Téma: Alkonyat

10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 17:43:39 10/10
(88381/91801)
Szijja egyetlen bagolytársam ^^

Hát egen... az a másik :DDD Aro felvihog és a moziban meghûl a levegõ, majd pukkadásszerûen felvihogunk egy emberként :DDD Nagyon brutál volt...

No és igen!!! A giccs... emlékszel mikor Kanga (asszem) benyögte, hogy Jake hiányzik mögülük mint a farkas??? xDDDDDDD *visíííííííííííít* hatalmas volt!!!!! És hát jah, a zsírszalonna az út közepén :DDDD Muszáj volt!!!

És eszembe jutott, hogy mi az amit sajnáltam! A meteoros idézet Edwardtól!!!! Szentségtörés, hogy Chris nem rakta bele *bömböl* az egyszerûen kötelezõ lett volna!!!!!!!!!

Az említett sorok: "Mielõtt megismertelek, Bella, az életem olyan volt, mint egy holdtalan éjszaka. Nagyon sötét, de azért akadtak csillagok, az értelem apró fénypontjai... Aztán egyszer csak te átszáguldottál az egemen, mint valami meteor, s hirtelen minden lángba borult, minden csupa szépség és ragyogás lett. Amikor elváltunk, amikor a meteor lehullt a láthatár mögé, minden elsötétült. Csakhogy a szememet már elvakította a fény: nem láttam többé a csillagokat. És így már nem volt értelme semminek."
10/10
offtopic
Danett1975 2009 nov. 29. - 17:43:38 10/10
(88380/91801)
Én már egészen megszerettem a zenéjét.

Kedvenc jelenetem: a film 4. percében kezdõdik. Amikor megjelenik Edward és közeledik Bella felé. Az a halvány kis mosoly az arcán. Esküszöm, hallottam a sóhajokat magam körül.

Az október, november, december jelenet is nagyon tetszik, állati ötletesen lett megoldva a könyv néhány üres oldala.

És ne feledkezzünk meg a Viktória üldözésérõl se. Nem semmi jelenet. Nekem baromira bejött a jelenet, és a zenéje is nagyon illett hozzá.

A farkasok nagyon szépen voltak megcsinálva. Ha jól emlékszem, talán Sunk mondta, hogy loboghatott volna kevésbé is a szõrük, de azért jók voltak. :-)

Moziban eddig 3x láttam, itthon viszont már 5x láttam. Eddig. Lesz ez még több is! :-)
10/10
offtopic
ementáli20 2009 nov. 29. - 17:39:22 10/10
(88379/91801)
szijjjja bagolytársam ^^

ja igen...a futkározós jelenet az tényleg nem kellett volna oda XDXDXD nagyon gááááz...már csak a kis kosárka hiányzott a kezükbõl o.O
meg ami még kész volt...Volterrában mikor Aro felvihog...hát az aztán nagyon agyhalál volt XDXDXD reméltem hogy az csak valami hülyülés a forgatáson, erre belenyomják a filmbe XD

Eric fején meg jót röhögtünk mikor bõgött a videózás alatt a suliban XDXDXD
de az sem volt semmi mikor a végén megjelent Jacob, te meg benyögted, hogy na megjött a zsírszalonna XDXDXDXDXD
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 17:32:17 10/10
(88378/91801)
Na akkor belekezdek! Szerintem így elöljáróban isteni volt a film (L) Mindent imádtam benne, kivéve egyetlen részt, de majd arra kitérek.

Színészek:

Rob: Hát szokás szerint isteni volt (L) Nagyon tetszett, hogy például a csillogás sokkal "erõsebb" volt a bõrén, mint pl. a Twilightban, és hihetetlenül kifejezõ volt az arca. Fõleg Volterrában!!!!! Imádtam (L) Még mindig oda vagyok a színészi játékától ^^

Kristen: Tudjátok, hogy eleinte imádtam, de a színészi játéka nagyon "korlátozott" (és akkor még finom voltam) most viszont nagyon sokat fejlõdött, és persze elõnyére :) Sokkal jobban láttam a dolgokat, az érzelmeket az arcán. Szóval meg voltam kivételesen vele is elégedve.

