Téma: Alkonyat

9/10
Szissssz 2010 márc. 03. - 10:33:02 9/10
(91301/91801)
Hogy a film mennyire jó(!!!!) vagy rossz, az már rég eldõlt a hozzászólások mennyiségén! :)
Szerintem mostanában ennyi vélemény nem érkezett filmre!!!
Könyvben is nagyon jó, filmben még jobb! :))
egy normális ember 2010 márc. 02. - 18:39:34 Előzmény astragcc
(91300/91801)
Vámpírok.....pfffff....mesefilm!
9/10
kzsu1979 2010 márc. 02. - 10:36:07 9/10
(91299/91801)
Szia!
A párnák amiket csinálsz nagyon szuperül néznek ki!! Ne foglalkozz vele mit mondanak itt a "nagyon okos" emberkék.Az Avatar nekem se jött be,a történet nem fogott meg,pedig vártam a "hatást" ha már ennyire beharangozták.Az Alkonyatnál meg maga a könyv,a sztori az ami megfogott és csak utána jött a film.A harmadikat alig várom!!További jó varrogatást!
10/10
astragcc 2010 márc. 02. - 09:38:01 10/10
(91298/91801)
Na! Nagyot mondtál. Tegyél rá még 1 lapáttal. Volt kérdés? Nem. Akkor? Viszlát!
10/10
astragcc 2010 márc. 02. - 09:35:37 10/10
(91297/91801)
Az Avatar egy hihetetlen nagy kula. Nem is értem, hogy volt ekkora nézettsége. Talán a 3D miatt. Amúgy meg élvezhetetlen. A Twilight, fényévekkel jobb, de teljesen más kategória is. Kék lények.....pffff....mesefilm
johnnyjungle 2010 márc. 02. - 00:07:18
(91296/91801)
ritka gyenge, hiteltelen film.
és még a szinkron is fos...

zsák a foltját:)
Zsuvi 2010 márc. 01. - 22:43:37
(91295/91801)
Ha esetleg nemtûnt még fel akkor vedd észre sokan szeretik ezt a filmet! És nem véletlen, és az se véletlen, hogy ilyen párnákat csinálok, mert ezeket szeretem csinálni és nem is úgy kezdtem, hogy hû itt van ez a film amiért sokan rajonganak és én majd meggazdagszom belõle, hanem egy barátnõmnek csináltam ajándékba és mindenki mondta, hogy próbáljam meg. Ennyi és nemfogok Avatarosat csinálni mert ahhoz semmi kedvem. A film tetszett de láttam már jobb filmet is annál. Amúgy meg nemkellene ahhoz hasonlítgatni az Alkonyatot, mert teljesen más a két film.
1/10
2008 2010 márc. 01. - 19:47:46 1/10
(91294/91801)
miért mert leírtam az igazat ?

Az avataros párnákra jóval nagyobb kereslet lenne. Ez a film meg tényleg kula. Ez van.
10/10
astragcc 2010 márc. 01. - 19:42:29 10/10
(91293/91801)
Te meg költözz ki New Yorkba, vagy Holywoodba! Ilyen fanatikust!?:)
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:37:31 10/10
(91292/91801)
ROBERT PATTINSON - NEW YORK

Új képek Robert Pattinson-ról amint elhagyja a The Today Show stúdióját a reggeli interjú után New Yorkban.

Katt: http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2010/03/01/robert_pattinson_appears_on_the_today_show.php?img=0&gfmt=m&gp=1
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:34:00 10/10
(91291/91801)
HITFIX @ ROBERT PATTINSON

Robert Pattinson elárulja a 'Breaking Dawn' reményeit!

A “Breaking Dawn” a leghosszabb könyv a “Twilight” sorozatban, de Robert Pattinson nem igazán “bánja akárhogy is legyen”, mármint hogy ezt a filmet egy vagy két részben forgatják le.

“Ha meg tudják csinálni egy forgatókönyvben… attól függ. Nem tudnám hogy az elsõ hol érne tényleg véget és hol kezdõdne a második. Mármint, akárhogy is, vannak filmek amit megcsinálunk, és az emberek szeretik õket,” mondta a 23 éves brit színész, aki Edward Cullent játssza a filmfranchise-ban.

Pattinson ezeket a HitFix interjújában mondta, amikor az új filmjét, a “Remember Me”-t promotálta a partnernõjével, Emilie de Ravin-nel.

Ahogy korábban megírtuk, a “Twilight”-os kollegina, Kristen Stewart azt mondta: “a történet egyértelmûen jóváhagyja a két filmet. De úgygondolom egybne is meg lehet csinálni Attól függ." és elmondta a HitFix-nek egy videó interjúban, hogy nem lenne rossz ötlet a “Breaking Dawn”-t 3D-ben elkészíteni.

Pattinson nem csak olyan filmrõl mesélt amelyik majd csak ezután jön, hanem olyanról amely már keresztülment rajta. Amikor arról kérdezték, hogy lenne e olyan szerep amit visszautasítana a félelem miatt, Pattinson elárulta, hogy az Oscar-díjas “There Will Be Blood” (Vérzõ olaj) “mindig a legnagyobb sajnálatom lesz.”
“Emlékszem arra, hogy elolvastam a forgatókönyvet és azt gondoltam, ez volt a legjobb forgatókönyv. Csak nem tehettem meg. És késõbb annyira felidegesítettek. Készültem bemenni a meghallgatásra, de akkor azt mondtam, nem tudom megcsinálni,” nevetett. “És szintén a ‘Jesse James meggyilkolása [a tettes a gyáva Robert Ford]’ -- ez a másik. Nem tudom miért vonakodom ezektõl a dolgoktól. Soha nem tenném meg megint.”

Szerencsére Pattinson sok projekttel elfoglalt, a “Bel Ami”-val amit jelenleg is forgatnak és a “The Twilight Saga: Eclipse”-el amely június 30-án debütál.

Forrás: http://www.hitfix.com/articles/2010-2-28-robert-pattinson-reveals-breaking-dawn-hopes-there-will-be-blood-regrets
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:32:28 10/10
(91290/91801)
ROBERT PATTINSON - THE TODAY SHOW

Robert Pattinson ma reggel ellátogatott a The Today Show-ba a 'Remember Me' promóció kapcsán. Itt van az interjú youtube-os változata - és itt megnézheted az eredetit! Éésésés ma 'Remember Me' vörös szõnyeg!!!

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=AkVtv_AsYno&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:31:27 10/10
(91289/91801)
NIKKI REED - OSCAR RED CARPET FASHION

Nikki Reed tegnap este megjelent az Oscar Red Carpet Fashion koktélpartin, amelyet az Audi szervezett a Cecconi’s étteremben West Hollywoodban, Kaliforniában.

Katt: http://www.life.com/image/97190597
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:30:21 10/10
(91288/91801)
BOOBOO STEWART - PINK'S OPENING

BooBoo Stewart és huga, Fivel Stewart tegnap délután megjelent a Pink’s Hot Dogs megnyitóján a Knott’s Berry Farm-ban, Buena Parkban, Kaliforniában.

Katt: http://justjaredjr.buzznet.com/2010/02/28/debby-ryan-anna-maria-perez-de-tagle-pinks-party/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:29:26 10/10
(91287/91801)
KELLAN LUTZ - LOS ANGELES

Kellan Lutz-ot tegnap a LAX reptéren kapták le a paparazzók Los Angelesben, Kaliforniában - Kellan éppen a reptérrõl távozott.

Katt: http://www.gallery.kellanlutzonline.com/thumbnails.php?album=527
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:23:42 10/10
(91286/91801)
CONVENTRYTELEGRAPH @ KRISTEN STEWART

A 'Twilight'-os Kristen Stewart arról beszél, hogy miért játszotta el a rocker Joan Jett és a sztriptíztáncosnõ szerepét!

Most hogy Robert Pattinson végre elárulta, hogy õ és a 'Twilight'-os partnernõje Kristen Stewart együtt vannak, nem is kaphatnának nagyobb figyelmet.

A páros alakítja a vámpír Edward Cullent és az õ szerelmét, Bella Swan-t a tini vámpírsorozatban, akiknek minden mozdulatát követik a rajongók.

És Kristen népszerûsége csak még nagyobb lett, hogy megszavazták a BAFTA 2010-es Orange Rising Star díjára és õ lett az Elle Style Awards 'Év Nõje', amirõl úgy gondolja, hogy "õrültség".

De több is van a 19 éves Kristenben, mint a 'Twilight' sorozat ügyetlen tinilánya...
Ebben az évben két nagyon különbözõ filmben fog feltûnni, amelyek nem biztos, hogy illenek majd a fiatalabb 'Twilight' rajongókhoz. Õ játssza a rocker Joan Jett-et a 'The Runaways'-ben és a bajbajutott fiatal sztriptíztáncosnõt, Mallory-t a 'Welcome To The Rileys'-ban.

