Téma: Alkonyat

10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 18:21:59 10/10
(88402/91802)
A NYITÓHÉT EREDMÉNYEI

New Moon egyelõre 188,22 milliót hozott az USA-ban és övé a harmadik hely a nyitóhetek listáján! Mi lesz a következõ? Természetes, hogy minden nap nemzetközi és hazai számait hozzáadjuk majd a régebbiekhez, de a nagy kérdés az az, hogy mi lesz a következõ hétvégén? Az rivális stúdiók egyértelmûen bedobták a törölközõiket, és rájöttek, hogy nem nagyon tudják felvenni a harcot a Summit Entertainment 'The Twilight Saga: New Moon'-val.

Hogyan fogják leküzdeni a Disney 'Old Dogs'-jai a vérfarkasokat? A Warner Bros megteszi majd. A 'Ninja Assassin' harcolhat a vámpírokkal? Warner "talán nem csak néhány fiatal férfit kellett volna levetkõztetni, hogy a nõi rajongókat az õrületbe kergessék," írta Carl DiOrio a The Hollywood Reporter-nél. Habár, DiOrio megjegyezte "sok tanuló és munkavállaló kivette a pénteket, és sok fiatal lány visszament a moziba hogy újra megnézze" a 'New Moon'-ról.

November 26-i frissítés:

A csütörtöki számok is itt vannak. A 'The Twilight Saga: New Moon'-ja további 9,2 millió dollárt hozott 4042 helyen... Ezt azt jelenti, hogy a film 'hazai' bevétele 188,2 millió dollár az elsõ hét napon. Világszerte 320,3 millió dollárt hozott! (A héten már több számra nem lehet számítani, ismét vasárnap után jön majd az újdonság, ha a Summit közzétette)

A péntektõl csütörtökig tartó idõszakban a 'The Twilight Saga: New Moon' ($188.2M) a 3. helyen végzett a nyitóhetek listáján, elõtte a 'Sötét Lovag'($238.6M) és a 'Karib tenger kalózai: Holtak kincse' ($196M) áll, és megelõzte a 'Pókember 3-at ($182M)...

Forrás: http://www.pronetworks.org/index.php/independent_films/post/new_moon_domestic_worldwide_box_office_totals_records/
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 18:20:28 10/10
(88401/91802)
PATTINSON MEGRÉMÜLT A KULTUSZTÓL

Robert Pattinson 'megrémült' a kultusztól
A Londoni/Hollywoodi szívtipró Robert Pattinson megijedt a 'személyi kultusztól', ami körülötte és a 'Twilight'-os kolleginája, Kristen Stewart körül van, a vámpírszerelem sikerei után.

A színész, aki Edward Cullen-t játssza a bombasikerû filmben, megküzd a hirtelen jött hatalmas sikerrel, ahogy a Contactmusic írta.

"Természetesen el vagyok ragadtatva attól, hogy a 'Twilight' sorozat ilyen sikeres. De a személyi kultusz körülöttem és Kristen körül egy kicsit ijesztõ."

"Teljes õrület, és azt kérdezed magadtól, hogy honnan jöttek ezek az emberek? Ez egy nagyon fura helyzet, és kicsit megfélemlít," mondta a színész.

A 23 éves sztár, aki éppen a mostani sztárvilág egyik kiemelkedõ csillaga, és ezt a meglepõ siker a vámpírszerelemnek köszönheti, elárulta hogy volt egy õrült spanyol hódolója a 'Twilight' sikerei elõtt.

Forrás: http://www.expressindia.com/latest-news/Robert-Pattinson--intimidated--by-cult-status/546950/
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 18:17:40 10/10
(88400/91802)
ROBERT PATTINSON LUXUSA

Robert Pattinson küzd azért, hogy rájöjjön mi is a jó abban, hogy híres - eltekintve attól, hogy szép hotelekben száll meg.

Robert Pattinson azt mondja, hogy az egyetlen elõnye annak, hogy híres, és azok a luxushotelek ahol megszáll.
A 23 éves 'Twilight Saga: New Moon' színész - aki Edward Cullen-t alakítja a vámpír franchise-ban - azt mondja, megküzd a film hatalmas sikerével, de néhány elõnyét kihasználja.

Azt mondta: "Díszes szállodákban maradsz, hihetetlenül szép fürdõszobákkal. Ez a legjobb dolog amit errõl mondhatok."

"Minden más nélkül tudnék élni. Természetesen el vagyok ragadtatva attól, hogy a 'Twilight' sorozat ilyen sikeres. De a személyi kultusz körülöttem és Kristen körül egy kicsit ijesztõ."

Robert azt is elárulta, hogy volt egy õrült spanyol hódolója:

"Teljes õrület, és azt kérdezed magadtól, hogy honnan jöttek ezek az emberek? Ez egy nagyon fura helyzet, és kicsit megfélemlít. De rossz tapasztalatom egyszer volt, de az a 'Twilight' elõtt volt."

"Két évvel ezelõtt, egy független filmet forgattam Spanyolországban,és minden nap egy lány állt az apartmanom elõtt. Egy követõ volt, ami elég hamar kellemetlenné vált."

Forrás: http://www.contactmusic.com/news.nsf/story/robert-pattinsons-luxury-living_1123808
10/10
alexa_1988 2009 nov. 29. - 18:14:49 10/10
(88399/91802)
KCRW.COM @ CHRIS WEITZ

A kcrw.com készített egy interjút Chris Weitz-el, a 'New Moon' rendezõjével - a videót itt megnézheted, és ittvan néhány mondat amikor Kristen-rõl beszél!

"Fõleg Kristen az aki végigviszi az egész filmet, aki mindennap forgatott, és úgy gondolom hogy ez csak a természet ereje. Szerintem abszolút rendkívüli. Szerintem, õszintén szólva az egyik legjobb színész."

"Ahogy lefesti az érzelmeket az rendkívüli. Nem hinném, hogy találkoztam valaha olyan színésszel, aki jobban felmérte a határait. Mindig amikor azt hittem, hogy csodálatos volt az alakítása, azt mondta, 'Nem, nem, nem' és aztán a következõ sokkal jobb lett. Igazán csodálatos elõadást hoz."

Forrás: http://www.kcrw.com/media-player/mediaPlayer2.html?type=audio&id=tt091125chris_weitz
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 18:13:52 10/10
(88398/91802)
ASHLEY GREENE - ALEXA CHUNG SHOW

November 24-én Ashley a 'The Today Show' után Alexa Chung-ot is meglátogatta az MTV stúdiójában, New York-ban. Ashley Jacob testérõl, a 'New Moon'-ról és a MAXIM magazin címlapjáról mesélt az 'It's On With Alexa Chung' show-ban.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=G4t1lUamzfs&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 18:12:06 10/10
(88397/91802)
ASHLEY GREENE - GOOD DAY, NEW YORK

Tündéri Alice Cullen-ünk tökéletes alakítója, azaz Ashley Greene a héten a 'Good Day, New York' stúdiójába is ellátogatott, hogy a 'New Moon'-t reklámozza. Ashley-rõl a forgatás közben és után is készült néhány kép - hihetetlenül szép volt! :)

Katt: http://ashleygreene.net/gallery/thumbnails.php?album=270
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 18:08:40 10/10
(88396/91802)
ASHLEY GREENE - THE TODAY SHOW

November 24-én Ashley Greene a 'The Today Show' stúdiójában járt ahol a nagy 'New Moon' nyitóhétvégérõl, a kezdeti szerepléseirõl, a sikereirõl és az új filmjérõl a 'The Apparition'-ról mesélt.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=0M774-eR_yc&feature=player_embedded
10/10
offtopic
Danett1975 2009 nov. 29. - 18:07:13 10/10
(88395/91802)
Emiatt ne érezd magad rosszul, hiszen mindannyian így voltuk vele, szerintem. Nekem legalábbis azért volt szükségem rá, hogy ennyiszer megnézzem a filmet. Elsõ körben a feliratra koncentráltam, minden ezt követõ megnézés szó szerint a "nézést" szolgálta. De egyelõre képtelen vagyok betelni vele.

