Téma: A szökés

8/10
Hörcsögg 2009 máj. 17. - 12:57:50 8/10
(22151/25851)
lol már 25k komment és mennyi csaj rajongó :o

Véget ért a sorozat, a végét ügyesen megcsinálták az tetszett.
Ez a széria 10/10rõl kezdte nálam, alig vártam a szerda estéket, aztán álltam át a torrentekre, és töltöttem mikor csak lehetett. Sajnos a színvonal csökkent minden egyes idénnyel.
Adok rá 10/8-at.
10/10
sarahangel 2009 máj. 17. - 12:40:58 10/10
(22150/25851)
*** SPOILER THE FINAL BREAK ***

Én is olvastam ilyeneket, majd meglátjuk a Final Break-bõl. Tényleg szívás, de ugye korábban írta The_Man, hogy szegény Mike amúgy is meghalt volna az újabb daganata miatt. :((

Ez aranyos ötlet. :)) Jó lenne. :) Csak hát úgy tûnik, Went meg van elégedve ezzel a befejezéssel. :S:S
10/10
sarahangel 2009 máj. 17. - 12:36:40 10/10
(22149/25851)
*** SPOILER FINÁLÉ ***

Háát, nem vagyok meglepõdve, amiért Te is ki vagy akadva. :((

Én általában happy párti vagyok, de volt már olyan film is, ahol azt éreztem, hogy tényleg szükséges az ilyesmit meglépni a hitelességhez (és biztos ezért vannak így vele az írók is), de... a PB-nél ezt egyáltalán nem éreztem. Szóval én sem értem. :S

Amúgy az egy szép gesztus volt, hogy Linc a sírra tett egy origami darut, mint a sorozat és a Michael-lel való kapcsolatának jelképe (csak sajnos ez nem vigasztal, még akkor sem, ha jó ötlet volt). :S

Kb. 5 perc boldogság jutott Nekik Sara-val (na jó, ez persze költõi túlzás, de attól még igaz, hogy nagyon-nagyon kevés idejük volt), mivelhogy a sírról kiderült, még 2005-ben meghalt Michael (milyen fura belegondolni, hogy még abban az évben, mikor kezdõdött az egész történet). :S
10/10
sarahangel 2009 máj. 17. - 12:29:26 10/10
(22148/25851)
*** SPOILER ***

Igen, olvastam, és ennek örülök amúgy. ;)

Háát, ez az, én is ezért vagyok leginkább kiakadva, mert pont az halt meg, aki (szinte) a legrendesebb volt. :(
10/10
sarahangel 2009 máj. 17. - 12:24:18 10/10 Előzmény King Diamond
(22147/25851)
*** SPOILER FINÁLÉ ***

Igen, a Final Breakben lesz. ;)
Valóban nem írtam a többi karakter lezárásáról, mert nagyon leragadtam annál, ami nem tetszett. :S De akkor most megpróbálok elvonatkoztatni. ;)

Sucre kislánya szerintem is tündéri (nekem jobban tetszett, mint a MiSa gyerkõc). ;) Meg ahogy láttam, született egy második is. Szóval Neki teljes a happy. :))

Korábban megtippeltem, hogy Mahone-nak lesz új barátnõje, de azt nem gondoltam volna, hogy Lang ügynök. El is csodálkoztam, mert ha korábban volt is köztük valami, szerintem 'csak' barátság, szóval én ezt kicsit furcsálltam... jobban örültem volna, ha Pam-mel jön össze megint, de végülis annyira nem zavar. Láthatóan túltette magát a kisfia halálát, talált egy új barátnõt, tehát Neki is happy. :)

Linc és Sofia: én jobb szerettem volna Veronicával vagy Jane-nel látni Lincet, szerintem Õk sokkal jobban illettek volna hozzá (ha már Vera meghalt, akkor örültem volna Jane-nek az oldalán), de mindegy... Neki is happy lett. :) /Amúgy szerintem jobb lett volna, ha Sofia helyett/mellett LJ-t (is) mutatták volna, mert így furán jött ki./

C-Note... az Õ jelenetére már nem is nagyon emlékszem, mert ott már nem tudtam figyelni... de ugye Neki is happy? :)

... szóval a pozitív karakterek közül mindenki jól járt, kivéve Michael-t. :(( Bár mondjuk Sara-nak sem könnyû, ott maradt egyedülálló anyaként, Michael nélkül. :(( De legalább Õt nem ölték meg, mert ez az egy dolog idegesített volna még jobban. ;)

Igen, tudom, hogy drámasorozat, de nem éreztem ezt a lépést szükségesnek a dramaturgiai vonal szerint sem.

Kellerman is jól járt, érdekes fordulat volt, mikor Allison Hale leköpte (ezek szerint tudta, hogy Õ ölte meg a férjét). Ezt biztos azért tették be (szerintem), hogy emlékeztessenek minket, hogy K. hiába lett pozitív karakter, a múltját azért nem tudja kitörölni.

Self-nek egy fricska a sorstól, hogy tolókocsiba került, mint a felesége.

Tábornok megkapta, amit megérdemelt (az azért érdekes, hogy csak 4 év elteltével végezték ki).

T-Bag sorsával mondhatni, elégedett vagyok, mert akármilyen is, nem örültem volna, ha meghal (biztos azért, mert az egyik kedvenc karakterem, Robert Kneppernek sikerült úgy elõadni, hogy lehessen bírni). ;)

Amúgy Sara vállán vagy a karján volt egy sebhely; elõször arra gondoltam, hogy a Gretchentõl származó korbácsnyom, de mégsem lehet az, mert azt a hátára kapta... szerintem a Final Break-ben fogja ezt 'szerezni'. :S
10/10
offtopic
sarahangel 2009 máj. 17. - 12:05:56 10/10 Előzmény bree-gee
(22146/25851)
Szerintem a bokán rúgásod most még jobban kijárna Nekik. *lol* :-((
10/10
sarahangel 2009 máj. 17. - 12:04:25 10/10 Előzmény damienisback
(22145/25851)
*** SPOILER FINÁLÉ ***

1. Teljesen egyetértek.

2. *** SPOILER THE FINAL BREAK ***

Szerintem azért nem vették le a nevét, mert ha minden igaz, a különálló filmben még visszatér. ;)
CsomiTheKing 2009 máj. 17. - 12:00:10
(22144/25851)
Hááát ez a vég :( Nagyon megringatott. Mér kellett meghalnia, sokkal jobban befejezhették volna, anyi minden után amin átmegy és végigcsinál.....
De kitudja mi lesz a Final Break ben, május 27. én lehet, hogy kiderül.
10/10
könnycseppek 2009 máj. 17. - 09:56:35 10/10
(22143/25851)
***SPOILER*** FINÁLÉ

Matt Olmstead megmagyarázza, amit szerintem nem lehet (:-P persze talán kicsit segítene, ha figyelmesebben is végig bírnám olvasni:-S:-)):
http://www.prisonbreakbuff.com/2009/05/16/matt-olmstead-talks-series-finale/
(azért Went-hez is lenne pár szavam:-S:-( ... :-))
10/10
könnycseppek 2009 máj. 17. - 09:39:43 10/10
(22142/25851)
***SPOILER*** FINÁLÉ

Visszaolvasva Sarahangel 'kinek-mikor-mi-a-vége' hsz-részét, eszembe jutott, hogy én eddig soha, semmikor (!) nem gondoltam ilyesmire, bármennyire is nem tetszett a film/sorozat vége. Kivéve most (mint ahogy az az utolsó mondatomból kiderül).
Úgyhogy ez egy újabb olyan dolog, ami miatt számomra 'kivétel'es a PB. (:-S)
(éljen a magyar nyelv:-))

Amúgy azért arra (azt hiszem) kíváncsi lennék, miért éppen 4 év a végsõ ugrás:-O
Elõször, amikor mutatták a végét és mindenki búcsúzkodott a családjától, azt hittem legalább a temetésre mennek (legalább, merthogy akkor legalább 4 évet még kaptak volna együtt), így viszont még egyenlõre arra sem merek gondolni, hogy végülis szép (hm) gondolat, hogy Michael így összetartja a csapatot, hogy elmennek 'hozzá' évente (?) együtt.

