franszoá81 2008 febr. 24. - 10:16:22
(261/911)
* SPOILER *

Maddox! nincs tul nagy fantáziád! :D

1. saját magát lövi le? ez csak egy történet amit bordennek mesélt el. nem lehet, hogy csak azért mesélte el így, mert azt akarta, hogy borden elhiggye hogy valoban létezik másolás/teleportáció?

2. honnan tudod, hogy a végén nem a dublõre fulladt bele a vízbe?

nem gondolod, hogy téged is átvertek és bevetted a klonozos maszlagot? :)
franszoá81 2008 febr. 23. - 18:30:39
(260/911)
* SPOILER *

maddox!

és abba nem gondoltal bele h david bowiék kamubol csinaltak azt a sok kalapot h pénzt tudjanak kiszedni angierbõl?
franszoá81 2008 febr. 23. - 12:08:40
(259/911)
* SPOILER *

elolvastam mind a 328 hozzászólást... :D

kivancsi voltam, mert magyarazatot akartam kapni a filmre. nem sikerült.

sztem itt néhányan tul akartátok kombinálni a filmet... az már beteges értékelés, mikor minden egyes mondatot kiragadtok a filmbol és probaljatok belemagyarazni az igazatokat :D

a fõ probléma sokatoknál (és nalam is) hogy volt e másolas (a kalapnak tényleg nincs DNS-e :D) vagy nem.

volt itt egy lelkes rajongo (benkewood)aki lelkesen probalta magyarazni, hogy nem volt semmi masolas, mert hogy soha nem láttunk angierbõl többet. se üvegbe zárva, se sehogy. azért a záró akkordban mikor már halott volt egyértelmûen látszik, hogy abban több tiz üvegketrecben vannak emberek (legalabbis homályosan kivehetõ az alakjuk). Vagy azok is csak a trükk részei és csak bábuk?

mindazonáltal valamiért én is azon a véleményen vagyok hogy nem volt semmiféle klónozás, csak õ álcázta be az egészet. különben túl snassz lett volna a film.

amugy azért sem érdemes elveszni a részletekben (volt e klonozás, ki akasztotta fel a csajt, ki mit mindott kinek a temetésen, meg kin milyen zokni volt :D)mert az ilyen filmekben, amikben nem egyértelmû a vég, sosem ez a lényeg.

lenyûgözõ alkotás, amiben századrangú, hogy volt e másolás v sem. (de azért jo volna tudni :D)
10/10
tonhal 2008 febr. 13. - 16:56:07 10/10
(258/911)
Nem rád reagáltam, bocsi....csak nem vagyok egy nagy technikai zseni...:)
10/10
tonhal 2008 febr. 02. - 22:37:24 10/10
(257/911)
Nekem abszolút ez a kedvenc filmem! Eddig 8szor láttam, és még bármennyiszer meg tudnám nézni, mert minden nézés alkalmával leköti a figyelmemet, és fel tudok benne fedezni valami addig ismeretlen. Scarlett Johannsont pedig kár lealacsonyítani a "a jó a dekoltázsa, oszt kész" megfogalmazásra, ugyanis õ is tehetséges, nemcsak szerintem (tessék olvasni hozzáértõ kritikusok véleményét), vagy ha ez sem elég, nézd meg, milyen filmekben játszik... Woody Allen, a zseniális Woody Allen nyilván puszta véletlenbõl játszatja õt több filmjében is fõszereplõként...
mandina 2008 jan. 28. - 00:38:01
(256/911)
nem friss bennem ez a film, nem is nagyon tudok belekotni, arra azert emlekszem, hogy zsenialis volt, szeretem az olyan filmeket amiknel kb 5 perc alatt all ossze a lenyeg, nameg hugh jackman is nagy kedvencem. meg is nezem ujra ;]
8/10
Neszfor 2008 jan. 26. - 18:21:01 8/10
(255/911)
Egy kicsit csalódtam A tökéletes trükkben; mást vártam és ennek szerintem az az oka, hogy a csavar nagy részét már a vége elõtt ellõtték és a nézõ figyelme így elkalandozik - ez a kissé ügyetlen húzás Nolan egyik hibája, nem mintha tehetségtelen lenne a fickó, tulajdonképpen ügyes õ.

Belekötni azért nem nagyon tudnék a filmbe, mert a színészek is a mérce fölött teljesítettek (Christian Bale és Michael Kane voltak talán a legerõteljesebbek, Scarlette kisasszonytól meg úgysem várunk el többet, mint néhány szaftos dekoltázst).

Másodjára nem tudom, hogy végig tudnám-e nézni, bár lehet, hogy jobban tetszene, azért egy 10-bõl 8-ast megérdemel a jól kitalált forgatókönyvért és a nagyszerû látványvilágért.
bree-gee 2008 jan. 25. - 16:05:00
(254/911)
Én elõbb láttam a Tökéletes trükköt, de nekem is az Illuzionista tetszett jobban.
Talán a vége miatt is van ez így.
A tökéletes trükk az elején nagyon fenntartja a figyelmet, de a végére kicsit mást vár az ember.
Az Illuzionistában pont fordítva, és az a "tetszett" érzés meg is marad az emberben (Legalább is bennem:) )
gmáté 2008 jan. 25. - 15:21:03
(253/911)
Tetszett a film, de a The Illusionist szerintem jobb, de csak a...

SPOILER!!!

klónozás??? miatt. Én egy filmdrámára számítottam, vagy valami hasonlóra, de ez inkább közelít egy sci-fihez a vége felé.
A véleményemet persze azis befolyásolhatja,hogy én elõbb láttam a The Illusionist-et.
10/10
DAHLIA 2008 jan. 13. - 17:11:57 10/10
(252/911)
Nagyon nagy film, rengetegszer meg tudnám nézni!!! A szereposztást is eltalálták. Lehet hogy énis elolvasom a könyvet:)