Edward csodás volt, minden megjelenése sóhajokat váltott ki belõlem. De amikor megérkezik a suliba, és elindul Bella felé azzal a gyönyörû mosolyával... Végem volt.

Megjegyzem: A fülemet is érte néhány meglepetés. A csókok közben azok a sóhajok... Tiszta erotika volt. Jaj!!! :-)
10/10
offtopic
ementáli20 2009 nov. 29. - 18:02:02 10/10
(88394/91802)
hmmm...akkor most lebuktam hogy nem a szöveggel foglalkoztam hanem valami (vki) mással :$ XDXDXD
10/10
offtopic
ementáli20 2009 nov. 29. - 18:01:09 10/10
(88393/91802)
amit a könyvben sem fordítanak le azt a filmben is meghagyhatták volna :D:D
10/10
offtopic
Danett1975 2009 nov. 29. - 18:00:57 10/10
(88392/91802)
Pedig így mondta. Csak akkor valószínûleg elkerülte a figyelmedet. Én is inkább Edwardra fókuszáltam... :-D
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 18:00:43 10/10
(88391/91802)
Szerintem is zseniális volt, ahogy az is nagyon tetszett, ahogy az évszakos részt ábrázolták ^^ és a Possibility zseniálisan illett hozzá <3

Na és az is tetszett, mikor Edward mesélte Bellának az öngyilkossági tervét, és a tanár felszólította, hogy folytassa :DD Hogy beégett már :P De ahogy hangsúlyozta a szavakat... áhh és az egész mondanivalója ^^ Imádtam, fõleg az õ szájából (L)
10/10
offtopic
ementáli20 2009 nov. 29. - 17:59:40 10/10
(88390/91802)
hmm...azt hallottam hogy mondja hogy csodás meg különleges képessége van Bellának, meg hogy a vére milyen csábító....de én szó szerint vártam így hogy la tua cantante :D:D olyan szépen hagzik ^^ XD
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 17:58:20 10/10
(88389/91802)
igen :DDD
tetszett, ahogy Jake meg a többiek rátámadtak, és kiharaptak belõle egy darabot, ha jól láttam xDD o.O A la tua cantante meg benne volt xD Mondta Aro... én legalábbis úgy emlékszem, hogy hallottam :P
10/10
offtopic
Danett1975 2009 nov. 29. - 17:54:24 10/10
(88388/91802)
Shelby, aki a magyar feliratot készítette, ezt a megjegyzést fûzte ehhez az olasz kifejezéshez:
La tua cantante.
Olasz szintén. Jelentése: "A te énekesed." A második könyvben megmagyarázzák, így hívják azokat, akiknek a vére olyan hatással van a vámpírokra, mint amilyen hatással van Belláé Edwardra. A vérük "énekelnek" nekik.

Már nem emlékszem, hogy ez a magyarázat a könyvbõl származik-e.
10/10
offtopic
Danett1975 2009 nov. 29. - 17:51:59 10/10
(88387/91802)
Pedig benne volt a volturis jelenetben. Elhangzott Aro szájából. Csak nem fordították le: miszerint Bella vére énekel Edwardnak
10/10
offtopic
Danett1975 2009 nov. 29. - 17:50:03 10/10
(88386/91802)
De örülök, hogy neked is tetszett az üldözõs jelenet. Olvastam olyan hsz-eket, hogy kér volt ilyen hosszúra nyújtani...

Hát szerintem hatalmas jelenet volt. Gyakorlatilag képekben mutattak be minden, egy hang nélkül játszódott le az egész. Nem is volt szükség szavakra.
10/10
offtopic
ementáli20 2009 nov. 29. - 17:50:02 10/10
(88385/91802)
jujjj Kokodzsámbóóó XDXDXDXD
hogy lobogott már a felmosórongy a fején *visííííít*
10/10
Szívkirálylányka 2009 nov. 29. - 17:49:28 10/10
(88384/91802)
Annyira szeretem ezt a filmet! Már függõvé váltam. A könyv egyszerûen tökéletes és izgalmas!
10/10
offtopic
ementáli20 2009 nov. 29. - 17:49:01 10/10
(88383/91802)
nekem is az a zene az egyik kedvencem, mikor az elején bejön Edward...az ott nagyon jól passzol, meg mikor Bella odamegy a motoros bandához (Band of skulls) az is nagyon jó ott, és a harmadik kedvencem a végén van mikor Edward megkérdezi hogy hozzá menne- e, meg mikor mennek a betûk :D ezek a legjobbak szerintem ^^

Alexa: igen...az a hasonlat olyan szép...kár tényleg hogy kihagyták :( meg még tudod mit hiányoltam? a la tua cantante-t...nemtom..szerintem az valahogy olyan "NM specialitás" :D
vártam hogy benne legyen de nem volt :(
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 17:46:43 10/10
(88382/91802)
Ohh el is felejtettem a nomádokat alias Victoria és Laurent (Kokodzsámbó) :DDD

Victoria: Nagyon tetszett az üldözés!!! Az egész jelenet, ahogy megtámadja Harryt, közben Bella ugrani készül!!!! Áhhhhh frenetikus érzés volt látni, minden toll égnek állt a hátamon! Rachelle zseniális színésznõ, nagyon jól játszotta Victoriát.

Laurent: Ohh Kokodzsámbó! Hát egen... a másik halálom :DDD Loboncos haverod by Jake :P Nem csippantom, mert kétszínû és még béna is azzal a felmosóronggyal a fején xD Jó, hogy meghalt! :P
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 17:43:39 10/10
(88381/91802)
Szijja egyetlen bagolytársam ^^

Hát egen... az a másik :DDD Aro felvihog és a moziban meghûl a levegõ, majd pukkadásszerûen felvihogunk egy emberként :DDD Nagyon brutál volt...

No és igen!!! A giccs... emlékszel mikor Kanga (asszem) benyögte, hogy Jake hiányzik mögülük mint a farkas??? xDDDDDDD *visíííííííííííít* hatalmas volt!!!!! És hát jah, a zsírszalonna az út közepén :DDDD Muszáj volt!!!

És eszembe jutott, hogy mi az amit sajnáltam! A meteoros idézet Edwardtól!!!! Szentségtörés, hogy Chris nem rakta bele *bömböl* az egyszerûen kötelezõ lett volna!!!!!!!!!

Az említett sorok: "Mielõtt megismertelek, Bella, az életem olyan volt, mint egy holdtalan éjszaka. Nagyon sötét, de azért akadtak csillagok, az értelem apró fénypontjai... Aztán egyszer csak te átszáguldottál az egemen, mint valami meteor, s hirtelen minden lángba borult, minden csupa szépség és ragyogás lett. Amikor elváltunk, amikor a meteor lehullt a láthatár mögé, minden elsötétült. Csakhogy a szememet már elvakította a fény: nem láttam többé a csillagokat. És így már nem volt értelme semminek."
10/10
offtopic
Danett1975 2009 nov. 29. - 17:43:38 10/10
(88380/91802)
Én már egészen megszerettem a zenéjét.

Kedvenc jelenetem: a film 4. percében kezdõdik. Amikor megjelenik Edward és közeledik Bella felé. Az a halvány kis mosoly az arcán. Esküszöm, hallottam a sóhajokat magam körül.

Az október, november, december jelenet is nagyon tetszik, állati ötletesen lett megoldva a könyv néhány üres oldala.

És ne feledkezzünk meg a Viktória üldözésérõl se. Nem semmi jelenet. Nekem baromira bejött a jelenet, és a zenéje is nagyon illett hozzá.

