6/10
sorozatneked.hu jún. 29. 00:54:09 6/10
(15/15)
6/10

Nem lett olyan jó, mint az első volt. És örülök, hogy nem moziban néztem meg. Akkor tuti kevesebb pontot adtam volna rá, de így otthon, vasárnap délután elment. Nem tetszett a két lány veszekedése, újra és újra. És az sem, hogy amikor lehetőségük lett volna valamire, nem tették meg, csak hezitáltak. Érdekes volt, hogy egy kicsivel többet megtudtunk a paktumról, de összességében sajnos nem egy maradandó alkotás.
4/10
Ildikó Nóra máj. 29. 08:56:01 4/10
(14/15)
A film csalódás volt (az első rész tetszett), vártam, hogy vége legyen; nem gondoltam, hogy ennyire gyenge lesz a történet, a színészi alakítások, párbeszédek is. A mellékszereplők nagy része unszimpatikus is volt. A filmzene, szinkron tetszett.
3/10
Patrick Macnee máj. 25. 08:01:00 3/10
(13/15)
Ennyi ellenszenves barmot egy rakáson..xD gagyi🤷..azért szurkolsz, h mindenki haljon meg🤣
4/10
Findzs máj. 24. 10:52:49 4/10
(12/15)
Engem mindig felhúz egy filmben a szereplők ostoba döntései és a történet logikátlanságai.
Na ebben a filmben van bőven. 4/10

Spoiler:
-szétveri a kiscsajt a csávó amibe jó eséllyel bele is halt volna de pár perc múlva semmi baja
-szokásos hezitálás mikor az életüket védik a szereplők és megölhetnék a fő gonoszt de persze nem teszik
-távcsövessel 40 x rájuk lőnek persze eredménytelenül
-súlyos sérülések hihetetlen gyógyulása
-stb.
spoiler