Végül pedig...
annak azért "örülök" (vagyis mi is lehetne a jobb szó), hogy azért nem csak a lányoknak nem tetszik ez a (vége/végsõ) megoldás.
10/10
Alex27 2009 máj. 17. - 01:17:47 10/10
(22141/25851)
**** SPOILER 4/21-22 ****

most nagyon síjok :'(( én ezt nem akarom, miééért, miért pont Michael? Ez nem igazság... áhhh... Ez most nagyon felzaklatott, ezt meg kell emésztenem :'( Sosem sírok egyetlen egy sorozatnál sem, de ez a finálé megríkatott rendesen :( Miért nem lehetett a tengerparti jelenettel lezárni az egészet, azt is megkönnyeztem, de azért,mert bíztam a boldog zárásban, erre meg tessék.... ááhhhh :(

Annyira tökéletes volt eddig ez a két zárórész, teljesen odáig voltam meg vissza... végig izgultam az egészet, azt sem tudtam hova kapkodjam a fejemet, igazi tüzijáték volt itt! Mikor megjelent C-Note, azt hittem rosszúl látok, õ nagyon meglepett!! Paulról (sajnos) tudtam, kár,hogy elõbb,mint ahogy szerettem volna, de nagyon örültem neki, tök jó volt,hogy újra szerepet kapott!! Sucre-t meg egyenesen imádtam!! Az a "megtarthatom" (a tollat) nagyon *lol* volt!!
Örülök Mahone-nak és Lang ügynöknek, megérdemlik,hogy boldogok legyenek (Persze Michael és Sara is megérdemelte volna!!! :( ) Selfet sajnáltam azért, elég csúnyán megjárta! a Tábornoknak is elég csúnya vége lett, de õ is megérdemelte, ugyan úgy, ahogy Christina is!! Igazán utálatos egy karakter volt! Teddy-féle zárás tökéletes volt, jobb véget el sem tudtam volna képzelni neki! :DD jó volt újra látni a Fox Rivert! :))Na és ahogy megmondta neki Linc,hogy haver nyertél... egy rágógumit *lol* engem nagyon átvágtak, gondoltam is magamban,hgoy nem hiszem el,hogy segítenek neki és szabadon engedik, erre meg Linc benyomja ezt a dumát! Imádtam! :D
Annak nagyon örülök,hogy Linc életben maradt, és boldog Szofiával, meg az újdonsült családjával. Õ érte izgultam még nagyon, én borzasztóan sajnáltam volna, ha meghal!
Na és akkor végül Sara-Michael vége: végülis leírtam,hogy mit érzek ezzel kapcsolatban. Engem nagyon szíven ütött, de ezzel gondolom nem vagyok egyedül. Ez olyan igazságtalanság, hogy még a kisMichaelt sem láthatta, pedig hogy eltervezte,hogy õ akar lenni chichago legjobb apukája.. ez egy nagy tördöfés az írók részérõl! :'(
Nem is írom tovább, majd inkább nappal, mert ezt meg kell emésztenem.. ha nem lennék ilyen fáradt, tuti itt virrasztanék még egy darabig, de megyek és telesírom a párnámat!!

"Be the change you want to see in the world"
10/10
könnycseppek 2009 máj. 17. - 00:24:48 10/10 Előzmény sarahangel
(22140/25851)
***SPOILER***

Ez (mármint, hogy volt esküvõ) végülis a végén a feliratból (husband, ...) kiderült.
Az idézet pedig ismerõs:-)

Szóval tényleg keserédes.
Vagyis sokkal inkább keserû, mint édes:-(
10/10
könnycseppek 2009 máj. 17. - 00:15:06 10/10 Előzmény sarahangel
(22139/25851)
Mikor leírtam a magamét, még nem olvastam a többi hsz-t, de látom, kb. mindenki hasonlóan érez (ezek után persze még jobban nem értem, amire a kérdésem vonatkozott:-S).

***SPOILER*** FINÁLÉ
Visszatérve csak egy kicsit a reggeli spoilerhez:
a hszben annyi volt kb, hogy 'most láttam a részt, MS meghal és ez szomorú, de egyébként a sorozat a kedvencem' vagy valami ilyesmi, de az eleje szó szerinti.
Hát erre jött a reakcióm...
És akkor ez nem olyan spoiler, Alex, ami esetleg nem jön be, hiszen látta. Sõt, ez nálam csak súlyosbítja az egészet.

A többi 'elõzetes' spoilerrõl meg az a véleményem, hogy egyrészt kérdezni is tudni kell, másrészt félinformációkból tényleg nem mindig ugyanaz jön ki.

Nem mondtam ki, de azt hiszem, úgyis egyértelmû: csalódtam:-( Sajnálom, hogy csalódnom kellett.
Ha nem is az egész sorozatot húzza le ez a vég, de mindenképpen árnyékot vet rá, sõt, hiába volt ez a finálé egyébként tök jó, másféle könnycseppeket szerettem volna a végén...
És továbbra is mérges vagyok arra a nézetre (is), hogy a 'jóknak meg kell halniuk a végén' (azaz 'a jóknak a halál a méltó jutalmuk':-(:-P) :-S
csancsy 2009 máj. 16. - 23:56:48
(22138/25851)
*****SPOILER*****
Még valami, hallottam még egy pletykát!!! Nem tudom pontosan, hogy a tábornokot mikor végzik ki (3-4 év utáni idõszakban-e?), mert igaz lehet, amit hallottam. Szóval, ugye Sara börtönbe kerül, ezt Tábornok megtudja, és felbérel a nõi börtönben valakit Sara megölésére (nem tudom Gretchen védelmezi vagy õ a bérgyilkos, biztos valamiképpen köze van), gondolom ezt Mike megtudja, és azonnal ki akarja szöktetni Sara-t. Ez sok mindent megmagyarázna, és érthetõ. Hisz Sara mom megölésével csak magát és Mike-t védte meg, normális esetben hamar kiengedik a börtönbõl, és Mike nem "avatkozna" ebbe bele. De így sürgõs, és így meghal:((((( Én még nem tértem teljesen magamhoz.:( Szívás!!! Tényleg nem értem, hogy nem tanultak az írók a hibáiból.
Sarahangel, kéne pénzt szánni rá, megkérni Wen-éke szerepeljenek a filmjünkben és átírnánk a véget, akármennyire megható, akkor is POCSÉK vég, és még finoman fogalmaztam!!!! Én eleve mindig utáltam a szomorú véget, filmekben sorozatokban egyaránt, sajnálom ez van!!!
******SPOILER*****
10/10
könnycseppek 2009 máj. 16. - 23:53:34 10/10
(22137/25851)
Megnéztem. És csak annyit mondok, hogy

***SPOILER*** FINÁLÉ

baasszus, baasszus és baaasszus. Ja és baaaasszus is!

Tényleg korrekt/kielégítõ lett a vége! Mindenki megkapta, amit érdemelt:-)

Tényleg korrekt/kielégítõ lett a vége?! Mindenki megkapta, amit érdemelt, kivéve azt, aki az egészet "köszönhetik". Aki még annyit sem 'érdemelt', hogy legalább a gyermekét lássa, sõt, még annyit sem, hogy a szerelme növekedõ pocakját megsimogassa... :-(:-(:-(

Ha egyszer megérteném, hogy miért hiszik azt általában a szerzõk (és akik egyet is értenek velük), hogy ilyen a jó befejezés...!...?... :-S
...pedig tévednek!!!

Nekem az epizód 35. perc 5. másodpercénél ért véget a Prison Break!:-P
csancsy 2009 máj. 16. - 23:34:12
(22136/25851)
SORRY!!!
használom helyett sajnálom, és mondhatnák
csancsy 2009 máj. 16. - 23:31:37 Előzmény sarahangel
(22135/25851)
*****SPOILER*****
megnyugtatlak, össze fognak házasodni:))) Nem véletlen ez a kép:)))))
Nászútra nem fognak eljutni vagyis Michael menne, várja Sara-t, de akkor viszik börtönbe, és akkor történnek a dolgok, azt gondoltam, hogy nem éli meg gyereke születését, mivel Sara terhesen kerül börtönbe, és gondolom nem börtönben szül.
Én csak azt használom, hogy nem ismerhette meg michael a gyerekét, és fordítva is igaz, meg se ölelhette:( Én ki vagyok akadva, tudom dráma, de inkább akció, de miért kell ehhez fõhõsnek meghalnia!!! Aki semmi rosszat nem csinált, a legrendesebb, mert ezt Linc-re nem ondhatnák
*****SPOILER VÉGE*****
Amúgy Imdb hülyeség ott is van írva, hogy LJ visszatér, de nem,
10/10
King Diamond 2009 máj. 16. - 23:07:36 10/10
(22134/25851)
SPOILER FINÁLÉ & THE FINAL BREAK
Gretchen neve nemcsak a 22. rész elején szerepelt, hanem a 17. rész óta folyamatosan, mint ahogy Sucré-é is. Róla tényleg nem tudtunk meg ezekbõl a részekbõl többet, viszont a The final breakben szerepelni fog, vele kerül majd egy börtönbe Sara, ahonnan Michaelék megpróbálják majd megszöktetni és ennek következtében veszti életét majd Michael.
10/10
King Diamond 2009 máj. 16. - 23:04:55 10/10
(22133/25851)
SPOILER: FINÁLÉ & FINAL BREAK
Ez az esküvõs kép akkor gondolom majd a final breakben lesz benne. Most már mégjobban várom...viszont a többi karakterrõl nem írtál, az õ 'zárásuk' hogyan tetszett? Talán okosabbak leszünk Michael halálát illetõen a Final break után, de azt azért nem feltétlen állítanám, hogy az egész sorozatra rányomja a bélyegét, hogy nem happy end lett, elvégre ez egy dráma/akciósorozat volt. És volt akinek happy end lett, volt akinek nem. Nyilván így nagyobbat hat, hogy a fõszereplõvel húzták meg ezt a lépést. Személy szerint örültem volna a happy endnek is, de ezt is kiválóan megcsinálták.
10/10
bree-gee 2009 máj. 16. - 22:24:45 10/10
(22132/25851)
Megnéztem én is, és...áááá. Azt hiszem erre alszom egyet, és majd holnap leírom a nem tetszõ dolgokat.Most lehet kicsit kemény lennék az írókkal szerintem :)
9/10
damienisback 2009 máj. 16. - 21:58:25 9/10
(22131/25851)
SPOILER

na, nagyjából ilyennek kell lennie egy évadzárónak/sorozatzárónak. mindkét rész remek volt, viszont 2 dolog nem tetszett:
1. Michaelnek miért kellett meghalnia? lehetett volna teljes happy end is. szerintem ez felesleges dolog volt(szerintem a lányok enélkül is eléggé elérzékenyültek a végére).
2. a 22. rész elején szerepel Gretchen neve is, viszont nem láttam, hogy tényleg játszott volna...
10/10
sarahangel 2009 máj. 16. - 21:52:38 10/10
(22130/25851)

