manchester85 2009 aug. 06. - 18:09:51
(501/911)
Valahol az Anditos-szal kezdõdõ vitánk elején leírtam, hogy nem kellett volna "leostobáznom" azokat, akik a klónozós verziót látják reálisnak. Azért a kijelentésemért elnézést kértem, és részemrõl lezártnak tekintettem. Anditos le is írta, hogy csak ennyit akart "hallani".

A kocka ott fordult meg, hogy a kezdetben kulturáltnak indult vita részemrõl tárgytalanná vált, mikor Anditos olyanokat is szubjektíven ítélt meg, amik konkrétan a film jelenetei voltak. Én feltételeztem, hogy õ nem tudja többször visszanézni (hisz azt írta, sajnos nem tudta az HBO-n 16-odjára megnézni) így azt mondtam, a vita ott vált értelmetlenné, hogy már tárgyilagos dolgokon vitázunk.

Anditos azóta se ismerte el az ominózus esetet, amivel nálam leírta magát. Azt persze leírta, hogy õ minden jelenetre emlékszik. Na szerintem ez az antipatikus viselkedés, nem az, amit én csinálok.
manchester85 2009 aug. 06. - 17:56:23
(500/911)
akikben más gondolatok ébredtek egy film megnézése után, mint benned. Nem bennük van a hiba...

Pont hogy nem errõl van szó. Nem a film többféle értelmezéssel van a gond. A gond azzal van, ha olyanban kell vitázni valakivel, ami benne van a filmben, csak más figyelmét elkerülte (itt Anditosról van szó), így értelmetlen is vitázni. Csak akkor ne írja, hogy minden jelenetre emlékszik. De te se bírod ezt felfogni?
HellRider 2009 aug. 06. - 17:50:56
(499/911)
Nálam eszakadt a cérna - tudod, ami nálad is elszakadt! Hozzászólásod stílusa kivágta nálam a bizosítékot, és - szokásomtól eltérõen - nem olvastam vissza az általam leírtakat, ezért vannak benne helyesírási hibák, még az általad felrótton kívül is. De te olyan ostoba lehetsz, hogy azokat nem vetted észre! Helyesírási hibákat csak a tini fórumozók tekintenek riposztozási alapnak! De ezzel is csak terelsz, jó szokásod szerint! Nem ez a lényeg!
A személyeskedésemet ne vedd túlzottan zokon azután, hogy egy topic-ba beírt elsõ hozzászólásodban bebeböfögsz, és leostobázol embereket, akikben más gondolatok ébredtek egy film megnézése után, mint benned. Nem bennük van a hiba...
Remélem érted! Jogom és okom is van mindezek szóvátételében veled szemben.
manchester85 2009 aug. 06. - 17:48:56
(498/911)
Marcipáncica!

Nincs itt semmi gond! :) Anditos képtelen sajnos azt is elismerni, hogy valamiben nincs igaza. A film egy bizonyos jelenetérõl van szó, nem arról, hogy a filmet ki hogyan értelmezi.

Lehet, hogy a stílusom bicskanyitogató, de én elismerem, ha nincs igazam. :)
offtopic
Marcipáncica_ 2009 aug. 06. - 17:33:34
(497/911)
jesszusom! hát mi folyik itt??
gondoltam beírok egy röpke véleményt,de ezek után eszem ágában sincs...
:(((

ez a topic is a tipikus magyar fórumozó magatartásról szól... :(
manchester85 2009 aug. 06. - 16:21:21
(496/911)
Cressida Beau Pre!

Szólj már vmit!!! :D
offtopic
Cressida Beau Pre 2009 aug. 06. - 16:03:52
(495/911)
Engem érdekel. :D Szerintem ide való ez is.
manchester85 2009 aug. 06. - 15:49:45
(494/911)
Hoppácska. Bizony megvan a film DVD-n. :-D

Anditos
| Válasz | Elõzmény (Dóci)
aug. 04. 20:47 | 535/600 Most ment?! A HBO-n? Lemaradtam róla és nem tudtam megnézni tizenhatodszorra. :-)

Elnézést, hogy arra véltem következtetni, hogy nincs meg.
10/10
offtopic
cstimcsi 2009 aug. 06. - 15:48:11 10/10
(493/911)
manchester85, Anditos!

Bocs,h beleszólok, de ne itt chateljetek légyszi, oldjátok meg priviben!
manchester85 2009 aug. 06. - 15:43:20
(492/911)
10-edjére sem sikerült. Látom, 0 önkritika. Annál nagyobb szégyen, hogy nem emlékeztél arra a jelenetre, mikor Fallon szerepben, Borden megleste a szekért a tartállyal. :))))

Persze, te természetesen minden jelenetre emlékszel, ami ugyebár a te szádból hangzott el.

A stílusomnak nem kéne közrejátszania abban, hogy mit ismersz el, és mit nem.

Utoljára kérdezem: te magad írtad, hogy minden jelenetre emlékszel? Te magad írtad, hogy szerinted Borden nem látta a szekeres incidenst, mert akkor megállíthatta volna valamilyen ürüggyel???

Akkor miért nem vetted a fáradságot, hogy visszanézd?