Itt van hogy mit gondol a szerepeirõl és a hírnévrõl...
Hogy érzed magad, hogy megnyerted az Orange Rising Star díjat?
"Sosem szokom hozzá az ilyesmihez, [kiállni] egy olyan emberekkel teli terembe, akiket tisztelsz. Annyira kicsinek érzed magad, nem rossz értelemben, de ez egy olyan extrém adagja annak hogy ki kell állnod ide és beszélned kell azokhoz az emberekhez."

Ez azt jelenti, hogy még nagyobb dolgokba kezdesz?
"A jelöltek listája nagyon lényeges, szép dolog megjegyezni az embereket akik állati dolgokat csinálnak. Ez õszintén alázatos dolog és olyan megtiszteltetés, de nem hinném, hogy hirtelen ettõl kapnám meg a következõ nagy munkám."

A következõ este te lettél az év nõje...
"A BAFTA-ról irány az Elle Style Awards - 19 évesen megnyerni az év nõje címet, ami egy õrült fogalom, szóval nagyon készen vagyok."

Te játszod Joan Jett-et az új filmedben, miért választottad ezt a szerepet?
"Rajongója voltam Joan zenéjének, de nem tudtam a 'The Runaways'-rõl, és ez volt az egyik oka, hogy meg akartam csinálni ezt a filmet, mert úgy
gondolom, hogy az emberek az én koromban egyértelmûen nem tudnak róluk. És õk egyfajta olyan nõk akik hardcore rock and roll játszanak és nem hallgatnak és nem csendesítik le az agressziójukat."

"Ez valami olyan dolog amiért tényleg harcoltak és úgy érzem erre választottak, mint a generációm egy fiatal lánya. Úgy növünk fel, hogy azt mondják azt teszünk amit csak akarunk és ez nekik tényleg nem adatott meg. Joan-nak nagyon nehéz volt. Annyira más volt a többi lánytól, tényleg sokat küzdött."

Volt rajtad nyomás, hogy valaki olyat játszol aki ennyire híres?
"Igen, természetesen - Tudom, hogy milyen egy olyan karaktert játszani akit az emberek ismernek és imádnak, tisztán. Mármint Bella egyértelmûen egy ikonikus karakter. A különbség kettejük közt, az az, hogy sohasem találkozhatok Bellával és mondhatom neki, hogy 'Hé, szóval mi az életed legfontosabb része - és ezt hitelesen csinálom?' és egyébként nagyon jó barátok lettünk Joan-nal, õ a mi gyártásvezetõnk, mindennap ott volt a forgatásokon. ANNYIRA tanító és motiváló és nyitott volt."

És sztriptíztáncosnõt jástzol a 'Welcome to the Rileys'-ban. Mesélj nekünk errõl...
"Volt egy dolog amire odafigyeltünk, hogy Mallory ne legyen hõsiesebb, mint amennyire jelen van a való életben. Nem vettem figyelembe a meztelen jeleneteket, de arra egyértelmûen odafigyeltem, hogy minden egyes részt a lehetõ legjobban csináljak, amelyet sosem könnyû dolog megtenni."

"Nem azért választom a karaktereket mert õk nagyon kemények és élesek - ez a lány eléggé összetört és aranyos."

Jó dolog, hogy távol kerültél Bellától?
"Nagyon szerencsés vagyok, hogy egy karaktert sokáig megtarthatok, mert ez sosem lehetséges. Ez csak annyira engedékeny. Éveim voltak rá, hogy egy karakterre fókuszáljak. Õk még mindig bennem élnek egy kicsit, még mindig emlékszem rájuk. Szóval jó dolog változtatni, és természetesen ez az amiért azt csinálom amit, de azért jó dolog visszatérni."

Szóval védelmezed Bellát, mint karakter?
"Azt hiszem bármilyen karaktert játszol, és ha nem vagy abban a helyzetben, hogy megvédd õket, akkor nem tudod azokat a dolgokat igazolni amit õk tesznek. Lehetetlen lenne eljátszani õket, ha nem hinnél benne hogy képes megtenni ezeket a dolgokat."

Milyen dolog egy ikonnak lenni a 'Twilight' rajongói elõtt?
"Nem kötök hozzá túl nagy felelõsséget, mert nem tudok más lenni mint aki vagyok, Akárki kapta volna meg Bella Swan szerepét, akkor most ugyanabba a helyzetbe lenne mint én. Õ egy annyira szilárd, erõs nõi karakter, és remélhetõleg helyesen alakítom. Tényleg nagyon hálás vagyok, hogy azt csinálhatom amit szeretek és az emberek értékelik ezt."

"De példaképnek lenni abban az idõszakban, amikor az embereknek csak gondosan ki kell választani a példaképüket, egyértelmûen nem vagyok mindenki számára az."

Forrás: http://blogs.coventrytelegraph.net/thegeekfiles/2010/02/twilights-kristen-stewart-on-w.html
1/10
2008 2010 márc. 01. - 19:22:22 1/10
(91285/91801)
nagyon unatkozhatsz...
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:20:29 10/10
(91284/91801)
TWITTER - JACKSON 'CHAPLIN' RATHBONE

A misslawn nevezetû Twitter-felhasználó tegnap küldött egy új fotót a twitterére, amelyen Jackson Rathbone-al látható és szombaton este készült a 100Monkeys koncertjén.
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:19:33 10/10
(91283/91801)
PETER FACINELLI - MILK & BOOKIES

Peter Facinelli és családja tegnap megjelentek a Milk & Bookies elsõ alkalommal megrendezett 'mese-ünnepén' a Skirball Cultural Centerben, Los Angelesben, Kaliforniában.

Katt: http://www.celebrity-gossip.net/celebrities/hollywood/jennie-garth-and-jennifer-garner-milk-bookies-babes-216042/#blog
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:16:09 10/10
(91282/91801)
ANNA KENDRICK - Z SPOKE LAUNCH

Anna Kendrick február 27-én, szombaton megjelent Zac Posen 'Z Spoke Launch' vacsoráján Beverly Hillsben, Kaliforniában.

Katt: http://www.annakendrickfan.com/gallery/thumbnails.php?album=249
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:13:33 10/10
(91281/91801)
ROBERT PATTINSON - NEW YORK PORTRÉK

Robert Pattinson-ról a szombati napon készült egy új portrésorozat is a 'Remember Me' promóció kapcsán New Yorkban.

Katt: http://everglowmedia.net/gallery/thumbnails.php?album=1034
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:11:22 10/10
(91280/91801)
DAKOTA FANNING - CINEMA AUDIO SOCIETY

Dakota Fanning február 27-én, szombaton megjelent a Cinema Audio Society 46. hivatalos díjátadó vacsoráján a Millennium-Baltimore Hotelben, Los Angelesben, Kaliforniában.

Katt: http://dfanningsource.com/photos/thumbnails.php?album=246
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:05:05 10/10
(91279/91801)
ASHLEY GREENE - DOLCE & GABBANA

Ashley Greene tegnap megjelent a Milánói Divathét Dolce & Gabbana showján Milánóban, Olaszországban. Ash gyönyörû volt!

Katt: http://www.ifelthope.net/gallery/thumbnails.php?album=522
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 19:02:28 10/10
(91278/91801)
HOGYAN LETT KRISTEN MARTNE?!

Szóval milyen szerepe van Jodie Foster-nek abban, hogy az akkor még fel nem fedezett Kristen Stewart szerepet kapott a "The Yellow Handkerchief"-ben?

Arthur Cohn, a producer aztmondta, hogy Foster "kényszerítette" õt, hogy szerzõdtesse le az elõ-"Twilight"-os Stewartot a filmbe.

"Senki sem akarta, hogy bevegyem (Stewartot) Martine szerepébe, mert gyakorlatilag ismeretlen volt," mondta Cohn a sajtónak a "The Yellow Handkerchief's" sajtós napján. "De Jodie Foster, egy közeli barátom, kényszerített rá, hogy bevegyem."
"Szóval így bevettem."

Ugyanezt ismételgette a sajtókonferencián is, hogy Foster "ajánlotta" Stewartot a szerepre. "Követtem Jodie' tanácsát, mert õ egy nagyszerû színész és rendezõ," idézte Cohn a jegyzeteibõl.

Nos valóban, Cohn és Foster barátok. És Foster és Stewart között is van egy kölcsönös csodálat mióta Foster eljátszotta a színésznõ anyját a 'Pánikszoba' c. filmben.

De amikor Stewartot arról kérdezték, hogy tud e errõl a Foster-es "Handkerchief" szereplõválogatásról, Stewart azt mondta most hallja elõször.

A film rendezõje, Udayan Prasad azt mondta, hogy Kristen tényleg most hall errõl elõször, hogy a színésznõ ajánlotta be a filmbe William Hurt-höz és Mario Bella-hoz.