A farkasok nagyon szépen voltak megcsinálva. Ha jól emlékszem, talán Sunk mondta, hogy loboghatott volna kevésbé is a szõrük, de azért jók voltak. :-)

Moziban eddig 3x láttam, itthon viszont már 5x láttam. Eddig. Lesz ez még több is! :-)
10/10
offtopic
ementáli20 2009 nov. 29. - 17:39:22 10/10
(88379/91802)
szijjjja bagolytársam ^^

ja igen...a futkározós jelenet az tényleg nem kellett volna oda XDXDXD nagyon gááááz...már csak a kis kosárka hiányzott a kezükbõl o.O
meg ami még kész volt...Volterrában mikor Aro felvihog...hát az aztán nagyon agyhalál volt XDXDXD reméltem hogy az csak valami hülyülés a forgatáson, erre belenyomják a filmbe XD

Eric fején meg jót röhögtünk mikor bõgött a videózás alatt a suliban XDXDXD
de az sem volt semmi mikor a végén megjelent Jacob, te meg benyögted, hogy na megjött a zsírszalonna XDXDXDXDXD
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 17:32:17 10/10
(88378/91802)
Na akkor belekezdek! Szerintem így elöljáróban isteni volt a film (L) Mindent imádtam benne, kivéve egyetlen részt, de majd arra kitérek.

Színészek:

Rob: Hát szokás szerint isteni volt (L) Nagyon tetszett, hogy például a csillogás sokkal "erõsebb" volt a bõrén, mint pl. a Twilightban, és hihetetlenül kifejezõ volt az arca. Fõleg Volterrában!!!!! Imádtam (L) Még mindig oda vagyok a színészi játékától ^^

Kristen: Tudjátok, hogy eleinte imádtam, de a színészi játéka nagyon "korlátozott" (és akkor még finom voltam) most viszont nagyon sokat fejlõdött, és persze elõnyére :) Sokkal jobban láttam a dolgokat, az érzelmeket az arcán. Szóval meg voltam kivételesen vele is elégedve.

Carlisle: Nagyszerû volt Peter alakítása, igaz nem sok szerepük volt, de akkoris! Az a rész, amikor Bella kezét varrja össze <3 Imádtam a könyvben is, mert annyira bensõséges volt az egész, és tökéletesen visszajött ez a dolog (L)

Esme: Igen... õ Esme... aki nagyon barátságos, törõdõ és úgy tekint Bellára, mintha a lánya lenne ^^ Szeretetreméltó, de nem sok szerepe volt, szóval nem tudok nagy következtetést levonni.

Alice: Na, õ a másik favorit! Egyszerûen imádni való volt! A színészi játéka is nagyon jó volt, amikor mondta, hogy mi ez az ázott kutya szag, ott akkorát nevettem :DDD És majd visszajön, ha kitette a kutya szûrét :P Alice egy tökéletes választás volt, azaz Ashley :))

Jazz: Nincs Alice Jazz nélkül (L) a másik tökéletes pár szerintem Edward és Bella után! Az a faszi annyira haláli volt, fõleg a végén, mikor közölte, hogy legalább nem akarlak majd megölni :P Bár a haja... szegénykém, ez egy durva merénylet volt ellene!

Emmett: A kedvenc Teddy-macim <3 olyan ölelni :D A beszólásai hatalmasok voltak: Idõsebb csajjal jársz? :DDD Na és a végén mikor megölelte Bellát.... ohhh <3 (L) Imádtam õt is!

Rosalie: Ronda Rozi, az Ronda Rozi bárhogy is ragozom. Eszméletlenül gáz volt, fõleg hogy parókája van, és hát na übergáz, nem tudok kedves lenni.

TayTay: A farkaskomát egyáltalán nem csippantom, de tény, hogy nagyon ügyesen játszott. Voltak jelenetek, amikor nagyon sajnáltam, de attól még TEAM EDWARD!!!! Kötözött sonka nem kell :P De az õ játéka is sokkal jobb volt, mint az elsõ filmben.

Farkasok: Ahhoz képest, hogy nem csípem a gurulós farkasokat, egész jók voltak. Amikor átváltoztak... hát az csúcs volt ^^ Jól megoldotta Chris :) Különösen bírtam Pault, amikor jöttek vissza Emily házába, és levetette magát, csak egy ilyet nyög Bellának: Bocs! *angyalivigyorral megspékelve* hát haláli :DDDD

"Humánok": Jessicán hatalmasokat derültem, fõleg mikor a motoros rész volt. Eric és Angela olyan volt, mintha nem is ebben a filmben szerepelnének. Mike pedig... Mike az egy állat :DDDD Nagyon tetszett, ahogy próbálta az agyát húzni Jake-nek a mozinál, hogy bejöhet-e felnõtt felügyelet nélkül :DD Reménytelen vesztes a csávó.

Charlie: Sokkal, de sokkal jobb fej, mint a könyvben! Bár a Twilightban is másképp viselkedik, de itt... ugye a könyvben nagyon kemény volt a végén, és tudom, hogy "Oké, ez nem a könyv, ébredj fel" de akkoris. Így jobban szeretem :P

Volturi: No igen, eleinte mindig azt gondoltam, hogy félni fogok majd tõlük. Annyira nem volt megrázó, mint gondoltam, de hatásos jeleneteket hoztak össze. Ellenben még mindig állítom, hogy jobb színészeket is találhattak volna a 3 fejes szerepére. Jane ördögi volt, szóval õ az egyetlen, akire nincs panaszom, meg Felixre és Demetrire. Alecnek kevés szövege volt, nagyrészt csak dicsérte Jane-t, na meg lefogta Bellát.

A zene: Nos nem a szívem csücske, és talán nem is lesz soha. Vannak számok, amik beleitták maguk a gondolataimba, de sose fogja tudni ûberelni a Twilight Soundtrack-ét. A score viszont nagyon tetszik ^^

Huh, most azt hiszem, hogy ennyi egyszerre :D Jó film volt, szerettem, és megérte megnézni, akár 20x is beülnék, és biztos vagyok benne, hogy nem csalódnék 20.-ra is.

Viszont a giccs jelenet: Alice látomása!!!! Kiver tõle a víz!!!!!! Az annyira gusztustalan, hogy az már fáj! Jobb lett volna, ha csak említés szintjén marad az egész, mert az a futás ott... na mindegy.

Összességében nagyon jó, és nem csalódtam. Mindvégig fenn tartotta a figyelmemet, szóval én elégedett vagyok, és szerintem megérte várni rá ^^ Gratula Chrisnek!
10/10
offtopic
ementáli20 2009 nov. 29. - 17:18:57 10/10
(88377/91802)
Szeeeerbusztok ^^

jelentem elõjöttem most hogy már láttam a filmet ^^
és nagyonnagyon tetszett <3
már az eleje is bejött ahogy kezdõdött (hold + cím kiíródás), az elején Bella öreg mamókaként szerintem eléggé ijesztõ volt :D:D pláne azzal a zenével ami ment a jelenet alatt :D
a Volterrás rész is iszonyat jó volt, tetszettek a szövegek, egy csomót lehetett röhögni (pl Jasper beszólásai XD)sõt..így hogy már van mihez kötni õket, már a zenék is tetszenek ^^ jól el lettek találva. hiába nem szeressem Jacob karakterét, ebben most egész jó volt...le a kalappal Taylor elõtt, Kris szerintem sokat fejlõdött...nekem valahogy hitelesebb volt mint a Twilightban...Rob meg....Rob ^^ :D:D:D tünci mint mindig ^^ a Volturis résznél rossz volt látni ahogy elp*csázták :(:(:(
azt a részt meg sajnáltam hogy kimaradt mikor Bella elmegy az üres Cullen házhoz....de ettõl függetlenül nekem nagyon bejött a film ^^ olyan hamar vége lett XDXD néztem volna még tovább :D

az meg hogy a csajokkal együtt néztük szintén eszméletlen jó volt ^^ jó volt talizni a már ismertekkel is meg a még ismeretlenekkel is :)
10/10
offtopic
Danett1975 2009 nov. 29. - 17:05:01 10/10
(88376/91802)
Várom! :-)
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 16:45:47 10/10
(88375/91802)
Szijja!
Ohh igen (L) mindjárt el is mesélem mi a véleményem! :)
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 16:43:10 10/10
(88374/91802)
TAYLOR LAUTNER - LOPEZ TONIGHT SHOW

Taylor Lautner a 'New Moon' farkasfiúja nemrég a 'Lopez Tonight Show'-ban járt George Lopez-nél, hogy a 'New Moon'-t reklámozza. George és Taylor már régóta ismerik egymást, mert a 'Cápasrác és Lávalány kalandjai' c. film idején találkoztak elõször, a következõ filmjük pedig a 2010-ben megjelenõ 'Valentine's Day'. A 2. rész a bõvebben alatt!

