Téma: Alkonyat

10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 28. - 22:39:37 10/10
(90502/91802)
ámen:))
de várom már!!!!!
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 28. - 22:39:14 10/10
(90501/91802)
bocsi zakkant vagyok, ezt tette a film:DDDDDD
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 28. - 22:38:51 10/10
(90500/91802)
bagolyka, ementáli...gyere...gyere...van póló:DDDDDDDD
felcsúszik a póló:DDDDD
csak hogy kedvezzek:D
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 22:38:22 10/10
(90499/91802)
no igen, ebben én is!
egyre kíváncsibb leszek rá, hogy fogják megoldani Nessiet, de egyben bizti vagyok: sikerülni fog, és reméljük, hogy tökéletesen tudják majd visszaadni :))

Jake&Nessie ^^
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 28. - 22:37:20 10/10
(90498/91802)
jaja, kaptam egy bagolyféle vödröt:DDDD
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 22:37:07 10/10
(90497/91802)
no igen... a póló :P
csalogassuk õt is :DD hátha megjelenik ^^ xD
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 28. - 22:36:26 10/10
(90496/91802)
tartanánk már ott, hogy BD....
nem igazán csípem Krist, de ebben egyetértek vele..
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 22:36:04 10/10
(90495/91802)
rajzolt neked????
ez tök cukk!!! *visíííííííííííít*
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 22:34:11 10/10
(90494/91802)
MTV @ KRISTEN STEWART

Kristen Stewart a 'Breaking Dawn' forgatókönyvérõl, és arról, hogy reméli Renesmee nem lesz egy 'ijesztõ, fogas baba'!

Sok kérdés merült fel a "Breaking Dawn"-nal kapcsolatosan, a lehetséges befejezõ "The Twilight Saga" filmrõl, hogy vajon ki lesz a rendezõ, mikor kezdik majd a forgatásokat, és vajon egy vagy két filmben készül el — de ahogy eddig állnak a dolgok, egyelõre csak annyi biztos, hogy a "Breaking Dawn" egy napon majd el fog készülni.

A Sundance fesztiválon, az MTV News beszélgetett Kristen Stewart-tal, hogy megtudja, vajon a színésznõ mit tud a nagyon várt filmrõl, de úgy tûnik, hogy a filmbeli Bella Swan olyan sötétségben él, mint mi a franchise rajongói.

"Azt sem tudom, hogy egy (film) vagy kettõ lesz, vagy hogy ki fogja rendezni, vagy hogy mikor fog elkezdõdni," mondta. "Tudom, hogy folyamatban van, de nem tudom mikor."

Egy fontos dolog amellyel Kristen karakterének szembe kell nézni, az Edward és Bella kislányának, Renesmee-nek a születése. Stephenie Meyer regényében, Renesmee születésekor Bella majdnem meghal, de akkor Edward megmenti õt, hogy vámpírrá változtatja. Amíg egyelõre a jelenet nincs megírva a "Breaking Dawn" forgatókönyve szerint, Kristen már alig várja, hogy lássa hogyan alakul majd a könyvbõl a mozivásznon.

"Még nem láttam a forgatókönyvet, de nem én vagyok az egyedüli aki nagyon, nagyon csodálja, hogy hogy fogják ezt kezelni," mondta.

Amennyire fontos a születés jelenete, fontos a baba is. Vajon Renesmeet majd egy igazi kisbaba alakítja, vagy õ is egy CGI teremtmény lesz? Ez egy trükkös kérdés, és Kristen sem tudott rá válaszolni, de egy dolog biztos — Renesmee-nek imádnivalónak kell lennie.

"A kis Renesmee-nek, aranyosnak kell lennie," mondta a színésznõ. "Nem lehet az az ijesztõ, fogas természetfeletti baba!"

Forrás: http://hollywoodcrush.mtv.com/2010/01/26/kristen-stewart-talks-breaking-dawn-script-hopes-renesmee-wont-be-a-scary-teeth-baby/
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 28. - 22:30:48 10/10
(90493/91802)
csatlakozom bagolytársadhoz: felcsúszhatna az a nyavalyás póló!!!!!:DDDDDDDDD
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 28. - 22:29:46 10/10
(90492/91802)
nyálcsorgatás az van...:DDDD

asszem kell a vödör, ementáli rajzolt nekem egyet, de nem találom:DDDD

és igen a film: IMÁDOM, nem bírom megunni, eszméletlen:D
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 22:28:06 10/10
(90491/91802)
Cijja vampilla ^^

No igen, vége a trinibabás filmnek (L) imádom!
És itt vagyok, szállítom tovább a híreket, mert ugyebár félbehagytam... 2 nap termését kell bepótolnom, de csak óvatosan :P Közben pedig elõkerül pár nyálcsorgató Rob kép is :DDD
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 28. - 22:25:04 10/10
(90490/91802)
hola! buenos tardes!:)

mivel vége a közös mozinak itten vagyok én is:)
élek és félig virulok!!
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 20:33:26 10/10
(90489/91802)
KRISTEN IS TÁMOGATTA HAITIT!

Miközben George Clooney, Robert Pattinson, és minden más híresség a Földön több, mint 57 millió dollárt gyûjtött a Haiti áldozatok számára, egy sztár teljesen kiakadt, hogy nem vehetett részt a pénteki teletonon: Kristen Stewart.

A 'Twilight' leánykája pénteken Park City-be utazott a Sundance Filmfesztiválra, mert KStew-nak két filmje ('Welcome to the Rileys' és 'The Runaways') debütált a fesztiválon.

De ne gondold azt, hogy ez megállította abban, hogy segítsen…

A 'Welcome to the Rileys' premierjén, a film producerei, Giovanni Agnelli és Scott Bloom elárulták nekünk, hogy milyen ötlete van Kristen-nek, hogy hogyan gyûjtsön pénzt Haiti-nak.

K.Stew és a kis csapata pénzt gyûjtött azzal, hogy vendégül látott négy szerencsés hölgyet Park City-ben. A szerencsés négyes fizetett a kiváltságos jegyekért, és a helyért, hogy maradhassanak és ezzel Kristen kampányát támogassák.

"Õk vagy ezer dollárt fizettek a jegyek darabjáért, amely Haiti áldozatait segíti meg," mondta Agnelli.
"Kristen a repülõn arról beszélt, hogy [ki volt akadva] nem tud részt venni a teletonon… Így arra döntöttünk, gogy az összes pénzzel Haitit támogatjuk." mondta Bloom.
Nem gondoljátok, hogy nagy szíve van? Jó hallani, hogy õ egy olyan híresség aki tudja, hogy hogyan használja jóra az erejét.

És valaki nem tud róla, hogy honnan utazott Kristen pénteken Park City-be? Csak mert, FYI: Csak 75 perc repülõvel LA-bõl eljutni Salt Lake City-be. Persze ha mondjuk egy angol utat veszünk figyelembe, akkor ez egy kicsit tovább tarthat.

Forrás: http://uk.eonline.com/uberblog/the_awful_truth/b163921_kristen_stewartrsquos_haiti_donation.html
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 20:31:30 10/10
(90488/91802)
INTERJÚK A SUNDANCE-RÕL

2 újabb interjú Dakota Fanning-el és Kristen Stewart-tal a hétvégi Sundance fesztiválról, a 'The Runways' premierjérõl.

ITN interjúja Kristen Stewart-tal és Dakota Fanning-el a 'The Runaways'-rõl, hogy hogyan váltak rockerekké a film kedvéért: http://www.youtube.com/watch?v=Upaek3dKNYQ&feature=player_embedded

Interjú Dakotával és Kristen-nel a 'The Runaways'-rõl: http://www.youtube.com/watch?v=WlaJCm20J7A&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 20:23:16 10/10
(90487/91802)
BOSTON GLOBE @ JULIA JONES

Meredith Goldstein a Boston Globe-tól nemrég készített egy interjút a bostoni születésû Julia Jones-al, a következõ 'Twilight' Saga film, az 'Eclipse' hozta sikerekrõl.

Intenzív 3 hetes 'Eclipse' forgatáson vett részt tavaly õsszel, Jones bekerült Hollywood A-listás színészeinek és mozijainak világába. A franchise nagy nevei vették körül - Robert Pattinson, Kristen Stewart, és Taylor Lautner – miközben a munka során megpróbált megbirkózni, az új, nemzetközi hírnevével.

“Tényleg félek a képességeiktõl, hogy hogy fogják kezelni,’’ mondta Jones. “Ez a munkájuk, és úgy kezelik mint a munkájukat. Bármilyen okból – és Taylor csak 17 éves – megértik ezt. Nagyon elkötelezettek.’’

