10/10
Milibindi 2012 febr. 18. - 12:33:53 10/10
(653/2153)
Igen tudott J. J: Alicia terhességérõl, csak nem érdekelte.

Ahogy a mondás is tarta kinek a pap kinek a papné :D
sorozatkedvelõ 2012 febr. 18. - 12:08:55
(652/2153)
Lehet,hogy a kérdés eléggé buta.A holló itt mit szimbolizál?Netán árulást?
10/10
nuussi 2012 febr. 18. - 12:03:45 10/10
(651/2153)
Nem Bruno az új kutya???? Valaki elmeséli nekem a pénteki részt mert sajna nem láttam. Elõre is köszi. :D
10/10
suxel 2012 febr. 18. - 10:55:27 10/10
(650/2153)
Ha most poénosra akarom venni a dolgot, akkor azt mondom kiszagolta Max Camilonak a varjú lelkét. :D :D Megérezte a madár szagot. (Akiknek nem tûnt volna fel, a holló/varjú elég sokat felbukkan.)

A másik, amit akartam írni, hogy nem lett volna történet, nekünk meg kell egy. :) :)
10/10
ateate 2012 febr. 18. - 10:26:39 10/10
(649/2153)
A kutyával én is így éreztem. Oké, h. érez némi negatív dolgot Camilóban, pl. elfojtott ellenszenv Iván iránt. Irigység, akármi, de valóban, jósolni nem tud. Max. érzi, h. Camilo titkon rosszat akar. Még az is lehet, h. Camilo maga sem tud róla. :-)

Alicia dolgában egyet értek veled, bár sosem fogalmaztam meg így nyíltan. Valóban "hülye" volt. Bármennyire jóságos v. jó szándékú, mégiscsak egy tanulatlan parasztlány. Egyébként JJ tudott anno a terhességrõl, én úgy emlékszem, csak nem ismerte el. De Gerardot tényleg kellett volna annyira ismernie, és bíznia benne, h. tudja, nem vetetné el vele. Még az is lehet, h. tudta ezt, de mégsem akart bonyodalmat okozni. Sem Gerardónak, sem Ivánnak. Hiszen Carlota fizette a tanulmányait, lehet, h. ha kiderülnek a dolgok, már nem fizette volna. Legalábbis Alicia gondolhatta ezt. És sztem Iván mindennél fontosabb volt neki, még a babánál is, holott fájt érte a szíve. De akkor is hülye volt...
Ám, ha nem így lett volna, nem lett volna sorozat. :-) Ha simán meghal autóbalesetben, akkor hiányzott volna Iván dühének a fele. :P)

A Victoria-s feliratú láncot én túl hivalkodónak éreztem. Ízlések és pofonok. :-)
10/10
Milibindi 2012 febr. 18. - 00:07:16 10/10 Előzmény napraforgó
(648/2153)
Ebben egyetértek veled Alicia felelõtlen volt ( vagy mondhatjuk így is hülye volt) amikor nem szólt Gerardonak a terhességérõl. Mi veszteni valója lett volna? Ha hasonlóképpen jár mint anno J. J.- vel akkor ugyanott lett volna , de legalább nem az apa nélkül döntött. Az már egyértelmûen kiderült, hgy nem így lett volna G. vállalta volna a felelõsséget! Ivannak is meg kellett volna mondania ,már felnõtt férfi nem egy kisfiú. Itt nem volt felelõs Alicián kívül a (saját) halálában. Az is kiderült, hogy védekeztek, egyszerûen becsúszott baba, ezt Ivan már megértette volna 20 évesen.
10/10
Milibindi 2012 febr. 17. - 23:52:56 10/10
(647/2153)
Egy felnõtt kutya biztos, hogy nem illeszkedik be ilyen könnyen egy új helyre, egy új gazdához. Még a 6 - 8 hetesnek is kell 1-2 nap. Akkor , igen, ha kóbor vagy menhelyi kutya lett volna, de itt nem inkább vették.
Olyan elõ fordul, hogy egy kutyának valaki nem szimpatikus és ugatja minden ok nélkül, ilyen tényleg van! Persze nem azért ,mert tudta, hogy késõbb megbántja a gazdáját ilyen nincs, bár egy családi kutya nagyon sok mindenre képes, de jósolni nem tud :D.
10/10
Milibindi 2012 febr. 17. - 23:46:04 10/10 Előzmény ateate
(646/2153)
Nekem a Victoria feliratos nyaklánc kifejezetten tetszett. ( Talán azért is mert ez az én nevem is)
10/10
ateate 2012 febr. 17. - 21:46:08 10/10
(645/2153)
Bocsi. Tévedtem. Jó volt a fordítás. Azt mondja: A mi, me fascinan los perros. Szóval kb. oda vagyok a kutyákért.

Off: Hát, a tda-ban egy iszonyat volt a fodrok között. Annyit tudok még a mezérõl, hogy az ékszerek a sajátjai. Ezt nyilatkozta egyszer. Én már a Kettõs játszmában is ki voltam egy-két darabtól. Pl. amikor a nagy házban mennek fel a lépcsõn szeretkezni, vmi buggyos nadrágszoknyaszerûségben volt. De volt elõtte csipketerítõben is. De mondjuk ott a legtöbb ruha jó volt. A lila kosztümjéért teljesen olvadok. A Victoria feliratos nyaklánc viszont broáf. Arról nem is beszélve, hogy az egyszarvús kitûzõ minden ruháján ott van. Mindenen! Még a gyászrucin is. Off vége.

Nézem a 31. részt: A két öreg megint magázódik. Hi-hi.
10/10
suxel 2012 febr. 17. - 21:28:30 10/10
(644/2153)
Itt egy link, ezt rádbízom, mert te vagy a nagy spanyolos én csak tanulgatom, amikor van idõm rá. Az megint más, hogy mi ragad rám a sorozatokból. Egész jól megértem õket, ha szépen beszélnek (LFDD-ben nem panaszkodhattam) és még össze is rakom a mondatkáim, de ha van valami rögtön hozzád rohanok. :D :D :D
http://www.justin.tv/artanis_aldaris/b/284581660 4:40 körül keresendõ. Nekem jelenleg szakadozik, mikor elindítom. Tegnap semmi problémám nem volt vele. Az ilyen pontos fordításokat rádbízom, ha nem gond. De amúgy komolyan így mondták a magyarban, nem viccelek. Furcsálltam is! Nekem ezek a részek már nincsenek meg a gépemen 29-ig voltak, majd 40 valamennyitõl lesznek megint. Mindig a googleben keresgetek valami online-os oldalt.

Off kérdés:

Te is úgy gondolod, hogy nem tudják Dani Romot normálisan felöltöztetni? Már találkoztam a 7-en egy ilyen véleménnyel.

Off kérdés vége!