Vidi: http://www.youtube.com/watch?v=9B8q814Bgtk&feature=player_embedded
Vidi: http://www.youtube.com/watch?v=Tb0pIk_gitY&feature=player_embedded
10/10
offtopic
Danett1975 2009 nov. 29. - 16:42:35 10/10
(88373/91802)
Szia Alexa!

De örülök, hogy végre te is láthattad a filmet.
Remélem neked is akkora élmény volt, mint nekem.
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 29. - 16:40:18 10/10
(88372/91802)
Hali Mindenki ^^

Megjöttem a kis kiruccanásból, és meg kell mondjam, isteni volt <3 Nagyon tetszett a film, majd mindjárt írok egy részletesebb véleményt is :) csak hírek/képek! Ez is fontos!!! Kanga, mi is köszönjük, hogy jöttél ^^ isteni osztályfõnök voltál :DDDDD Legközelebb is mehetünk :P
10/10
Danett1975 2009 nov. 29. - 15:52:42 10/10
(88371/91802)
Sziasztok!

Shelby tartotta magát az ígéretéhez, én már meg is néztem a filmet ezzel a minõségi felirattal.
10/10
Dros 2009 nov. 29. - 13:07:00 10/10
(88370/91802)
:)
10/10
offtopic
feeedra 2009 nov. 29. - 12:51:25 10/10
(88369/91802)
:)) Biztos tök jó lehetett. Legközelebb majd ha tudok menni, én is erõsítem a vének táborát! ;) :) Sajna most megint rövid pórázon vagyok, Jaja kapott valami hülye szájfertõzést és nem tud enni, fáj a nyelve. Ettõl persze full nyûgös, pedig ma mentünk volna Nagykarácsonyba az igazi Mikuláshoz. (ma lesz a finn, igazi részarvasokkal stb.) Ez most halasztódik.
de, hogy ne offoljak az offba nagyon, küldök egy pm-et, mert lenne egy kérdésem, ha nem baj.

:) On: Shelby elvileg mára ígérte a NM feliratot. Reméljük nem jött közbe neki semmi.

Szép napot! :)
cuppp <3
10/10
Dros 2009 nov. 29. - 10:58:33 10/10
(88368/91802)
lol a szemét :D
10/10
offtopic
Kanga 2009 nov. 29. - 10:39:47 10/10
(88367/91802)
Kicsit vén voltam a csajszik mellett , de jól éreztem magam !
Jó volt újra látni az ismerõsöket ( Alexa , RS , Rano ) és a még személyesen nem ismerteket (Schmetterling , Ementáli ).
Jókat nevettünk ,sóhajtoztam , nyálaztunk , puffogtunk , akciót terveztünk ... :))))

A pénztáros gyerek jó poénnak tartotta , hogy vissza adta a 10 ezresem , azzal a szöveggel , hogy hamis . A lányok hõsiesen bevállalták , hogy a nyakának esnek ! :)
Próbáltak posztert szerezni - kevés sikerrel .

Szóval jó volt ! Hiányoztatok TI akik nem tudtatok jönni !
10/10
Dros 2009 nov. 28. - 22:26:33 10/10
(88366/91802)
nem csak télleg sehol senki :DDDDDDDD
10/10
offtopic
feeedra 2009 nov. 28. - 22:24:03 10/10
(88365/91802)
sehol, senki.. :( ennyire party time? :)

Tök jó kis vidi, nagyon édesen vigyorog <3 :
http://www.youtube.com/watch?v=GtPnsNEM_f4&feature=player_embedded

hááát, akkor én is lelépek! :)
10/10
offtopic
feeedra 2009 nov. 28. - 20:55:26 10/10
(88364/91802)
Helló! :)
Mesélj, mesélj!!
10/10
offtopic
feeedra 2009 nov. 28. - 20:54:56 10/10
(88363/91802)
lol vagy nem lol.. nem merek belegondolni, ha csak egy évadon keresztül is, de heti 45 percben kaphatnánk az újabbnál újabb Rob adagunkat. :)) Még az sem érdekelne, ha a series nulla pontos szar lenne. :))
De nem hinném, hogy bevállalna egy ilyet. Nem az Õ mûfaja.
10/10
offtopic
Kanga 2009 nov. 28. - 19:39:20 10/10
(88362/91802)
Én már itthon !
Király volt a mozizás , köszi lányok !
üdv,
az ofõ :D
10/10
Dros 2009 nov. 28. - 17:04:49 10/10 Előzmény feeedra
(88361/91802)
looooooool :D
10/10
offtopic
feeedra 2009 nov. 28. - 13:48:46 10/10
(88360/91802)
Sziasztok!
A hétvégi pangás megvan. :)
Most olvasom, hogy akarnak a Twilight-ból TV spinoff-ot, Robnak epizódonként másfél misit ajánlottak fel.. nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz belõle. Ugye az a bizonyos rókabõr..
Szép napot!
cupppancs :)
*Nóri* 2009 nov. 28. - 11:50:12
(88359/91802)
Hát ehhez a filmhez, naon odarakták a zenéket, oltári jóóó =)
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 22:26:44 10/10
(88358/91802)
Én is lassan ellépek a balkonláda felé :DD csak még bepakolok a nagy utazásra asszem ^^

Jó éjt :)
Szép álmokat, igény szerintit :P
Pusz <3
10/10
offtopic
schmetterling 2009 nov. 27. - 22:17:34 10/10
(88357/91802)
asszem én megyek, holnap talizunk:)))
szép álmokat!
pusszantás!
10/10
offtopic
schmetterling 2009 nov. 27. - 21:56:19 10/10
(88356/91802)
így van: összejön és ez a lényeg:)
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 21:55:45 10/10
(88355/91802)
Igen ^^ Annyira várom már <3
Igaz kicsit megszenvedtünk érte, de csak összejön ^^
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 21:53:47 10/10
(88354/91802)
PATTINSON NÉVTELEN ALBUMA!

A 'Twilight' színésze, Robert Pattinson nem akarja felhasználni a hírnevét a zenei karrierjéhez és azt tervezi, hogy egy névtelen albumot ad majd ki.

Pattinson, aki vámpírt alakít a 'Twilight' filmjeiben, két dalt vett fel a filmzenei albumhoz, mondta a contactmusic.com.

"Írtam dalokat,ez igaz. És fel fogok venni néhány dalt,ahogy a filmek promócióját befejeztem, de elõtte nem csinálok semmit. Nem akarok albumot kiadni, hogy majd rányomják 'A Twilight vámpírjától'" mondta Pattinson.

"Ha a felvétel meg is jelenik majd egy napon, akkor nem az én nevem és képem lesz a borítón. Mindenki elõítéletekkel teli. Senki sem hallgatná meg. Mielõtt híres lettem szerettem volna elõadni bárokban és pubokban. De ez már többé nem lehetséges," mondta..

Forrás: http://trak.in/news/pattinson-to-release-anonymous-album/28426/
10/10
offtopic
schmetterling 2009 nov. 27. - 21:53:18 10/10
(88353/91802)
szijjjaa:)

így van: holnap mozi:DDD
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 21:51:38 10/10
(88352/91802)
CELEBUZZ @ PETER FACINELLI

A Celebuzz elkapta Peter Facinellit - akit talán leginkább a Twilight Saga vámpír-doktoraként, Carlisle Cullen-t ismerhetünk - és arról beszélgettek,hogy vajon a vámpírok hogyan ünnepelnék a hálaadást!

