyon fura, ezt ha jól emlékszem már akkor is furcsálottuk; Michael várja a választ (végre õ kimondta), erre Sara csak mosolyog, sõõt még elõször csak riadtan(?) néz maga elé..hmm..
Az eredmény amúgy meglett - a dzseki felsõjébõl szedte elõ, majd oda is tette vissza... na nekem ez most jutott el teljesen a tudatomig.. ez annyira..pffff.. - pozitív lett! Ez a végén volt, mikor ment be a fürdõszobába, mert már jönnek ki rajta a rosszullétek (lsd. repülõtér), meglátja az eredményt, elkezd sírni, majd örül nagyon neki! :)
http://kepfeltoltes.hu/091005/943070223bscap0008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/091005/287310001bscap0009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
10/10
könnycseppek 2009 okt. 05. - 23:45:55 10/10
(24277/25851)
*** 4x18 ***

Látom, ez a poén másnak is ütött;-)

Sara-t én sem értettem... Michael végülis egy közös jövõt vázolt fel.
A végén viszont elég rendesen látszott az a bizonyos '+' jel:
http://kepfeltoltes.hu/091005/418_91_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(amitõl egyébként még mindig nem tértem magamhoz:-S -hiába szeretem MiSa-t)
10/10
könnycseppek 2009 okt. 05. - 23:42:11 10/10
(24276/25851)
"vica versa"
:-)
10/10
Alex27 2009 okt. 05. - 23:41:03 10/10
(24275/25851)
*4/18*
ennél a jelenetnél szépen lespóroltak egy nyögést, vagy inkább sóhaj-féleséget.. így picit üresnek éreztem,az amúgy nagyon megindító részt.. kár volt érte! :(
10/10
Alex27 2009 okt. 05. - 23:39:54 10/10
(24274/25851)
*4/18*
az elõbb kimaradt, ez is hatalmas volt:

Sara: "Fernando jó hatással volt rád, mi?"
Michael: "én is rá" -> de ezt nem így mondta, valami más kifejezést használt, hogy volt pontosan?
10/10
Alex27 2009 okt. 05. - 23:33:01 10/10
(24273/25851)
<- a Teddy-s, lecsekkolós rész ;D
(sajnos a kép nem adja úgy vissza :/)
10/10
offtopic
Alex27 2009 okt. 05. - 23:30:12 10/10
(24272/25851)
júpííí, rossz hír után, jóóóó! ;)))
én meg elkezdek 'enerdzsit' gyûjteni rá! :D
10/10
Alex27 2009 okt. 05. - 23:28:47 10/10
(24271/25851)
júúúúj, tényleg nem lesz :O
remélem ez csak az izgalmak fokozása miatt van, és nem azért mert le vették volna, vagy át tették volna :S bár az utóbbi még nem is lenne akkora gáz, de az elõbbi... :SSSSSSS
10/10
Alex27 2009 okt. 05. - 23:24:21 10/10
(24270/25851)
*4/18*
diszpécser: "ezért nagy bajba kerülhet ember, akár börtönbe is zárhatják!"
Michael: "Melyikbe?" hahaha..*lol*

Ez egy hatalmas beszólás volt!!!! De ebben a részben csak úgy repkedtek a jobbnál jobb szövegek:
Teddy elefántos-majmos dumája haláli volt, vagy az a nézés, amikor rájön,hogy õ lesz a csali.
Vagy Self odaszólása Lincnek: "biztos nem tetszett neki a tetkód"
10/10
offtopic
könnycseppek 2009 okt. 05. - 23:14:56 10/10
(24269/25851)
;-)
Okszi, akkor nekikészülõdök... keresem a hozzávalókat;-)
10/10
könnycseppek 2009 okt. 05. - 23:11:50 10/10
(24268/25851)
Két hét múlva miért NEM lesz szökés???!!!
10/10
könnycseppek 2009 okt. 05. - 23:11:20 10/10
(24267/25851)
Dedede, Õ volt;-)
És azt figyelted, milyen klassz kis parókája volt a visszaemlékezésben? Furi volt hosszabb, sima hajjal:-)
10/10
könnycseppek 2009 okt. 05. - 23:09:49 10/10
(24266/25851)
*** 4x18 ***

Scofieldé a hét poénja;-)
"- ... börtönbe is kerülhet.
- Melyikbe?"

