napraforgó 2012 febr. 19. - 15:41:31
(683/2153)
Hát... nem vagyok vak...
Na, majd sasolok a tengerparti jeleneteknél. Remélem nem csak oldalról veszik (úgy szokták), vagy nemcsak arcot, felsõtestet.

Hja, megértem én, hogy senki sem szereti, ha elõnytelen szögbõl kapják el...
Nézegettem pár kockát a youtube-on, de rightig csak deréktól felfelé látható. Azért ez jelent valamit... és nemcsak azt, hogy a nézõk jobban lássák az arcjátékát...
10/10
suxel 2012 febr. 19. - 15:34:37 10/10
(682/2153)
Oh lesz, nem is egy ilyen jelenet, elég sok szerintem egy jó 15 részen belül! :)
10/10
suxel 2012 febr. 19. - 15:33:43 10/10
(681/2153)
Neked aztán hallod-e nagyon érdekes megfigyeléseid vannak! Mondjuk nekem így sem tûnik fel, pedig visszanéztem direkt egy ilyen jelenetet. :D :D

Gordo esetében vicc lett volna, ha egy sovány embert találnak. Alapból ez csak egy gúnynév neki. Gondolj bele, várja valaki, hogy a Kövér megjelenjen, erre felbukkan egy Lucrecia termetû akárki csak férfiban, mondjuk majd mint nem sokára a Tetû! A poén kedvéért lesz ilyen is. Nem tudom le fogják-e fordítani a nevét, de ezt fogja jelenteni.
napraforgó 2012 febr. 19. - 15:33:07
(680/2153)
Van tengerparti jelenet fürdõnacis Ivánnal? Vagy mindig csak deréktól felfelé filmezik? Mert a felsõteste tényleg nagyon szép, kidolgozott...
napraforgó 2012 febr. 19. - 15:24:27
(679/2153)
A 4-ed rangú kis senkiknél engem sem érdekel a hasonlóság, de azért annál a 4-5 fõszereplõnél annál inkább.

Mi lenne, ha Gordo soványka lenne? Ott tudtak kövér színészt keríteni?
napraforgó 2012 febr. 19. - 15:22:01
(678/2153)
Volt már pár alkalom, amikor teljes alakos képet mutattak és sétált a kamera felé - pl. beszélgetve Camilloval. Szoros farmer volt rajta. Na akkor láttam, hogy bizony nemcsak a lábaszára görbe, hanem a combja is. Persze nem túl sûrûn mutogatják ilyen elõnytelen szögbõl.
10/10
suxel 2012 febr. 19. - 14:53:34 10/10
(677/2153)
Na majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége, azért még korán van, hogy ilyen következtetéseket leszûrjünk. :)

Milyen utolsó képkockák?

"karikalábú színész. Csak meg kell nézni elõlrõl, nem csak a lábszára, a combcsontja is görbe..." --> én semmi furcsát nem vettem még észre rajta! :P :P
Nem is tudom honnan kellett volna az ilyesmit kiszúrnom!
10/10
suxel 2012 febr. 19. - 14:49:43 10/10
(676/2153)
Sotonál anyuci hasonlóság állna fenn, Zepedanál meg inkább apuci. 1-1. :) :)

De mondom ezzel a hasonlósággal a nagytöbbség esetében nem foglalkoznak. Nézd meg Lucia esetét a Curielek között. Talán a hosszúkásabb arc. :) Mondjuk én az ilyesmin hamar átugrok. Kik játszanának akkor 4ed rangú kis senkik, ha csak a hasonlóságot vesszük alapnak? Igényesen lettek itt összeválogatva a szereplõk szerintem.

Sotot én a Kedves ellenségnél sajnáltam, mert olyan jól összepasszoltak szerintem Ana Layevskával! A két szöszi! :)
napraforgó 2012 febr. 19. - 14:42:43
(675/2153)
Na most már biztos vagyok benne, hogy Camillotól kell elbúcsúznunk. Csak még rejtély elõttem, hogy mi a fene történik majd vele. Elõször átváltoztatják szimpatikusból rossz fiúvá, aztán kinyírják. B@sszus....
Mindenképp Zepeda akart csókolózni az utolsó képkockákon Sandrával?

Nekem egyébként nem tetszik Ivan karaktere sem, meg a karikalábú színész sem. Csak meg kell nézni elõlrõl, nem csak a lábszára, a combcsontja is görbe...
napraforgó 2012 febr. 19. - 14:37:26
(674/2153)
Hát kétlem, hogy Carlota valaha is hasonlított Lukreciára.... Az a kerek képû, pisze hölgy a "kis túlsúllyal" soha nem volt olyan hosszú képû, nagyorrú sovány banya, mint a Lukreciát játszó színésznõ....

Egyébként meg nyugodtan figyelhetnének rá, hogy a színész hasonlítson az általa alakított szereplõ "karakterére", küllemére, stb.

G Soto egyébként jobban hasonlít Leticia Calderonra (Alicia) a szõke hajával, mint Zepeda.
Zepeda meg jobban hasonlított volna az Antolint alakító színészre, mint bátyra, no meg JJ-ra.

Én spec nem értek egyet a szerepcserével.