Peter Facinelli úgygondolja, hogy a Cullen-ok inkább az erdõbe mennének - persze nem úgy indiánosan vadászni, inkább azért, mert õk... nos, nem igazi asztali-vacsorázók.

"Biztosan tartalmazna egy vadászatot az erdõben. Elég rendetlen evõk. Én egy úgy képzelem, hogy az erdõbe mennének, ahol már lehullottak a levelek, és szakálkákkal a nyakukban elindulnának vadászni."

És semmi sem múlhat elegy kis balhé nélkül. Mindig kell egy kis dráma. Facinelli úgy képzeli, hogy Nikki Reed karaktere okozna egy kis galibát, mert Rosalie igazán ügyes a probléma-kerekítésben:

"Rosalie biztosan belekezdene valamibe. Mindig csinál valamit."

Ááá, de most itt az igazi kérdés? Vajon a Cullen-ok meginvitálnák Edward nem-vámpír-szerelmét is, Bella Swan-t a kis ünneplésükre? P-Fac úgy gondolja, hogy ez nem lenne a legjobb ötlet, de valószínûleg az õ önfejû fiacskája, ki nem hagyná Bellát a történetbõl - de ezért nem biztos, hogy mindenki hálás lenne:

"Nem tudom,hogy meghívnánk e. Persze, hogy Edward megakarná õt hívni, és itt biztos összetûzésbe keverednénk Rosalie-val. De abban nem vagyok biztos, hogy õ beleharapna-e egy nyers állatba, így hozni kéne neki valamit a kis táskájában... a farkas táskájában."
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 21:48:20 10/10
(88351/91802)
MTV.COM@ 'NEW MOON' STÍLUS-KALAUZ

Az utóbbi napokban a hollywoodcrush.mtv.com kiadott 3 részletes stílus-kalauzt a 'New Moon' karaktereinek öltözékeihez!

Az elsõben részletesen leírják Edward és Bella stílusát és ruhadarabjait, hogy például Bella miért visel zöldet amikor megmenti Edward-ot, vagy milyen régi-új dolgokat láthatunk - valamint, hogy miért pont ezeket választotta Tish Monaghan a 'New Moon'-hoz.
Exkluzív 'New Moon' stílus-kalauz - Edward és Bella: http://hollywoodcrush.mtv.com/2009/11/23/new-moon-style-exclusive-your-ultimate-guide-to-the-costumes-part-1-edward-bella/

A másodikban a Cullen családot és Jacob Black-et mutatják be - mármint, hogy Rosalie, Esme, Alice, Emmett, Jazz és Carlisle miért pont azokat a ruhadarabokat viselik amelyeket a filmben láthattunk. És Jacob... na a farkasfiú kissé laza öltözködésének is megvan az oka!
Exkluzív 'New Moon' stílus-kalauz - A Cullen-ek és Jacob: http://hollywoodcrush.mtv.com/2009/11/24/new-moon-style-exclusive-your-ultimate-guide-to-the-costumes-part-2-the-cullens-jacob/

A harmadikban pedig a Volturi tagjainak stílusát mutatja be, vagyis például miért került Caius-ra piros sál, illetve milyen Michael Sheen Aro-öltönye,vagy miért nem látjuk Jane ruháját! Valmint Tish beavat az õrök szoborszerû stílusába is!
Exkluzív 'New Moon' stílus-kalauz - A Volturi: http://hollywoodcrush.mtv.com/2009/11/25/new-moon-style-exclusive-your-ultimate-guide-to-the-costumes-part-3-the-volturi/#more-20511
10/10
Dros 2009 nov. 27. - 21:45:46 10/10
(88350/91802)
juuuj ott egy minyó!:D
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 21:45:36 10/10
(88349/91802)
CHARTATTACK.COM @ JACKSON RATHBONE

A 'Twilight' Jackson Rathbone-a az ivásról, az ördögrõl, és a nõrõl énekel akik csalnak és lopnak! A színész Jackson Rathbone-t tagadhatatlanul Jasper Hale-ként ismerjük a legjobban a 'Twilight'-ból, és annak folytatásából, a 'New Moon'-ból. De ott legbelül, õ még mindig csak egy srác, aki egy rock 'n' roll bandában zenél.

Rathbone a CHARTattack-al beszélgetett az 'Eclipse', a harmadik 'Twilight' film forgatásain, mesélt az életérõl, mint egy szívtipró tinivámpír, és a szeretett zenekaráról, 100 Monkeys-ról.

CHARTattack: A 'Twilight' tavaly jelent meg, most éppen a 'New Moon' reklámjait csinálod, és közben a jövõ évi 'Eclipse'-en dolgozol! Nem érzed úgy, hogy az életed állandóan csak a 'Twililight'-ról szól?
Jackson Rathbone: "Egyébként, nem. Egy csomó más dolgot is csinálok, a Twilight világán kívül. Zenész vagyok. Ott a bandám, a 100 Monkeys, így amikor nem egy filmen dolgozom, akkor velük vagyok. Változatlanul zenélünk és változatlanul turnézunk is. Megtiszteltetés részese lenni a Twilight könyveinek, de egy csomó más dolog is történik. Persze a filmezéssel is, más filmjeim is vannak. Éppen producerkedem az elsõ filmemben a produkciós cégemmel. Nagyszerû lesz, mert a Twilight rajongói követik a következõ munkáimat is, ami olyan nagy tisztelet. Annyira támogatóak az összes filmmel és velünk is, egyénileg."

Tovább: http://www.chartattack.com/features/76888/twilights-jackson-rathbone-sings-about-drinking-the-devil-and-women-who-cheat-and-ste
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 21:42:27 10/10
(88348/91802)
A SZTÁROK ÉS A 'NEW MOON'!

A NYDailyNews információ szerint Tom Cruise felesége, Katie Holmes egy igazi 'Twilight' rajongó! A múlthét végén egy New York-i moziban kapták rajta a színésznõt és barátnõit - de Katie egy dolgot nem tudott... befogni a száját! Így a moziban ülõ Twilightereknek kellett volna csendre utasítania a hölgyeményt, de ezt senki sem merte.

Szemtanúk elárulták, hogy Katie Manhatten-ben jelent meg egy moziban, hogy megnézze a filmet - és úgy csinált mint bárki más, eljött a barátnõivel,hogy szórakozzon.
"Katie két barátnõjével jött be a moziba,és nagyon jó hangulatban volt," mondta a szemtanú. "Megvették a jegyeket, hogy megnézzék a 'New Moon'-t... vettek rágcsálnivalót,majd elfoglalták a helyüket és beszélgettek."

De amikor a villanyok lekapcsolódtak, Holmes és barátai még mindig nem csitultak. "Katie végig beszélgette a 'New Moon'-t," mondták. "Hihetetlen volt, állandóan beszéltek a film alatt és minden más."

De ez New York? Vagy mégsem! Senki nem mer beszólni, vagy valami?! Rossz válasz! "Néhány ember meg akarta nekik mondani,hogy maradjanak csendben, de amikor észrevették ki az, csendben maradtak." mondta a forrás. "Senki nem akarta csendben tartani Katie-t."

És Joe Jonas a napokban megnézte a 'New Moon'-t, az írországi X-Posé vetítésen és készült vele egy interjú, hogy mit is gondol az új 'Twilight' filmrõl!

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=sfyDxnZF4eE&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 21:40:40 10/10
(88347/91802)
Sziasztok!