"Amit Kristen tesz annak félelmetes jelenléte van," mondta a PopEater-nek. "Besétált a szobába. Csak érzel valamit, hogy ki ez a személy?"

"Art [Cohn] valószínûleg beszélt Jodie Foster-rel miután találkoztunk Kristen-nel."

És egy Foster-hez közeli forrás elmondta a PopEater-nek, hogy egy Cohn-nal való telefonbeszélgetés közben támadt az az ötlete, hogy hallgassák meg Kristen-t. "Arthur volt aki megemlítette Kristen-t és Jodie azt mondta, 'Ó te jó isten, õ nagyszerû lenne,' " mondta a forrás. "Nem az õ ötlete volt."

"De Jodie mondta azt, hogy Kristen nagyon jó lenne erre."
Szóval tisztázzuk, Stewart hozta a saját sütijét a meghallgatásra és Foster olvasztotta meg a jeget.

Forrás: http://www.popeater.com/2010/02/27/how-jodie-foster-helped-kristen-stewart-nab-her-role-in-the-yel/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 18:59:34 10/10
(91277/91801)
ÚJ 'REMEMBER ME' KÉPEK

A collider.com-nak köszönhetõen Robert Pattinson március 12-én megjelenõ új filmjébõl megjelent pár új hivatalos fotó.

Katt: http://www.collider.com/2010/02/28/24-high-resolution-images-from-remember-me-starring-robert-pattinson-and-emilie-de-ravin/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 18:56:05 10/10
(91276/91801)
ÚJ 'REMEMBER ME' KLIP

A Collider.com-os 'Remember Me' videó rengetegbõl itt van egy teljesen új klip, 'You Can't Smoke In Here' címmel, youtube-os verzióban.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=Y6r5dyk1eqg&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 18:54:17 10/10
(91275/91801)
FACEBOOK @ EMILIE DE RAVIN

Robert Pattinson 'Remember Me'-s partnernõje a film hivatalos Facebook-ján válaszolt néhány rajongó által feltett kérdésre, és persze hogy Rob-ról is kérdezték!
A 'Remember Me' Emilie de Ravin-je válaszol néhány rajongók által feltett kérdésre a filmmel és a karakterével, Ally Craig-gel kapcsolatban:

Mi teszi különbözõvé a "Remember Me"-t a többi romantikus történettõl?
- John Sikovaris
"A karakterek annyira gyönyörûen egyediek és a kapcsolataik törik át a normákat. Egy valóság által hajtott darabja a kapcsolat sok részének. Nem csak az Ally-é és a Tyler-é, de az õ kapcsolatuk a családjukkal és a fordulat, hogy hogyan hat rájuk."

Milyen volt a szereplõtársaddal, Robert Pattinson-nal dolgozni? A forgatások elõtt foglalkoztatok azzal, hogy megismerjétek egymást, vagy hogy megalkossátok a kapcsolatotokat?
- Lauren Spratt
"Nagyon jó idõt töltöttünk együtt. Ahelyett, hogy csak megcsináltuk volna a jelenetet és csak felolvastuk volna a sorainkat,olyan érzés volt, hogy neki ragálok és a helyzet nagyon természetesnek és nem megcsináltnak hatott. Talán a helyzet miatt, mert nem csak nagyon jól kijöttünk egymással- hanem ugyanazon az állásponton voltunk, a karaktereink kapcsolata. Nem csak olvastuk és olvastuk a sorokat, de többet beszélgettünk róluk és a karaktereink és a pillanatok keresését egyikünk vagy mindkettõnk sem vette észre. Szerintem valakit jól megismerni sokat segít, hogy egy hihetõ kapcsolatod legyen a képernyõn."

Az Ally/Tyler kapcsolaton kívül, melyikrõl gondolod azt hogy a legjobb és miért?
- Natalia Al
"Ruby és Rob akik Carolinet és Tylert játsszák. Nagyszerû kapcsolatuk van egymással. Még akkor is ha nagy a korkülönbség a karakterek közt, akkor is nagyon felnõtt kapcsolatuk van. Tyler nem is lehetne odaadóbb és védelmezõbb Caroline-al és egy jó lecke hogy az apjuk megértõbb legyen és ott legyen neki."

Forrás: http://www.facebook.com/notes/remember-me/ask-emilie/328907161278
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 18:51:50 10/10
(91274/91801)
BETTYCONFIDENTAL @ KRISTEN STEWART

Kristen Stewart: “Az életem nagyon jó”

A 'Twilight' sztárja megnyílt az új filmjével, a 'The Yellow Handkerchief'-fel kapcsolatban, vagyis hogy milyen nem Bellát játszani.

Kristen Stewart mindennap hálás lehet a szerencsecsillagának. Még akkor is, ha a 'Twilight' színésznõjének minden mozdulatát a paparazzók figyelik — fõleg azért, hogy õt és a pletykált barátját, Robert Pattinsont megörökítsék - nem mer morgolódni. “Szeretem amikor az emberek panaszkodnak afelõl, hogy milyen szörnyû híresnek lenni,” mondja a 19 éves színésznõ, a Four Seasons Hotelben, Los Angelesben, ahol az új drámáját, a 'The Yellow Handkerchief'-et promotálja.

“Kívülrõl úgy tûnik, hogy az életem a pokol. De nagyszerû emberekkel dolgozhatok, akik lenyûgözõek és aztán velük lóghatok. Az életem nagyon jó.”

Hogyan jött a 'The Yellow Handkerchief' szerepe?
"Számomra ez egy igazán tipikus eset volt. Elolvastam a forgatókönyvet és beteggé tett, csak beteggé, hogy talán nem játszhatom el ezt a szerepet. Aztán találkoztam a rendezõvel, meghallgattak és tényleg megkaptam a szerepet."

Sokkoltnak tûnsz. Most egy hatalmas sztár vagy!
"Ó ember, sosem tudhatod. De amikor valami szilárddá válik, az olyan hogy, hatalmas felelõsséget jelent. Ez egy olyan karakter akit szeretek."

Mesélj arról, hogy milyen volt Martinet eljátszani, a problémás déli tinit aki egy kirándulásra indul két teljesen idegennel.
"Én ezt a lányt túlságosan gyengéd és érzelmes személynek látom. Mindent megtesz ami mögött el tud bújni. Menekül valami elõl, és csalódott a pasikban és a körülötte lévõ emberekben."

Mint például?
"Nem a legjobb a kapcsolata az apjával. De õ egy kemény gondolkodású, makacs személy marad."

Az igaz, hogy Jodie Foster, akivel évekkel ezelõtt dolgoztál a 'Pánikszoba' c. filmben, õ javasolt a szerepre?
"Ezt csak ma tudtam meg. A producerünk évek óta ismeri õt. Köszi, Jodie!"

Fura valaki olyat játszani aki nem Bella?
"Vicces mert, ez egy nagyon lényeges kérdés a kívülállók szemszögébõl. Úgy tûnik, hogy a 'Twilight' a legnagyobb dolog a karrieremben, és sok figyelmet kap mostanság és nagy hullámot vált ki. Nem találom azt furának, hogy egy másik karaktert játsszak, mert a filmkészítés tapasztalata ugyanaz. Ez egy olyan karaktert aki egyedi és más."

Egyébként ezt az elsõ 'Twilight' film elõtt forgattad.
"A 'Yellow Handkerchief'-et másfél évvel a 'Twilight' elõtt csináltam. Szóval nem lázadok Bella ellen. Csak valami újat, egyedit és személyeset csinálok."

Mit csinálsz amikor jó hírt kapsz, mondjuk megkapod a szerepet a 'The Yellow Handkerchief'-ben? Felhívod egy barátodat? Sikítozol és ordítasz?
"Csak nagyon izgatott leszek. De aztán jön a félelem. Nem tudom, hogy meg tudom e csinálni. De a pillanat izgalmas és aztán jön a félelem. Elõször, azt mondom, “Igen! Istenem, meg tudom csinálni!”

Vannak kétségeid a képességeid felõl?
"Minden jelenet elõtt megvannak ezek a kétségek. Megyek és, “Mit csinálunk… Ó, istenem.” Ha valami tényleg érdekel, ez ijesztõ."

Hogyan kezeled azt a tényt, hogy nemzetközileg híres vagy és nem sétálhatsz be egy McDonald's-ba csakúgy?
"Az engedmények idõszakában, ez nem annyira rossz. A legállatibb dolog a világban az az a fajta hírnév amikor az emberek tényleg látni akarják a filmjeidet. De használom ki a pluszt a 'Twilight' miatt. Akárki kapta volna meg Bella Swan szerepét, akkor most ugyanott lenne mint én."

És itt következett a megcsinált Robsten-válasz!

