10/10
suxel 2012 ápr. 11. - 19:49:59 10/10
(1463/2153)
Ate, én semmit nem felejtettem el!!! :P :P

Kedvenc traktoros jeleneted itt van!
10/10
suxel 2012 ápr. 11. - 19:46:45 10/10
(1462/2153)
OFF

Szimpi volt nekem is a szöszi doki. Nagyon régen láttam a történetet, nem teljese egészében, de mikor újra vetítették elõször a storyn újból elõvettem félig meddig, mert a huzavona oké volt J.A. és Esme között, de amire nem emlékeztem az az Adrian-Graciela szál volt, csak a végét tudtam, mert az úgy élt bennem még sok évet követõen is. :) És kíváncsi voltam, hogy jutna el addig a pontig, de mennyire utáltam én benne azt a szõke Georginát!!! :P :P
10/10
ateate 2012 ápr. 11. - 19:44:20 10/10
(1461/2153)
Ne feledd, h. Saúl meg Iván féltestvérek. Vagyis hasonlíthatnak, és pl. haj tekintetében hasonlítanak is. Úgyhogy még ha Saúlra hajazna a hajas baba, akkor is lehetne Ivánra fogni.
És igen, Lucíának gõze sincs, h. megerõszakolták. Egyelõre.
10/10
suxel 2012 ápr. 11. - 19:42:58 10/10
(1460/2153)
Gerardonak nagyon gyanús az egész. Jók a megérzései teljesen. :)
Hát ez nagyon cuki Alextõl: Ivan apa és Gerardo apa. :) :)
Szegény Camilo: se nászút, se templomi esküvõt akar Lucia, de a nászút belefér még Lucianál. :) Camilo szemén, hogy látszik a szerelem, de Luciaén????
offtopic
napraforgó 2012 ápr. 11. - 19:28:56
(1459/2153)
"De kérdem én, miért nem jelentették fel akkor Malavert??"

Hát ezt látod én sem tudom. Nyilván a megerõszakolt nõ jelenthetné fel, de neki volt épp elég baja egyébként is. Vége lett a nagy szerelemnek, a szép házasságnak. És egyébként valaha hálás volt Lucio Malavernek, mert ugye kislányként megmentette az életét. Aztán kislányként sokat mesélt neki, majd amikor felnõtt, sokat olvasott, tanítgatta, stb. Szinte istenítette a lányt, dehogy nyúlt volna hozzá. De kapóra jött neki Jose Armando féltékenysége, ezért találta ki a mesét arról, hogy a magáévá tette az ájult nõt.
És igen J. A. szemét volt, mert ha meg is történt volna az eset, a nõ nem tehettett volna róla.
J. A. orvos lett, de voélt olyan hülye, hogy a barátja tanácsa ellenére nem csináltatott DNS tesztet, így nem is tudta meg, hogy a gyerek az övé. Rá sem birt nézni, amíg L.M be nem vallotta a halálos ágyán, hogy kamu volt az egéyz megerõszakolós sztori.
10/10
suxel 2012 ápr. 11. - 19:09:16 10/10
(1458/2153)
OFF és már az elején Köszönöm a tisztázást!!!!!!

Az Esmeraldában Malaver doktor mentette ki az égõ házból a 10 éves Esmeraldát, akkor égett meg. Onnantól szinte kisajátította a lányt, örült neki, hogy vak, hogy nem látja a csúnya arcát. Aztán Jose Armando beleszeretett és titokban feleségül vette. J.A. apja nagyon dühös a szegény lánnyal kötött házasság miatt és mikor Dr. Malaver "visszaköveteli" a lányt, ---> EZ eddig nekem is megvolt :) :)

elcipeli a vak Esmeraldát hozzá. E. nagyon megijed, azt se tudja, hogy hol van és elájul. J.A. érte megy és visszaviszi a birtokra, --> Ez volt a ködös

ahol hamarosan kiderül, hogy E. állapotos. --> ez megint tiszta volt

Dr. Malaver ezt használja ki, és azt hazudja, hogy amíg E. ájult volt, erõszakot követett el rajta, így a születendõ gyerek valószínûleg tõle van. --> ez megint ködös volt. De kérdem én, miért nem jelentették fel akkor Malavert??

J.A. ekkor azt akarja, hogy E. vetesse el a gyereket, mert annak nem õ az apja. E. erre nem hajlandó, ezért J.A. eltaszítja a feleségét, elválik tõle. --> ez okés megint

Következtetésem: J.A. volt a nagy marha ebben az esetben, mert hiszen ha meg is lett volna, szegény lány nem tehetett volna róla.
offtopic
napraforgó 2012 ápr. 11. - 18:54:21 Előzmény suxel
(1457/2153)
OFF

Az Esmeraldában Malaver doktor mentette ki az égõ házból a 10 éves Esmeraldát, akkor égett meg. Onnantól szinte kisajátította a lányt, örült neki, hogy vak, hogy nem látja a csúnya arcát. Aztán Jose Armando beleszeretett és titokban feleségül vette. J.A. apja nagyon dühös a szegény lánnyal kötött házasság miatt és mikor Dr. Malaver "visszaköveteli" a lányt, elcipeli a vak Esmeraldát hozzá. E. nagyon megijed, azt se tudja, hogy hol van és elájul. J.A. érte megy és visszaviszi a birtokra, ahol hamarosan kiderül, hogy E. állapotos. Dr. Malaver ezt használja ki, és azt hazudja, hogy amíg E. ájult volt, erõszakot követett el rajta, így a születendõ gyerek valószínûleg tõle van. J.A. ekkor azt akarja, hogy E. vetesse el a gyereket, mert annak nem õ az apja. E. erre nem hajlandó, ezért J.A. eltaszítja a feleségét, elválik tõle.

Nos, így nem volt szó semmiféle megcsalásról, csak egy kitalált "megbecstelenítésrõl".
10/10
suxel 2012 ápr. 11. - 18:38:09 10/10
(1456/2153)
Na látod, ez az, amihez én nem értek, valami szakértõnek a véleményét szívesen olvasnám. De mintha én valami olyasmit hallottam volna, hogyha megvolt a templomi házasság, és utána egy válás csak akkor nem lehet templomi. Civil házasság, majd válás után talán lehet templomi, vagy engedély kell. Nem tudom pontosan. :) Lucia nem akart ez van! :)
Neli 2012 ápr. 11. - 18:10:17
(1455/2153)
Lucio Malaver :D :D ez mekkora :D :D hehh :D
a templomi cuccot úgy értettem, hogy ha polgári cucc volt is, nem templomi anno C-nak, akkor se lehetne utána másik templomi esküvõ, nem? én úgy tudtam...
10/10
suxel 2012 ápr. 11. - 17:23:39 10/10
(1454/2153)
És ha netalántán meg is erõszakolták, volt olyan bárgyú az illetõ, hogy nem használt óvszert, mert az ilyenekkel én a "poénkodó" helyében tutira mennék. Egy alvó lánnyal még Lucio Malaver sem tenne ilyet! Hasonlít az a kiscsaj nagyon is Ivanra, megint csak a sötét színekkel jövök, hiszen egy ilyen pici baba még rengeteget változik, mint ahogy a szemszín is szokott tudtommal. :) Maradjunk annyiban, hogy 50-50% az esély. Vagyis Ivan irányába több, mert nem tudjuk teljes bizonyossággal mi volt a kocsiban!!! :) :)