Aztán ott volt Meyer, az írónõ, akit Jones úgy írt le, mint a forgatás egy fontos támpillére. “Volt az a fajta isteni aura körülötte,’’ mondta Jones. “Õ eszerint él. Nagyon lehorgonyzott ebben. Van neki az a hihetetlen jelenléte és hatalma."

Az “Eclipse’’ munkálatai sokkal fizikálisabbak voltak, mint ahogy azt Jones elképzelte. Voltak harci jelenetek - és õ volt az egyetlen nõi farkas aki csatlakozott az akcióhoz. Gyorsan rájött, hogy a farkasbarátaihoz nyugodtan fordulhat támogatásért.

“Nagyon közel állok a legtöbbjükhöz – a farkasfalkához, természetesen,’’ mondta. “Olyan azonnali családnak érzik magukat. Bizonyos szempontból az összes szereplõ, mert ez egy egyedülálló tapasztalat."

Chaske Spencer, aki Leah ex-szerelmét, Samet alakítja a filmben, azt mondta hogy az érzés kölcsönös. Mesélt a kedvességérõl, és azt mondja, hogy jó dolog, hogy van egy nõ is a falkában. “Õ az én csajom,’’ mondja nevetve. “Õ egy kemény csaj. Lóghat a srácokkal.’’

De hamarosan Jones visszatér a természetfeletti barátaihoz. Az “Eclipse’’ még öt hónapig nem fog megjelenni, de Jones-nak hamarosan a nyilvánosság elé kell állnia. Próbálja magát felkészíteni az õrületre – a turnék, a találkozók, az eltökélt és rajongó “Twi’’-hards-ok, akik mindig figyelnek – és blogolnak – hogy hogyan kelti életre Leah-t. Aztán ittvan a negyedik és utolsó rész, a “Breaking Dawn,’’ amelyet Meyer is megerõsített, hogy lehet két filmben fog elkészülni a következõ években.

Az õrület már elérte Jones-t amikor megjelent a “The Twilight Saga: New Moon’’-jának premierjén, tavaly novemberben az 'Eclipse'-es szereplõtársaival. A karaktere eddig nem tûnt fel, és nem mutatták be a filmekben így egyelõre felismerhetetlen volt a rengeteg rajongó számára akik azért jöttek, hogy megpillantsák Pattinsont, Lautnert, Stewartot, és a többieket.

“Miután megcsináltuk a sajtós dolgot, éheztem. És volt vagy 30,000 rajongó Westwood-ban. Az emberek vagy 5 napja kempingeztek ott. Csak elkezdtem átsétálni a rajongókon a California Pizza Kitchen-hez. És ahogy ezt elkezdtem, az egyik színész aki a farkasfalka tagja, Alex Meraz, éppen õ volt a sajtós részen és így elvesztettük egymást. És amikor a rajongók meglátták õt teljesen megõrültek. És csak álltam ott mellette, és egy kicsit olyan érzés volt, hogy 'Ez olyan lesz mint egy boltban.’ ’’

Forrás: http://www.boston.com/ae/movies/articles/2010/01/26/thanks_to_next_twilight_movie_fame_is_about_to_bite_bostons_julia_jones/?page=full
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 20:21:06 10/10
(90486/91802)
ÚJ ENTERTAINMENT WEEKLY KÉPEK

Megjelent 4 új fotó Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner közös Entetainment Weekly fotósorozatából. 1 közös kép - imádnivaló - és 3 szóló Rob.

Katt: http://www.imagebam.com/image/3aa4a565522156
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 20:19:13 10/10
(90485/91802)
PETER FACINELLI VIDEÓNAPLÓJA

Peter Facinelli a 'Nurse Jackie' c. sorozat második évadán dolgozik. A Peter küldött egy videónaplót, 'Dr. Coop' szerepében a rajongóknak, hogy láthassák hogyan is folynak a munkálatok.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=xixyK2d6qLY&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 20:18:12 10/10
(90484/91802)
3 LEMEZES 'NEW MOON' DVD

Nemrég írtam nektek arról, hogy Európában, bizonyos országokban kapható lesz a limitált kiadású, 3 lemezes 'New Moon' DVD. Nézzenek csak oda, most az USA-ban, a Target.com oldalán hírdetnek egy hasonlót:

De elõször is nézzétek csak a borítót!

Csak a Target-nél – A 'The Twilight Saga New Moon' 3 lemezes Deluxe kiadású DVD a film bónusz jeleneteinek gyûjteményével. Ez a kiadás tartalmazza a 2 lemezes extra kiadást, és egy harmadik lemezt, amelyen sohasem látott jelenetek bónusz gyûjteménye található. A 2 lemezes extra kiadáson megtalálható a több, mint 70 perces extra: kommentár a rendezõvel, Chris Weitz-cel és a vágó Peter Lambert-tel; a 6-RÉSZES DOKUMENTUMFILM amely a kulisszák mögé kalauzol (1. rész: Élet a 'Twilight' után; 2. rész: Chris Weitz átveszi a terepet; 3. rész: az apró részletek; 4. rész: A ragypgás ideje; 5. rész: Trükkök; 6. rész: Készen a világra); valamint egy videót a Muse-ról, amikor a dalukat próbálják; és klipeket: Death Cab for Cutie, Anya Marina, és a Mute Math!

Forrás: http://www.target.com/Twilight-Saga-Deluxe-Collectible-Target/dp/B0034ZO02W/ref=sr_1_7?ie=UTF8&searchView=grid5&frombrowse=0&node=1259488011&keywords=New%20Moon&field_browse=1259488011&searchSize=30&id=Twilight%20Saga%20Deluxe%20Collectible%20Target&field_availability=-2&refinementHistory=subjectbin,target_com_age,target_com_gender-bin,target_com_character-bin,price,target_com_primary_color-bin,target_com_size-bin,target_com_brand-bin&searchNodeID=1259488011&field_launch-date=-1y&searchRank=target104545&searchPage=1&field_keywords=New%20Moon
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 20:15:41 10/10
(90483/91802)
HELLOMAGAZIN LEGVONZÓBBJAI

Ez egy olyan dolog amelyhez 12 hónap volt szükséges - a hellomagazine.com szavazásai a legvonzóbb és legelegánsabb hírességekrõl - világszerte szavazgattak és több ezer kattintás érkezett be a végeredményekhez.

Az izgalom ebben az évben is a tetõfokára hágott. 3 kategóriában hirdettek gyõztest – legvonzóbb férfi, nõ és a legelegánsabb nõ.

A legvonzóbb férfi kategóriában 2 férfi küzdött a végsõkig, a 'Twilight'-os Robert Pattinson és a 'House' sztárja Hugh Laurie, akik folyamatosan fej-fej mellett küzdöttek az utolsó percekig. A lezáráskor több, mint 500,000 szavazatot számoltak, de sajnos a tavalyi gyõztes Robert, idén nem hódította meg a szíveket...

Csak a második helyre szorult a brit Hugh mellett. A végeredmény kihirdetésénél kiderült, hogy mindössze 4770 szavazat választotta el õket egymástól.
[ . . . ]

A 'Twilight'-os színésztárs lehet hogy vesztett ebben a kategóriában, de Kristen Stewart elvitte az aranyérmet a saját legvonzóbb nõ kategóriájában. A csinos barna leányzó rajongói segítettek, hogy megnyerje a versenyt.
A top4-es igazán zenei lett idén, a tavalyi év gyõztese, Britney a második lett, majd Avril Lavigne és végül Madonna.

A híres színésznõ, Sarah Michelle Geller, aki 2009-ben adott életet elsõ gyermekének, zárta a top5-öt, mögötte pedig Christina Aguilera végzett.

Forrás: http://www.hellomagazine.com/celebrities/201001262808/hugh-laurie/most-attractive/stewart-jolie/1/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 20:14:46 10/10
(90482/91802)
KRISTEN STEWART - MTV PORTRÉ

Kristen Stewart-ról az MTV is készített egy portréképet a hétvégi Sundance fesztiválon, az egyik interjú közben.
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 20:13:48 10/10
(90481/91802)
ÚJABB 'THE RUNAWAYS' PORTRÉK

Itt van két újabb 'The Runaways' portrékép Kristen Stewart-ról amelyek a Sundance filmfesztiválon készültek.

Katt: http://www.kstewartfan.org/gallery/displayimage.php?album=607&pos=10
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 20:05:41 10/10
(90480/91802)
LATIMES @ KRISTEN STEWART

Szombat délután, Kristen Stewart belépett a Racquet Club mozijába ahol rengeteg paparazzi és rajongó várta - legalábbis az a kettõ, akik 2000 dollárt fizettek a jegyekért az eBay-en - a családi drámájának, a “Welcome to the Rileys”-nak a premierjén. A “New Moon Saga” jelenségtõl most tekintsünk el, kiszállt a SUV-ból és odajött a vörös szõnyegre, és nem tett semmi olyat amivel felhívta volna magára a figyelmet.