Forrás: http://www.bettyconfidential.com/ar/ld/a/Kristen-Stewart-My-Life-is-Very-Good.html
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 18:48:48 10/10
(91273/91801)
TAYLOR LAUTNER - LOS ANGELES

Itt van pár régi/új paparazzi fotó Taylor Lautner-rõl, február 25-érõl. Taylort egy nagy adag Starbucks-al kapták le LA-ben, Kaliforniában.

Katt: http://www.twilight-gallery.com/thumbnails.php?album=3914
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 18:45:56 10/10
(91272/91801)
BOOBOO STEWART INTERJÚ

BooBoo Stewart-tal a 'The Children Of The World' elnevezésû rendezvényen készült egy interjú amelyben az 'Eclipse'-rõl mesél.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=n2grVHvxmdc&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 18:44:02 10/10
(91271/91801)
MTV ROUGH CUT: ROBERT PATTINSON

Tegnap megkezdõdött a 'Remember Me' promóciója, ugyanis Robert Pattinson részt vett a 'Remember Me' *press junket*-ján, azaz sajtós napján New York Cityben. Robert-tel és partnernõjével Emilie de Ravin-nel az MTV sok-sok interjút készített - a 'Bel Ami'-ról, a 'Remember Me'-rõl, a 'Breaking Dawn' 3D-rõl - itt vannak a Rough Cut videók.

Vidi1: http://www.youtube.com/watch?v=NfjXsDxHW38&feature=player_embedded
Vidi2: http://www.youtube.com/watch?v=NfjXsDxHW38&feature=player_embedded
Vidi3: http://www.youtube.com/watch?v=ijegLDVtu7w&feature=player_embedded
Vidi4: http://www.youtube.com/watch?v=oUDij08iIZQ&feature=player_embedded
Vidi5: http://www.youtube.com/watch?v=O20sIj1dRmk&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 márc. 01. - 18:35:50 10/10
(91270/91801)
ASHLEY GREENE INTERJÚ

Tegnap a Milánói Divathéten, a Giorgo Armani shown készült Ashley Greene-el egy nagyon rövid, de nagyon aranyos interjú amikor Ash a divatról beszél.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=aFKbqajNALU&feature=player_embedded
1/10
2008 2010 márc. 01. - 16:58:34 1/10
(91269/91801)
Nagyon rafinált vagy. Megakarsz gazdagodni mi ?! Az alkonyatból akarod megszedni magad. Párna eladás. Nem rossz nem rossz.

Kár, hogy nem lesz nagy kereslet, mert ez a film egy nagy rakás salakanyag!

Csináltál volna inkább Avataros párnákat..
Mancs98 2010 márc. 01. - 16:32:12
(91268/91801)
Imádom imádom imádom. <3
Nagyon jó film =) <3 <3 <3
Zsuvi 2010 febr. 28. - 22:19:15
(91267/91801)
Ez egy másik, és van még Edwardos is.
Zsuvi 2010 febr. 28. - 22:17:16
(91266/91801)
Hello! Megrendelésre készítek ilyen párnákat... Ha érdekel írj, a címem: hoodiangi@freemail.hu
99x 2010 febr. 28. - 22:06:34
(91265/91801)
Tényleg nagyon jó film.. Olvasva pedig még inkább 100% (:
10/10
boszy84 2010 febr. 28. - 21:56:10 10/10
(91264/91801)
Most lett vége a HBO-n... hiába van meg, még itt is megnéztem... észveszejtõ. ;)
10/10
astragcc 2010 febr. 28. - 14:09:51 10/10
(91263/91801)
10/10 pontos a film!!! Nagyon király! A New Moon is. Ezt nagyon eltalálták. :)
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 14:04:48 10/10
(91262/91801)
GUARDIAN @ KRISTEN STEWART

A 'Twilight' sztárja, Kristen Stewart egy kicsit úgy nézett ki, mint bármelyik tini amikor átvette a Risin Star díjat a BAFTA-n. "Senki sem mondta nekem, hogy itt ilyen, baszott elit dolog lesz," mondta utána.

A profizmusa és az ügyetlensége keveredik és Stewart betölti a 20-at áprilisban, és valószínûleg ez egy újabb változás lesz majd. "Úgy tûnik hogy eltávolodott tinédzsereket játszom, de ha nem ezt akkor mit alakítsak ebben az életkorban?" Mint a feltörekvõ sztár esküdtje kötelességem elmondani, hogy itt nem feltétlen a 'Twilight' jelenségre gondolt. Sóhajtott és megköszönte.

"Hálás vagyok a rajongóimnak, hogy szavaztak, de azt kívánom, hogy a 'Twilight' ne lett volna ilyen heves, és akkor a többiekkel együtt döntöttek volna, és akkor a színészi mezõ lett volna elõtérben."

Hamarosan õ játssza majd Joan Jett-et a 'The Runaways'-ben – "Gyorsan meg kellett csinálnom ezt a filmet, mielõtt túl öreg lettem volna" – mielõtt visszamenne Oregonba a két követezõ 'Twilight' filmre.
Ezelõtt persze majd ott lesz az Oscar-on az izompacsirta farkasfiúval, Taylor Lautner-rel. És megtartja majd magát a topon? "Ez vicces. Vicces vagy," mondta nem nevetve.

Forrás: http://www.guardian.co.uk/film/2010/feb/28/trailer-trash-kristen-stewart-bafta-parties
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 14:03:25 10/10
(91261/91801)
E!ONLINE @ ROBERT PATTINSON

Mit gondol Robert Pattinson a 2x-es 'Breaking Dawn'-ról?
Több Robert Pattinsont akarsz látni? Biztos vagy benne?!

Mi igen, de vannak olyan Twilighterek akik szeretnének több Pattz-ot látni, de nem partnerei a kétrészes 'Breaking Dawn'-nak. Miközben Stephenie Meyer 'Twilight' sorozatának negyedik és utolsó könyve is szóba került a film/filmek kapcsán, ebben sok dolog történik — esküvõ, kisbaba és persze a nagy kérdés, hogy vajon egy vagy két film lesz - mert még nincs hivatalos döntés.

Kristen Stewart korábban elmondta nekünk, hogy kinek a pártján áll! Õ úgy gondolja, hogy a történet "egyértelmûen jóváhagyja" a két filmet és "nehéz lenne mindent egy filmbe belezsúfolni."

De mit gondol errõl a világ legszexisebb, csillogó vámpírja?

Nem úgy mint más dolgoktól, de Pattz nem vonakodik ettõl az ötlettõl.

"Nem bánom akárhogy is," mondta az E! News-nak a 'Remember Me' sajtós napján, szombaton New York City-ben.
A két film bõvített akciót jelenete (persze bizonyos akciót) K.Stew-al, tehát gondoljuk hogy miért nem bánja...

Forrás: http://uk.eonline.com/uberblog/b169281_what_does_robert_pattinson_think_of.html?sid=twitterfeed_movienews&utm_source=eonline&utm_medium=twitterfeed&utm_campaign=twitterfeed_movienews#ixzz0gn83dZT3
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 14:01:23 10/10
(91260/91801)
ROBERT PATTINSON - 'RM' PRESS JUNKET

Robert Pattinson elkezdte az új filmje, a 'Remember Me' promócióját. Tegnap New Yorkban tartották a 'Remember Me' press junket-ját, azaz a sajtós napot amikor Rob és partnernõje Emilie de Ravin rengeteg interjút adtak.

Itt van pár kép: http://everglowmedia.net/gallery/thumbnails.php?album=1033
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 14:00:18 10/10
(91259/91801)
TAYLOR LAUTNER - BEVERLY HILLS

Taylor Lautnert tegnap Beverly Hillsben, Kaliforniában fotózták le a paparazzók amikor a Spago-ból távozott.
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 13:59:10 10/10
(91258/91801)
ASHLEY GREENE - MILAN FASHION WEEK #2

A tegnapi napon a Giorgio Armani show után Ashley Greenet a Gucci shown kapták le a fotósok a Milánói Divathéten, Milánóban, Olaszországban.

Katt: http://www.celebrity-gossip.net/celebrities/hollywood/ashley-greene-gucci-gorgeous-216009/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 13:56:39 10/10
(91257/91801)
ASHLEY GREENE - MILAN FASHION WEEK

Ashley Greene tegnap megjelent a 2010-es Milánói Divathéten a Giorgio Armani shown Milánóban, Olaszországban.

Katt: http://www.ifelthope.net/gallery/thumbnails.php?album=520
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 13:50:29 10/10
(91256/91801)
BOOBOO STEWART - THE CHILDREN OF...

BooBoo Stewart a húgaival együtt február 26-án megjelent a 'The Children Of The World' 25. évfordulóján Santa Monica-ban, Kaliforniában.

