Téma: A szörfös

10/10
katarina8 márc. 13. 05:03:39 10/10
(7/7)
Ez a történet hihetetlenül feszült A férfi, aki visszatér gyermekkora idilli színterére, szinte ugyanazt az intenzitást éli át, amit a https://drift-boss.lol játékban érzel amikor minden mozdulat számít és egy rossz kanyar elronthat mindent A helyi figurák ellenséges hozzáállása és a hőség fokozódó nyomása olyan, mintha egy folyamatosan változó pályán kellene tökéletes driftet végrehajtani A bemutató dátuma 2025. május 15-én van, és már alig várom, hogy láthassam, hogyan birkózik meg a férfi a konfliktusokkal és a forrósággal
5/10
gyereamozibabe 2025 szept. 16. - 11:20:23 5/10
(6/7)
Magamnak írom: ne nézd meg újra. Hullámzó minőség. De Julian McMahont jó volt még egyszer (utoljára) látni.
matuschkapista 2025 jún. 16. - 00:57:55
(5/7)
Nem értettem. Valószínűleg a rendező sem értette. Minden akart lenni a film, de zavaros katyvasz lett belóle.
8/10
Quad Damage 2025 jún. 12. - 00:50:16 8/10
(4/7)
Kifejezetten örülök, hogy itt jobb az átlag, mint mondjuk az imdb-n. Bár, az is tény, hogy szomorú módon annyira nem volt forgalma ennek a filmnek, hogy 3 hét után már csak 2 moziban adták Budapesten, ott is kongó nézőtér előtt. Hiába no, ez nem egy marveles 5percmúlvaelfelejtedazegészet típusú mozi, rengeteg társadalmi problémát érint, amin ha valaki nem gondolkozik el, akkor valszeg szétunja magát a moziban. Ugyanígy az eseményeket allegorikusan kell értelmezni, nem pedig csak azon kattogni, hogy miért csinál látszólag értelmetlen dolgokat egy parkolónyi területen. Nem hibátlan alkotás, ugyanakkor mindenképpen jár neki a piros pont az igyekezetért.
4/10
Gulácsi Péter 2025 jún. 10. - 15:52:46 4/10
(3/7)
Az első fele nagyon feszült, teljesen kétségbeejtő, jók a zenék, itt-ott 70-es évek és western filmes hangulata is volt, Nick Cage jól játssza a szerepét és kellőképpen lekötött, a második felét viszont nagyon más irányba vitték el, mint amire számítottam. Valami kegyetlen megtorlásra számítottam, aztán átment az egész egy olcsó szektás hülyeségbe... Nem is volt minden teljesen érthető és össze lett csapva az egész.
RoryKhan 2025 jún. 02. - 17:57:01
(2/7)
Since its release in 2013, Geometry Dash has become a staple of the platforming genre — not just for its punishing difficulty, but for the way it fuses gameplay with music, precision, and creativity. https://geometrydash-pc.io
Xxy92 2025 máj. 15. - 22:01:03
(1/7)
A szörfös
The Surfer
16 éven aluliak számára nem ajánlott osztrák-amerikai-ír-angol thriller, 100 perc, 2024

nem osztrák (Austria), hanem ausztrál (Australia)... @admin