És ráadásul most egy esküvõs képet találtam:

http://kepfeltoltes.hu/090516/misas4wedding_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szemétség. :S:S
10/10
sarahangel 2009 máj. 16. - 21:47:13 10/10
(22129/25851)

Hát ezt én sem értem, de biztos az lehet, hogy ez már egy újabb daganat, és ezt már talán nem tudták operálni (The_Man egyik korábbi spoilere szerint már nem lett volna sok ideje hátra, talán csak hetek). :S De biztos a Final Break-bõl kapunk rá választ...
10/10
sarahangel 2009 máj. 16. - 21:43:47 10/10
(22128/25851)
*** SPOILER S4X22 ***

Az már biztos, hogy Michael nem 4 év elteltével halt meg, mert a sírján 2005 szerepel (ugye abban az évben játszódott az egész sorozat). Tehát még a gyereke születését sem érte meg. :((
Nekem is így jött le a korábbi spoilerekbõl, bár igaziból ha 4 év boldogság jutott volna Nekik, nekem az is sovány vigasz lenne, mert az sem egy nagy idõ. :S
10/10
sarahangel 2009 máj. 16. - 21:39:02 10/10
(22127/25851)
*** SPOILER S4X22 ***

Háát, én is elbõgtem magam. :((
De köszi mindenki nevében, hát igen, mi itt is sokan happy endet szerettünk volna. :S;)

Nekem igaziból az sem nyerte el a tetszésemet, hogy mindenki milyen nagy happyben volt. Persze tudom, 4 év telt el, de nekünk csak 5 perc. :S

Öröm az ürömben, hogy a kis csapat még mindig összetart, 4 év után is.

... csak hát ezt olyan igazságtalannak érzem, miért pont Michael halt meg? :((
10/10
sarahangel 2009 máj. 16. - 21:28:06 10/10
(22126/25851)
*** SPOILER S4X22 ***

És meglépték! :(((((

Nincsenek rá szavak, hogy mennyire csalódott vagyok. Most majdnem ugyanazt érzem, mint Sara 'halálakor'. :-((

Persze nem mondom, hogy teljesen váratlanul ért, mivel szoktam spoilereket olvasni.

A történet legvégét ugyan nem akartam elõre tudni, de aztán csak sikerült elolvasnom. Én már megsirattam Michaelt és a MiSa-szálat, de azzal egyidejûleg reménykedni is kezdtem, hogy nem igaz vagy nem teljesen pontos így a hír, mert egyszerûen nem tudtam elhinni, hogy ezt tényleg meglépik.

Olvastam a véleményeket is a hír kikerülésekor, és sokan úgy próbálnak meg 'vigasztalódni', hogy majd írnak fanficeket, vagy elképzelik, hogy a 2. évad végén ért véget a sorozat úgy, hogy elhajóztak hõseink... meg tudom, winnie szokta írni, hogy mindenkinek ott ér véget a sorozat, ahol lezárja, de... az ilyesmi rajtam nem segít, mert elképzelni persze el tudok más befejezést, de attól még tudom, hogy mi az 'igazi' befejezés, és attól úgysem tudok elvonatkoztatni. :S

Aztán megtaláltam ezt a képet:

http://kepfeltoltes.hu/090509/bigbigbeach_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ami egyrészt amellett, hogy nagyon tetszett, reménykedésre adott okot. Másrészt az is eszembe jutott, hogy ha tényleg igaz a hír, akkor miért kell az ember szívét még jobban fájdítani egy ilyen képpel/jelenettel? :((

Aztán jött Kristin spoilere (a jelenben a boldogságtól fogunk sírni, de a 4 éves elõreugrás után már másfajta könnycseppeket fogunk ejteni), ami eléggé alátámasztotta The_Mant, és ott már rendesen elkenõdtem.

... és most már megint/még mindig siratom Michaelt meg a MiSa szálat.

Merthogy szerintem ez a lépés rányomja a bélyegét az egész sorozatra. :S

Most már tudjuk, miért volt olyan „sürgõs” a terhességet kitalálni. Azért, hogy Sara-nak legyen egy 'kismájkülje', egy emlék Michael-tõl, meg persze ezért lett fiú.

Én csak egy esetben éreztem volna „jónak” Michael halálát: ha Sara tényleg halott marad. Persze a jó nagyon idézõjelben, tehát már csak ezért is vissza kellett hozni Sara-t.

Ezek után a The Final Break-et is rossz lesz megnézni, rossz lesz látni, hogy hogyan hal meg Michael. :( Mindenesetre én meg fogom nézni, fõleg Sara miatt, mert úgy tûnik, ebben nagyobb szerepet fog kapni, de erre is árnyékot vet a 'nagy hír'. :S

Nem tudom, mikor fogok hozzászokni a gondolathoz, mert még nem sikerült, pedig nem ért teljesen váratlanul.

Pedig olyan kicsin múlt. Ha nem teszik be a 4 éves elõreugrást, milyen tökéletes befejezés lehetett volna. Vagy ha beteszik, csak másképp. Az írók jóindulatán múlott végülis az egész. Én azt hittem, tanultak a Sara-s esetbõl, és hogy a visszahozása garancia a happyre, de most már tudom, naiv voltam. :S

"One day" és "sail off into the sunset" – már csak álom marad.

:(((
10/10
sarahangel 2009 máj. 16. - 19:10:35 10/10
(22125/25851)
Most kivételesen nem olvastam vissza, mert gondolom, a legutolsó részrõl is vannak itt már infók. Amíg nincs felirat, addig 'gyorsan' egy vélemény a 21. részrõl. :D;)

*** SPOILER S4X21 ***

Hûûû, hát ez egy nagyon jó kis rész volt. Teddy-Sara jelenetek tetszettek a legjobban, fõleg, mikor elõvette a zsebét, mint a régi szép idõkben. :D:D Pedig régen csak fiúknak vette elõ, hihi, persze lehet, hogy csak azért, mert ott csak fiúk voltak. :D;)
Azért most alaposan visszajött Teddynek a régi énje, de nem ijedtem meg, tudtam, hogy úgysem lesz baj. ;)

Amúgy érdekes, hogy az a jelenet kimaradt, ami régebbi paparazzi fotókon volt látható, mikor Michael megmenti Sara-t és kötélen ereszkednek le. :O

MiLiMama egyre gonoszabb. :S Ez a mama-szál nekem nagyon irreális, ilyen anya szerintem nincs is igaziból.