Megjöttem ^^ Hozom az esetleges újabb híreket/képeket :) Holnap pedig moziiiiiiiiiii (L)
10/10
offtopic
schmetterling 2009 nov. 27. - 20:04:48 10/10
(88346/91802)
szia!
hát nem sokat, jó ideje nem "láttam"...
Annyit tudok, hogy sokat kell tanulnia...
10/10
offtopic
Kanga 2009 nov. 27. - 19:13:50 10/10
(88345/91802)
Sziaa !
10/10
offtopic
schmetterling 2009 nov. 27. - 18:47:43 10/10
(88344/91802)
halihó:)
10/10
offtopic
Kanga 2009 nov. 27. - 18:43:36 10/10 Előzmény dzsinidzsoni
(88343/91802)
Szia Dzsini ! :)
Jó téged is látni ! :)

A sapkája sem semmi !
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2009 nov. 27. - 14:54:08 10/10
(88342/91802)
az tuti h jól érezte magát xDDDD kész ez a vigyor xD
10/10
Dros 2009 nov. 27. - 14:24:44 10/10 Előzmény oliverdapro
(88341/91802)
Ez felvidított köszike :D
10/10
offtopic
Spunk Ransom 2009 nov. 27. - 14:16:55 10/10
(88340/91802)
Holnapra nagyon jó mozizást a kis csapatnak!!! <3 <3

:)))
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 13:07:46 10/10
(88339/91802)
Oksika ^^
Asszem én is kicsit elvonulok :) Pusza <3
10/10
offtopic
Kanga 2009 nov. 27. - 13:01:37 10/10
(88338/91802)
Mennem kell !
Talán még sikerül visszanézni .
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:53:00 10/10
(88337/91802)
:)
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:52:38 10/10
(88336/91802)
PREMIER MEGJELENÉS

Anna "Jessica" Kendrick megjelent a Lonely Bones címû film premierjén, ahol szerintem nagyon jól állt rajta ez a ruha :)
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:49:03 10/10
(88335/91802)
xD kész ez az ábrázat :P
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:47:50 10/10
(88334/91802)
KELLAN LUTZ - TÁVOZÁS A BARDOT-BÓL

Kellan Lutz-ot november 25-én, távozás közben kapták le a Bardot éjszakai bárból. A képekbõl és a mosolyból ítélve azt hiszem Kellan jól szórakozhatott!
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:45:25 10/10
(88333/91802)
EW @ DAKOTA FANNING

A 'New Moon' gonosza, Dakota Fanning arról mesél, hogy milyen volt a Twilight családhoz csatlakozni! A legtöbb Twilight: New Moon szereplõvel összehasonlítva, a 15 éves Dakota Fanning - aki a Volturi tagját, Jane-t alakítja - már vén motorosnak tekinthetõ a színészek közt. De furcsamód a 'Világok harcának' és a 'Nevem Sam'-nek a sztárja egy normális diákja egy Los Angeles-i középiskolának. A 'New Moon' rekorddöntögetései után, Fanning hétfõn az EW-vel beszélgetett - a Twilight õrületrõl és az ördögi szerepérõl.

ENTERTAINMENT WEEKLY: Hol vagy most?
DAKOTA FANNING: "Iskolában vagyok. Bujkálok, hogy egyik tanár se lásson meg,hogy a telefonomon lógok. De végülis ez engedélyezett, mert még a sulikezdés elõtt vagyunk."

Milyen volt most visszatérni az iskolába miután a film megjelent?
"Ez az életem. Ez az ami normális a számomra. Nem igazán tudok más különbséget. Nagyon szerencsés vagyok, hogy iskolába járok és van normális életem, bármilyen is, és aztán azt csinálom amit szeretek és hatalmas munkák részese lehetek."

Hogy gondolod, az osztálytársaid hogy fogják lereagálni a filmet?
"A legtöbbjük már látta a filmet, és nagyon izgatottak vele kapcsolatban. Egészen biztos, hogy néhány emberrel beszélgetek majd róla, tuti."

Mi volt a reakciód, amikor meghallottad a kasszasikerû számokat?
"Mármint, azt gondolom volt egy csomó rajongója a könyvnek és a filmnek és annyira izgalmas, hogy sok-sok ember elment megnézni az elsõ hétvégén. Tudom, hogy sok ember már napokkal elõtte odasátorozott és várt. És azt hiszem, hogy ez nagyszerû, hogy mindenki egybõl megnézte amint megjelent."

Tudtad hogy nagy lesz. De a legnagyobb nyitónapod gondoltad volna?
"Nem tudtam, hogy a legnagyobb lesz-e, de azt biztosan tudtam, hogy valami nagy lesz, mert az összes rajongóval találkoztunk a premieren. Szerintem mindenki Twilight rajongó, valamilyen módon."

Csináltál valami különlegest,hogy megünnepeld a film megjelenését?
"Annyira kicsi szerepem van a filmben. Ez tényleg Kristen, Rob, és Taylor dolga, és a többi szereplõé, hogy ünnepeljenek. Minden a kemény munkájukon múlt. Számomra, csak annyi, hogy ott voltam másfél hetet és jól szórakoztam. Nagyon izgatott vagyok, hogy a részese lettem."

Rajongója voltál a könyveknek mielõtt beválogattak szereplõnek?
"Persze hogy rajongó voltam. Olvastam a könyveket és mindent."

A karaktered - a Volturi tagja - Jane rémisztõ. Jó szórakozás volt eljátszani az ördögöt?
"Igen. Ez az egyik elsõ alkalom, hogy ilyet csináltam. És ez a karakter tényleg akkor érzi jól magát, ha fájdalmat okozhat az embereknek. És ilyesformán elbüvölõ egy ilyen karaktert játszani. Így ez volt a fõ oka, amiért meg akartam csinálni."

Az emberek másként reagálnak, hogy láttak téged gonoszt játszani?
"Az thiszem, hogy az emberek és a könyvek rajongói másképpen látnak engem a filmben, de azt hiszem, hogy ez az amiért színész vagy. Manipulálod magad,hogy illjen a karakterhez. Szerintem a munkánk, hogy egy üres vászon legyünk, és aztán felvegyük a karaktereket, és így ez az amit szeretek csinálni. És szeretek másfajta típusú embereket játszani. És, igen, azt hiszem megleptem az embereket a vörös szemeimmel."

Az fura volt. Igazi kontaktlencsék voltak?
"Kézzel festett kontaktlencsék. Sosem viseltem ezelõtt semmit a szemeimen, így ez egy olyan érzés volt, amit még sosem tapasztaltam. De volt valaki, aki betegye és kivegye õket. Érezhetted is õket. De egy idõ után hozzászoksz."

Segített, hogy jobban beleéld magad a karakteredbe?
"Igen, azt hiszem automatikusan megadta azt a fura kinézetet számodra, tehát nem számít mit csinálsz vagy mondasz,így tényleg segített."

Hány Twilight filmet készítesz még?
"A harmadik már kész. Már leforgattam."

És ezután van még valami a levegõben?
"Ja, nem tudom. Nem tudok semmit a negyedikrõl."

Vannak már más munkák a láthatáron?
"Nos, ott van a The Runaways jövõ tavasszal, amelyben Kristen is benne van, és egyértelmû hogy jövõre is dolgozok majd valamin vagy valami máson."

Forrás: http://popwatch.ew.com/2009/11/25/twilight-new-moon-dakota-fanning/
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:34:55 10/10
(88332/91802)
ÉNEKES AKAR LENNI A TWILIGHT SZTÁRJA

Robert Pattinson már most azon gondolkozik, mit fog csinálni, ha véget ér a Twilight körüli õrület. A színész popénekes szeretne lenni. Robert már meg is mutatta a világnak, mit tud, hiszen az egyik dala már a vámpírfilmben is megszólalt. A dalt a színész reményei szerint egy egész album követi majd, de nem akármilyen formában.

"Dalokat írok, és ha véget ér a Twilight promóciós körútja, akkor szeretnék párat stúdióban felvenni. Nem akarok úgy albumot kiadni, hogy közben mindenki a filmbeli vámpírral azonosít. Név és arc nélkül szeretném megjelentetni valamikor” mondta.

Pedig a színész népszerûsége a popsztárokéval vetekszik, így a rajongótábor kiépítésére már nem kellene energiát áldoznia.