Katt: http://www.twilight-gallery.com/thumbnails.php?album=3894
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 13:49:12 10/10
(91255/91801)
ANNA KENDRICK - Angeleno FOTÓSOROZAT

Anna Kendrick tavaly decemberben készült Angeleno fotósorozatából újabb képek jelentek meg. Anna gyönyörû a fotókon!

Katt: http://anna-kendrick.net/media/thumbnails.php?album=lastup&cat=-193
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 13:42:36 10/10
(91254/91801)
ROBERT PATTINSON - BAFTA KULISSZÁK

Már majdnem egy hete volt, és még mindig tudnak nekünk újat mutatni a BAFTA díjátadóról! Itt van pár kép Robert Pattinson-ról a BAFTA díjátadó kulisszái mögött, amikor a show elõtti egyeztetés folyik, majd amikor a díjazottal - Mark Boal, 'Hurt Locker' - szintén a kulisszák mögött áll.

Katt: http://www.livejournal.com/?returnto=http://community.livejournal.com/pattinsonlife/1888448.html&errmsg=notloggedin
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 13:41:47 10/10
(91253/91801)
DAILYNEWS @ KRISTEN STEWART

Kristen Stewart távol a 'Twilight'-tól!

Mert nem minden a vámpírokról és a vérfarkasokról szól.
A "Twilight" - amely szupersztárrá tette õt - részek között, Kristen Stewart független filmekben kapott emberi szerepeket.

Az egyik, a "The Yellow Handkerchief," amelyet két és fél évvel az Bella/Edward/Jacob (és Kristen/Robert/Taylor) hisztéria elõtt készítettek, és végre tegnapelõtt megjelent a mozikban - és nem is kis szerepben, mert a most 19 éves színésznõ számára biztos felismerést jelent.

Márciusban pedig ott lesz a "The Runaways," a Los Angeles-i punk-rock lánybanda története, amelyben Stewart alakítja Joan Jett-et és Dakota Fanning Cherie Currie-t.

És a Sundance Filmfesztiválon bemutattak egy másik 'kis' drámát, a "Welcome to the Rileys"-t amelyben Stewart egy prostituáltként tûnik fel, aki egy olyan családnál húzza meg magát akik megpróbálnak túllépni a lányuk elvesztésén.

Úgy tûnik, hogy ezek a független filmecskék kárpótolják a horror-románc nevetséges sikerét? Persze nem úgy, ahogy Stewart látja.

"Ez nagyon fontos számomra, hogy olyan filmeket csináljak amik olyan érzést váltanak ki mint amit`The Yellow Handkerchief' kiváltott," mondja Stewart, ez inkább önmeggyõzésnek hangzik mintsem annak, hogy a média megfélemlítené a hatalmas figyelem miatt. "És a`Twilight' is ugyanezt tette. Mármint, ez a hatalmas dolog lett belõle, de ez nem olyan valami amit tudsz amikor az megtörténik."

"Szóval nem azért választom a szerepeket hogy megpróbáljak 'kitörni.' Azt csinálom meg ami kényelmes, és ha tetszik."

Dióhéjban a "Handkerchief"-ben Stewart a problémás tinik egy másik válfaját alakítja, aki olyan mindennapi. Martineegy kisvárosi, lousiana-i lány, és miután a helyi híres fiúval nem úgy végzõdtek a dolgok ahogy kellett volna, úgy dönt, hogy elmegy az idegesítõ, de tüzes, fiatal sráccal (az angol színész, Eddie Redmayne) átszelni a folyót. A biztonság kedvéért meginvitál egy rejtélyes, idõs férfit (William Hurt) hogy utazzon velük.
A páratlan trió keresztülutazik a hurrikán sújtotta vidékeken, ahol Hurt Brett-je talán igen vagy talán nem visszatérhet a régi életéhez.

"Összetudtam kapcsolódni Martine-nal abban, hogy õ egy eléggé tipikus lány, aki tényleg ott kint akar lenni, és mosolyog és bármi is történjen õ minden közepében van, de sok alkalommal zavarba jön és elmegy, `Ezt nem tudom többet megcsinálni,"' mondja Stewart. "És azt is éreztem, mintha elszigetelné magát, és mindenkit maga elé helyezne. Nem tud beszélni az emberekkel mert túl sokszor hagyták el õt. Ezen az utazáson rájön, hogy nyissa ki a szemét és hogy tekintsen az emberekre."

Azt mondja, hogy hasonlóak, de valahogy nehéz elképzelni Stewart-ot hogy valamikor is feladta. Természetesen elszenvedte mindazt amit egy gyereksztár. Teljesen kirakták a Disney csatornától, de 11 évesen szerepelt Jodie Foster oldalán a 'Pánikszoba' c. filmben.
Õ egy Valley lány, és büszke is erre, Stewart a profizmusát és a kitartását a Woodland Hills-i szüleinek köszönheti, a televíziós producer apukának és a forgatókönyvíró anyukának.

"Csodálatos volt amikor elmentem Kristen népének helyére és láttam hogy egy valódi otthon, olyan volt mintha egy generáció nevelné a másikat," mondta a szereplõtársa Redmayne.

"Kristen nagyon ideges volt az elsõ meghallgatás alkalmával," mondta a "Handkerchief" rendezõje, Udayan Prasad. "Még 17 sem volt amikor találkoztam vele. De volt ott valami nagyon összpontosult, nagyon középpontos benne."

"Egy bizonyos pontig ismerte önmagát ami eléggé megfélemlít. Egy fiatal lány volt aki valahogy biztos volt az életében, amikor még én sem igazán voltam biztos benne."

Az elhatározottság és a törékenység a "The Runaways"-ben találkozott, amelyben a színésznõ egy másik fiatal Los Angeles-i lány elõtt tiszteleg, akinek feleannyi lehetõsége sem volt, mint neki a show bizniszben.

"Nem gondolom azt, hogy a Runaways valami olyan, amit rengeteg ember ismer, de úgy gondolom, azt mindenki tudja, hogy ki Joan Jett," mondta Stewart. "De nagyon, nagyon nehéz volt ikonná válni. Nem tudom, õ olyan mint egy zarándok. Õ volt az elsõ nõ aki valaha megalkotott egy lemezcéget, de még ezelõtt, mert ez a hetvenes években volt, senki sem akart egy lányt olyan keménynek látni és egy elektromos gitáron játszani és olyan hangon játszani."

"Az embereknek tudnia kellene, hogy honna jön ez. Nagyon nyitottan nõttem fel, mármint bármit megtehetek amit csak akarok. De neki nem volt meg ez."

Jett volt a "The Runaways" film producere, és a forgatásokon is ott volt.

"Csak a vele való találkozás is megrémítõ volt," mondta Stewart.

"És aztán rájöttem arra, hogy csalásnak érezném ha nem lenne itt. Honnan tudnám meg a róla a részleteket ha nem lenne? Csak úgy éreztem, hogy mély benyomással volt rám a fekete haj."

"Én nem csak utánozni akartam õt, meg akartam érteni, hogy min ment keresztül."

És ez elég sok dolog volt, ezeket be is mutatja a film: szexuális és drogos élmények; küzdelem, lármázó közönség; keresés, és fenntartani és megcsinálni azt a bizonyos mûvészi hangot.

Jett szerepében, Stewart eléggé távol került a vérszívó vámpírfiútól és a hatalmas farkassráctól. De a "Twilight" rajongóknak nem kell aggódniuk.

A sorozat harmadik filmje, az "Eclipse," ezen a nyáron jelenik meg.

Stephenie Meyer negyedik és utolsó "Twilight" könyvének, a "Breaking Dawn"-nak pedig õsszel kezdõdnek a munkálatai, és nagyon úgy tûnik, két filmben készítik el, és Stewart azt mondta, hogy nincs pontosan informálva arról, hogy éppen mi is folyik.

"A történet teljesen jóváhagyja a két filmet," mondja, akárcsak egy Twihard. "Nagyon kellemetlen lenne, ha el kellene hagyni ezt a jelenetet és ezt a részt és ezt a jelenetet és ezt a részt. Én személy szerint két filmben szeretném megcsinálni. De hogy teljesen õszinte legyek, nem tudom mit fognak csinálni."

És hogy mi alapján választ szerepeket, mi az ami vezérli õt...

"Nincs meg a terve, hogy az emberek úgy fogadják majd a filmjeimet ahogy azt várják," mondta. "Vagy hogy miért csinálok ijesztõ filmeket és hogy miért mindig olyan filmeket csinálok amelyben elhidegült tinik vannak. Õk csak emberek akiket tényleg el akarok játszani. Nem tudom mi a fenét csinálok; csak eljátszom azokat a szerepeket amelyek szólnak hozzám."

Forrás: http://www.dailynews.com/lalife/ci_14471538
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 13:38:39 10/10
(91252/91801)
ÚJ BEVERLY HILLS PORTRÉFOTÓK

Megjelent néhány új portréfotó Kristen Stewart-ról a tavalyi 'New Moon' sajtókonferenciáról, a Four Seasons Hotelbõl.