Tetszett, ahogy Mahone és Michael összedolgoztak, persze nem is gondoltam arra egyáltalán, hogy Mahone áruló lenne, mikor felhívta MiLiMamát. ;)

Mikor MiLiMama elárulta Lincnek, hogy Sara terhes, már sejtettem, hogy Linctõl fogja megtudni Michael a nagy hírt. ;) Linc milyen aranyos volt, mikor mondta, hogy inkább Sara-t mentse meg. :)

Jó volt újra látni a régi arcokat is; Paul nevû 'valaki' tuti 'az' a Paul. :))

És a MiSa jelenet a végén... "kezdjünk valami újba" - nagyon édesek voltak. ♥:-)

Egyszóval ez a rész nekem nagyon-nagyon bejött, a végére igazán belendültek; most már 'csak' a finálé miatt izgulok. :S;)
xyz1 2009 máj. 16. - 14:02:10
(22124/25851)
SPOILER SPOILER SPOILER
ja és elfelejtettem ha vki tud rá válaszolni örülnék Mike elvileg a betegség miatt fog majd meghalni , de hogy lehet az h ha az õ anyjának is ez volt a baja és a cég az õ anyját is megmûtötte és a nõ leélt még vagy 20 évest akkor Mike h hogy nem ezt nem igazán értem :S
xyz1 2009 máj. 16. - 13:59:41
(22123/25851)
SPOILER SPOILER SPOILER
hát sztem is iszonyatosan jó lett a befejezés és igen hiába olvas az ember spoilert mégis más hogyha látja az a szám a végén gyönyörû nagyon nagyon jó lett hát én sem vagyok sírós de én is pityeregtem a végén MJ tetkója az csúcs :) én kb reggel 9kor töltötte le hát a 22 rész végét azóta kb 10x megnéztem már és sztem még sokszor megnézem ezt a 2 részt ezek voltak szem az eddigi legjobb részek pedig nekem nagyon sok kedvencem van!de az is jó volt h Linc szörfdeszkás boljának escape a neve :Palig várom már a final break-et!!!
10/10
King Diamond 2009 máj. 16. - 13:31:38 10/10
(22122/25851)
SPOILER: FINÁLÉ!
Jaja, Selffel is fognak még történni dolgok. T-Bagnél az a helyzet, hogy mivel a színész akarata érvényesült, vagyis hogy ne haljon meg a karaktere, így ez a legjobb megoldás, hogy visszatették a Fox Riverbe-legalábbis szerintem.
10/10
King Diamond 2009 máj. 16. - 13:26:22 10/10
(22121/25851)
Christina nem kerül villamosszékbe, mivel Krantzot tartóztatják le. Egyébként Scofield mamát Sara lövi le, mielõtt az megölné a saját fiát, Michaelt. A 21-ik rész elején tudja meg Michael, hogy Sara terhes, mégpedig Lincoln mondja el neki telefonon, miután neki meg elmondta Christina. Hát, a szokásos arckifejezést látjuk nála, kicsit megdöbben.
csancsy 2009 máj. 16. - 13:22:46
(22120/25851)
*****SPOILER*****
Komoly, Self agyhalott és tolószékbe lesz? hogy? az esés miatt, vagy lesz más itt. Hát, végülis õ megérdemelte a sorsát, bár T-bagnál is valami erõteljesebb kellett volna talán, hogy legyen, hisz gondolom, börtönben senki nem szekálja!!!
*****SPOILER VÉGE****
csancsy 2009 máj. 16. - 13:21:09
(22119/25851)
Szia!!!

****** SPOILER*****
Szóval T-bag tökéletes, Tábornok is jó, bár jobban örültem volna, ha Cristina kerül oda, õ jobban megérdemelte volna!!! Bár gondolom, egyértelmû, õt is megölik!!!
Meg lenne egy kérdésem, Michael Finálés 1 vagy 2. részben tudja meg, hogy apa lesz, és hogy kitõl? Sara mondja el neki? Mit reagál:)))
SPOILER VÉGE!!!
Hát, már várom, hogy hogy a final break-et is leadják, mert gondolom, úgy teljes!!!
10/10
King Diamond 2009 máj. 16. - 12:53:24 10/10
(22118/25851)
Szia! Hát, azt nem lehet még tudni, hogy miért halt meg. Csak a legvégén érzékeltették, hogy valami megint nincs rendben, mert elindult az orrából a vér. Gondolom majd ez is szerepet fog játszani a Final breakben. Hát, nem sokáig boldogok, annyi ideig, amíg ott sétálnak a tengerparton. Tolószékbe Self kerül, mivel 'agyhalott' lesz, villamosszékbe pedig a Tábornok. T-Bag visszakerül a Fox Riverbe, ahol megint fogják a zsebét és az utolsó jelenetében felnéz az égre. Szerintem jó befejezés neki.
csancsy 2009 máj. 16. - 12:45:52
(22117/25851)
Igen, olvastam a tegnapi kommenteket, és már tudok 1-2 részletet.

*****SPOILER*****
Nagyon sajnálom. Akkor végülis õ a betegségben hal meg, vagy hogy kimenekíti S-t? Ez nem volt tiszta!!! Meddig voltak boldogok? És ki kerül villamosszékbe? T-baggal mi lesz? Hát, sajnálom, én nem így akartam, de azért megnézem, bár biztos potyogni fognak majd a könnyeim. Mahone-ról meg a nõrõl hallottam, bár meglepõdtem, mert azt hittem a feleségéhez tér vissza, de így visszagondolva, volt köztük 1-2 érzelmes dolog.
****** SPOILER VÉGE*****
10/10
King Diamond 2009 máj. 16. - 12:35:58 10/10
(22116/25851)
SPOILER FINÁLÉ
Apropó, LJ nem szerepel a fináléban, csak Sofia, ezt még elfelejtettem írni az elõbb.
10/10
King Diamond 2009 máj. 16. - 12:30:44 10/10
(22115/25851)
SPOILER S04E22: Killing your number FINÁLÉ
Hát...most meg én nem nagyon tudok köpni-nyelni sem. Az egy dolog, hogy már rengeteg spoilert közzétettek, hogy mi is fog történni, de ha látja az ember az teljesen más...
sajnálni fogom itt a lányokat, akik mindig is happy endet szerettek volna. Remélem azért nem fogja mindenki elbõgni magát, habár én a végén bõgtem (nem az örömtõl), pedig nem vagyok sírós. A rész legvégén lévõ szám annyira megható, és a hozzá kapcsolódó képsorok pedig...
Egyszerûen TÖKÉLETES befejezése lett szerintem a sorozatnak, meg az egyes karaktereknek. T-Bagé fenomenális, annyira elnézném még a folytatást...
ezek után a Final breaket is mihamarabb látnom kell. Mindenre választ kapunk, sajnos Michael és Sara boldogsága nem tart sokáig, mivel újra megjelenik az orrvérzés. Kellerman és a többiek visszahozatala nélkül nem is lett volna teljes a befejezés. Mahone ha már nem jött össze újra Pammel, legalább új barátnõt talált Lang ügynök személyében. Sucre kislánya annyira tündérien aranyos volt:) Viszont C-note családját hiányoltam. Kellerman sorsa is pozitív irányba dõlt, habár a vége az kicsit keserédes. Self pedig...hát ezek után inkább meghalt volna. Krantz is megkapja, ami neki jár--valamint Christina is. Egyedül Gretchenrõl nem tudunk meg újat, de róla majd a Final breakben fogunk hallani, szerintem õ is meg fog halni. A legvége pedig...hát igen, a kisebbik Michael furi, de a sír az elveszi az ember kedvét, szomorú nagyon.
Rendkívül sajnálom, hogy véget ért a sorozat, véleményem szerint remekül oldották meg a finálét, még akkor is, ha szomorúra sikeredett. Még biztos meg fogom nézni párszor.
10/10
offtopic
Alex27 2009 máj. 16. - 12:25:11 10/10
(22114/25851)
háááát, nem nagyon *szemdörzsi*
kb. 3 órát :DD...szerencsésen rámcsörgött valaki telefonon, és onnantól kész is voltam, azóta meg tanulok (bár nem sok eredménnyel XDDD)
10/10
Alex27 2009 máj. 16. - 12:23:00 10/10
(22113/25851)
jaja, én pont azt néztem reggel,hogy az én helyemen, majdnem dupla annyian töltötték már le most, mint eddig ilyenkor... nagyon érdekel mindenkit!! ;D

Húúha, akkor te már tudsz néhány dolgot :)) én már csak azért sem merek belenézni, mert utána vérszemet kapnék, és nem tudnám lekapcsolni :DDD

Te sem leszel este? Én sem, meg Sarahangel sem,ha jól tudom (ugye Sarahangel? :) ) Én is bármikor is érjek haza, megnézem, ma már úgyis túl vagyok pörögve, az az éjszakázás már meg sem kottyan.. csak nehogy akkor pilledjek be :DDDD

hátha a szökésfanon fent lesz az idõeltolódás, onnan meg már könnyû lesz gondolom beírni ;) Amúgy reggel néztem,hogy elég brutál módon befagyott az egész szf oldal, én mikor néztem, akkor még csak egy nagy feketeség volt, igaz most sem sokkal több, de legalább van rajta néhány funkció :)) Biztos nagy (volt) a roham :DD

Menj csak, jót fog tenni! szerintem én is kerülök egy kicsit :))

Neked is nagyon szép napot!! :)
10/10
offtopic
könnycseppek 2009 máj. 16. - 12:16:03 10/10
(22112/25851)
(amúgy ahogy látom, Te nem is (nagyon) aludtál?!:-O;-D)
10/10
Alex27 2009 máj. 16. - 12:13:07 10/10
(22111/25851)
nagyon sajnálom,hogy belefutottál!!! :((((((

Teljesen megértelek,hogy kibuktál emiatt! Én is kilennék teljesen. :'(

De akkor majd este...
10/10
offtopic
könnycseppek 2009 máj. 16. - 12:12:37 10/10
(22110/25851)
Noigen, nekem is lejött elég hamar, de mérgemben elfelejtettem írni, hogy (szokás szerint) belenéztem az elejébe...;-)

Itt is: a többirõl majd, ha megnéztük...
(amúgy én bármikor is érek haza, tuti megnézem:-) -persze, ha lesz felirat, amit nagyon remélek)

Jahhh, és nanáhogy felteszem majd a vége utáni véget (hihi), csak még ki kell találnom, hogy a sky1hez képest mennyi az idõeltolódás.