De mit tesz egy újabb nap. A vasárnap esti premieren Stewart a “The Runaways” debütálásán jelent meg - amelyben a punk-rock sztárt, Joan Jett-et alakítja - ahol ott volt a média, villogtak a vakuk, rengeteg paparazzó, riporter és kamera volt, hogy a színésznõ egy-egy mondatát elkapják. És mindenki tudta amikor Stewart belépett az épületbe.

A színésznõ szemmel láthatóan makacskodott a “The Runaways” vörös szõnyegén Eccles moziban, és nem válaszolt kettõnél több kérdésre egy-egy riporternek (de volt egy akivel négy percig beszélgetett). Stewart most is megmutatta az õ sztárságának védjegyeit, hogy a szájába harap, piszkálja a haját miközben sok kérdést szegeznek neki a karakterérõl, Joan Jett-rõl, aki megalapította a bandát 1975-ben.

“Állandóan neki beszéltem,” mondta Stewart Jett-rõl a vörös szõnyegen, aki úgy nézett ki mint egy punk a fekete pulcsijában, a pólójában és a farmerban. “Hogy elmondjam mirõl is szól, azon olyan lenne mintha összefoglalnám egy hangban. És nem akarom ezt tenni.”

Megállt, összevonta a szemöldökét majd folytatta.
“Õ hihetetlenül õszinte és minden tekintetben a szabadságot testesíti meg,” mondta Stewart. “Ez nem volt számomra egyszerû."

Forrás: http://latimesblogs.latimes.com/movies/2010/01/sundance-2010-kristen-stewart-keeps-it-real-at-runaways-premiere.html
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 28. - 20:01:33 10/10
(90479/91802)
Csajok!!!

Merre vagytok könyörgöm???? :((( Szomorúak és egyhangúak így a napok, hogy semmi pörgés itt a fórumon!!! Gyertek vissza *kiskutyaszemekkel pislog*

Addig hozom a friss képeket, és esetleg csalogatlak benneteket :P Hátha-hátha! Elõször is, az új favorit (?) ha lehet ilyet mondani :DDDD
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:37:43 10/10
(90478/91802)
ASHLEY GREENE - SAAVY MAGAZIN

Ashley Greene szerepel a Saavy magazin februári számának címlapján!

A 2010-es februári Saavy számban találsz egy vadonatúj interjút, sok-sok új képet és egy gyönyörû címlapot a 'Twilight' és 'New Moon' sztárjáról, Ms. Greene-rõl.
A 10 oldalas divatképekkel teli interjúban a színésznõ elárul néhány dolgot, a független filmjérõl, a 'Skateland'-ról, amely most debütált a Sundance fesztiválon. Továbbá elárult néhány titkot a 'The Twilight Saga' filmjeinek forgatásáról, és az új szerepérõl a Warner Bros produkciójában, a thrillerben, a 'The Apparition'-ban.

A Savvy Magazine már kapható a Barnes and Noble oldalán. Több információ a magazinról és a februári számról a Savvy oldalán: www.savvymag.net.
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:36:31 10/10
(90477/91802)
DAILY CALIFORNIAN @ ANNA KENDRICK

Az 'Up in the Air' színésznõjének, Anna Kendrick-nek a karrierje magasan ível felfelé!

A 24 éves színésznõnek, Anna Kendrick-nek volt néhány tapasztalata a Broadway-n (a Tony-ban) és Hollywood-ban (ahol rengeteg díjra jelölték). Szerepelt a "The Twilight Saga"-ban, a "Rocket Science"-ben és a legismertebb filmje az "Up in the Air," a filmben alakított szerepe hozta meg neki a Golden Globe jelölést a 'legjobb mellékszereplõ' díjára. Innentõl az egyetlen út Ms. Kendrick számára felfelé vezet. A Daily Californian leült Kendrick-kel egy kis beszélgetésre.

Daily Californian: 2009 nagyszerû év volt számodra. Kaptál egy Globe jelölést az "Up in the Air"-ért és szerepeltél a Twilight franchise második filmjében. És milyen lesz majd 2010?
Anna Kendrick: "Ez jó. Csinálni fogok majd egy másik filmet. Egy kicsit izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a forgatásokra és nem csak ugyanarról a filmrõl kell újra és újra mesélnem. Annyire imádom ezt a filmet, nem akaroktöbbé George Clooney-ról beszélni."

DC: Volt újévi fogadalmad?
AK: "Ó, istenem. Próbálok jobb lenni az sms-es és az email-es válaszolgatásban. Mindig elolvasom a dolgokat és zsebre rakom õket és aztán elfelejtkezem róluk. Próbálok jobb lenni abban is, hogy tartsam a kapcsolatot a családommal és a barátaimmal. Egyértelmûen mindenki utálatos listáján szerepelek. Az anyukám azt mondja, "Élsz még?"

DC: Sokat voltál a reptéren amikor csináltátok a filmet. Mostmár jobban megérted az utazási tortúrát, vagy már kivagy tõle?
AK: "Egy kicsit kivagyok tõle. Remélhetõleg egy kicsit jobb lesz átjutni a biztonságiakon. De még mindig bosszantó. Jason Reitman szerelme az égi utazás, különben nem tudta volna úgy megírni és megrendezni ezt a filmet ahogy megtette. De sosem fogom megérteni."

DC: Úgy tûnik, hogy vonzanak téged a csinos, erõs nõk szerepei. Ez valami olyasmi amit megmutatsz magadból a szerepeidben?
AK: "Azt akarom mutatni amit a való életben nem tudok megmutatni. Én nagyon, nagyon félénk vagyok. Így imádtam amikor George Clooneyt egy seggfejnek kellett hívnom. Nagyon sokszor van, amikor ki kellene mondanom dolgokat amiket nem teszek vagy nem állok ki saját magamért."

Forrás: http://www.dailycal.org/article/107895/_up_in_the_air_actress_anna_kendrick_s_career_flie
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:34:09 10/10
(90476/91802)
PÉNTEKTÕL MOZIKBAN A 'DREAD'!

Jackson Rathbone új filmje, a 'Dread' január 29-tõl az amerikai mozikban!

A 'Dread', amelyben szerepel Jackson Rathbone, Shaun Evans, Hanne Steen, Laura Donnelly és Jonathan Readwin, pénteken, január 29-én startol a mozikban. A horrorfilm egy diákról szól akit üldöznek a rémálmai egy gyilkos bohócról. Sok tapasztalaton megy át, és meglátja hogy a többi ember hogyan reagál az eseményekre.

A film amelyben még szerepel Carl McCrystal, Zoe Stollery, Eva Wyrwal és Elissa Dowlin is, 'R' besorolású a vér, a hangok, az erõszakosság, a szexualitás, a meztelenkedés és a nyelvezet miatt.

Forrás: http://www.transworldnews.com/NewsStory.aspx?id=161484&cat=2
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:30:59 10/10
(90475/91802)
KRISTEN STEWART - LOS ANGELES

Kristen Stewart tegnap visszatért a Sundance fesztiválról, Park City-bõl, Utah-ból Los Angeles-be. Tegnap Kristent már Los Angeles-ben kapták le a paparazzók.

Katt: http://kstewartsource.com/gallery/thumbnails.php?album=620
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:28:45 10/10
(90474/91802)
DAKOTA FANNING - LOS ANGELES

Tegnap Dakota Fanning visszatért a való világba a Sundance-i 'csodaországból'. Dakotát tegnap a LAX reptéren, Los Angeles-ben, Kaliforniában fotózták le a paparazzók, és õ csak kedvesen vissza integetett nekik:)

Katt: http://www.celebrity-gossip.net/celebrities/hollywood/dakota-fanning-home-sweet-home-214632/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:26:37 10/10
(90473/91802)
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:24:41 10/10
(90472/91802)
'NEW MOON' PREMIER PHOTOBOOTH

A 'New Moon' tavaly novemberi premierjén Nikki Reed-rõl és Elizabeth Reaser-rõl a családtagjaikkal együtt készült egy-egy portrésorozat.

Nikki az anyukájával, a mostohaapjával, a testvérével és Paris-szal pózol a képeken. Elizabeth pedig a testvéreivel.

Katt:
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:23:14 10/10
(90471/91802)
BLOOM EGYÜTTÉREZ PATTINSON-NAL

A 2010-es Sundance Filmfesztiválon a 'Karib-Tenger Kalózai' és a 'Gyûrûk Ura' sztárja, Orlando Bloom is megjelent és az egyik interjújában megemlítette Robert Pattinsont is!