Katt: http://everglowmedia.net/gallery/thumbnails.php?album=945
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 13:33:52 10/10
(91251/91801)
TAYLOR LAUTNER - ÚJ J-14 KÉPEK

Taylor Lautner korábbi fotósorozatából, amely a J-14 tinimagazin számára készült, megjelent pár új fotó. Ezeken még olyan kis fiatal... :)

Katt: http://www.twilight-gallery.com/thumbnails.php?album=1975
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 13:31:36 10/10
(91250/91801)
VEDD MEG TYLER HAWKINS RUHÁIT!

Az icollector.com oldalán megjelent, hogy Robert Pattinson új filmjének, a 'Remember Me'-nek árverésre bocsájtották a gardróbját. Megvásárolható Tyler Hawkins (Robert Pattinson) több ruhája - szürke, zsebes 'No Label' póló, az oliva zöld 'Charlie's Point Ever' nadrág - rajta a gardróbos cetlivel - valamint a 'Prada' öltönyt és a fehér 'Ralph Lauren' pólót - ezeken is szerepel Robert-cetlije.

Forrás: http://www.icollector.com/Remember-Me-Tyler-Hawkins-Robert-Pattinson-Screen-Used-Movie-Costumes_i9278334
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 13:30:41 10/10
(91249/91801)
ACCESSHOLLYWOOD: KRISTEN STEWART

Itt van egy régi/új Access Hollywood interjú a múltheti 'The Yellow Handkerchief' press junketról Kristen Stewart-tal és szereplõtársával Eddie Redmayne-nel.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=VIRlRTMow70&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 13:29:44 10/10
(91248/91801)
SLATE KRITIKA: 'THE YELLOW HANDKERCHIEF'

Itt van egy újabb videós-kritika Kristen Stewart péntekent debütált filmjérõl, a 'The Yellow Handkerchief' c. drámáról.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=nuiSaZftUFg&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 28. - 13:28:41 10/10
(91247/91801)
Sziasztok!

Már hozom is a mai friss híreket ^^
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2010 febr. 27. - 18:55:05 10/10
(91246/91801)
hááát...jó sok mindent:P
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 18:05:35 10/10
(91245/91801)
ezzel is egyetértek :P
huh mi mindent nem utasítanék el :DDDDD :P
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2010 febr. 27. - 18:00:40 10/10
(91244/91801)
õ a fehér nyuszi?:OO azért volt olyan ismerõs :DD
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2010 febr. 27. - 17:58:48 10/10
(91243/91801)
gondolom azzal is egyetértesz, hogy többet se utasítanék el tõle:DDD
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:57:12 10/10
(91242/91801)
ROBERT ÉS KRISTEN - NEW YORK

Tegnap Kristen Stewartot és Robert Pattinsont elõször a Heathrow reptéren kapta le egy szemfüles fan Londonban, majd a JFK reptéren, New Yorkban már a paparazzók kapták le a párost. Velük volt Rob barátja Tom Sturridge is.

Katt: http://www.twilight-gallery.com/thumbnails.php?album=3889
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:53:42 10/10
(91241/91801)
GOSSIPCOP: MEGCSINÁLT ROBSTEN-VÁLASZ

Egy weboldal egy régi Kristen Stewart választ használt az “új” Robert Pattinson állásponthoz!

Készült Kristen Stewart-tal egy új interjú amely megjelent a BettyConfidential.com-on, és erre jó néhányan felfigyeltek, mert egy rész nagyon... ismerõsnek tûnt.

A Q&A úgy jelent meg, mint egy friss beszélgetés, amely a 'The Yellow Handkerchief', Stewart új filmjének promóciója kapcsán készült. A legnagyobb részben a drámai szereprõl írnak. De a vége egy nagyon különös rész Robert Pattinson-ról.

“Szóval mi van közted és Robert közt valójában,” kérdezte a riporter. “Randiztok?”
Amelyre Stewart ezt válaszolta, “Az egész pletykás címlapos dolog nyilvánvalóan nagyon hamis számomra és tudom, hogy már azelõtt az volt, hogy én a részese lettem. Ez olyan mint valami nevetséges show. Olyan mint egy szappanopera, de hamis valósággal kitöltve. Nem veszem személyesen. Talán a rajongók számára valósnak tûnik, de nem az.”

Hmm. Ismerõsen hangzik?
Kukkants bele ebbe az interjúba, (audio) amely még tavaly novemberben készült, amikor Stewart a 'The Twilight Saga: New Moon'-t promotálta és azt mondta a hírességrõl:

“Egyre kényelmesebb az egész pletykás, címlapos dolog, de nyilvánvalóan nagyon hamis számomra. Nézd, mielõtt még a részese lettem, ahogy egyszer csak sztár lettem… olyan mint egy show. Olyan mint valami nevetséges show.”
["egy szappanopera a neveddel fémjelezve?"]

“Pontosan. A hamis valószerûséggel pedig olyan mint egy szappanopera, ami valósnak tûnik, de nem lehetsz benne teljesen biztos. Ez nem bosszant engem. Nem veszem személyesen.”

Gossip Cop felvette a kapcsolatot a BettyConfidential-al, és a weblap megerõsítette a gyanút.
A válasz a “Szóval mi van közted és Robert közt valójában?” kérdésre az oldal találmánya volt, amelyet egy korábbi, novemberi Stewart beszélgetésbõl merítettek.
Ez nem az a válasz amelyet Stewart a 'The Yellow Handkerchief' promóciója alatt nyilatkozott.

Fontos, hogy a Gossip Cop azt is megállapította, hogy az eredeti novemberi beszélgetésben, Stewart válasza nem Pattinson-ra vonatkozott, hanem arra, hogy hogyan jön ki a népszerûség és a híresség státuszával..
Így ne vegyük túl komolyan ezt a “választ” amelyet a BettyConfidential adott a Robsten kérdésrõl.

Forrás: http://www.gossipcop.com/site-uses-old-kristen-stewart-comments-to-give-new-robert-pattinson-answer/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:49:30 10/10
(91240/91801)
OK @ MICHAEL SHEEN

Michael Sheen exkluzív: 'Sosem ismernek fel!'

Michael Sheen-nek nem jelentenek bosszúságot a 'Twilight' rajongók -még akkor sem, ha õ alakítja a Volturi vámpírját, Arot.

Szerepel a 'Twilight'-ban és Michael Sheen-nek nem kell menekülnie a sikoltozó rajongók elõl akik bevadulnak ha meglátják Robert Pattinsont.

Michael Sheen, aki a Volturi vámpírt, Arot játssza a 'New Moon'-ban, elárulta az OK.co.uk-nak, hogy a 'Twilight' tinirajongói még sosem ismerték õt fel.

Azt mondta: "Senki sem ismer fel. Ez nagyszerû - Mert részese lehetek ennek a [Twilight] jelenségnek és nem okoz bosszúságot - egyébként szeretnék bosszús lenni! "
"Eléggé tetszik amikor amikor valaki azt mondja a másiknak, hogy én benne vagyok a 'Twilight'-ban - úgy mint volt az a 12 éves kislány és az anyukája azt mondta 'Tudod, hogy te nem vagy ez - ez Aro a 'Twilight'-ból és hatalmas szemekkel néztem és õrület."

A walesi színész - akinek van egy közös, 11 éves kislánya Kate Beckinsale-al - akkor beszélgetett velünk, amikor az 'Alice Csodaországban'-t promotálta a Brit könyvtárnál Londonban.

Michael alakítja a 'Fehér Nyulat' a hihetetlenül várt 3D filmben, amely március 5-én debütál a mozikban.

Michael - aki csak a stúdióban játszotta el a szerepét - viccelõdött: "Feltûntem a nyuszi fülemmel és a farkasommal és Tim azt mondta, hogy e teljesen fölösleges. Szóval ez egy kicsit kellemetlen volt - de ez azt jelenti, hogy sokat kaptam Tim-tõl."

"A nyuszimat teljesen CGI-vel alkották meg. Lefilmeztek engem amikor a dialógusokat csinálom és az összes mozdulatomat használták, de nekem nem kellett a zöld Lycra-s jelmezt viselnem, mint Matt-nek [Lucas, Tweedledum és Tweedledee]."
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:46:48 10/10
(91239/91801)
MÉGSEM MÁRCIUS 19-E A 'THE RUNAWAYS' ?!

Eltolták volna a 'The Runaways' - Kristen Stewart és Dakota Fanning premierjét? Az imdbn megtalálható, hogy a 'The Runaways'-nek két dátuma van, az egyik 2010. március 19., amikor korlátolt moziban fog megjelenni, és április 9., amely a világpremiert jelenti...

Na most mivan?!

