BENovelas 2012 jún. 01. - 22:29:52
(2133/2153)
Én felvettem az utolsó részt. Majdnem minden telenovella befejezõ részét rögzítem. Ha van rá igény hétvégén felteszem a dailymotion-re. A következõket vettem fel mostanában:

Dos Hogares
Acorralada
La Fuerza del destino
+ még vhs kazettán a Triunfo del amor final azt is ráteszem majd.
BENovelas 2012 jún. 01. - 22:26:46
(2132/2153)
Napraforgó! Gondolom ez nem saját vélemény ugye?
A hosszú sorozatok nagyon jók. Én nagyon sok telenovellát láttam már életem során és a leghosszabb az a Vad angyal volt. Gondolj csak bele. Egy 160 vagy 200 részen felüli sorozatban van esély arra hogy megváltozik egy csomó minden. Új szereplõk jönnek melyeknek köszönhetõen meghosszabbítható az adott sorozat. Pont ez kell egy telenovellában. Persze ha krimisorozatos telenovelláról beszélünk az lehet rövidebb mondjuk 120 és 130 rész közötti.
10/10
Gaby87 2012 jún. 01. - 22:10:42 10/10
(2131/2153)
A dailymotion-re fel szokták rakni a részeket, de szerintem leghamarabb az holnap lesz fent.
10/10
Gaby87 2012 jún. 01. - 22:08:30 10/10
(2130/2153)
A túl hosszú sorozatok egy idõ után engem is bosszantanak, tényleg minden marhaságot bevetnek, hogy minél több rész legyen. Pont jó ez a 100 körüli szám szerintem.

Mindkét DZ sorozatnak vége. :( Remélem hamar leferdítik magyarra a ADP-t. :)

Ivan szakálla egy hétig biztos befelé nõtt. :)
chris21 2012 jún. 01. - 22:05:48
(2129/2153)
Sziasztok!

szépen lemaradtam az utolsó részrõl...:((( tudna valaki segíteni, hol tudnám megnézni? elõre is köszi!!!
10/10
Gaby87 2012 jún. 01. - 22:02:04 10/10
(2128/2153)
Igazad van. Pláne annak a fényében, hogy a sorozatban végig azt hangsúlyozták, hogy Alex milyen értelmes kisfiú. Azért csak megsejtett valamit, mert mikor Tony olvasott neki, akkor kérdõre vonta a nagyapját. Na de most az egyszer Lucia tényleg hasznát vette a diplomájának, ügyesen puhatolózott, hogy valamilyen módon bántalmazták-e a kisfiút.

Ja és Antolinnak nem fia lett, hanem még egy hercegnõje. Ivan hogy élcelõdött vele, hogy szerencsére egyáltalán nem hasonlít rá a gyerek.
10/10
Gaby87 2012 jún. 01. - 21:56:37 10/10
(2127/2153)
Szerintem egy nagyon jó kis finálét kaptunk.
A gyógyító nagyon bejött. A fordításról nekem az jutott eszembe, hogy lehet annak a növénynek nincs magyar neve, és ezért lett pipacs. A másik ami tetszett, az hogy az elfogyott cérna helyett hajszállal fércelték össze Ivant.
Jókat mosolyogtam az asszony szövegein is:
Az a szerencse, hogy egyiknek sem rohadt meg a husa. Hát a férgek tettek róla...
A szél szelleme azt súgta már pedig mész.
ha ti azt civilizációnak hívjátok...
a nagy hatalommal rendelkezõ szellem, Arcela anyai szeretete
minden amit körül vesz a szeretet maga az élet.
Na ez a keresés megint. Camilo megvan, Ivan meg vagy elér a kórházig vagy nem. Nem értem miért nem keresték tovább.
Akkor ezek szerint a kaktuszon tényleg hollók ültek. Egyébként nagyon jól meg volt csinálva a Camilos szál a medállal.
Faustonak se sok esze volt, hogy nem pattant meg a pénzzel, Gondolhatta volna, hogy Gordoval kapcsolatba hozzák. Na de legalább így Tony cége nem ment csõdbe. :) Egyébként milyen fantasztikus a gyógyító, hogy Ivan és Camilo pulzusát megnézte, Gordoról meg ránézésre megmondta, hogy halott.
És amit én vártam mi lesz J.J.-vel. Hát neki csak a fényképek maradtak az üres házban. Saul halála rendesen megrázta, és végre beismerte, hogy mennyi mindenben hibázott. Nagyon tetszett a magányos áldomás a fiára.
Lucrecia aranyos volt az unokáival. Mindenkinek megvan a párja, még Carmen is tanult valamit.
napraforgó 2012 jún. 01. - 21:28:01 Előzmény Gaby87
(2126/2153)
A mai részben megtudtuk, mennyi idõbe telik Alamosból Hermosilloba érni 4 óra kocsival. Antolin mondja ezt az anyjának a kórházból telefonon, mikor Camilot bevitték a kórházba.

Ahhoz mit szóltok, hogy egy 11 éves gyereknek mit hazudoztak össze-vissza, hová lett az apja, miért nem telefonál, vagy legalább veszi föl a telefont? Ha 4 éves lett volna, még csak-csak. De a 11 éves, akit elraboltak, õ is átélt ezt-azt. Nem furcsállotta, hogy az apja nincs ott a kiszabadulásánál, vagy legalább utána megnézte volna, meghallgatta volna, stb.
Nem furcsa, hogy mindezek helyett hirtelen elutazott, meg gazdákat látogat???
Szerintem õszintén meg kellett volna mondani, hogy az apukája mindent megtett, hogy kiszabadítsa, de valószínûleg valami bajba keveredett, eltûnt, most keresni kell. Miért ne aggódhatott volna a gyerek is? 18 év alatt nem lehet a gyermeki lelket megsérteni holmi rossz hírekkel, aztán, ha nagykorúvá vált, hirtelen rázúdulhat minden?
napraforgó 2012 jún. 01. - 20:50:50
(2125/2153)
És meg is történik! De csak nevetni tudok az unalomig ismételt, elcsépelt kliséken (megvakulás, lebénulás, amnézia, gonosz nõ ármánykodása, elrabolt gyerek, stb.) Inkább legyen feszesebb a történet és ne jöjjenek elõ ilyen ostoba váratlan (???!) fordulatok.

Más. Csodálkozom, hogy Ivannak 4-5, sõt 6-7 nap után is teljesen síma volt az arca. Vagy megállt a szakállnövekedése, vagy még félholtan is borotválkozgatott. Camilo kicsit szõrõsebb lett, de Ivan olyan tip-top, mintha most jött volna a fürdõböl.
BENovelas 2012 jún. 01. - 20:05:55
(2124/2153)
Jó a hosszú sorozat! :) 100 vagy 102 rész nekem túl kevés. Nagyon rövid. Egy hosszú telenovellában bármi megtörténhet is pont ez a jó. :)