Orlando azt mondja, hogy nem hisz a netes dolgokban amióta fura dolgokat olvasott “el sem tudod hinni hogy milyen rossz volt.” Mr. Bloom visszaemlékezett a kezdetekre Hollywood-ban, és hogy milyen volt a népszerûség a 'Gyûrûk Ura' után. Hogyan tudott vele megbirkózni? “A munkával lefoglaltam magam, de most, ez õrület! Nézd meg azt a srácot, Robert Pattinsont. Szegény srác nem mehet most sehova sem!”

Forrás: http://justjared.buzznet.com/2010/01/24/orlando-bloom-the-good-doctor/#ixzz0dao9GwUA
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:22:29 10/10
(90470/91802)
BOOBOO STEWART - METROTOWN MALL

BooBoo Stewart, az 'Eclipse' Seth Clearwater-je szombaton, január 23-án a Metrotown Mall-ban járt, Vancouver-ben, a George Caceres Foundation rendezvényén (BooBoo a hétvégén ismét meg fog jelenni egy ilyen eseményen).

Katt: http://justjaredjr.buzznet.com/2010/01/25/booboo-stewart-takes-over-metrotown-mall/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:21:16 10/10
(90469/91802)
'THE LAST AIRBENDER' MOZIPOSZTEREK

Jackson Rathbone új filmjébõl, a 'The Last Airbender'-bõl megjelent két új moziposzter. A film a nyáron debütál majd a mozikban.

Katt: http://jackson-rathbone.com/gallery/thumbnails.php?album=283
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:19:50 10/10
(90468/91802)
MTV @ 'THE RUNAWAYS' CSÓK

Kristen Stewart és Dakota Fanning mesélnek a 'The Runaways' csókjelenetérõl!

'Nem gondolom, hogy ez valaha is olyan nagy dolog lett volna nekem,' mondta Fanning az MTV News-nak a Sundance-en.

Talán a "New Moon" rajongóinak meglepetés lehetett, hogy a szereplõtársak - Kristen Stewart és Dakota Fanning - csókolóznak az új filmjükben, "The Runaways"-ben. Egyébként a lányokat elkapta az MTV News amikor a 2010-es Sundance Film Fesztiválon, az új filmet promotálták.

"Nem gondolom, hogy ez valaha is olyan nagy dolog lett volna nekem," mondta Fanning, aki a Runaways énekesnõjét, Cherie Curriet alakítja a filmben és elmagyarázta, hogy Cherie és Joan Jett csókja a filmben "csak egy dolog volt, egy másik nap" a karakterek számára.

Stewart meghallgatta Fanning gondolatait a lányok csókjáról, és azt mondta, hogy helyesnek érezték a forgatókönyvben és nem az volt a lényege, hogy sokkolják a közönséget vagy a "Twilight" rajongóit. "Számomra sem volt nagy dolog ... fõleg ahogy bele volt írva a történetbe és nem csak 'és a végén összejönnek,' dolog volt" magyarázta a csókot a filmben.

Azt is elmondta a csókról, hogy ez a barátságuk kiteljesedése volt és a 'köteléke', mind a bandatársak. "Olyan volt, mintha egy este lenne, és van köztük az a nagyszerû kötelék, és ezt állati volt megfigyelni, így ahogy csókolóztak olyan hogy a tinik voltak, és beérték ezzel," mondta Stewart.

Forrás: http://www.mtv.com/movies/news/articles/1630405/story.jhtml
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:18:38 10/10
(90467/91802)
oksika ^^
majd este csacsogunk :) <3 Pusszantalak!
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:17:31 10/10
(90466/91802)
MTV @ KRISTEN STEWART

A 'Twilight' sztárja visszatért a kedvenc fesztiváljára a 'Welcome to the Rileys'-zal és a 'The Runaways'-el.

Kristen Stewart ezelõtt már 4 alkalommal járt a Sundance Filmfesztiválon, de semelyik 19 évesnek nem voltak még olyan fesztiválos élményei, mint neki 2010-ben. Nemcsak az a helyzet, hogy Stewart már két bombasikerû "Twilight" filmben szerepelt, de a színésznõ két új filmjével érkezett a fesztiválra...

Szombaton a "Welcome to the Rileys" - amelyben egy megtört, fiatal sztriptíztáncosnõt játszik New Orleans-ból - vörös szõnyegén járt. És most a "The Runaways"-én, amely Joan Jett életét meséli el. A hétvégéjét pózolásokkal töltötte, és a sajtóval, mert ez az amit egy tinisztárnak meg kell tennie. De a filmek promotálása után, Stewart élvezhette a fesztiválozás igazi oldalát, azt amit õ igazán szeret.

"A legállatibb dolog a Sundance-ben, hogy visszajössz és látod az embereket akikkel filmeket csináltál," mondta az MTV News-nak a "Rileys" vörös szõnyegén. "A 'The Runaways'-ben mindenki nagyon közel került. Én és Dakota [Fanning] nagyon közel állunk egymáshoz. Imádom, hogy velem nézheti meg [a 'Welcome to the Rileys'-t]."

Stewart már erõs kritikákat kapott a "Rileys"-ért. Ez az a szerep amelyrõl azt mondta nekünk, hogy a legszemélyesebb volt a számára és egy igazi átalakulás volt, és a karaktere vele maradt a film után is. Több, mint egy év telt el a forgatások óta, és Stewart még mindig nehéznek találja, hogy a szereprõl beszéljen. Azt mondja, hogy gondjai voltak azzal, hogy hogyan válassza el a saját életét a karakterétõl.

"Nem olyan volt, mint egy film," mondta egy leülõs-interjúban. Senki sem mondta, hogy ez olyan, mint egy korábbi Sundance. Az összes figyelem megpróbál a "Twilight" filmjeire összpontosulni, és így megfosztja õt a fesztiválozás igazi élményétõl.

"Nem tudok a fõutcán fel és alá sétálgatni, és fel alá sétálni a fõutcán olyan, ahol mindenkit láthatsz és látod hogy mi történik," mondta Stewart, és megállt egy pillanatra. "Hohó, elkezdtem sírni."

Forrás: http://www.mtv.com/movies/news/articles/1630370/story.jhtml
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 26. - 16:16:03 10/10
(90465/91802)
alexám drága én távozok...
jó légy!!!
puszillak!
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:14:45 10/10
(90464/91802)
HOLLYWOODLIFE @ KRISTEN STEWART

EXKLUZÍV! Kristen Stewart szerette a ‘The Runaways’ forgatásait, mert szünet volt neki a ‘Twilight’ világából!

Vajon Kristen belefáradt a 'Twilight' õrületbe?

A 'Twilight' saga részesének lenni jó móka, de ott van az a sok vámpír, rajongó, pénz és ez igazán kifáraszthat egy fiatal lányt. Ezért van az, hogy a 19 éves Kristen Stewart aztmondta a HollywoodLife.com-nak hogy szerette a 'The Runaways' forgatásait, amikor a január 24-i nagy Sundance premieren beszélgettünk vele Park City-ben, Utah-ban. “Jó volt valami olyat csinálni ami nem megalkotott," mondta nekünk. “Jó volt egy kis változás.”

És a “változás”, nos megtette! Kristen aztmondta, hogy mindössze 3 hete volt hogy az érzelmes Bella Swan-ból a rocker Joan Jett-é válljon. “Annyira vagány a kevélyes járásával és a kiállásával, de õ tényleg csak amellett áll ki amit helyesnek gondol,” mondta Kristen a karakterérõl, és az új mentoráról, Joan-ról. “Teljesen össze tudtam ezzel kapcsolódni, így kényelmes volt. Csak nem kell rajta agyalnod.”

Ahogy a 'The Runaways’ megcélozza majd a közönséget, Kristen elárulta, hogy aki hisz a lányok erejében, az megtalálhatja majd a közös hangot a filmmel, “Bárki akinek olyan meggyõzõdése van, mint Joan-nak, az értékeli majd a filmet,” mondta nekünk.

Forrás: http://www.hollywoodlife.com/2010/01/24/kristen-stewart-the-runaways-premiere-park-city-utah-sundance-film-festival-2010/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:13:13 10/10
(90463/91802)
HOLLYWOODLIFE @ JOAN JETT

EXKLUZÍV! Joan Jett elárulta Kristen Stewar-ról, hogy ‘Gyakorlatias, valódi és melegséges’! Úgy tûnik, hogy Kristen nem is az az emo lány akinek mutatja magát!

A 19 éves Kristen Stewart, lehangoltnak és kedvtelennek tûnhet a kamerák elõtt, de az 51 éves Joan Jett azt mondja, hogy valójában nagyon is vicces lány! Joan beszélgetett a HollywoodLife.com-mal a Sundance fesztiválon a 'The Runaways' premierjén Park City-ben, Utah-ban, és elárulta, hogy valójában milyen is volt Kristennel dolgozni (és tanítani õt). “Láttam már õt filmekben és a magazinok címlapján, de nem így képzeltem,” mondta nekünk. “Nagyon gyakorlatiasnak, valódinak és melegségesnek találtam.”