Carlisle: Nagyszerû volt Peter alakítása, igaz nem sok szerepük volt, de akkoris! Az a rész, amikor Bella kezét varrja össze <3 Imádtam a könyvben is, mert annyira bensõséges volt az egész, és tökéletesen visszajött ez a dolog (L)

Esme: Igen... õ Esme... aki nagyon barátságos, törõdõ és úgy tekint Bellára, mintha a lánya lenne ^^ Szeretetreméltó, de nem sok szerepe volt, szóval nem tudok nagy következtetést levonni.

Alice: Na, õ a másik favorit! Egyszerûen imádni való volt! A színészi játéka is nagyon jó volt, amikor mondta, hogy mi ez az ázott kutya szag, ott akkorát nevettem :DDD És majd visszajön, ha kitette a kutya szûrét :P Alice egy tökéletes választás volt, azaz Ashley :))

Jazz: Nincs Alice Jazz nélkül (L) a másik tökéletes pár szerintem Edward és Bella után! Az a faszi annyira haláli volt, fõleg a végén, mikor közölte, hogy legalább nem akarlak majd megölni :P Bár a haja... szegénykém, ez egy durva merénylet volt ellene!

Emmett: A kedvenc Teddy-macim <3 olyan ölelni :D A beszólásai hatalmasok voltak: Idõsebb csajjal jársz? :DDD Na és a végén mikor megölelte Bellát.... ohhh <3 (L) Imádtam õt is!

Rosalie: Ronda Rozi, az Ronda Rozi bárhogy is ragozom. Eszméletlenül gáz volt, fõleg hogy parókája van, és hát na übergáz, nem tudok kedves lenni.

TayTay: A farkaskomát egyáltalán nem csippantom, de tény, hogy nagyon ügyesen játszott. Voltak jelenetek, amikor nagyon sajnáltam, de attól még TEAM EDWARD!!!! Kötözött sonka nem kell :P De az õ játéka is sokkal jobb volt, mint az elsõ filmben.

Farkasok: Ahhoz képest, hogy nem csípem a gurulós farkasokat, egész jók voltak. Amikor átváltoztak... hát az csúcs volt ^^ Jól megoldotta Chris :) Különösen bírtam Pault, amikor jöttek vissza Emily házába, és levetette magát, csak egy ilyet nyög Bellának: Bocs! *angyalivigyorral megspékelve* hát haláli :DDDD

"Humánok": Jessicán hatalmasokat derültem, fõleg mikor a motoros rész volt. Eric és Angela olyan volt, mintha nem is ebben a filmben szerepelnének. Mike pedig... Mike az egy állat :DDDD Nagyon tetszett, ahogy próbálta az agyát húzni Jake-nek a mozinál, hogy bejöhet-e felnõtt felügyelet nélkül :DD Reménytelen vesztes a csávó.

Charlie: Sokkal, de sokkal jobb fej, mint a könyvben! Bár a Twilightban is másképp viselkedik, de itt... ugye a könyvben nagyon kemény volt a végén, és tudom, hogy "Oké, ez nem a könyv, ébredj fel" de akkoris. Így jobban szeretem :P

Volturi: No igen, eleinte mindig azt gondoltam, hogy félni fogok majd tõlük. Annyira nem volt megrázó, mint gondoltam, de hatásos jeleneteket hoztak össze. Ellenben még mindig állítom, hogy jobb színészeket is találhattak volna a 3 fejes szerepére. Jane ördögi volt, szóval õ az egyetlen, akire nincs panaszom, meg Felixre és Demetrire. Alecnek kevés szövege volt, nagyrészt csak dicsérte Jane-t, na meg lefogta Bellát.

