Téma: Ad Vitam

6/10
sexykex máj. 03. 09:10:38 6/10
(9/9)
Basszus szexi-kexi, már megint nem figyeltél oda. Pont akkor, amikor a kulcsjelenet megtörtént. Ezért aztán nem tudod, hogy ki az aki keres, és mit keres. Mire fel a nagy haddelhadd. Hatalmas eszeddel persze kiszűröd, hogy Harci Papa és a nagyon terhes Harci Mama üldözői néha zsaruk, máskor Harci Marcik. Harci Papa nagyon tud mászni, Harci Marci nagyon kemény. Ez utóbbi a főnök. Sajnos a legtöbb felismerés a repülő drónnal együtt köddé vált, amikor „mókásan” elaludtál. Nem kellett volna minden húsvéti maradékot meginni szexikém! Holnap „lófütyire” se fogsz emlékezni öregem.

Megnéztem újra! Kivéve a kulcsjelenetet, mert pont akkor mentem ki sörért. Cefetül fájt a fejem, mégis minden annyira ismerős volt, hogy abbahagytam az egészet. Eszembe fog ez egyszer jutni, ha sokáig élek.

Bebebee, hazudtam! Végignéztem, mert annyira azért nem rossz. Ha annyira jó lenne, még mindig nézném. Bebebee, megint hazudtam!
7/10
TheOldMan 2025 márc. 04. - 22:36:49 7/10
(8/9)
Egy sima krimi, akciófilm, ami nekem pont azért volt jobb az átlagosnál, mert megismerhettük a karaktereket, barátaikat, a közeget és így a végére kicsit jobban szoríthattunk értük.
Semmi extra, de nézhető és szerethető. 7/10.
9/10
MHS19 2025 febr. 20. - 21:00:54 9/10
(7/9)
Nekem tetszett a film, elég jól hozott realista részeket aztán egy két bakit beletettek sajnos, pl. a siklóernyős jelenet. Ettől függetlenül jó volt. Egyszer.
5/10
Patrick Macnee 2025 febr. 04. - 10:01:56 5/10
(6/9)
Minden szereplő ellenszenves, idegesítő. Ha 1 ilyen filmet láttál, mindet láttad kb. Nem csodálnám, ha jönne folytatás. Mert ez a

,,felsőbb körökben folytatódik tovább a nyomozás'

duma ebbe az irányba terel. Magyarul innentől bonyolódik még jobban a szitu.🤔
7/10
Ruby77 2025 febr. 01. - 15:31:27 7/10
(5/9)
Nekem tetszett a történet, a kivitelezés, a szereposztás is.
kybuck 2025 febr. 01. - 07:58:40
(4/9)
Idézet a kritikából: "Ez van rengeteg Netflix filmmel, adott egy ígéretesen hangzó történet, egy jól összevágott előzetes és néhány jó név, amire aztán ráharapunk, el is kezdjük nézni a filmet, aztán a felénél vagy még korábban otthagyjuk. Ez viszont elég egy listás helyezéshez, ami jó kis öngerjesztő folyamat, mert mások viszont azért nézik meg, mert jól szerepel a nézettségi listán." Hát aki olyan hülye, hogy csak ezért választ filmet, az meg is érdemli, hogy csalódjon. Én már húsz éve folyamatosan csalódom, az ezredforduló óta megszámlálhatatlan film csapott be – vagy akart becsapni – az unalmas, semmitmondó történeteivel, a jellegtelen karaktereivel, a blőd fordulataival, csakhogy ma már utána lehet nezni, olvasni mivel akarnak megetetni, és ha tudom, tudom azt is áldozzak e belőle két órát az életemből, vagy ne. Erről a filmről is tudom, hogy sosem fogom megnézni, főleg mert a franciák is sok silány filmet adnak ki, amiket rajtuk kivül senki nem értékel, akkor inkább Liam Neeson sokadik leszámolását nézem meg.
2/10
davidosz 2025 jan. 28. - 21:43:29 2/10
(3/9)
Egy francia f()s. nevetségesen rossz, gagyi akció, fél órás felesleges es unalmas visszaemlekezes. Kár volt megnézni
k11zoltan 2025 jan. 24. - 21:51:29
(2/9)
Nem volt egy nagy film.
Az elején töltelék fél óra, a végén a siklóernyős rész meg már röhejes.
Gabó28 2025 jan. 19. - 14:56:18
(1/9)
Egyszer meg lehet nézni. Főszereplő pasi kicsit öreg volt. Szállodai dolog zavaros.