Nahh, léptem, (legalább a fejem is kiszellõztetem:-S)
Szép napot!:-)
10/10
Alex27 2009 máj. 16. - 12:07:48 10/10
(22109/25851)
aha, lesben álltam :DDD kb. 5 percel elõtte már figyletem a számlálót, kezdtem érezni a finish elõtti izgalmat, meg kíváncsi is voltam,hoyg mi lesz a számlálóval :DDDD
direkt 1 mp-nél szerettem volna lekapni (mint a filmekben :DD) csak utána láttam,hogy pont 1mp-vel a vége elõtt meg is állt, nem lett belõle 00:00:00:00 késõbb sem, most meg már ugye nem számol, hisz nincs sajnos mit. De gondolom majd a +2 részhez elindítod Könnycseppek?! ;))
10/10
Alex27 2009 máj. 16. - 12:02:23 10/10 Előzmény könnycseppek
(22108/25851)
én már megvagyok vele, hajnalban beszereztem XDD de azóta is izgatja a fantáziám. Nem lesz ez így jó, úgy érzem ki kéne kapcsolnom a gépet (vagy be sem kéne :D), mert így nincs meg a kísértés,hogy belenézzek. De ügyes leszek és kibírom, már csak magam miatt is!!! :D

* SPOILER *
Hát ez tényleg nagy szemétség!! :(( én már rég leálltam a yt-ról, -legalábbis a pb tekintetében- mert volt,hogy én is ott tudtam meg elõre dolgokat(még régebben) és nagggyon nem esett jól :S

Én ezért nem hiszek minden spoilernek, mert az egyikbe még ezt mondják, a másikba meg már teljesen más jön ki az egészbõl, szóval biztosat csak akkor tudunk, ha megnézzük majd az adott részt! ;))

Hát az jó rég volt már, azóta sok minden változott! Remélem többek között Went véleménye is ezzel a zárással kapcsolatban!! :DDD
10/10
offtopic
sarahangel 2009 máj. 16. - 11:51:27 10/10
(22107/25851)
Megértelek, mert a legeslegvégét még én sem akartam elõre tudni. :S:S:S

A többit majd tényleg akkor, ha már láttuk is...
10/10
könnycseppek 2009 máj. 16. - 11:33:15 10/10
(22106/25851)
Iszonyat dühös vagyok erre a hsz-re (és az egész 'figyelmeztetés-nélküli-spoilerezésre')!!! Még akkor is, ha lement, van, aki nem ott követi (ráadásul a yt-ra nem nagyon szoktak ilyeneket írni).

Miért nem értik meg emberek, hogy nem mindenki szereti elõre tudni a végét?!?!?:-O
Persze jó kérdés, mert én is nehezen értem meg, hogy miért van az, hogy tudni akarják, de én ha akarnék se tudnék ebbe 'beleköpni' (és persze nem is akarnék), de így meg iszonyat mód le lehet rombolni az élményt. És itt még azt sem lehet mondani, hogy minek mentem oda, hisz' mint említettem, ott nem jellemzõ a spoilerezés. Legalábbis eddig nem tapasztaltam. Ehh, meg pfff, meg ... [sípszó]... (jól kiborult a poharam, hm?, úgy látszik, ez volt az utolsó csepp...:-S)

A többit majd, ha megnéztük...
10/10
sarahangel 2009 máj. 16. - 11:23:25 10/10 Előzmény könnycseppek
(22105/25851)
*** SPOILER ***

Ó, a fenébe! :S:S
Biztos úgy gondolták, hogy ha már kint lement a rész, akkor nem számít spoilernek. :S

Én most direkt kerülök minden oldalt, annak ellenére is, hogy szoktam olvasni spoilereket.

Én már attól is ideges vagyok, hogy nem biztos, hogy ma meg tudom nézni mindkét részt. :S:S

Gondolom, a *sad and angry* magának a spoilernek szól, és nem annak, hogy belefutottál. Ezek szerint ne számítsunk semmi jóra. :-((((
10/10
offtopic
sarahangel 2009 máj. 16. - 11:14:45 10/10 Előzmény Alex27
(22104/25851)
Hû, pont akkor voltál Könnycseppek blogján, mikor befejezõdött a visszaszámlálás? Vagy direkt készültél erre? *lol* ;-)
10/10
sarahangel 2009 máj. 16. - 11:13:14 10/10 Előzmény csancsy
(22103/25851)
*** SPOILER s4x20 ***

Hát igen, belendültek az események a végére. ;)
Sara elrablását tényleg nem elõször sütik el, de ha úgy vesszük, nem is annyira meglepõ, mert mindig kell valami (vagyis valaki) biztosíték a Cégnek. ;)

Én is MiSa happyt szeretnék a legjobban a végére, de azért Lincet is sajnálnám. ;)
10/10
King Diamond 2009 máj. 16. - 11:08:35 10/10
(22102/25851)
SPOILER S04E21: Rate of Exchange
Haláli ez a T-Bag...:))) Amikor megvillantotta a zsebét Sarának, akkorát röhögtem:) Mint a régi szép idõkben. Azért megnéztem volna, hogyan játszadozik el Sarával:) Állat rész volt az utolsó elõtti is, a vége különösen tetszett. Anyuka köpni-nyelni nem tudott. Annyira jó volt újra látni végre Sucrét meg C-note-ot is. Nagyon remélem, hogy a kocsiban tényleg Kellerman volt, mivel C-note is mondta, hogy szólítsuk csak Paulnak. Viszont úgy láttam, mintha hosszú haja lett volna, bár így hátulról egy pillanat erejéig elég nehéz megállapítani.
Megyek is nézni a finálét, mert már alig várom.
10/10
könnycseppek 2009 máj. 16. - 07:22:48 10/10
(22101/25851)
Most töltöm és ...

***SPOILER***

a fenébeis, hogy már a yt-on is spoilereznek a hsz-ben *sad and angry* *very*
(ráadásul spamnek jelezte, csak én láttam) pfff!

Amúgy arra a Went-befejezésre gondoltam, amit azt hiszem Izraelben mondott, vagyis, hogy Michaelnek olyan 'véget' tud elképzelni, hogy feláldozza magát. Igaz, hogy akkor éppen úgy tudta/tuk, hogy Sara meghalt, de .......
10/10
Alex27 2009 máj. 16. - 04:11:18 10/10
(22100/25851)
na elvileg vége is van. Nagyon kíváncsi vagyok mi is történt! Remélem hamar lesz felirat, és így megtudhatjuk,hogy hogyan is ért véget a szökés! :)))
10/10
Alex27 2009 máj. 16. - 02:34:14 10/10
(22099/25851)
**** SPOILER****

nagyon remélem,hogy nem hal meg egyik testvér sem! Sajnálnám,ha ilyen vége lenne :S Azt szeretném, ha békésen elhajóznának, újra egyesülne a család, és nyitnának egy búvárboltot! :))
10/10
offtopic
Alex27 2009 máj. 16. - 02:32:09 10/10
(22098/25851)
uhhh, akkor egy nagyon nagy kalappal hozzá, csak ügyesen! ;))
Igen ez a szerencse, bár a tv-nél is ott a video, az segíthet rögzíteni az adást ;)
10/10
Alex27 2009 máj. 16. - 02:29:15 10/10
(22097/25851)
Az mekkora szerep lehetett, kemény 3 másodperc XDDD
szóval akkor 3.évad...hmmm.. van még egy elképzelésem, de azt majd nappal megnézem.
10/10
Alex27 2009 máj. 16. - 02:26:08 10/10
(22096/25851)
igen, a 4.-ben már elég tûrhetõ szerepe volt, mégha nem is olyan sok :)
Remélem én is,hogy bejön neki a Mental, nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz és hogy hogyan fogja alakítani!
Robinnak tényleg bejött a Mentalista, bár eddig nem sok szerepe volt. Én is nézem keddenkét, csak az a bajom vele,hogy már az elején lehet tudni,hogy ki a gyilkos/csaló/áruló...stb. Nem egy fejtörõs sorozat, de elmegy :)
10/10
Alex27 2009 máj. 16. - 02:21:42 10/10
(22095/25851)
mé' nyírnánk ki? nem vagyunk mi olyanok! ;)) Te csak leírtad a véleményedet, aztán vagy egyetért vele az ember vagy nem :)
Nekem tetszett ez az évad is, neked ahogy kiveszem a szavaidból nem jött be, nincs ezzel semmi baj, nem vagyunk egyformák :)))
10/10
Alex27 2009 máj. 16. - 02:17:31 10/10
(22094/25851)
Én sem tudom, pont ez a lényeg :)))