Azt is elárulta, hogy Kristen-nek nem volt szüksége utasításokra, hogy hogyan váljon a rockerré. “Nem adtam neki tippeket,” mondta. “Õ vitt bele engem, megtanulta a Runaways zenéjét, engem figyelt és hallgatta a hangomat. Adtam neki pár felvételt amikor beszéltem… amikor 14 voltam. Nekem Maryland-i/Pennsylvania-i akcentusom van amit õ akart. Voltak képei … voltak könyvei … megvoltak a saját dolgai.”

Váú! Ki tudta, hogy Kristen ilyen gyorsan tanul?
És hogy érzett Joan amikor látta, hogy Kristen Jett-é válik? “Azt gondoltam, hogy ez tényleg õrület,” mondta Joan.

Forrás: http://www.hollywoodlife.com/2010/01/24/joan-jett-kristen-stewart-the-runaways-premiere-park-city-utah-sundance-film-festival-2010/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:09:07 10/10
(90462/91802)
HOLLYWOODLIFE @ DAKOTA FANNING

EXKLUZÍV! Dakota Fanning: Még mindig alakítom magam!
Kitalálod? Dakota is bizonytalan — csakúgy, mint mi!
Ha egy hatalmas filmsztár vagy az azt jelenti, hogy meg vagy elégedve magaddal - de gondold csak át!

A HollywoodLife.com a 15 éves Dakota Fanning-el beszélgetett a január 24-i 'The Runaways' premieren Park City-ben, Utah-ban, és elárulta nekünk, hogy hasonlít a karakteréhez Cherie Curie-hoz, mert még mindig bizonytalan. “Van egy csomó dolog amelyen átesett és talán ezek velem nem történnek meg," mondta. “De meg tudom érteni, milyen 15 évesnek lenni és nem tudni, hogy ki is vagy egy jelenet közepén."

Dakota elmondta, hogy Joan Jett és Cherie élete és karrierje inspirálta, az hogy hogyan lettek nõi elõadók. “Lányként felnõni és most megteheted azt amit csak akarsz,,” mondta. “Az volt az az idõ, amikor nem volt normális, hogy egy lány egy rock & roll bandában játsszon. Megtanulni ezt a küzdelmet nagyon érdekes volt.”

És persze megkérdeztük, hogy milyen volt a munka a szereplõtársával, Kristen Stewart-tal! Dakota azt mondta, hogy õ és a 19 éves Kristen nagyon közel kerültek egymáshoz tavaly nyáron a forgatásokon. “Nagyon jól szórakoztunk a forgatáson,” mondta Dakota. “Olyan volt, mintha a nyarat a barátaiddal töltenéd, együtt lógnátok — kivéve a kamerát!”

Ó és ha már arról fantáziáltál, hogy Dakota a jövõben énekesnõ lesz — bocsi, de ki kell ábrándítanunk! Dakota azt mondta, hogy élvezte a filmben, de nem tervezi az éneklést a jövõben.

Forrás: http://www.hollywoodlife.com/2010/01/24/dakota-fanning-the-runaways-premiere-sundance-film-festival-2010-park-city-utah/
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 26. - 16:08:03 10/10
(90461/91802)
nekem se igazán..
a szép hosszú haját akarom!!!
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:06:28 10/10
(90460/91802)
hát jah...
nem jön be ez a mostani stílusa :S :(
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:05:36 10/10
(90459/91802)
'THE RUNAWAYS' PORTRÉK #5

Itt egy újabb portrésorozat a Sundance fesztiválról. Ezek a képek vasárnap, a 'The Runaways' premierjének napján készültek Kristen Stewart-ról és Dakota Fanning-ról.

Katt: http://twilight-online.nl/gallery/thumbnails.php?album=1886
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 26. - 16:04:19 10/10
(90458/91802)
hmhm....érdekes kép...
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:03:26 10/10
(90457/91802)
na igen :P
de még mekkora :DDD jujujuj :P
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:02:43 10/10
(90456/91802)
'THE RUNAWAYS' PORTRÉK #4

A Sundance fesztiválon rengeteg portrésorozat készült Kristen Stewart-ról és Dakota Fanning-ról. Ha jól számolok itt a negyedik sorozat a 'The Runaways' portréképeibõl:) A szólóképeken kívül, itt találsz még több Kristent.

Katt: http://twilight-online.nl/gallery/thumbnails.php?album=1885
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 26. - 16:01:18 10/10
(90455/91802)
buliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:DDDDDDDD
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 16:00:10 10/10
(90454/91802)
hát az tuti vampilla!
ha mi egy társaságba keveredünk :DD huh mi lesz akkor! :P
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 15:58:44 10/10
(90453/91802)
igazán nincs mit :)
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 15:57:10 10/10
(90452/91802)
ROB IS ÉNEKEL MAJD?!

Vajon Robert Pattinson hangja is hallható lesz Simon Cowell Haiti dalában?

Miley Cyrus már a fedélzeten van, csakúgy, mint Leona Lewis, Mariah Carey és Michael Buble, hogy elénekeljék a R.E.M. egy klasszikusát, az "Everybody Hurts" c. dalt, hogy a Haitin pusztító földrengés áldozatait támogassák, amelyet az "American Idol" zsûrije Simon Cowell rendez. És most itt van az a személy akit Simon próbál megszerezni - akire mindenki vár - a "Twilight" sztárja Robert Pattinson, hogy énekeljen a dalban.

Robertnek van zenei 'elõélete' és tehetsége, így nem lenne olyan õrületes dolog ha segíteni akarna a földrengés áldozatain ilyen módon (ottvolt a pénteki "Hope for Haiti" teletonon is). De a források elmondták az angol The Sun-nak, hogy Robert - aki közremûködött a "Twilight" soundtrack-ján és énekelt a "How To Be" filmben is - nem biztos benne hogy dolgozni akar Simon-nal.

"Robert vonakodik attól, hogy popsztárrá váljon — és komolyan veszi a zenéjét," mondta a forrás az újságnak. "Egy kicsit óvatos Cowell szerzõdésével, aki természetesen, az 'X Factor' és a pop."

Nos, ha Robert nem írja alá, akkor is itt van még rengeteg énekes és elõadó: Take That, Westlife, Alexandra Burke, James Morrison, Mika és James Blunt.

Forrás: http://hollywoodcrush.mtv.com/2010/01/25/will-robert-pattinsons-voice-be-featured-on-simon-cowells-haiti-benefit-single/
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 26. - 15:55:59 10/10
(90451/91802)
dehogyis:DDDDDD
ha együtt a banda még gyagyásabbak vagyunk:DDDDDD
emlékezz csak:DDDDDDDDDDDDD
Erika05 2010 jan. 26. - 15:55:24
(90450/91802)
köszi alexa!!
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 15:54:36 10/10
(90449/91802)
sejtettem, hogy tetszeni fog :DD
ennyi gyagyás gondolatom is csak nekem lehet hallod :DDD
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 15:52:09 10/10
(90448/91802)
ACCESS HOLLYWOOD INTERJÚK

Az Access Hollywood több interjút is készített a vasárnapi 'The Runaways' premieren, a Sundance fesztiválon. Itt van két videó:

Joan Jett - Kristen & Dakota alakítása nagyszerû a 'The Runaways-ben: http://www.youtube.com/watch?v=X3ddyHTu7js&feature=player_embedded

Kristen Stewart és Dakota Fanning a 'The Runaways' készítésérõl: http://www.youtube.com/watch?v=u5AvS8Ck4MM&feature=player_embedded
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 26. - 15:50:27 10/10
(90447/91802)
na ezt most elképzeltem és hangosan felvihogtam:DDDDDDD

tökéletes akció:DDDD
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 15:49:51 10/10
(90446/91802)
nagyon...
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 15:47:14 10/10
(90445/91802)
huh, el is képzeltem a jelenetet, vázolom:

Rob megjelenik Ferihegyen, a rajongók visítanak az egyik kijáratnál, természetesen Rob nem azon távozik, de négy szemfüles rajongó kicselezi a biztonságiakat, és a közelébe jut.

- Rob! - kiált fel az egyik. - Fegyverünk van, és nem félünk használni - ránt elõ az egyik zsebébõl egy borotvát.

- OMG! - kiált fel, de hiába, addigra minden testõr ártalmatlanítva!

- Nem fog fájni - húzza kaján vigyorra a száját a másik (fedõnevén csak a Némbertárs), és elõkapja a borotvahabot.

- Au, au! - kiabál, de hiába!

