10/10
suxel 2012 márc. 06. - 15:21:38 10/10
(1023/2153)
Köszi szépen, nem emlékeztem már rá így fejbõl. Ez nagyon részletes és pontos volt. :) :)

Gordot nem tudja bevonni az ügybe, mert az lelépett Saulitonak az egy misijével messzi földre. :P :P
napraforgó 2012 márc. 06. - 14:57:56
(1022/2153)
Spoiler - ha valaki még nem látta:

Maripaz pohárral a kezében lép ki a mulatóból és kéri a kocsiját. Antolin odalép hozzá és felajánlja, hogy hazaviszi. De Maripaz elutasítja és úgy poharastól beszáll a kocsijába.
Antolin követi a saját kocsijával. Maripaz fél kézzel vezet, fél kézzel meg iszik, így nem látja az idõs nõt, aki elélép.
Elüti a nõt, majd megáll, kiugrik a kocsiból és leguggol mellé. Antolin ekkor ér oda, rögtön lefényképezi a jelenetet. Maripaz visszaszáll a kocsiba és elszáguld, otthagyva a nõt. Antolin újabb képet készít. Ekkor ér oda egy férfi és egy nõ, akik a közelben laknak. Antolin kérdezõsködik tõlük, hogy látták-e a balesetet, de azok nem láttak semmit, csak egy elhajtó autót. Antolin elküldi õket telefonálni, majd õ is elhajt.

Mvel õ az egyetlen tanú és a telefonjáról sem õ hívta a mentõket, nem azonosíthatják. Lehet bátran zsarolni. Vajon most is bevon valami Gordo-féle marhát az ügyletbe, vagy most személyesen jár el?
10/10
suxel 2012 márc. 06. - 14:24:35 10/10
(1021/2153)
Hogy eltaláltad Antolin, mit akar?? De megsúgom neki nemes célra kell most a pénz! :) Sejteni lehetett volna, hogy ez a léha életmód elõbb-utóbb valahogyan megtorlódik. Volt Maripazban pia, mert nem emléxem!

Elég nehéz lehet elviselni a dolgokat Ivannak, hogy a saját fia fél tõle, még ha nem is voltak eddig olyan nagy közelségben. Amúgy nagyon ki van éhezve Luciara, na már nem kell sokat várnia, és csillapíthatja farkas éhségét. :P :P :P :D :D

Emlékszem, anno mikor eredetiben néztem, és nem tudtam sose, hogy elõre mi lesz. Vagyis tudtam közvetlen elõtte pár órával már, mert volt spanyol nyelvû leírás, bõven részletesen, de azt hittem összejön már a dolog, erre berobban a szobába Maripaz. Szépen belerondított a játékukba. :P
napraforgó 2012 márc. 06. - 14:14:13
(1020/2153)
Antolin nagy franc. Készít néhány képet a telefonjával a balesetrõl. Aztán meg a telefonnal a kezében elküldi azt a párt, hogy hívjanak mentõt.... Megint zsarolni akarja Maripazt?

Ivan meg nem bir a f@rkával. Menni akar õ is nyaralni, nem érdekli, hogy ezzel esetleg kútba esik a többiek erõfeszítése, hogy megkedveltessék Alex-szel.

Hoppá! A Curielek csak úgy jönnek-mennek egymás szobájába, így lebukik a szerelmes párocska.
Elképzelem, ahogy Maripaz visítozni, meg rikácsolni kezd.
10/10
suxel 2012 márc. 06. - 14:10:37 10/10
(1019/2153)
Spoileres cucc!

Most írtam hülyeséget az elõbb: végül is tényleg Ivan kéri majd, hogy menjenek el, de ennek ahhoz semmi köze, hogy azért tenné, mert el akarja szakítani Gerardotól és Carolinától. Más okai vannak.
10/10
suxel 2012 márc. 06. - 14:05:18 10/10
(1018/2153)
Hát már nem emlékszem pontosan, de nem Ivan fogja erõltetni ezt a húzzunk el Amerikába dolgot, ha jól tudom. Neki semmi problémája nem lenne azzal, hogy maradjanak itt, de utána nézek mostmár! :) :)
cristina.olivia 2012 márc. 06. - 11:47:02
(1017/2153)
Nekem az a megoldás tetszene a legjobban, hogy Alex marad Gerardonál és Ivan bármikor láthatja és mondjuk 18 éves koráig nem mondják el, hogy Iván az apja.
napraforgó 2012 márc. 06. - 07:02:13 Előzmény cristina.olivia
(1016/2153)
Á, ez a holezmondom, holaztmondom dolog Ivannál eléggé agyament. Úgy gondolkodik a gyerekrõl, mintha az valami tárgy lenne. Elveszem tõlük, lemondok róla, nem harcolok érte - mi lenne, ha esetleg néha gondolkodna? És olyan kompromisszumot találna, amely a legtöbbjüknek jó - de fõleg a gyereknek!

Hálás lehetne Gerardonak, mert nem hagyta, hogy a gyerek eltûnjön, elvesszen valami árvaházban, ahogy Lukrecia és Maripaz akarta volna. Megérthetné, hogy akik 10 évig szeretettel nevelték ragaszkodnak hozzá. Fel kellene ajánlani valami olyan megoldást, hogy Alex bármikor láthassa a nagyapját, a nénikéjét. Ez az elviszem Amerikába megoldás nem az.
Neli 2012 márc. 06. - 00:35:37
(1015/2153)
:D :P
jó, hát ez csak oylan hatásfokozó-hatásvadász túlzás volt... ;) :D :P
de legalább csörtee :D :P
10/10
suxel 2012 márc. 06. - 00:26:12 10/10
(1014/2153)
Na azt a TeREsat holnap megint nem látom, azt csak hébe-hóba nézem, mert rákapni nem akarok, a nyáron úgyse fogom látni, úgyhogy akkor meg minek. :P :P De majd lehet visszatekerek megnézni. Itt azért bikaviadal nem lesz, de földön lesz mind a két emberke. :)