**spoiler elmélkedés**
Went mondott valamit a végével kapcsolatban, hogy õ milyennek képzeli.. na mivel én nem tudom,hogy mi lesz a vége, így elkezdtem gondolkodni,hogy melyik interjújára gondolt Könnycseppek. Ha arra,amikor Sarahval közösen ad interjút -ahol amúgy azt ecsetelik,hogy milyen szép lenne,ha a naplementés tengerparton tolnák a babakocsit- szóval ha ez lenne, akkor happy lenne a vége; de volt egy másik interjú, mégpedig karácsony elõtt,ha jól emlékszem, ott azt ecsetelte Went,hogy õ úgy tudná elképzelni,hogy mindenki meghal, és akkor hírtelen visszatérne az egész sorozat arra a pillanatra,mikor Linc azon gondolkodik,hogy megy és lelövi Steadmant (1. évad 16.rész), ennél a beszélgetésnél mondta azt Went,hogy õ így csinálná meg a végét, csak még keresnie kell valakit (valamelyik írót),aki támogatja ezt az elképzelését :DDD

Naszóval annyi a lényeg,hogy én itt most csak találgattam, nem tudom mi lesz a vége, hogy most pozitív, vagy negatív, mivel mindkettõ Went ötlete, így mindkét verzió elõfordulhat. De igazából ezt majd csak akkor fogom tudni leírni neked úgy,hogy érthetõ is legyen, ha majd tudni fogom mi lett a vége, mert akkor tudni fogom,hogy Könnycseppek mire (melyikre) is gondolt :DDD
És akkor ez most egy hihetetlenül értelmetlen hozzászólás lett a részemrõl *lol*
10/10
Alex27 2009 máj. 16. - 02:05:02 10/10
(22093/25851)
azt hiszem ebben a pillanatban, milliók ülnek a tv elõtt, és igzulnak,hogy mi lesz kedvenceikkel.. a visszaszámlálás befejezõdött!
csancsy 2009 máj. 16. - 00:48:04
(22092/25851)
sorry
Helyesírási hiba:( túl gyorsan írok
hogy öljön is (Shelf-nél említettem is)
félig leégett arca kapcsán (Tábornok-nál),

Ja, és ma várom a fejleményeket, mert már éjfél elmúlt:)))
csancsy 2009 máj. 16. - 00:45:18
(22091/25851)
Na, sikerült megnéznem:)))))

*****SPOILER******
Váó, nem semmi volt. Hát, ahogy korábban írtam a mom egy gonosz boszorka, hogy erre képes volt az bizonyítja, hogy érzéketlen banya. Amúgy hihetetlen a 20-as részt nézve, hogy csak 2 rész van hátra, annyi minden van még!!!!!
Amúgy Shelf-et, mikor pálfordult, nem bírtam, de most sajnáltam, bár persze ez nem indok, hogy ilyet tegyen, és õt is öljön, csak annyi, hogy talán jobban megértem már. Persze, Tábornokról is elmondható, hogy érzéketlen,hogy egy tolószékes, védtelen nõt megölet. Tudom, hogy ez nem vicces, de engem elfog egy kicsit a röhögés a "félig leégett arca", nem tudom miért, talán mert olyan fura.
Amúgy ez a Sara elrablása engem már idegesít, és vicces, annyiszor elrabolták már, meg meg akarták ölni, most õszintén. 3. évadban is, most is, meg mikor Kellerman fújtotta, akkor mikor Fox Riverben került veszélybe, szinte már unalmas, hogy mindig Michael menti meg, mi lenne, ha fordítottja lenne. Mondjuk tudom, 1-szer volt ilyen, de az is érdekes volt, hogy pont jókor jött az autóval Michael elé:)))
T-bag meg, hát, mostmár így vége felé, kezdi visszenyerni eredeti formáját, újra kezd rendesen gonoszkodni.
Linc, hát igen, kicsit sajnáltam, bár azt nem értettem, hogy miért kellett elárulniuk magukat, azután, hisz mom-ék nem is sejtették, hogy Michael-ék õk. Ez felesleges "árulkodás" volt. Bármennyire fájdalmas, és kedvelem õt, azt mondom Fináléban Linc-nek kell meghalnia, hisz õvele kezdõdött, és õvele ért véget, és éppen azért lenne tragikus, hogy Mike feleslegesen jutatta ki börtönbõl Lincet és indította el a lavinát, a vége ugyanaz!!! Szerintem ez ideális tragikus happy end lenne, és Sara meg Michael elnevezhetnék gyereküket Linc-nek. Szerintem ez 100%-osan tökéletes befejezés lenne számomra.
*****SPOILER VÉGE******

Amúgy holnap várom a fejleményeket, remélem már tudtok valami biztosat mondani a fináléról.
10/10
offtopic
Evibaba001 2009 máj. 15. - 23:10:40 10/10 Előzmény Alex27
(22090/25851)
szijja!!
Hát igen,pénteken lesz az elsõ vizsgám,de kb semmit nem tudok+beindult a motoros szezon,ott is ezer a dolgom,de hát úgy szép az élet ha zajlik+még szerencse,hogy letölthetõek a részek,igy bármikor megnézhetõ.Nem az van,mint a tv-ben,hogy ha lemaradsz róla,akkor igy jártál:)))
10/10
sarahangel 2009 máj. 15. - 19:39:50 10/10
(22089/25851)
:-))

Majd írj véleményt a 20. részrõl is, ha lesz kedved! Nekem tetszett! ;)
csancsy 2009 máj. 15. - 19:34:46
(22088/25851)
Szia!!!
*****SPOILER*****
Végre itt vagy:))) Éppen most töltöm, este nézem:)))) Hát, nekem is rossz érzésem van, de majd ha biztosat tudunk, akkor szólok csak:))))
******VÉGE*****
10/10
offtopic
sarahangel 2009 máj. 15. - 19:29:18 10/10 Előzmény Alex27
(22087/25851)
Tényleg jók a hátterek; legjobban az tetszik, amelyiket betetted. ;)
10/10
sarahangel 2009 máj. 15. - 19:27:59 10/10 Előzmény Alex27
(22086/25851)
Nem 2. évad, de a 3. már jó, de annak sem a vége. ;) Nem céges emberke; egy nagyon mellékszereplõrõl van szó, kb. 3 mp-ig láthattuk. :D;)
10/10
offtopic
sarahangel 2009 máj. 15. - 19:24:04 10/10 Előzmény Alex27
(22085/25851)
Köszi! :) Nekem is kimaradt ám, de Könnycseppek sokat segített a 64 mérfölddel, és így ki tudtam guglizni. ;)
10/10
sarahangel 2009 máj. 15. - 19:21:01 10/10 Előzmény Alex27
(22084/25851)
Nem durva szerintem. ;) PB-ben nekem is olyan semleges volt, de mostanra már megszoktam (a 4. évadban majdhogynem tetszett is, de lehet, hogy azért, mert más megvilágítást kapott ott már a szerepe). ;)

Mindenesetre nem kívánok Neki rosszat; Robinnak összejött a váltás (nemrég olvastam a junkie-n, hogy A mentalistát még mindig milyen sokan nézik ;)), talán C.V.-nek is összejön a dolog, lehet, hogy testhezálló szerepet fog kapni. :)
10/10
sarahangel 2009 máj. 15. - 19:16:42 10/10
(22083/25851)
Nem tudom sajnos, jó esetben talán nyáron, mert a 3. évadot is akkor adták, de lehet, hogy csak azért, mert az 13 részes volt; az elsõ két évadot meg õsszel adták. Szóval... vagy nyáron, vagy õsszel. :D;)
10/10
sarahangel 2009 máj. 15. - 19:14:19 10/10 Előzmény csancsy
(22082/25851)
Szia! :)
A 20. részt meg tudtad már nézni? /Bocsi, ha már írtad esetleg. ;)/

*** SPOILER FINÁLÉ ÉS THE FINAL BREAK ***

Igaziból én nem vagyok abban sem biztos, hogy egyáltalán 3-4 év boldogság is lesz. Nem biztos, hogy pont 4 év múlva fognak történni 'dolgok'. Igaziból ezeken nem is nagyon tudok gondolkodni, mert leragadtam 'annál' a dolognál. :S Majd ha már lemegy a finálé, utána talán könnyebb lesz (vagy éppen nehezebb :S).

Kíváncsi vagyok nagyon... csak sajnos rossz érzésem van. :(

De bõvebben majd tényleg akkor, ha már láttuk, majd meglátjuk, mi lesz. ;) *izgul*
tommytm 2009 máj. 15. - 18:46:38
(22081/25851)
:D:D azt hittem ezért a hozzászólásért itt ki fognak nyírni :D
csancsy 2009 máj. 15. - 17:53:01
(22080/25851)
Mi ez a Wen-es dolog??? Nyilatkozott vagy õ is befolyásolta mi legyen vége? Msot ebbõl nem értek semmit, sorry:(.