A hsx.com fórumán is megtalálható egy rövid bejegyzés, amely szerint 3 héttel eltolták a premiert:
"Utálok mindenkit emlékeztetni arra, de az 'Út a vadonba' is, amelyet csakúgy, mint a 'The Runaways'-t, Art Linson és Bill Pohlad producerelt, négy helyen mutatták be. Aztán egy héttel késõbb kibõvítették pár helyszínnel (nem Miami), aztán 3 héttel késõbb, megint kibõvíttették, 658 helyszínre. Ezért látom így, 3 héttel azután, hogy eredetileg megjelent."
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:45:22 10/10
(91238/91801)
ÚJ 'THE RUNAWAYS' FOTÓ

Az AP Magazin egy szkennelt képén egy vadonatúj 'The Runaways' fotót láthatunk Kristen Stewart-ról és Dakota Fanning-ról mint Joan és Cherie.

Katt: http://twitpic.com/15isdf
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:43:30 10/10
(91237/91801)
LAUTNERT KIRAKTÁK A 'MAX STEEL'-bõl!

Taylor Lautnert kirakták a 'Max Steel'-bõl a 'Stretch Armstrong' miatt!

Már a múlthéten majdnem elvesztünk a "Twilight" sztárjának, Taylor Lautner-nek a következõ filmjeinek számolgatásában. Miután a hét elején elvetették a "Northern Lights"-t a 18 éves srác egy újabb filmtõl búcsúzhat, a "Max Steel"-tõl amely egy Mattel játékon alapul, írta a New York magazin blogja.

A források aztmondják, hogy ellentétek voltak a Hasbro-s "Stretch Armstrong" és a Mattel-es 'Max Steel' között. A Vulture aztírta, hogy Taylor rájött, hogy a Hasbro jobb munkát végez a filmmel, mint a Mattel.

Egy másik forrás, "Amikor leszerzõdsz egy filmre a Hasbro-val, akkor azt tudod, hogy az a mozikban lesz egy évvel késõbb."

Forrás: http://hollywoodcrush.mtv.com/2010/02/26/taylor-lautner-drops-out-of-max-steel-for-stretch-armstrong/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:42:01 10/10
(91236/91801)
ROBERT PATTINSON JÓL SZÓRAKOZIK!

Robert Pattinsont szórakoztatja a figyelem!

Õ az egyik legnagyobb paparazzó-célpont mostanság, de Robert Pattinson nem tudja elhinni, hogy mi lehet olyan érdekes az õ mindennapjaiban.

A “Twilight” színésze elárulta a médiának, hogy nagyon viccesnek találja azt, hogy még az egyik legmindennapibb pillanatát is lefotózzák.

Pattinson azt mondta, “Láttam magamról képeket az újságban amikor alsónemût vásároltam és azt gondoltam, ‘Mit hisznek mit viselek én?’

“Nagyon viccesnek találom — ha lekattintanának, szó szerint hisztériáznék. Nagyon hisztériáznék. Azt mondanám, ‘Ez most komoly? Jézus Krisztus, vegyétek Zac Efront! Õ több nyilvános dolgot tesz mint én.’"

Forrás: http://www.celebrity-gossip.net/celebrities/hollywood/robert-pattinson-amused-by-attention-215943/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:40:14 10/10
(91235/91801)
:DD
azt meghiszem, én is egyetértek eme kijelentéseddel :DD
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:39:35 10/10
(91234/91801)
KRISTEN ÉS ROBERT - LONDON

Tegnap egy szemfüles repülni vágyó Twilighter lefotózta Kristen Stewartot és Robert Pattinsont a Heathrow reptéren Londonban. A képeket feltöltötte a twitterére (http://twitter.com/ceciliaxu) amelyet azóta már töröltek...
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2010 febr. 27. - 17:34:30 10/10
(91233/91801)
én is szívesen összebarátkoznék Kellannal :)))))))
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2010 febr. 27. - 17:33:22 10/10
(91232/91801)
Szerelem lapjai?? jó van,jó vagyok xD Szerelmünk lapjaira gondoltam:D
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:32:47 10/10
(91231/91801)
ANNA KENDRICK - SANTA MONICA

Anna Kendricket tegnap délelõtt Santa Monicában kapták le a lesifotósok amikor az utcán sétált és megállt megsimogatni egy kutyust.

Katt: http://www.celebrity-gossip.net/celebrities/hollywood/anna-kendrick-hits-gelsons-talks-oscars-215967/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:18:40 10/10
(91230/91801)
KELLAN LUTZ - VAN NUYS

Kellan Lutz-ot tegnap délután Van Nuys-ban Kaliforniában kapták le a lesifotósok amikor egy benzinkúton összebarátkozott az ott dolgozó férfival:)

Katt: http://www.celebrity-gossip.net/celebrities/hollywood/kellan-lutz-gas-station-friendly-215970/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:17:30 10/10
(91229/91801)
én is így gondoltam :D
letöltöm, megnézem, nem tetszik: törlöm :DDD
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2010 febr. 27. - 17:17:08 10/10
(91228/91801)
hát sztem a Szerelem lapjai jobb. mondjuk a másikat nem láttam de akkor is:D
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:16:07 10/10
(91227/91801)
MTV@KRISTEN STEWART

Kristen Stewart és Maria Bello összehasonlítják a 'Yellow Handkerchief'-et a 'Szerelmünk lapjai'-val!

'Szerintem ez egy nagyon gyengéd film, és ez egy olyanfajta film amelyet nem igazán nézel meg mostanság,' mondja Bello.

BEVERLY HILLS, Kalifornia — Hat évvel ezelõtt, a "Szerelmünk lapjai"-t rengetegen nézték meg. Hetekkel a megjelenés elõtt, a film negatív kritikákat kapott, csúnya pletykák kaptak szárnyra, és a film megnézését teljes hibának tekintették. Aztán az emberek elmentek megnézni, és felidézték a kritikákat, majd egyértelmûvé vált, hogy úgyis õk azok akiknek a legtöbbet számít a véleményük.

A pénteken (február 26-án) debütáló "The Yellow Handkerchief"-nek talán egyszerûbb harca lesz. Van egy olyan fiatal sztárja, aki majdnem annyira híres, mint Rachel McAdams vagy Ryan Gosling 2004-ben — a "Twilight" ikonja, Kristen Stewart — és hasonlóan a szerelem kettõsségét mutatja be a fiatalok és az idõsek szemszögébõl. Szóval miért is lenne olyan nehéz eljutni a moziba?

"Ez egy annyira gyönyörû film — és hogy láttam, szóval Arthur Cohn kidolgozta a seggét is, hogy ez a film itt lehessen," magyarázta Maria Bello, a hatszoros Oscar-díjas Cohn-ról aki a film producere volt, amelyet még 2007 közepén készítettek. "Tényleg örülök neki [hogy végre kijött]."

Bello (aki egy szkeptikus nõt alakít a filmben, aki arra próbál rájönni, hogy vajon újra bízhat e a régi szerelmében, William Hurt-ben) és Stewart (aki egy rejtélyes tinit alakít, aki szerelembe esik azzal a karakterrel, akit Eddie Redmayne alakít) is határozottan boldogok voltak, hogy összehasonlítsák a 'Szerelmünk lapjai'-t és a filmet — és a filmet az utóbbi évtized egyik legjobb romantikus filmjeklnt tartják számon, tehát jobb ha magadmellé veszel egy doboz papírzsepit.

"Szeretem ezt az összehasonlítást; szeretem azt a filmet," mondta Bello McAdams és Gosling közös filmjérõl. "A mi filmünk négy elszánt karakterrõl szól, akik megsérültek a saját útjukon. És azáltal hogy összejönnek, és hogy szeretik egymás sebeit és törött darabjait, megtanulják szeretni egymást. Szerintem ez egy nagyon gyengéd film, és ez egy olyanfajta film amelyet nem igazán nézel meg mostanság."

Valójában igazán szerencsének kellene tartanod magadat, hogy a nagy képernyõn is láthatod a "Handkerchief"-et, mert a normális körülmények között egyenesen DVD-n jelenne meg. Szerencsére Bello, Cohn és az emberek akik értékelik az ilyen fajta filmeket, azokkal az történt, hogy egy 15 éves színésznõ is bekerült a szereplõgárdába.

"Ez lenyûgözõ," mondta Stewart amikor a rajongói netes támogatásáról kérdeztük, hogy a film a mozikban is megjelenhessen. "Ez nagyszerû, hogy a 'Twilight' a többi kis filmemnek is lehetõséget ad, mert nagyon büszke vagyok rájuk. Szeretem õket, de miért is ne? Az embereknek látniuk kellene õket."

"Én az 'Út a vadonba' filmben láttam, és azt gondoltam, hogy annyi lelkesedés, tapasztalat és érettség van benne, és úgy gondolom, hogy csodálatos ebben a filmben," mondta Bello KStew-ról. "És Eddie-tõl eldobom az agyam ebben a filmben. És õk ketten? Szerintem hihetetlenek."