Forrás: http://www.nlcafe.hu/sztarok/20091126/enekes_akar_lenni_a_twilight_sztarja/
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:33:12 10/10
(88331/91802)
PEOPLE'S CHOICE AWARDS 2010

Szavaztál már kedvenceidre a PeoplesChoice.com weboldalon? Nem?! Akkor itt az idõ, h megtedd! (A szavazáshoz nem kell regisztrálni, csak akkor, ha részt akarsz venni a nyereményjátékban.) Lássuk azokat a kategóriákat, amelyekben kedvenceink is jelölve vannak!

Kedvenc filmszínész: Robert Pattinson
Kedvenc filmszínésznõ: Kristen Stewart
Kedvenc áttörõ filmszínésznõ: Anna Kendrick
Kedvenc áttörõ filmszínész: Taylor Lautner
Kedvenc filmes csapat: The Twilight Saga: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Kedvenc film: Twilight
Kedvenc rockbanda: Muse; Paramore

2010 elejéig adhatjátok le a voksaitokat és lehetõségetek van többször is szavazni (mindenféle trükközés nélkül)!

PeoplesChoice.com: http://www.peopleschoice.com/pca/votenow.jsp
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:32:05 10/10
(88330/91802)
ALEX MERAZ RAJZA

Alex Meraz egy mûvész, ha úgy tetszik polihisztor. Ha szabad ezt a szót használnom. Rengeteg mindenhez ért. Most pl fest. De nem is akármiket.
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:27:17 10/10
(88329/91802)
:DDD alig várom, hogy halljam :P
nem tudom, néha én is úgy vagyok vele, hogy csökken, de aztán rá kell jönnöm újra és újra, hogy ez lehetetlen :DDD ^^
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:26:04 10/10
(88328/91802)
KELLAN ÚJ FILME 'CEDARS OF LEBANON'

Kellan Lutz felkészült egy új filmre! Ennek a címe: 'Cedars Of Lebanon', vagyis a Libanoni cédrusok!

A The Wrap elárulta, hogy Lutz csak nemrég írta alá a szerzõdést a filmre - ami Bradley Gregg rendezõi bemutatkozása lesz - mint az egyik, a "a két testvér, akik nagy részben önállóan nõttek fel, mert az apjuk elhagyta õket." A Cinema Blend családi drámaként titulálta a filmet.

Gregg cége, az Eventide Fields, így írta le a történetet:

A “Cedars of Lebanon” egy keserédes története a megváltásnak, Barry Deutchman története, hogy hogyan élte meg, amikor a nárcisztikus apja elhagyta. San Fransisco völgyében felnõni, a 70-es években, ez a gyermek pedig megpróbál felnõni, ott ahová született...nagyon kevés támogatásban.

Rákényszerül, hogy gondoskodjon az anyjáról és a fiatalabb, dühös testvérérõl... miközben megpróbálja begyógyítani az összetört szívét... egyik tégla után jön a másik. A történet Barry-t mutatja be,hogy hogyan lesz fiúból férfi. Egy önmagát hibáztató színész... fiatal feleséggel és gyerekekkel és a saját nyomorával...

Vakon követi a töretlen folyamat általános útját. A valóság bemutatja, hogy ez a többgenerációs, karakter-dús dráma, azt kutatja, hogy fontos dolgok lehetnek egy amerikai családban. A könyörületes beavatkozás és Barry válsága után, ismét elkezd fejlõdni... és most már az önzetlen szeretet uralkodik."

Forrás: http://www.examiner.com/x-4908-Twilight-Examiner~y2009m11d25-Twilight-star-Kellan-Lutzs-next-project-Cedars-of-Lebanon
10/10
offtopic
Kanga 2009 nov. 27. - 12:24:34 10/10
(88327/91802)
Már kezdtem azt hinni , leülepedett a rajongásom , aztán látok egy vidit és fülig vigyorgok tõle !
Na majd úgyis fültanúi lesztek holnap ! :D
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:24:04 10/10
(88326/91802)
Hát nem tudom... az elõbb egy olyan cikkbe is belefutottam, hogy Rob nevetségesnek tartja Edward karakterét, de amint megnéztem, hogy a forrás az OK! egybõl hanyagoltam xD Nincs már min csámcsogni komolyan...
10/10
offtopic
Kanga 2009 nov. 27. - 12:22:14 10/10
(88325/91802)
Szerintem ez hápog !
Kell valamin csámcsogni ! Ha nincs min akkor csinálnak .
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:20:50 10/10
(88324/91802)
Szijja ^^
Persze :DDD Mindjárt dobok egy p.ü.-t, úgy gyorsabb lesz szerintem ^^ Igen, már csak 1 nap (L)
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:20:04 10/10
(88323/91802)
NIKKI REED VÁLTOZÁST AKART!

Mi vonzotta a barna Reed-et, hogy egy szõke vámpírt alakítson?
“Eleinte a lehetõség, hogy fizikálisan megváltoztassam magam, egy nagyon drasztikus változás, ami hihetetlenül rokonszenves volt," mondta. “Nagyon tetszett, amikor valaki azt mondta, hogy azt akarjuk, hogy egy porcelán fehér, magas, gyönyörû szõkét játssz. Ennél mélyebb nem is lehetne."

Azt mondta 36 órát vett igénybe, hogy elkészüljön a változás:
“És a másik nap már világosították a fejem és a bõröm," mondta egy videó interjúban az MTV.com-nak. "És így, most éppen különbözõ parókákat és dolgokat tesztelünk, mert ez egy nagyon brutális folyamat volt."

“Nem tudom, hogy hogyan háborodhat fel mindenki. Kezdetben ezért csináltam. Nagyon akartam, hogy a rajongók megértsék, hogy elszánt voltam, és bármit megtettem ami csak szükséges volt, ami egyenlõ azzal, hogy a hajam is kihullott."

Tovább: http://www.chron.com/disp/story.mpl/ent/6736912.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+houstonchronicle%2Fentertainment+%28HoustonChronicle.com+--+Entertainment%29
10/10
offtopic
Kanga 2009 nov. 27. - 12:16:20 10/10
(88322/91802)
Szia Alexa !!!

már csak 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))

Dobsz majd egy mélt a pontos infókkal ?
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:15:41 10/10
(88321/91802)
EW @ ANNA KENDRICK

Anna Kendrick Bella ember-barátját alakítja a 'Twilight' filmekben, az EW pedig a 24 éves színésznõvel beszélgetett arról, hogy hogyan érez a 'New Moon' õrülettel kapcsolatosan, és hogy milyen volt George Clooney oldalán játszani - ó, igen! George Clooney!

ENTERTAINMENT WEEKLY: Nos, a 'New Moon' élménye hasonlítható a 'Twilight'-éhoz?
ANNA KENDRICK: "Egy kicsit nagyobbnak érzõdik a tavalyi évnél, de végülis úgy gondolom, hogy amennyire csak lehetett elõ volt készítve és ha több ember lett volna, az csak azt jelentené, hogy jobban felkészültek és egy kicsit elnagyolták. Egy kicsit déjá vu volt. De ebben az évben kevésbé voltam ideges."

Úgy gondolod hogy a 'Twilight' sosem vethet negatív fényt a karrieredre?
"Nem hinném. Megértem,hogy mindig van valami hátulütõje annak, ha valami nagyon népszerû. De azt hiszem, hogy amiért csak egy buta lányt játszom, nem, mert az emberek akik láttak a 'Twilight'-ban nem egy vámpírkirálynõként gondolnak rám vagy valami ilyesmi."

Mesél a George Clooney-val való munkáról az 'Up In The Air'-ben:
"Lenyûgözõ volt. Ez az év nagyon izgalmas volt, de nagyon stresszes is, a szó legjobb értelmében. A George Clooney-val való munka nagyon megfélemlített. Sokat ugratott engem a 'Twilight' miatt, mert egyidejûleg a 'New Moon'-t is forgattam, és amikor a 'New Moon' részleteinek forgatásáról visszatértem a forgatásra, akkor úgy kezelt mint egy árulót."