Ma este kiderül minden, aztán aki nézte írja meg nekem, akár magánüziben, vagy itt fórumon, hogy most mi van:)))

Amúgy engem soha sem zavart a Spoiler!!!!! Úgyis megnézem, ha megtudom, mi van, akkor is. Csak ha leülök, tudom, mi lesz a vége, és én szeretem tudni én utálom a bizonytalanságot!!!
Quantumleap 2009 máj. 15. - 17:09:21 Előzmény tommytm
(22079/25851)
Ez jó! :D
10/10
Alex27 2009 máj. 15. - 16:24:41 10/10
(22078/25851)
Simán belefér ;)) (azt mondják jó film, fõleg,hogy 3D-be nyomják ;))

Csak adja az rtl klub, azért annyira nem esett vissza a nézettsége, nagyon sokan nem követik nyomon a Foxon, több ismerõsöm is arra vár,hogy menjen már a tv-ben (persze tudom, õk csak pár csepp a tengerben, vagy még annyi sem :DD)

Amúgy a sorozatjunkien (azt hiszem náluk) olvastam,hogy a 3. legtöbbet letöltött sorozat a PB! Azért az nem elhanyagolandó, persze ez azért magával vonza azt is,hogy sokan pont emiatt nem fogják nyomonkövetni a tv-ben is, hiszen már látták egyszer eredetiben.. hát nem tudom én ki nem hagynám a szinkronosat sem :)))
10/10
Alex27 2009 máj. 15. - 16:13:15 10/10 Előzmény könnycseppek
(22077/25851)
:S elhiszem,hogy nagyon nem örülsz neki, én is ki lennék akadva. De szerintem még ígyis tele lesz olyan fordulattal, amit még senki sem tud (persze a PBseken kívül)! Írtam nálad is,hogy olvastam egy rövid kis kommentet, ahol ausiello azt ecseteli,hogy baromi jóra sikeredett a finálé, még úgyis érte bõven meglepetés,hogy azért nagyon sok mindenrõl tudott már. Persze tudom mennyire rossz mikor tényleg nem szeretnél tudni semmit, és akkor hírtelen eléd kerül egy kép, vagy egy nagyobb hír.... jól a padlóra tudja vágni az embert :(

Rájöttem amúgy arra,hogy más sorozatnál nem zavar,hogy ha spoilert olvasok, sõt néha még direktbe is keresem.. de itt a PB-nél teljesen másként van, itt kimondottan rosszúl esik ha megtudok valamit idõ elõtt :S Ez lehet,hogy azért van, mert annyira a szívemhez nõttek, meg szeretem azt érezni a nézése közben,hogy "te jó ég"! :))

Valami olyan lesz, amit Went mondott?? Most hírtelenjében két dolog jut az eszembe, egy pozitív és egy negatív
****SPOILERFÉLE(?) ELMÉLKEDÉS****
a pozitív az a tengerparti naplementében tologatjuk a babakocsit-feeling (én ebben reménykedem ;)) ) a negatív pedig az utolsó pár percben, mindenki ide-oda kapkod, mindenkit halálos baj ér, majd hírtelen letisztul a helyzet, Lincet mutatják, miközben éppen azon gondolkodik,hogy lelõjje-e Steadment (csikk elnyomásos rész (S1E16)) Hát nagyon bízok abban,hogy az elõbbi lesz és happy lesz!!
**** VÉGE ****

na mindegy nem akarom tudni, bármi is az, mert csak agyalnék rajta, már most is agyalok rajta, bár igazából semmivel sem vagyok elõrébb, mert eddig ezek nálam mindig is pakliban voltak és maradnak is még egy napig legalább :DDDD
10/10
könnycseppek 2009 máj. 15. - 08:38:17 10/10 Előzmény Alex27
(22076/25851)
Hátja... persze én sem szerettem volna, de annyi mindent mégis megtudtam:-(
Persze fogalmam sincs, hogy mennyi belõle az igaz (remélem, hogy nem sok, vagy legalábbis nem minden), de éppen ezek miatt, vagy mégis ezek ellenére, egy nappal a vége elõtt mégis elkezdtem "félni"... De csak kicsit:-)

Ha viszont 'csalódni' fogok, tényleg írok egy levelet Wentnek, hogy gratuláljak, mekkora 'befolyása lett' a végét illetõen:-P:-S... :-)

Nahhh, befejezem a találgatást, mert magamra is mérges leszek:-)
10/10
Alex27 2009 máj. 15. - 01:04:39 10/10
(22075/25851)
már csak durván 1 nap és FINÁLÉÉÉÉ!!
10/10
Alex27 2009 máj. 14. - 23:59:01 10/10
(22074/25851)
ezek tényleg jók, le is mentettem párat ;))
10/10
Alex27 2009 máj. 14. - 23:56:58 10/10
(22073/25851)
szerintem, most már hamarosan.. legalábbis remélem! :) Elõbb befejezi a Fox a sorozatot, utána már szabad a pálya! De addig még sok filmet meg tudsz nézni vagy inkább sorozatra gondoltál?.. mert még arra is lesz bõven idõd :)))
10/10
offtopic
Alex27 2009 máj. 14. - 23:53:00 10/10 Előzmény Evibaba001
(22072/25851)
szió :)
ejnye-bejnye, pedig tényleg nagyon jó részek voltak!! ;))

most én is nagyon elvagyok havazva, beindult a vizsgaidõszak, gondolom neked is lesz pár vizsgád.. :S
Swyngi is rég volt már erre, meg Dia is, bár õ gondolom azért, mert még nem nézte meg az új részeket
10/10
Alex27 2009 máj. 14. - 23:45:57 10/10 Előzmény sarahangel
(22071/25851)
szerintem õ valamilyen céges emberke lehet, a második évad végérõl, de ez most megint csak egy tipp :DD elõször azt hittem,hogy a 3. végérõl valaki, de ott nem találtam meg ...persze ez nem azt jelenti,hogy ne ott tûnne fel :D
10/10
Alex27 2009 máj. 14. - 21:56:53 10/10
(22070/25851)
én még megvárom azért,hogy lemenjen a 4.évad + az a két rész, és utána majd valamikor nekiállok újra, úgyis rég láttam már :))

húú, durván 1,5 nap múlva milliók izgulnak majd,hogy mi lesz velük!! Nagyon várom már!!
tommytm 2009 máj. 14. - 21:54:37
(22069/25851)
már az se lenne meglepõ ha Veronica meg Abruzzi visszatérne két közös gyerekkel, és bejelentenék hogy titokban összeházasodtak. kb ilyen szinten van már ez a sorozat...
10/10
Alex27 2009 máj. 14. - 21:54:05 10/10 Előzmény könnycseppek
(22068/25851)
én sem merek, nem szeretnék én sem megtudni semmit idõ elõtt! :))
A szökésfant is óvatosan olvasom, bár ott azért nagyon figyelnek arra,hogy ne lõjjenek el elõre bármit is, de azért elõfordult valamelyik nap,hoyg szépen elspoilerezgettek egy sp-mentes hír alatt :S még szerencse,hogy én már csak akkor értem oda,mikorra már át lett szerkesztve az egész, így én nem futottam bele semmibe... bár nem volt mindenki ilyen szerencsés :S

Na mindenesetre én is örülök,hogy kap segítséget Lalee, meg persze annak is,hogy lefordítja nekünk, amit innen is nagyon köszi!!! ;)
Én szombaton nem valószínû,hogy leszek, max olyan 11 - éjfél körül, szóval nekem most mindegy is,hogy mikorra lesz kész, de majd megkuksizom és akkor jövök.. remélem ti addigra meg tudjátok majd nézni! ;))
csancsy 2009 máj. 14. - 21:48:03
(22067/25851)
Én is gondolkoztam azon, hogy újra kéne néznem a szökést, mert sok mindent elfelejtettem.

már csak kb. 1 nap, és jön az utolsó 2részes epizód:):):):)
10/10
Alex27 2009 máj. 14. - 21:35:06 10/10 Előzmény sarahangel
(22066/25851)
áááá, csak sikerült megtalálnod :DD Ügyes vagy!!! Nekem ez baromira kimaradt, azt hiszem újra kéne néznem lassacskán a régi részeket :D
10/10
Alex27 2009 máj. 14. - 21:32:05 10/10 Előzmény sarahangel
(22065/25851)
ugye? itt nem olyan "jelentéktelen".. vagy ez durva így? :DD nade azért itt remélem maradandót fog alakítani, hamár a PB-be ez nem is jött össze neki (szerintem) ;D

<- ez már az új sorozatából van (kap egy kis reklámot ;D)
10/10
Evibaba001 2009 máj. 14. - 09:21:22 10/10 Előzmény Alex27
(22064/25851)
hello

Nem láttam még semelyik új részt,az elsõ le van töltve,de még nem volt idõm megnézni:((( nagyon elfoglalt ember lett belõlem:DDD
csancsy 2009 máj. 13. - 20:58:26
(22063/25851)
Sziasztok!!!:)

*****SPOILER*****
Értem, bár nekem ez fura, mert azt nyilatkozta Kristin, hogy 3-4 évig boldogok lesznek, de akkor hogy, ha fél után kerül börtönbe Sara, és akkor meghal õ???? Akkor csak félévig, lesznek együtt, félév múlva hal meg õ, akkor mi ez a 3-4 év eltelés? Vagy félév múlva börtönbe kerül Sara, és 2-3 évig próbálkoznak a szöktetésével. Na, mindegy kicsit zavaros, és ellent mondanak az infók, de majd kiderül:))) Már csak 2 nap:))) Már nagyon várom:)
*****SPOILER VÉGE*****
10/10
sarahangel 2009 máj. 13. - 20:05:27 10/10 Előzmény sarahangel
(22062/25851)
Akkor jöjjön a szokásos kérdés. ;)

*** KVÍZ JÁTÉK 76. KÉRDÉS ***

<- Ki Õ?
10/10
sarahangel 2009 máj. 13. - 19:52:53 10/10
(22061/25851)
Kijött a The Final Break DVD-jének a borítója (akkor ezek szerint külön DVD-t is kap, és nem csak a 4. évaddal együtt lehet megvenni? :O;)).

