Téma: A szörny

sipka 2008 ápr. 16. - 21:10:02
(6/26)
Egy túl méretezett krokodil szedi áldozatait... Jajj, de unnom már az efféle filmeket :S
Bár ez egy paródia jellegû alkotás, amibe nem lehet igazán belekötni.. Hiszen egy humorosnak szánt "movie"-ban akármilyen marhasság megtörténhet :)
Mondjuk az "Öreg néne özi... vagyis krokodilja" engem rendesen a földhöz vágott :DDD Micsoda hülyesség!! :P
De amúgy nem akarom leszólni ezt a produktumot, mivel nem olyan rossz.. Egyszer meglehet nézni..

Amúgy észrevette már valaki, hogy a szegény kis krokikat állandóan beskatulyázzák a negatív szerepekbe?! :D De nem csak õket, hanem például a: cápákat (Cápa, Háborgó mélység stb.), hatalmas kígyókat (Anakonda, Boa stb.), illetve a piranhákat is (Piranha 1-2 stb.).
Persze a delfineket, a fókákat, és a "gyilkos" bálnákat mindig gyilok-mentes alkotásokba rakják.. (Flipper, André a fóka, Szabadítsátok ki Willy-t! stb.)
Bírnám ha egyszer valaki kiállna a vizi ragadozókért, és csinálna egy kedves kis családi mozit.
Néhány cím: "Piranha-Az ember legjobb barátja", "Kroki kuki-A vidám üllõ hüllõ", "Piton-A szerelem 'kigyó'gyit" ecetera ecetera... :P
Tehát van itt ötlet csak ki kell használni :DD

UI: Amúgy nem sokára bemutatják a "Rogue" címû horror-kaland mûfajû, szintén aligátor központú alkotást..
Jújj, de várom már :(
8/10
Kendy 2008 febr. 11. - 21:02:09 8/10
(5/26)
Anno moziban láttam ezt a remekmûvet! :) :D Amire emlékszem belõle az az volt,hogy jó rövid ami ennél a filmnél kifejezeten elönyös!Bár annyira nem volt tré akkor!Amolyan egyszer nézhetõ kategória!Már aki szereti az ilyen filmeket!Jó hír! :) Az idén megjelent a második része! :D De abban nincsenek ilyen komoly nevek mint ebben a részben.Az abszolut dvd-horror.Fangoria magazinban nem húzták anyira le a 2-at.Horror rajongóknak szerintem minimum annyira bejön mint pl a Pumpkinhead 3 vagy a Piton 2 eseteleg a Piton vs Boa,Night of the living death 3,vagy az Anaconda 2!!!!!!!Speciel én imádom a horrorokat és a folytatásaikat is meg szokatm nézni.
pozsizsuzsi 2008 febr. 11. - 15:07:46
(4/26)
Spoiler - bár nemtom, kinek
Én egyedül a nénikére emlékeztem a tehenekkel... Ha nem mondod, lehet hogy mégegyszer végigszenvedtem volna....
zszoltan 2007 ápr. 06. - 16:35:55
(3/26)
Köszi az ajánlást. A bemutató sem sok jót ígért, de a véleményetek után nemigen hagyom magam még rábeszélni sem. (Mondjuk nekem eszembe nem jutott volna egy olyan film topikját megnyitni, amelyik nem tetszett. De miért ne? Ez is jelentõs információ. Még egyszer kösz!)
mikehodges 2007 ápr. 06. - 15:43:13
(2/26)
Alapjában abszolut nem paródiának szánták a filmet(kritikában olvastam ezt...s nekem se jött le,h.az akarna lenni),hanem ugy alakult,hogy valami olyasmi lett:P..de nem is foglalkoztam vele,hogy micsoda akar lenni,lényeg hogy sokat nevettem ezen a remek kis "vígjátékon",melynek legviccesebb "fénypontja",az idõs nénike volt:)))
Newcastle United 2007 márc. 05. - 11:26:01
(1/26)
A régi amerikai B kategóriás szörnymozikat akarja kifigurázni, de szerintem még ennek tudatában sem jó film.