Forrás: http://popwatch.ew.com/2009/11/26/anna-kendrick-talks-new-moon-fever-and-george-clooney/
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:14:05 10/10
(88320/91802)
TAYLOR S. FÉLTÉKENY KRISTEN-RE!

Taylor Swift azt akarja, hogy Kristen Stewart távol maradjon Taylor Lautner-tõl! Ne hagyd, hogy a gitár lefegyverezzen! Taylor Swift állítólag hihetetlenül féltékeny, és ennek nem más az oka, mint a pletykált barát, Taylor Lautner.

A két Taylor körülbelül az utóbbi két hónapban randiznak, és sokat látták õket Los Angeles-ben is, de a country-énekesnõ fenyegetve érzi magát mikor Taylor Lautner és 'Twilight'-os szereplõtársának, Kristen Stewart-nak barátsága van szóban. A dühös Taylor Swift-et felháborította, hogy Kristen a barátjával flörtölget és ezt már a londoni Now! Magazin is megírta.

Taylor már elhíresült a korábbi szakításáról - Joe Jonas, Jonas Brothers énekese egy telefonhívással intézte el a szõkeséget, azután hogy megismerkedett Camilla Belle-el. Tehát Taylor nem kezeli túl jól a másik nõ kérdést.

“Megbízik Taylor-ban, de az õrületbe kergeti, hogy Kristen állandóan rajta lóg," mondta a forrás a Now-nak.
A pár távol töltötte az utóbbi néhány hetet, hiszen nagyon elfoglaltak voltak a 'The Twilight Saga: New Moon'-nak promotálásával.

Az utóbbi hetekben Kristent és Taylort együtt fotózták a premiereken, na és a paparazzók is együtt kapták le õket a 'szabadidejükben'. “Nem veszi be az egész dolgot, hogy Kristen csak Robert Pattinson-on tartja a szemét. Abban hisz, hogy titokban Taylor-ra vetette a szemét, mert nem éppen jó barátok."

Forrás: http://www.popcrunch.com/taylor-swift-warns-kristen-stewart-to-stay-away-from-taylor-lautner/
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:10:41 10/10
(88319/91802)
ASHLEY GREENE - A TÁVOZÁS

Ashley Greene október 24-én a MAXIM partiján jelent meg NYC-ben - korábban hoztam a képeket a megjelenésrõl - ahol a MAXIM decemberi címlapját ünnepelték, amelyen a színésznõ látható. Most elõkerült néhány kép, amikor Ashley elhagyja a partit - október 25-én éjjel.

Katt: http://ashleygreene.net/gallery/thumbnails.php?album=269
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:08:56 10/10
(88318/91802)
A LEGNÉZETTEBB ELÕZETES!

A 'New Moon' nem állt le a kasszasikereinél, megkapta a 'online legtöbben nézett' kategória elsõ helyét is! Az elõzetes jelenleg a legnézettebb elõzetes a neten!
A ‘The Twilight Saga: New Moon‘-nak trailer-ét 63%-al többen nézték meg mióta a film megjelent a mozikban - tehát a számok sosem pihennek.

A Variety azt írta,a Visible Measures-nek köszönhetõen, hogy a 'New Moon' internetes reklámjait 32,6 millióan nézték meg, múlt szerda óta, és ez 63%-os növekedést jelent. Nem meglepetés, hogy a film 142,8 milliós bevételt hozott 3 nap alatt. És ez a 'New Moon' 12-ik hete, hogy vezeti a listát.

Forrás: http://www.examiner.com/x-704-Pop-Media-Examiner~y2009m11d26-The-Twilight-Saga-New-Moon-trailer-most-viewed-online-up-by-63-since-release
offtopic
gondil 2009 nov. 27. - 12:08:50 Előzmény oliverdapro
(88317/91802)
:DDD ugye ez nem komoly?
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:07:35 10/10
(88316/91802)
ETONLINE @ KI MIÉRT HÁLÁS?

Hálaadás napja van, és rengetegen adnak hálát bizonyos dolgokért, így az ET most néhány kedvenc sztárt faggatott,hogy az õ listájukon mi szerepel.

Ha egy top film szereplõje vagy, rengeteg okod van arra, hogy hálás legyél. A 'Twilight' megváltoztatta a fiatal szereplõk életét, és ezzel tisztában is vannak.

Robert Pattinson azt mondta az ET-nek, hogy hálás "egy csomó dologért...valójában mindenért ... hogy megszülettem."

Rob szereplõtársa, Taylor Lautner azt mondta, hogy "Mindenért hálás vagyok. Ez egy nagyon jó év volt. Most élem az életem."

"Ebben az évben voltunk elõször családi nyaraláson," mondta Nikki Reed. "Köszönöm a 'Twilight'-nak, hogy elvihettem az egész családot Európába."

Forrás: http://www.etonline.com/news/2009/11/81371/index.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ETTopStories+%28Entertainment+Tonight%3A+Breaking+News%29

Boldog hálaadást mindenkinek, aki ünnepli! :)
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:05:27 10/10
(88315/91802)
PETER FACINELLI - JIMMY KIMMEL SHOW

Peter Facinelli a 'Twilight' filmek Dr. Carlisle Cullen-e tegnap este Jimmy Kimmel mûsorába, a 'Jimmy Kimmel Live'-ba látogatott el a 'New Moon' megjelenése kapcsán. Szerencsénkre Jimmy hivatalos youtube oldalára is felkerült a videó,így mi is megnézhetjük!

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=4BsmO6QGCEw&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 27. - 12:04:32 10/10
(88314/91802)
Sziasztok :)

Hozom a híreket/képeket, kicsit fel kell lendíteni a fórumot :P
10/10
offtopic
feeedra 2009 nov. 26. - 23:46:59 10/10
(88313/91802)
Jó éjt nektek! <3
Cuppp :)
Kellanos, Edwardos szép álmokat! ;)
10/10
offtopic
feeedra 2009 nov. 26. - 23:45:53 10/10
(88312/91802)
én is arra gondoltam, mint alternatíva. :))
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2009 nov. 26. - 23:45:36 10/10
(88311/91802)
én szerintem ellépek, holnap suli és felkéne kelni:-/
szép álmokat :) páspussz<3
10/10
offtopic
feeedra 2009 nov. 26. - 23:44:34 10/10
(88310/91802)
Csáá! :)
jaja, mindent le kaptak róla egybõl. Egyik haverom az internetes jogdíjakból írta a diplomamunkáját. Vele ezt a témát már kiveséztük, várható volt, hogy veszítenek sajna.
Na de, az emberi leleményesség úgyis utat tör.. :))))
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 26. - 23:40:42 10/10
(88309/91802)
Nos, lassan én is elteszem magam szerintem... msn-en még leszek egy kicsit :)

Jó éjt mindenkinek!
Szép, kívánság szerinti álmokat ^^
Pusza <3
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2009 nov. 26. - 23:40:22 10/10
(88308/91802)
azért nekem is :-/ mindegy, ott van még az isohunt:D
10/10
offtopic
feeedra 2009 nov. 26. - 23:39:41 10/10
(88307/91802)
Hi!
piratebay-t nem szeretem amúgy sem, azt nem bánom. De nováért vérzik a szívem..
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2009 nov. 26. - 23:30:10 10/10
(88306/91802)
pár napja :-/
10/10
Dros 2009 nov. 26. - 23:26:55 10/10
(88305/91802)
ne má mióta?
10/10
offtopic
alexa_1988 2009 nov. 26. - 23:23:09 10/10
(88304/91802)
o.O Szijja feeedra!
Hát ez gáz :S akkor ezért nem találtam semmit se rajta :SSS
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2009 nov. 26. - 23:21:19 10/10
(88303/91802)
nemá:( én is onnét szereztem egy csomó mindent^^ a piratebay meg fizetõs lett :S