Nem tudom, mennyire számít spoileresnek (szerintem annyira nem), de biztos, ami biztos, inkább csak linkelem, aztán mindenki eldönti, hogy megnézi-e:

http://kepfeltoltes.hu/090513/PrisonBreak_FinalBreak-DVD-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerintem a másik plakát (az origami rózsás) ügyesebben van megPSezve, de ez sem olyan rossz, csak kicsit fura, hogy a fiúk arca Sara-ra van ráPSezve. Sara meg olyan rajta a pisztollyal a kezében, mint egy akcióhõsnõ. :D:D Hmm, és Õ a 'domináns' a borítón, nem pedig a fiúk, ilyen sem volt még. ;) Ezek szerint itt tényleg nagyobb szerepet fog kapni, ennek örülök nagyon. :))

Spoiler s4 (eddigi részek)

Láttam, hogy az egyik oldalon valaki azt írta erre a képre, hogy Sara babája Lincre fog hasonlítani (mivelhogy pont a hasára van ráPSezve). :D:D:D;)
10/10
offtopic
sarahangel 2009 máj. 13. - 19:45:15 10/10 Előzmény könnycseppek
(22060/25851)
Igen, én is olvastam, szerintem is rendesek! Remélem, összejön, mert nehéz lenne várni akárcsak 1 napot is a fináléra! :)

Jobb is, ha nem olvasol bele a topicba, mert kemény spoilerekkel van tele... de már úgyis csak pár nap. ;)
10/10
offtopic
sarahangel 2009 máj. 13. - 19:43:09 10/10 Előzmény könnycseppek
(22059/25851)
:D;)

Köszi, de a segítséged nélkül nehezen ment volna (azt hiszem, meg is dõlt a rekord). ;)
10/10
sarahangel 2009 máj. 13. - 19:41:16 10/10 Előzmény csancsy
(22058/25851)
*** SPOILER FINÁLÉ ÉS THE FINAL BREAK ***

A börtönös dolog nem a 4. év végén történik, hanem pár hónappal (talán fél évvel) a mostani események után, ugyanis azt olvastam, hogy Sara nagy pocakkal kerül be a börtönbe. A többi dologban nem vagyok biztos, hogy hogyan lesz, amit írsz.
10/10
sarahangel 2009 máj. 13. - 19:35:07 10/10 Előzmény King Diamond
(22057/25851)

Igen, ez izgalmasan hangzik nagyon. Bár ahogy olvasom, túlságosan is drámai lesz. Anno mikor elõször olvastam errõl a forgatókönyvet, egészen lázba jöttem, nagyon tetszett ennek a nõi börtönbõl való szöktetésnek a gondolata és jobban is vártam, mint a finálét. Csak hát ugye a nagy spoiler rányomja erre is a bélyegét...

A kép szerintem manip, mert Sara-ról és Gretchenrõl is ez a 4. évados promo kép. De amúgy jó kép, le is mentettem. :)

Az eredeti plakát az, ami kicsit régebben volt itt a topicban, az origami rózsa (belePSezve Sara, Linc és Mike) a rátekeredõ dróttal. ;)
10/10
sarahangel 2009 máj. 13. - 19:28:23 10/10 Előzmény King Diamond
(22056/25851)
*** SPOILER FINÁLÉ ***

Igen, én is láttam az 'eredetit' Kristintõl, és le is lombozódtam rendesen. Annyira most nem akarom fejtegetni, de képzeljetek ide sok szomorúságjelet (a többiek miatt nem teszem be azt sem, mert sokan nem szeretik a spoilert, és véletlenül is belefuthatnak - de lehet, hogy már úgyis mindegy, meg ahogy látom, nem is nagyon mernek jönni).

Ehhez most még annyit, hogy Kristin még azt fûzte hozzá, hogy technikailag MiSa happy end lesz. Hááát, én nem tudom, mit ért ez alatt. Befejezés szerintem csak egy van, amit a legvégén kapunk, nem pedig egy jelenbeni meg jövõbeni befejezés.

K. betûs emberkérõl meg annyit, hogy nagyon örültem volna Neki máskülönben, de a legnagyobbik spoiler mellett ez az örömhír egészen eltörpül.
10/10
könnycseppek 2009 máj. 13. - 09:19:15 10/10
(22055/25851)
Nem nagyon merek beleolvasni a topikba, úgyhogy nem tudom, volt-e már szó róla, de azt olvastam a szökésfanon pár napja Lalee-tól, hogy úgy néz ki, kap segítséget a kétórás finálé fordításához, így már szombaton várható a felirat. Tök jó lenne!:-)
Milyen rendesek!
10/10
könnycseppek 2009 máj. 13. - 09:16:38 10/10 Előzmény sarahangel
(22054/25851)
***KVÍZ JÁTÉK***

Tökéletes! Gartula Neked!
... és a guglinak!;-) -Ááá, csak viccelek; ügyes vagy!:-)
Te jössz!
csancsy 2009 máj. 12. - 19:51:37
(22053/25851)
*****SPOILER!!!*****
Na, végre hazaértem, erre mit olvasok. Na, remek:( Egyre jobban úgy tûnik, igazak az infók. Ha az írók szerint ez jó, akkor egészségükre. Amúgy tudod, mi a fura. Azt mondják, ugye, hogy 3-4 évig boldogok, örüljek ennek:). De akkor ezek szerint a 22. rész vége jó véggel zárul, és 4. év végén történik a börtönös dolog:) még nászútra se mennek:( nem hajókáznak:(. De legalább ha kivettem a szavakból, a kis mike ismerni fogja apukáját. Ennek is örülök:) Amúgy meg még tudjátok mi a furcsa, ezt most nem azért mondom. de ha Sara-t megszöktetik a börtönbõl, akkor hogy kerül Mike temetésére, ott nem kapják el, vagy parókája lesz? Mindegy, kiderül pénteken, bár egyre kevésbé reménykedek, és hiszek ezekben a pletykákban.
*****SPOILER VÉGE*****
10/10
King Diamond 2009 máj. 12. - 19:41:16 10/10
(22052/25851)
SPOILER: THE FINAL BREAK!!!
Sõõt, most került ki a Final break plakátja és története is a netre! A plakát alapján nagyon úgy tûnik, hogy Sara és Gretchen tényleg egy börtönbe fognak kerülni, egy nõi börtönbe. Tehát akkor nem Sara fog visszakerülni a Fox Riverbe. Eléggé érdekes a Final break leírása, sok új dolgot tudhatunk meg, a finálé elõtt nem javaslom azoknak, akik meg akarnak tudni pár dolgot. ÍME A LEÍRÁS: ERÕSEN SPOILERES!!!
Michael, Lincoln és Sara eltávolította a régóta szúró tûskét, azaz tönkretették a Cég-et, de a boldog élet csak rövid ideig tartott. A két órányi látványos akció egy kirándulással veszi kezdetét. Sara nem ér rá élvezni a háztartási munka és a gyerekvárás örömeit és kénytelen lemondani a Michael-el tervezett nászutat, ahol a mézes heteket töltötték volna. Ennek oka, hogy Sarát letartóztatják, miután anyagyilkos lett és megölte Christina Scofield-et, így a Miami-dade nõi börtönbe kerül, ahol találkozik egy rég nem látott ismerõssel, akivel nem kedvelik egymást. Ezalatt Krantz is megváltoztatja a lakhelyét és a Miami-dade férfi börtönbe költözik, de egybõl jobb kedvre derül, amint megtudja, hogy Sara is kínos helyzetbe került. Krantz elhatározza, hogy egy cselszövés keretében bosszút áll, így 100 000 dollárt ígér annak, aki végez a lánnyal. A bûnös szó hamar eljut a Miami-dade nõi börtönbe, ahol a sebezhetõ Sarának a túlélésért kell harcolnia. A testhezálló ráadás epizódokban, Michael és barátai újra egyesülnek, hogy kijuttassák Sarát a börtönbõl... WOOOOW!!!