10/10
bport dec. 26. 17:58:55 10/10
(3/3)
Gyönyörű szép, felemelő alkotás!
A szembenézés közeli, várható halálunkkal a legnehezebb kérdések közé tartozik számomra. Valahogyan mégis sikerült megoldania a rendezőnek, hogy a film nem hatott nyomasztónak egy pillanatig sem. Egyáltalán nem lehangoló, sokkal inkább erőt ad, és felemel. Azt hiszem, ez a legnagyobb érdeme a filmnek.
A beszélgetésekben mély gondolatok, szép érzések jelennek meg. Elgondolkodtató.
Cselekmény vagy mellékszálak alig akadnak, és kevés szereplővel találkozunk. Nekem nem hiányoznak.
Társadalomkritika megjelenik ugyan, de "csendesen", és egyáltalán nem viszi el a fókuszt.
A fényképezés és a zene csodálatos.
Szépen felépített film, úgy éreztem, minden pillanatnak súlya, értelme van, ugyanakkor hiányérzet nem maradt bennem.
korpetike dec. 06. 17:36:25
(2/3)
Rèmesen unalmas film, szerencse, hogy a moziban kényelmes székek voltak, így legalább aludtam egy jót.
5/10
incubus dec. 01. 08:01:25 5/10
(1/3)
Egy film amiben csak történnek a dolgok,sem súly, sem értelem nélkül. A sztori jó lenne, feszültség elvétve akad, de nem szögez a vászonhoz. Mellékszereplők és szálak teljesen fölöslegesek, a két főszereplőről még azt sem hittem, hogy egyáltalán ismerik egymást, nulla kémia. Tilda szerintem jó, Julianne egy erős közepes. A film előtti bemutatók jobban megmozgattak érzelmileg, mint ez a harmatos alkotás. Nem kellet volna abból a bizonyosból Almodóvar-at építeni..