- Ugyan Robert Thomas Pattinson! - rivall rá a Némber. - Légy férfi, ezen át kell esned Bel Ami ide vagy oda!

Nagy küzdelmek árán ugyan, de megszületik a régi Robert Pattinson. ^^ Köszönjük :P
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 26. - 15:44:52 10/10
(90444/91802)
szépek...
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 15:43:32 10/10
(90443/91802)
'THE RUNAWAYS' AFTERPARTY

A vasárnapi 'The Runaways' premier után egy after party is volt a szereplõk, készítõk és az ihletõk:) számára. Ittvan pár kép a buliról. Az elsõ képen Riley Keough (Cherie nõvérét alakítja a filmben), Kristen Stewart, Dakota Fanning és Joan Jett láthatóak. Riley nagyon hasonlít Kristen-re!

Katt: http://www.radaronline.com/photos/image/42147/2010/01/kristen-stewart-dakota-fanning-go-sundance
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 26. - 15:43:04 10/10
(90442/91802)
nyamm-nyamm:DDDD

no majd kezelésbe vesszük:DDD nem menekülhet:D
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 15:42:00 10/10
(90441/91802)
Szijja vampilla ^^
Hát ezen már meg sem lepõdöm :DDD Most is így kéne kinéznie, ilyen kis cukknak! De ehelyett váltott a csöves stylera... :((((
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 15:40:46 10/10
(90440/91802)
'THE RUNAWAYS' PREMIER Q&A

Itt van a teljes 'sajtókonferencia', Q&A, azaz kérdés-válasz sorozat a vasárnapi 'The Runaways' premierrõl, a Sundance filmfesztiválról. A videóban Joan Jett, Kristen Stewart, Dakota Fanning és Cherie Currie válaszolnak a kérdésekre.

Vidi 1: http://www.youtube.com/watch?v=iLrLWen4lbI&feature=player_embedded
Vidi 2: http://www.youtube.com/watch?v=WF-JLoYWpJo&feature=player_embedded
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 26. - 15:37:08 10/10
(90439/91802)
halhó:)))

nya ettõl a nyami képtõl kerültem padlóra:DDDD
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 15:35:21 10/10
(90438/91802)
KRISTEN, DAKOTA & JOAN

A spin.com oldalnak köszönhetõen kaptunk pár BTS képet a szombati Sundance-es Joan Jett és a Blackhearts koncertrõl, ahol Kristen Stewart és Dakota Fanning is megjelent.

Katt: http://www.spin.com/articles/joan-jett-stars-rock-runaways-party-sundance?utm_source=spintwitter&utm_medium=link&utm_campaign=spintwitter/r:t
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 26. - 15:32:21 10/10
(90437/91802)
Sziasztok!

Hozom a frisst ^^ Persze most kicsit Runaways-ben bõvelkedi idõszak van... még a csapon is Kristen, Dakota meg Joan Jett jön :S

Azért igyekszem több infót gyûjteni a többiekrõl is ^^ Elsõként ezzel a nyami képpel kezdeném a napot :DD ^^ <3
Zsuvi 2010 jan. 26. - 13:56:24
(90436/91802)
Ilyen a Jacobos.
Zsuvi 2010 jan. 26. - 13:55:30
(90435/91802)
Sziasztok! Még mindig rendelhetõk Alkonyatos párnák!! Jacobos,Edwardos és Edward+Bellas. Ha érdekel írj: hoodiangi@freemail.hu
10/10
offtopic
-.Csillus.- 2010 jan. 26. - 07:55:05 10/10
(90433/91802)
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:38:32 10/10
(90432/91802)
Jó éjt Mindenkinek!
Kívánság szerinti álmokat :P ^^
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:36:41 10/10
(90431/91802)
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT CHARLIE!

Charlie Bewley ma ünnepli a 29. születésnapját! Boldog születésnapot Charlie! Legyen szép napod :)
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:35:41 10/10
(90430/91802)
CNN @ JOAN JETT

A CNN Joan Jett-tel is készített egy interjút a tegnapi 'The Runaways' premieren a Sundance fesztiválon. Jett a karrierjérõl és a zenérõl mesél valamint a filmrõl, amely az õ élettörténetét - és a Cherie Currie-ét - dolgozza fel.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=eCJeRpA-N4M&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:34:44 10/10
(90429/91802)
CNN @ KRISTEN ÉS DAKOTA

A CNN készített egy interjút Dakota Fanning-gel és Kristen Stewart-tal a tegnapi 'The Runaways' premieren. A lányok a filmrõl mesélnek az interjúban.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=ay2446Xyyso&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:34:03 10/10
(90428/91802)
TAYLORT ÁTNEVEZTÉK!

Itt egy új kép Taylor Lautner új filmjének, a február 12-én debütáló 'Valentin Nap'-nak a promósorozatából. Továbbá Taylort átnevezték a filmben, eddig az IMDB.com-on a Tyler név szerepelt, de mostmár Willy és Taylor S. pedig Felicia.

Katt: http://taylor-lautner.net/gallery/displayimage.php?album=301&pos=0
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:33:02 10/10
(90427/91802)
MTV 'ROUGH CUT' @ KRISTEN ÉS DAKOTA

Kristen Stewart és Dakota Fanning tegnap az MTV 'Rough Cut'-val beszélgettek és meséltek a 'The Runaways'-rõl, a csókjukról, a meztelenkedésrõl, a ruhákról és a filmszínészekrõl és az énekesekrõl.

Az interjú végén megemlítik a 'Breaking Dawn'-t. Kristen azt mondja hogy még nem olvasta a forgatókönyvet, és nem tudja ki lesz a rendezõ. Valamint beszélgettek Renesmee születésének jelenetérõl.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=9-h9lASfLeQ&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:31:54 10/10
(90426/91802)
'THE RUNAWAYS' PORTRÉSOROZAT #3

Tegnap ismét készült egy újabb portrésorozat Dakota Fanning-ról és Kristen Stewart-ról a 'The Runaways' film kapcsán.

Katt: http://kris-stewart.org/gallery/thumbnails.php?album=882
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:30:10 10/10
(90425/91802)
EW 'SUNDANCE' FOTÓSOROZAT

Szombaton az Entertainment Weekly magazin is készített portréképeket Dakota Fanning-ról és Kristen Stewart-ról. A portréképeken feltûnik Joan Jett és Cherie Currie is, valamint van egy kép Kristen-rõl a 'WTTR' rendezõjével és Melissa Leo-val.

Katt: http://community.livejournal.com/twilightsagafan/1430200.html
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:28:49 10/10
(90424/91802)
'THE RUNAWAYS' SUNDANCE PREMIER

A 'The Runaways' c. életrajzi ihletésû film, amelyben Joan Jett és Cherie Currie történetét láthatjuk Kristen Stewart és Dakota Fanning tolmácsolásában tegnap debütált a 2010-es Sundance-en. A premieren megjelent Kristen és Dakota is, valamint az általuk alakított Joan és Cherie is!

Katt: http://kris-stewart.org/gallery/thumbnails.php?album=885
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:27:08 10/10
(90423/91802)
MIÉRT NEM LÁTTAD KRISTENT...?

Kristen Stewart elárulja, hogy miért nem láthattunk õt a Sundance elõ rendezvényein, például a Gifting Suite-on!

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=kxYOeiLilFQ&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:26:24 10/10
(90422/91802)
KRISTEN STEWART - GERSH AGENCY

Kristen Stewart tegnap reggel megjelent a Gersh Agency villásreggelijén amelyet a színészek és színésznõk tiszteletére rendeztek a Sundance Filmfesztiválon.

Katt: http://kris-stewart.org/gallery/thumbnails.php?album=881
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:25:35 10/10
(90421/91802)
MTV @ KRISTEN STEWART

Kristen Stewart azt mondja hogy a sztriptíztáncosnõi szerepe a 'Welcome To The Rileys'-ban 'személyes' volt a karrierje számára!

A mantra a szereplõkbõl és a készítõkbõl is kijött a 'Welcome To The Rileys' világpremierjén a Sundance filmfesztiválon. Kristen Stewart "Welcome To The Rileys"- annyira formális volt, senkinek sem kellet gyanúsítgatni õket hogy privát készültek a filmre: ez nem egy vetkõzõs film.

A mi nem azt jelenti, hogy a film nem egy sztriptíztáncosnõ és prostituált útját követi - a 16 éves összetört lány, akit Stewart alakít, és bármilyen szexuális kérést képes kielégíteni a pénzért - de inkább ezek a dolgok adják meg a történet keretét, hogy meséljenek a családról és a veszteségrõl, a reményrõl és a reménytelenségrõl. A színésznõ ezt a szerepet mindenkihez közelállónak találta a való világban, amikor felkészült rá.