9/10
gandalf1 máj. 23. 23:07:51 9/10
(11/15)
Nekem tetszett. Szórakozni mentem, azt pedig megkaptam tőle.
1/10
Katalin93 máj. 16. 22:04:10 1/10
(10/15)
Az első része egész jól sikerült, de kár volt folytatni. Hatalmas csalódás, semmi újat nem nyújt, és tele van értelmetlen töltenék jelenetekkel.
1/10
pihes máj. 11. 14:13:46 1/10
(9/15)
Óriás ostobaság, se nem vicces, se nem horror, mennyi ökörség kell még? Lepörgött életem egyik legrosszabb filmje EGY/TÍZ
3/10
lucashood82 máj. 10. 17:04:26 3/10
(8/15)
Nemigen van értékelhető tulajdonsága.
6/10
nikato máj. 08. 22:04:58 6/10
(7/15)
Sokat kellett rá várni, de kár volt. Egyszer nézős. SPOILER: A lány tesós civakodás nekem se hiányzott, ahelyett, hogy az életüket mentették volna. Az ember "megfőtt" a mosógépben a telefon, hogy maradt használható? SPOILER VÉGE Érdekesség, hogy Kathryn Newton nagy Buffy, a vámpírok réme és S. M. Gellar rajongó, ezért olyan ruhát viselt a filmben amilyet Buffy viselt a sorozat legelső részében és a frizuráját is ugyanúgy csinálták meg. Gellar annyit mondott amikor találkoztak, hogy ez a ruha emlékezteti valamire.
8/10
redHat máj. 07. 18:44:50 8/10
(6/15)
Règ volt ami ìgy vègig fent tartotta a feszültsèget ès èrdeklődèsemet, persze voltak tõkèletlen jelenetek , meg egy kevès dràma, szerintem jobb mint az elsŏ rèsz.De persze a vègit ennek is elcsesztèk, mint az elsőnek.😆😆
5/10
APBT máj. 06. 22:18:17 5/10
(5/15)
Samara Weaving itt is nagyot alakít és még mindig csodaszép.
Kathryn Newton káromkodásai és ordibálása, illetve kettejük kislányos civódása nekem annyira nem hiányzott.
Elijah Wood és a pecsétgyűrűről, nekem az egy gyűrű ugrott be és Frodo.
A sztori kb ugyanaz, mint az első rész, egynek elment, értelmet senki ne keressen.
Erős nők, gyenge férfiak, csak a szokásos...
8/10
King Diamond ápr. 22. 00:20:36 8/10
(4/15)
KIS SPOILER LEHET BENNE!!!
Eléggé hasonló, mint az első része (ami azért nem most volt), viszont én két dolog miatt adok neki +1 pontot: az egyik a Bonnie Tyler Total Eclipse of the Heart (aminek a zseniális magyar verziója benne van egyébként az ugyancsak zseniális Vámpírok bálja musicalben) dalra történő akció-szekvencia, ami brutál jó volt. A másik pedig Elijah Wood és Sarah Michelle Gellar szereplése, de főleg előbbié. Elijah Woodról nekem már régen nem csak Zsákos Frodó szerepe, karaktere ugrik be - játszott már ő azóta megannyi remek filmben és szerepben. Mellettük persze Samara Weaving és a testvérét alakító Kathryn Newton is elég jók. Van benne kellő fekete humor, akciódús, itt-ott némi bizarr történés is a sátánista szekta kapcsán - csakúgy, mint az első részben. A magyar szinkron is rendben van és tök jó volt moziban megnézni - ha már az elsőt nem ott néztük. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e további folytatása.
8/10
5/10
Gulácsi Péter ápr. 16. 22:38:14 5/10
(3/15)
Az első rész nagyon jó, ezt viszont kár volt megcsinálni.
Sima egyszer nézős "horrornak" mondjuk elment a mostani gyenge kínálatban.
Lekopizták az első részt és mindenben próbáltak rádobmi egy lapáttal.
De sajna egy erőltetett sátánista illuminati/szabadkőműves embervadászatos woke moslék lett belőle....
A "főgonoszok' a film végéig olyanok mint két idióta, mégsem voltak viccesek.
A vége tetszett, az emberi hatalomvágyba oltott idiotizmust jól kifigurázta, mégha át is ment mesébe az egész. (Az alapsztori maga a valóság, csak ilyen agymenések nem szoktak történni...)
Egynek elment.
7/10
KriszXD56 márc. 28. 21:51:54 7/10
(2/15)
Némi spoilerrel!

Főhősnőnk nem szabadulhat, mert indul egy újabb kör a bújócskából. Ráadásul rég nem látott húga is belecsöppen a dolgokba.( A részt majdnem végig civakodják.) A sátánista arisztokraták összegyűlnek hogy Elijah Wood játékmester irányításával újra vadásszonak (meg persze pancserkedjenek :) ) A fődíj a világuralom. Végül a csaj egy esküvői ceremónia keretében kicselezi őket és a zárás hasonló az első részhez. Szerintem nyújtja azt amit az első rész. A horrorvígjátékos hangulat megvan. Nem untatott. Gondolkodni nem kell rajta. (Mert nem nagyon van min...) Csak hátradőlni és nézni az eseményeket.
7/10
szabi_hun2 márc. 28. 11:56:23 7/10
(1/15)
Meglepett, amikor láttam, hogy folytatást kapott ez a film. Őszintén, nem számítottam rá, de itt van.
Ugyanaz a lényeg, mint az első részben, bújócskázunk, csak itt már nagyban játszunk. Durva és röhejes az egész, nagyon jó karakterekkel és pár modernebb stukival. Ami az előző részből kimaradt, azt itt megkapjuk.
Az elejétől nagyjából a végéig pörög rendesen, hihetetlenül jó. Azért csak nagyjából, mert a legvége olyan hatalmas marhaság, hogy nem igazán tudok mit mondani.