napraforgó 2012 ápr. 10. - 14:50:33
(1433/2153)
Mi van? több szex nem lesz???
napraforgó 2012 ápr. 10. - 14:49:19
(1432/2153)
Úgy látom, Gerardo sem teljesen hülye, rájön, hogy Lucia gyereket vár....
10/10
suxel 2012 ápr. 10. - 14:48:10 10/10
(1431/2153)
Egyszer volt Budán kutyavásár... :D :D
napraforgó 2012 ápr. 10. - 14:45:11
(1430/2153)
Nos, alakul már Lucia és Camilo házassága. Bár nem szándékozták Lukrecia orrára kötni, de megtudta, hogy Lucia Ivantól vár gyereket. Már szervezi is a nagy esküvõt...

Ivan most legalább ellenáll Maripaz csábításának, pedig a nõ úgy tapad rá, mint a pióca....
10/10
suxel 2012 ápr. 08. - 23:14:15 10/10
(1429/2153)
Rossz minõségû, de azért belinkelem, a heti 4 részt kb lefedi: http://www.youtube.com/watch?v=dm0GNl_AK9Q

Mit látunk?

-Egy fél pillanat erejéig Luciat és Camilot az ágyban. (Beindult a házasélet??????)
-Aztán Ivan ráncigálja MP.-t. (Pedig a legutolsó részben, olyan jól elvoltak. Ivan észhez tért?)
-Aztán Lucia a hasához kap --> szülés (gondolom nem szorulása van. :P)
-Látunk még egy esküvõt is. (szerintem erre mindenki magától is rájött)
-Kisgyereket is Lucia karjaiban Camiloval mellette. (Kisfiú vagy kislány?)
-Lucia aggódik, hogy Ivan visszatér és felfedezi a csöppséget, aki az övé.
-Maripaz hempereg az ágyon, látszólag élvezi a luxust (Vajon mi az örömének az oka? Ha még az elõbb ráncigálták???)
-Camilo szeretgeti a kisgyereket (Vajon tudja úgy szeretni, mint egy édesgyermeket???)
-Ivan beszél Camiloval, aki lecsapja a telefont (Mi lehetett a téma?)
-A kerti jelenet egy pillanatkép Camilo és Lucia életébõl nem éppen idillinek tûnik. (Mondtam, nem lesz fenékig tejföl)
-Ivan csomagolja a bõröndöt, de vajon hova készül egyenesen vissza Mexikóba? Vagy ez egy teljesen más út még elõtt, hiszen még Maripaz mindig a felesége. Így nem sok értelme lenne.

Ezek mind a héten lesznek ezek a jelenetek keddtõl péntekig. :)
napraforgó 2012 ápr. 07. - 15:33:29
(1428/2153)
A gyerekek sem teljesen buták, egy 10 éves gyerek általában már tudja, hogy nem a gólya hozza a kisbabát....

Ha Lucia férjnél lesz, utána már nyugodtan bevallhatja az unokaöccsének a babát, legfeljebb azt nem kell az orrára kötni, hogy ki az apa és hogy mikor is esett teherbe. A felnõttek meg úgyis tudni fogják, hogy 6 hónapra nem szoktak 3-4 kg-os babák születni.
napraforgó 2012 ápr. 07. - 15:29:44
(1427/2153)
Azt se nagyon magyarázgatták, hogy Ivan miért vette el hirtelen Maripazt, mikor még az elõzõ héten még Lucia volt a menyasszonya. Csak Maripaz pofázta ki azon a rendezvényen, Ivan nem verte volna dobra még az esküvõt sem.

Juan Jaime meg nem most jött le a falvédõrõl, tudja õ jól, hogy mi a sietõs esküvõk oka általában... Legfeljebb majd azon gondolkozik, hogy kitõl is vár Lucia gyereket. Ha saját magából indul ki - mivel neki nem kenyere a hûség - akár azt is hiheti, hogy Lucia Ivan után rögtön Camiloval vígasztalódott, sõt esetleg párhuzamosan kavart a két fiúval.
10/10
suxel 2012 ápr. 07. - 14:42:18 10/10
(1426/2153)
Igen igen ezek is verziók, de Lucia helyében én ilyesmit semmiképpen nem kötnék a gyerek orrára, mert szerintem még a legtitoktartóbbak is képesek fecsegni. A másik dolog pl még Gerardo meg Lucrecia sem tud a gyerekrõl. Vajon hogyan fogják fogadni. Inkább Lucreciara gondolok, akinek a legfontosabb a renomé. Jó tételezzük föl megházasodik Camiloval ezt mire fogják, 1 hónap alatt ennyire heves szerelem bontakozott ki közöttük, aminek eddig semmi jele nem volt. Lucia ilyen hamar kihevert volna egy szakítást? Vajon a vén róka JJ. mit fog gondolni az egészrõl, hiszen õ is szeret foglalkozni a Curielek életével, elég közel áll a családhoz. :P
napraforgó 2012 ápr. 07. - 13:59:41
(1425/2153)
Szerintem biztos be lehet állítani azt a webkamerát úgy, hogy ne látszódjon az a pocak. Aztán meg már ha Lucia férjhezment, akár meg is mondhatja Alexnak, hogy babát vár. Talán még nincs annyira tisztában a gyerek azzal, hogy kinek mikor mekkora a hasa a terhesség alatt. (van, aki hamarabb gömbölyödik) És mi van, ha "elromlik" a kamera, és onnantól marad a telefon, meg az e-mail.
10/10
suxel 2012 ápr. 07. - 10:36:05 10/10 Előzmény napraforgó
(1424/2153)
Kihez jött a holló? Szeretném én is ezt tudni! Biztos Maripazhoz vagy esetleg Bruno kutyával incselkedni. :D :D

Az utolsó rész meg csak a monumentális ünnepséget mutatja, ahol még mellékesen egymásra talál néhány pár. --> itt azért nem egy egész rész fog róla szólni. :P Kevesebb, na most meg elugrottam nosztalgiázni. Rá is jöttem mennyire szerettem én az utolsó részeket. A végére amit csak lehetett lerendeztek, szerintem nyitott kérdést nem hagytak. Szabály szerint hiányzott mikor megnéztem a finalt, na de május közepén/végén a szemünk elé tárul.