A zene: Nos nem a szívem csücske, és talán nem is lesz soha. Vannak számok, amik beleitták maguk a gondolataimba, de sose fogja tudni ûberelni a Twilight Soundtrack-ét. A score viszont nagyon tetszik ^^

Huh, most azt hiszem, hogy ennyi egyszerre :D Jó film volt, szerettem, és megérte megnézni, akár 20x is beülnék, és biztos vagyok benne, hogy nem csalódnék 20.-ra is.

Viszont a giccs jelenet: Alice látomása!!!! Kiver tõle a víz!!!!!! Az annyira gusztustalan, hogy az már fáj! Jobb lett volna, ha csak említés szintjén marad az egész, mert az a futás ott... na mindegy.

Összességében nagyon jó, és nem csalódtam. Mindvégig fenn tartotta a figyelmemet, szóval én elégedett vagyok, és szerintem megérte várni rá ^^ Gratula Chrisnek!
10/10
offtopic
ementáli20 2009 nov. 29. - 17:18:57 10/10
(88377/91801)
Szeeeerbusztok ^^

jelentem elõjöttem most hogy már láttam a filmet ^^
és nagyonnagyon tetszett <3
már az eleje is bejött ahogy kezdõdött (hold + cím kiíródás), az elején Bella öreg mamókaként szerintem eléggé ijesztõ volt :D:D pláne azzal a zenével ami ment a jelenet alatt :D
a Volterrás rész is iszonyat jó volt, tetszettek a szövegek, egy csomót lehetett röhögni (pl Jasper beszólásai XD)sõt..így hogy már van mihez kötni õket, már a zenék is tetszenek ^^ jól el lettek találva. hiába nem szeressem Jacob karakterét, ebben most egész jó volt...le a kalappal Taylor elõtt, Kris szerintem sokat fejlõdött...nekem valahogy hitelesebb volt mint a Twilightban...Rob meg....Rob ^^ :D:D:D tünci mint mindig ^^ a Volturis résznél rossz volt látni ahogy elp*csázták :(:(:(
azt a részt meg sajnáltam hogy kimaradt mikor Bella elmegy az üres Cullen házhoz....de ettõl függetlenül nekem nagyon bejött a film ^^ olyan hamar vége lett XDXD néztem volna még tovább :D

az meg hogy a csajokkal együtt néztük szintén eszméletlen jó volt ^^ jó volt talizni a már ismertekkel is meg a még ismeretlenekkel is :)
10/10
offtopic
Danett1975 2009 nov. 29. - 17:05:01 10/10
(88376/91801)
Várom! :-)
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 16:45:47 10/10
(88375/91801)
Szijja!
Ohh igen (L) mindjárt el is mesélem mi a véleményem! :)
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 16:43:10 10/10
(88374/91801)
TAYLOR LAUTNER - LOPEZ TONIGHT SHOW

Taylor Lautner a 'New Moon' farkasfiúja nemrég a 'Lopez Tonight Show'-ban járt George Lopez-nél, hogy a 'New Moon'-t reklámozza. George és Taylor már régóta ismerik egymást, mert a 'Cápasrác és Lávalány kalandjai' c. film idején találkoztak elõször, a következõ filmjük pedig a 2010-ben megjelenõ 'Valentine's Day'. A 2. rész a bõvebben alatt!

Vidi: http://www.youtube.com/watch?v=9B8q814Bgtk&feature=player_embedded
Vidi: http://www.youtube.com/watch?v=Tb0pIk_gitY&feature=player_embedded
10/10
offtopic
Danett1975 2009 nov. 29. - 16:42:35 10/10
(88373/91801)
Szia Alexa!