"Beszéltem egy pár lánnyal akik egy kicsi, nagyon koszos bárban dolgoztak a Bourbon utcán [New Orleans-ban] ahol végül leforgattuk a filmet," mondta MTV News-nak. "Fura módon, mindnyájuknak ugyanaz a története…. Csináltam egy kis táncolós dolgot, de nem igazán ez volt a meghatározó része a felkészülésnek."

Ehelyett, Stewart idejének nagy része azzal telt, hogy megtanult együtt érezni ezekkel a nõkkel és a történetekkel amelyeket meg kellett tõlük hallgatnia. És sok idõ múltán is, hogy készen van a film, a karakter vele maradt.

"Ez arról szól, hogy megértsd kit is játszol, és felelõsséggel kell lenned mert úgy érzed, hogy nem hagyhatod ott," magyarázta. "[A karakterem] tényleg a részem lett. Nem éreztem még ennyire személyesen semmivel sem. Ha komolytalanul játszottam volna valami sztriptíztáncost - van néhány sor amirõl azt gondolom hogy nagyon vicces a filmben - azt gondolom hogy az jó, de ugyanakkor, nem akartam valami felületest csinálni."
Igyekezett hogy hiteles legyen...A kilátások nem is rosszak, bár összegekkel még nem tudjuk bizonyítani, de Stewart nagyon hihetõen alakította az összetört gyereket.
"Nem akartam, hogy az emberek tömege akik menekülnek az otthonukból vagy bárhonnan menekülnek, megnézzék és ezt mondják, 'Ez a lány nem is tudja mirõl beszél,' " mondta Stewart. "Ez ijesztõ volt."

Forrás: http://hollywoodcrush.mtv.com/2010/01/24/kristen-stewart-says-role-as-stripper-in-welcome-to-the-rileys-was-the-most-personal-of-her-career/#more-25738
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:24:26 10/10
(90420/91802)
KRISTEN STEWART - PARK CITY

Kristen Stewartot tegnap Park City-ben, Utah-ban kapták le a lesifotósok, a Sundance filmfesztivál helyszínén amikor a a villásreggelirõl távozott.

Katt: http://kristenstewartfan.us/photos/thumbnails.php?album=643
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:20:39 10/10
(90419/91802)
JUSTIN CHON INSPIRÁCIÓJA: KRISTEN

A 'Twilight' sztárja, Justin Chon elárulta, hogy Kristen Stewart inspirálta, hogy csatlakozzon a filmbe!

Ha bárki is számolná, már két 'Twilight' sztárunk van akik az inspiráció miatt csatlakoztak a franchise-hoz - az inspiráció pedig nem más, mint Kristen Stewart elõadása az 'Into The Wild'-ban.

Robert Pattinsont "Edward Cullen" szerepére hallgatták meg, mert Stewart nagyszerû "Tracy Tatro," alakítása meginspirálta õt, és most, Justin Chon ("Eric Yorkie") elárulta, hogy õt is a színésznõ inspirálta, hogy eljöjjön a meghallgatásokra és így vele dolgozhasson.

Chon-nal készült egy nagyon érdekes és sokat eláruló interjú a Korea Times-nál, ahol mesélt a filmes világról és az õ kezdeteirõl, és el sem tudta képzelni, hogy benne lesz egy olyan filmben, mint a 'Crossing Over', nemhogy a 'Twilight'. Továbbá azt is elárulta, hogy eredetileg nem érdekelte "Eric" szerepe, de újra megfontolta amikor látta, hogy kikkel dolgozhat majd.
Chon eredetileg nem akart elmenni a 'Twilight' meghallgatásokra, de meggondolta magát amikor meghallotta, hogy a független filmrendezõ, Hardwicke fogja rendezni és Kristen Stewart a szereplõk között van. Nagy hatással volt rá a színésznõ az 'Into the Wild'-ban; és õ is elutazott Alaszkába, és nem messze a film forgatásaitól szállt meg.

Forrás: http://www.examiner.com/x-4908-Twilight-Examiner~y2010m1d24-Twilight-star-Justin-Chon-reveals-he-was-inspired-by-Kristen-Stewart-to-join-the-film
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:19:22 10/10
(90418/91802)
JOAN JETT: KÖSZÖNET A LÁNYOKNAK!

Joan Jett szombaton este a Sundance fesztiválon adott koncertet, és a színpadra kérte Kristent, és Dakota, valamint Cherie Curriet, hogy csatlakozzanak hozzá a színpadra. Joan megköszönte a lányok munkáját amelyet a 'The Runaways'-ben csináltak.

Katt a vidiért: http://www.youtube.com/watch?v=vHzA6VFj-Vo&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:18:12 10/10
(90417/91802)
JOAN JETT ÉS A BLACKHEARTS KONCERT

A Sundance Filmfesztiválon sok zenei elõadás is volt, köztük Joan Jett-é és a Blackhearts-é. Joan Jett és a régi zenekara a Blackhearts szombat este koncertezett a Sundance-en.

Joan a színpadra kérte Kristen Stewart-ot és Dakota Fanning-et. A színpadon láthattuk Cherie Curriet is:)
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:17:17 10/10
(90416/91802)
KRISTEN & DAKOTA - PARK CITY

Szombaton este Dakota Fanning és Kristen Stewart Park City-ben, Utah-ban sétáltak - éppen a Harry O’-ból távoztak Joan Jett & The Blackhearts elõadása után - amikor a paparazzók lekapták õket.

Katt: http://justjaredjr.buzznet.com/2010/01/24/kristen-stewart-dakota-fanning-blackheart-buds/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:15:27 10/10
(90415/91802)
TAYLOR LAUTNER - AFC CHAMPIONSHIP

Taylor Lautner tegnap a New York Jets és az Indianapolis Colts focimeccsére látogatott el az AFC Championship keretében a Lucas Oil Stadionba, Indianapolis-ba, Indiana-ba.

Katt: http://taylor-lautner.net/gallery/thumbnails.php?album=300
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:14:14 10/10
(90414/91802)
ÉLÕ CHAT PETER FACINELLIVEL

Tegnap Peter Facinelli élõ chat formájában válaszolgatott a rajongóknak a neki szegezett kérdésekre. Peter nagyon viccesre vette a figurát, és sok-sok kérdésre válaszolt. Itt egy kis részlet!

Peter Facinelli: "Hé itt Peter. Kösz hogy mindenkinek, hogy eljött! Bocsi, hogy egy kicsit késtem..."

-Team Taylor vagy Team Robert?
Peter Facinelli: "haha - Azt kell mondanom, hogy Team Robert. Õ a családom. Szeretem Taylort, de Rob játssza a fiamat, így családban kell maradnom.

De a filmtõl eltekintve a színészekhez - Szerintem mindketten hihetetlenül tehetségesek és mindkettejüket támogatom."

Forrás: http://www.tv.com/twilight-chat/?cpage=6
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:12:46 10/10
(90413/91802)
KRISTEN STEWART - MALLORYRÓL

Ebben az interjúban Kristen Stewart a 'Welcome To The Rileys' c. film szombati, Sundance premierjén mesélt az általa alakított szereprõl, a 16 éves lányról, Mallory-ról.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=hdG1Os0fi8c&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:11:42 10/10
(90412/91802)
57 MILLIÓT GYÛJTÖTT EDDIG!

A “Hope for Haiti” 57 millió dollárt keresett!

A sztárokkal megtûzdelt “Hope for Haiti Now” teleton 57 millió dollárt keresett, és ez megdöntötte a rekordot - és persze még tovább növekszik.

A kétórás teleton, amelyet rengeteg tévécsatorna közvetített, és a legnagyobb neveket vonultatta fel, hogy segítsenek Haiti lakosain, ahol már 200,000 ember halt meg a januári földrengések miatt.

A teletont George Clooney vezette Los Angeles-ben, és a Haitin született Wyclef Jean vezette New York-ban, közben pedig riportokat láthattunk Anderson Cooper-tõl Haitiban.

Olyan híres emberek vették fel a telefonokat és tartottak beszédeket, mint Brad Pitt, Julia Roberts, Tom Hanks, Reese Witherspoon, Bill Clinton, Leonardo DiCaprio, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Jennifer Aniston, Ellen Degeneres, és Matt Damon, de ez csak nagyon kevés név.

A gyûjtés alatt lenyûgözõ elõadásokat láthattunk, Madonna-tól, Bruce Springsteen-tõl, Beyonce-tõl, Taylor Swift-tõl, Justin Timberlake-tõl, Christina Aguilera-tól, Bono-tól, Jay-Z-tõl, Rihanna-tól, Sting-tõl, Jennifer Hudson-tól, Sheryl Crow-tól, Kid Rock-tól, Keith Urban-tól, Stevie Wonder-tõl, Alicia Keys-tõl, John Legend-tõl, és Shakira-tól.

