3/10
Szõke Bálint 2023 szept. 16. - 00:09:57 3/10
(3/3)
Az üzbég pár története és Kristina akaratereje annyira megindító, hogy mély elismerésem küldöm neki/nekik, hogy felépült emberfölötti akaraterejének köszönhetően, és folytatni tudták annak ellenére, hogy az orvosok pont ennek ellenkezőjét állították.
Emelem kalapom!!!

Sajnálom, hogy orbán már mindent elcsesz ebben az országban, és az ember semmit nem tud élvezni rendesen, mert mindenben benne van a mocskos, enyves keze és bunkó, kulturálatlan, proli alakja, és nyomatja maffia csapatával ezt a nagy magyaroskodó, felsőbbrendűsködő bullshitet.
Ha ez nem lett volna, jobban tetszett volna az előadás, de így az egésznek egy nagyon megmételyezett hangulata volt. A vége egyébként jobb volt.
3/10
Szõke Bálint 2023 szept. 15. - 17:26:09 3/10 Előzmény Szõke Bálint
(2/3)
kieg., téma: honfoglaló magyarok, akik bevonultak lónak feldíszített kerékpáron, úgy látszik már nem csak a magyarok fogynak el, de lovaink is, ami nem csoda, egy lefelé csúszó országban. Kazahsztánból, Tadzsikisztánból, Üzbegisztánból művészek etc., pont akikkel az elmúlt időszakban a kormányfő nagyon haverkodik, és az elmaradhatatlan magyarkodás (amitől az elmúlt években a m.elnöknek hála már herótom van, és sikerült elérnie, hogy már szégyellek magyarnak lenni külföldön de már itthon is, és az egész előadás “csúcsa” a végén egy magyar zászló körbe-körbe reptetve.

Ha ebben nem lenne benne orbán keze, akár csak egy elég busás pénzbeli támogatással, akkor nagyon-nagyon csodálkoznék, és komolyan örülnék, ha nem lenne igazam, de félek, hogy sajnos de…
3/10
Szõke Bálint 2023 szept. 15. - 16:39:10 3/10
(1/3)
A tavalyi esőcirkusz ugyanitt a Fővárosiban egyszerűen gyönyörű és fantasztikusan izgalmas és érdekes volt, de ezen lassan kezdek elaludni, RÉM GAGYI.
Komolyan mondom, nem lepődnék meg, ha ezt az egész sztyeppés elfuserált, ultra gagyi műsort az orbán kormány megrendeléséből tűzték volna napirendre, az ő színvonalukat hozza.