De örülök, hogy végre te is láthattad a filmet.
Remélem neked is akkora élmény volt, mint nekem.
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 16:40:18 10/10
(88372/91801)
Hali Mindenki ^^

Megjöttem a kis kiruccanásból, és meg kell mondjam, isteni volt <3 Nagyon tetszett a film, majd mindjárt írok egy részletesebb véleményt is :) csak hírek/képek! Ez is fontos!!! Kanga, mi is köszönjük, hogy jöttél ^^ isteni osztályfõnök voltál :DDDDD Legközelebb is mehetünk :P
10/10
Danett1975 2009 nov. 29. - 15:52:42 10/10
(88371/91801)
Sziasztok!

Shelby tartotta magát az ígéretéhez, én már meg is néztem a filmet ezzel a minõségi felirattal.
10/10
Dros 2009 nov. 29. - 13:07:00 10/10
(88370/91801)
:)
10/10
offtopic
feeedra 2009 nov. 29. - 12:51:25 10/10
(88369/91801)
:)) Biztos tök jó lehetett. Legközelebb majd ha tudok menni, én is erõsítem a vének táborát! ;) :) Sajna most megint rövid pórázon vagyok, Jaja kapott valami hülye szájfertõzést és nem tud enni, fáj a nyelve. Ettõl persze full nyûgös, pedig ma mentünk volna Nagykarácsonyba az igazi Mikuláshoz. (ma lesz a finn, igazi részarvasokkal stb.) Ez most halasztódik.
de, hogy ne offoljak az offba nagyon, küldök egy pm-et, mert lenne egy kérdésem, ha nem baj.

:) On: Shelby elvileg mára ígérte a NM feliratot. Reméljük nem jött közbe neki semmi.

Szép napot! :)
cuppp <3
10/10
Dros 2009 nov. 29. - 10:58:33 10/10
(88368/91801)
lol a szemét :D
10/10
offtopic
Kanga 2009 nov. 29. - 10:39:47 10/10
(88367/91801)
Kicsit vén voltam a csajszik mellett , de jól éreztem magam !
Jó volt újra látni az ismerõsöket ( Alexa , RS , Rano ) és a még személyesen nem ismerteket (Schmetterling , Ementáli ).
Jókat nevettünk ,sóhajtoztam , nyálaztunk , puffogtunk , akciót terveztünk ... :))))

A pénztáros gyerek jó poénnak tartotta , hogy vissza adta a 10 ezresem , azzal a szöveggel , hogy hamis . A lányok hõsiesen bevállalták , hogy a nyakának esnek ! :)
Próbáltak posztert szerezni - kevés sikerrel .

Szóval jó volt ! Hiányoztatok TI akik nem tudtatok jönni !
10/10
Dros 2009 nov. 28. - 22:26:33 10/10
(88366/91801)
nem csak télleg sehol senki :DDDDDDDD
10/10
offtopic
feeedra 2009 nov. 28. - 22:24:03 10/10
(88365/91801)
sehol, senki.. :( ennyire party time? :)

Tök jó kis vidi, nagyon édesen vigyorog <3 :
http://www.youtube.com/watch?v=GtPnsNEM_f4&feature=player_embedded

hááát, akkor én is lelépek! :)
10/10
offtopic
feeedra 2009 nov. 28. - 20:55:26 10/10
(88364/91801)
Helló! :)
Mesélj, mesélj!!
10/10
offtopic
feeedra 2009 nov. 28. - 20:54:56 10/10
(88363/91801)
lol vagy nem lol.. nem merek belegondolni, ha csak egy évadon keresztül is, de heti 45 percben kaphatnánk az újabbnál újabb Rob adagunkat. :)) Még az sem érdekelne, ha a series nulla pontos szar lenne. :))
De nem hinném, hogy bevállalna egy ilyet. Nem az Õ mûfaja.
10/10
offtopic
Kanga 2009 nov. 28. - 19:39:20 10/10
(88362/91801)
Én már itthon !
Király volt a mozizás , köszi lányok !
üdv,
az ofõ :D