A pénzgyûjtés egy igazi rekord volt, és ez még nem tartalmazza az elõadott dalokból készült CD és a dalok megvásárlásából(iTunes: 99 cent) származó összegeket.
A jó hír, hogy még mindig adományozhatsz, ha felhívod a 1-877-99-HAITI-t vagy megírod sms-ben a “GIVE” szót a 50555-re.

És látogasd meg a HopeForHaitiNow.org-ot.

Forrás: http://www.gossipcop.com/hope-for-haiti-event-raised-a-record-setting-57-million/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:10:43 10/10
(90411/91802)
Erika, kicsit kutakodtam még a bakik után, íme jó pár: http://twilight-girl.mindenkilapja.hu/?m=4016653
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 25. - 23:10:12 10/10
(90410/91802)
Hali Mindenki!

Kicsit késõre tettem a frisselést asszem... elúsztam az idõhiányban :D Hát látom ma is bõvelkedünk értelmes gondolatokban, inkább már válaszra se méltatom... szánalmas.
Erika05 2010 jan. 25. - 21:44:47
(90409/91802)
azthiszem a te véleményedre nem volt senki kiváncsi!! mért nem keresel egy olyan fórumot ami neked való,mért kellett ide irnod ha nem tartod jónak a filmet.olvass vagy látogass olyan fórumokat amik érdekelnek.
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 25. - 18:44:38 10/10 Előzmény feeedra
(90408/91802)
halika:)

azt az átdolgozást szívesen megnézném:DDD
Megcsináljuk?:DDD Aztán szép summát kaszálunk, mit szólsz?:DD
10/10
offtopic
feeedra 2010 jan. 25. - 00:41:57 10/10
(90407/91802)
Helló! :)
Igazán kár! Egy modern átdolgozást kellett volna csinálni! :)Óoh, ha én rendeztem volna.. öö, sûrûn lenne benne, meztelen felsõtestes képvágás. :)))) Tuti kasszasiker lenne az XX kromoszómájú, Robfan mozilátogatók miatt. :))
Egy szexuálisandohányzosRobos Jóéjtszakát! :)
cuppp í3
10/10
offtopic
schmetterling 2010 jan. 24. - 22:29:18 10/10
(90406/91802)
Szija:)

Igen ez lesz a Bel Ami style, sajna....
Mivel akkoriban(19. sz.) ez volt a férfiideál...hogy a fene vinné el...
10/10
offtopic
feeedra 2010 jan. 24. - 22:25:22 10/10 Előzmény alexa_1988
(90405/91802)
:))))Jeti!! :DD
ö,öö most mi van? Én ennyire nem vagyok képben? A Bel Ami-ban ilyen feje lesz? Aaaz szép! :((( Én aztatat gondoltam, hogy ez a "bujkálok a világ elõl, ne ismerjen fel senki" style-ja. Úgy belefért volna, de ha ilyen a Bel Ami karakter, az gáz. Mondjuk alap lenne, hogy ha egy nõcsábász, szívtiprót kell eljátszania, akkor ne legyen homeless feje, mikor neki alapból megvan a nõvadító külseje.
Vagy félre értek valamit? Homályosíts fel, pls!! :)
képekrõl.. látom Kristen visszanövesztette az elcseszett szemöldökét! :)
cuppp <3
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 24. - 18:01:14 10/10
(90404/91802)
EONLINE @ KRISTEN STEWART

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy interjút készíthettünk a Föld egyik kedvenc leánykájával, Kristen Stewart-al, korábban a Sundance-n volt az új filmjének, a 'Welcome to the Rileys'-nak a premierje.

K.Stew úgy tûnt, mint egy Park City csajszi, zöld kabátban és a Joan Jett haja, ami már egy kicsit megnõtt, és mesélt arról a szereprõl amelyikre az egyik legbüszkébb. A 'WTTR'-ben, Kristen alakítja a "dolgozó lányt," mert õ így szívesebben mondja, és tisztázza, hogy õ nem csak Bella Swan a 'Twilight'-ból.

Kristen mesélt arról, hogy bebarátkozott a sztriptízvilágba, ami untatta õt, és hogy teljesen õrületbe kergette, amíg a nagy közönség elé nem került...

KStew: "Ömm, Jake [Scott, a rendezõ] sokat foglalkozott a felkészülésemmel és hogy megértsem azt a típusú embert akit játszottam, és komolyan érintették ezek az emberek. Egy lányt játszom aki sok lehetõség közül sztriptízel és tényleg vetkõzik a normális nevelkedés helyett. Nem tudja megállapítani ki is volt, mert olyan dolgok történtek vele és 'dolgozó lány' lett, ha így akarjuk nevezni."

"Így a szerepre való felkészüléskor sok emberrel beszéltem, pontosan 3 emberrel New Orleans-ban, akik sztriptízelnek és ebben a bárban dolgoznak amelyet végül a filmhez használtunk...Nem igazán készültem semmire, ez csak olyan, hogy egész idõ alatt az jár a fejedben. Ez visszahat rád...így csak jobban megérted, nem éled át fizikálisan - ó, de vennem kellett rúdtáncos órákat! De ezt nem igazán láthatod a filmben."

Ó akkor most van néhány szexis trükköd!
KStew: "Ja, ja."

Ideges lettél amikor meghallottad, hogy provokatívabb jeleneteket is forgattok majd?
KStew: "Kiakadtam! Ez a dolog a karakteremet, olyan, hogy nem érdekli. Alapvetõen semmi sem tartozik hozzá. Odaadná magát és ez nem számít[neki]. Így ezt kellett elkapnom. Szó szerint nyílt fájdalommal járkál össze-vissza. Szó szerint! Változatlanul annyit tesz neki, 'Ó rendben, tökmindegy.'"

Most, hogy visszatértél a munkához, kérlek áruld el, hogy élvezted e a 'New Moon' utáni sajtós dolgot.
KStew: "Ja, egyébként az elsõ alkalommal mindig. Így igen, nagyon vissza akarok térni dolgozni."
Robert Pattinson unalmas, de örülünk, hogy a lányka egy dolgozó lány...és tudod, hogy hogy értjük.

Forrás: http://uk.eonline.com/uberblog/the_awful_truth/b163685_kristen_stewart_befriends_strippers.html
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 jan. 24. - 17:58:23 10/10
(90403/91802)
LATIMES @ KRISTEN STEWART

Fura érdekesség, de Kristen Stewart az idei Sundance fesztiválon mindkét filmjében 16 évesként tûnik fel.

A “Welcome to the Rileys,” c. dráma, amely tegnap délután debütált a Racquet Club mozijában, a “New Moon Saga” szupersztárja egy kevésbé "Twilight'-os Bella Swan karaktert alakít a filmben. Ez lenne Mallory, a sztriptíztáncosnõ a aki szexis cuccokat és lepedõt visel (néha még fehérnemû sincs rajta) és harisnyát ami legalább a “privát részeket” eltakarja és a szexuális dolgok nem a családi vagy a PG-13-as besorolású blogba valók.

Habár a "Rileys" karaktere lehetne 22 is, elárulta, hogy Mallory menekül a kora elõl, amikor a legtöbb tini megszerzi a jogsit New Orleans-ban,ahol õ a Francia Negyedben egy sztriptízbárban dolgozik és egy kis pluszpénzért extra szolgáltatásokat nyújt.
Felkészülve a szerepre, Stewart -- aki szombaton elég Sundance-esen öltözött, military dzseki, koptatott farmer és tornacipõ -- azt mondta, hogy nem igazán készülgetett, csak vett néhány sztriptíztáncos órát a nagyszerûbb alakításért.

“Nem sztriptíztáncost játszom’” mondta az elsõ vetítés elõtt. “Ez tényleg nem egy vetkõzõs film.Ez csak egy kicsit felnyitja a szemeidet, nincs más választásod. Tudom, hogy nagyon bizonytalanul beszélek róla mert ez annyira szörnyû."

A punk-rock drámában, a “The Runaways,”-ben Stewart alakítja a rock-ikont Joan Jett-et, aki a lánybanda egyik alapítótagja volt – igen az amire gondolsz – a Runaways-, mindössze 16 évesen. A banda kalandos életet élt ált 1975 és ’79 között. A filmben, Stewart kokaint szív, csókolózik Dakota Fanning-el és italosan szétver egy elektronikus gitárt.

Megemlítettük már hogy majdnem tökéletesen testesíti meg Jett-et?

“Ez, õrület,” mondta Stewart amikor a riporter a a rock ikonikus zenekaráról és tagjairól kérdezte. A szájába harapott és megpiszkálta a haját “Nem tudom elfogadni!”

Forrás: http://latimesblogs.latimes.com/movies/2010/01/sundance-2010-kristen-stewart-.html