Amúgy pedig, már nem is kommentelem...:-S
Közeledik a vége és még nem múlik...
10/10
jankahh 2009 okt. 05. - 23:09:06 10/10
(24265/25851)
Melyik mondatot?D:
10/10
Alex27 2009 okt. 05. - 22:19:38 10/10
(24264/25851)
jaja, megyek én is tv-t izzítani :DD

alig várom már ezt a részt, meg egy mondatot!! ;D
10/10
Alex27 2009 okt. 05. - 22:18:48 10/10
(24263/25851)
nem kövezz meg senki, nyugi ;D

Nekem meg pont,hogy egyre izgalmasabb (bár én nem vagyok mérvadó, mert nekem mindegyik rész egyre izgisebb :DDD), gondolj bele, mi lenne,ha minden összejönne nekik elsõre?! ;)
10/10
Alex27 2009 okt. 05. - 22:16:23 10/10
(24262/25851)
*4/9 körül*
nekem úgy rémlik,hogy Bellick halála utáni valamelyik részben, említi meg Sucre,hogy nem is volt õ olyan rossz ember, meg õ miatta maradt életben. Mert mikor bedugták a Sonába, T-bag pont akkor kattant be és gyújtotta fel a Sonát és "engedte" szabadjára a rabokat, azzal az elvel,hogy mindenkit úgy sem tudnak lelõni az õrök. Ebben a zavarban Surcre a földreesett és halálra taposták volna a menekülõ rabok, ha valaki -Bellick- fel nem segíti õt a földrõl. Így szöktek meg.
Valahol a 9-10-11 rész környékén lehet talán errõl szó, de nem emlékszem pontosan :S
10/10
jankahh 2009 okt. 05. - 22:02:20 10/10
(24261/25851)
nah mindjárt kezdõdik ez a csoda :$(L)
nostri 2009 okt. 05. - 20:46:21
(24260/25851)
...kövezzetek meg, de ahogy közeledik a vége, egyre unalmasabb ez a "sosem sikerül" semmi cselekmény. Kár a sorozatért!
10/10
Keló9 2009 okt. 05. - 17:31:30 10/10
(24259/25851)
Nincs olyan rész amirõl írtál, csak a 4. évad 1. részében említi meg Lincoln. Egyébként már én is láttam többször az egészet a Final Break-kel együtt: www.prisonbreak.hupont.hu
10/10
bree-gee 2009 okt. 03. - 13:42:41 10/10 Előzmény Dwight19
(24258/25851)
Az itt lévõk többsége is. Attól még lehet aggódni! :D
10/10
könnycseppek 2009 okt. 02. - 22:35:53 10/10
(24257/25851)
'Lang ügynök' szerepel a tv2-n, a Szellemekkel suttogó mai részében;-)
10/10
Dwight19 2009 okt. 01. - 18:17:03 10/10
(24256/25851)
HAHAHA itt aggódtok mi lesz LincolnnalXD úgy kábé áprilisba láttam ezeket a részeket amikor letöltöttem:D inkább akkor nem lövöm le a poéntXD
fluke_04 2009 szept. 29. - 20:37:37 Előzmény chosette
(24255/25851)
jaja, tök igazad van:P... én is remélem h megmenekül mert Linc nélkül nem lenne igazi a sorozat :(
Cece88 2009 szept. 29. - 11:51:55
(24254/25851)
Sunáznám ezt a grecsent:)
10/10
chosette 2009 szept. 29. - 09:08:12 10/10
(24253/25851)
Hát ez nem anya aki képes lelövetni a fiát.Mi lehet abba Szkülla dobozba,amiért képes ezt tenni egy anya?Aztán majd mosom kezeimet,hogy nem volt más választásom.Utána meg õ lesz megsértõdve,ha a gyerekei ellene fordulnak.Még ha Istent akarna játszani avval,hogy a Szküllába olyan dolog van ami,mondjuk meg menti a világot akkor is.Egy cég meg nem ér annyit.
Azért kíváncsi leszek,hogyan fog megmenekülni Link,mert meg menekül igaz?Lehet a cég embere tõle óvta a Szküllát olyan nagyon.Így meg érthetõ miért került Link a börtönbe.
10/10
offtopic
Alex27 2009 szept. 29. - 00:36:18 10/10
(24252/25851)
én is megyek lassan, jóccakát és PS neked is! :))