Forrás: http://www.mtv.com/movies/news/articles/1632711/20100225/story.jhtml
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2010 febr. 27. - 17:16:00 10/10
(91226/91801)
most egyszer majd meg lehet nézni:D aztán ha nem tetszik akkor törlöm úgyis:P
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:13:13 10/10
(91225/91801)
OKMAGAZINE @ KELLAN LUTZ

Az OK! Magazin nemrég Kellan Lutz-al beszélgetetett a 'Breaking Dawn'-ról.

Kellan Lutz az egyik legszexisebb pasi aki bemutatkozott a szürke képernyõn, és most ittvan, mint a Calvin Klein alsónemû egy reklámarca. Az 'Eclipse' pokoli zûrzavarával megfûszerezve a hirdetések a következõ hónapban debütálnak a 'Twilight' szexis színészérõl.

Nemrég elmondta az OK!-nak, hogy miért szereti a franchise-t, amely egy életre szóló szerepet adott neki, és elárulja az ötletét is a 'Twilight' sorozat befejezõ filmjérõl/filmjeirõl - igen mert lehet kettõ lesz!
“Nagyon remélem, hogy képesek leszünk megcsinálni,” mondta Kellan az OK!-nak a 'Breaking Dawn' szétválasztásáról. “Szeretek a karakterem, Emmett lenni, és szeretem ezt a franchise-t.”

Mi az amibõl Kellan-nak nem elég a forgatásokon?
“Szeretem a színészeket, a produkciós csapatot, a rendezõket… nagyszerû egy olyan munkát szeretni amellyel bizonyos fokig mindig folyamatos a munka, szóval remélem Stephenie [Meyer] ír még egy könyvet amelyben szintén szerepelhetünk.”

Forrás: http://www.okmagazine.com/2010/02/ok-exclusive-kellan-lutz-loves-playing-emmett-cullen/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:12:04 10/10
(91224/91801)
ROBERT EMILIE AKCENTUSÁRÓL...

Robert Pattinson ausztrál 'Remember Me'-s partnernõjének, Emilie de Ravin-nek mindössze négy napja volt, hogy elsajátítsa a new york-i, queens-i akcentust!
"Elmentünk egy kicsit Queens-be és megpróbáltunk kiválasztani valamit," mondja Pattinson.

"Ez egyátalán nem olyan, mint az õ ausztrál akcentusa. Az ausztrál akcentusa, amit nem tudok leírni, az olyan rekedt...a leg-nem-ausztrálabb akivel valaha találkoztam."

A film egy olyan pár történetét meséli el, akik a családi tragédiáik után jönnek össze, és így próbálnak megbirkózni a problémáikkal. A Melbourne-i származású színésznõ, a 28 éves Ravin, a 'Lost' c. sorozatból lehet ismerõs, és a a Pattinson-nal kialakított hirtelen kapcsolata miatt válogatták be a 'Remember Me'-be.
"Tonnányi lánnyal összeolvastam a szerepért, és rengeteg meghallgatási videót megnéztem. Õ volt az utolsó személy aki bejött," mondja Pattinson.

"Ez annyira vicces, mert a forgatókönyvet egy spanyol lánynak írták aki Bronx-ból jött és õ ennek a teljes ellentéte. Ennek ellenére megkapta, ahogy besétált a szobába."

"Csak nagyon bátor volt és megvolt benne a legjava."
Pattinson-nak mostmár a 19 éves Kristen Stewart-on -õ alakítja a 'Twiligh'-ban Bella Swan-t - kívül már van egy másik 'barátnõje' is...

"Beszéltem az anyukájával Ausztráliáról. Az õ anyukája nagyon, nagyon benne van Ausztráliában," mondja Pattinson.
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:10:43 10/10
(91223/91801)
ETERNAL TWILIGHT 3 CON - VIDEÓK

Ahogy azt már korábban megírtam nektek a múlthét végén Birminghamben, Angliában tartottak Twi-Con-t, azaz 'Twilight' találkozót 'Eternal Twilight 3 Convention' néven. A találkozón megjelent Charlie Bewley, Tinsel Korey, Christopher Heyerdahl, Jamie Campbell Bower és Kiowa Gordon.

A PaulexsGirl youtube csatornán pedig rengeteg videót lehet megnézni a Convention-rõl, többek között amikor Tinsel és Kiowa egy rajongónak énekli a 'Boldog szülinapot!', vagy amikor Kiowa és Charlie a 'New Moon'-ról mesélnek, vagy amikor Christopher és Charlie parti trükköket mutatnak be:) Na, irány nézegetni.

KATT IDE A VIDEÓKÉRT: http://www.youtube.com/user/PaulexsGirl#p/u
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:09:31 10/10
(91222/91801)
MÁRCIUSI TALK SHOW-BEOSZTÁS

Nos, ha nem lenne elég Kristen Stewart és Robert Pattinson új filmjeinek debütálásai - 'The Runaways' és 'Remember Me', akkor itt az ideje, hogy felkészüljünk a márciusi talk show rengetegre, és ebbõl Dakota Fanning és Michael Sheen is kiveszi a részét!

március 1.
Robert Pattinson – TODAY Show
Robert Pattinson – Late Night with Jimmy Fallon

március 2.
Robert Pattinson – The View
Robert Pattinson – The Daily Show with Jon Stewart

március 3.
Michael Sheen – Late Late Show with Craig Ferguson

március 10.
Kristen Stewart – The Tonight Show

március 12.
Dakota Fanning – The Tonight Show

Forrás: http://www.twilightish.com/2010/02/twilight-cast-members-upcoming-talk.html
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:08:02 10/10
(91221/91801)
hát nyem is tudom :P
majd meglátjuk milyen... :D
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:06:56 10/10
(91220/91801)
KELLAN LUTZ - CARLOS LOPEZ B-DAY

Kellan Lutz február 25-én, csütörtök este megjelent Carlos Lopez, a híres blogger 'Amerikai pszicho' ihlette születésnapi partiján Beverly Hillsben, Kaliforniában.

Katt: http://justjared.buzznet.com/2010/02/26/jessica-stroup-brittany-snow-american-psychos/
10/10
offtopic
dzsinidzsoni 2010 febr. 27. - 17:04:11 10/10
(91219/91801)
hmm ezt lehet majd leszedem^^ nem hangzanak rosszul a számok :D
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:03:28 10/10
(91218/91801)
ANNA KENDRICK - BAFTA PORTRÉSOROZAT

Anna Kendrick múlthét vasárnap megjelent a BAFTA díjátadón Londonban, Angliában, és még díjat is adott át! Valamint készült róla egy új fotósorozat is - portréképek.

Katt: http://anna-kendrick.net/media/thumbnails.php?album=318
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:01:04 10/10
(91217/91801)
CAPRICHO MAGAZIN SZKENNELT KÉPEI

Kristen Stewart és Dakota Fanning szerepelnek a brazil Capricho tinimagazin márciusi címlapján - a 'The Runaways' kapcsán. A magazin további szkennelt képeiért pedig kattints a linkre!

Katt: http://www.twilight-gallery.com/thumbnails.php?album=3868
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 17:00:08 10/10
(91216/91801)
A 'REMEMBER ME' NAGY CSAVARJA...

Pattinson és Brosnan filmje egy nagy csavarral végzõdik!

A Robert Pattinson és Pierce Brosnan páros a "Remember Me"-ben, mint apa és fiú, a rajongók száméra elég nagy megrendülés volt - már a bejelentés óta, de a film meglepõ vége továbbra is fenntartja majd a híreket.

Pattinson nagyon éles ebben a gyönyörûen leforgatott filmben, és az egyszeri James Bond Brosnan is a legjobb formájában van. A kemény New York-i akcentusuk talán elcsúszhat a megfelelõtõl, és ez idegesítõ lehet, mert Pattinson brit származású és Brosnan pedig ír. De Pattinson egy rossz megjelenést tár elénk, verekedik a zsarukkal és rosszul végzi, és egy sanyarú sorsú New York-i diák életét mutatja be, miközben a a fényezett Brosnan tökéletesen néz ki otthon, a nagy üzleti ügyeivel körbevéve.

De a nagy beszédtéma az az, hogy ha megnézed ezt a filmet a következõ hónapban, a vége-csavar okozza majd a nagy meglepetést. A meglepetés kedvéért, nem áruljuk el a részleteket errõl a csavarról. Elég ha annyit mondunk, hogy az "Éli könyve"-nek vak felfedezése eléggé hasonlít ehhez. Ez hatalmas lesz.

Popcorn Biz március 12-i megjelenés után egy teljes kritikát ír majd a "Remember Me"-rõl!

Forrás: http://www.nbclosangeles.com/blogs/popcornbiz/Remember-Me-Displays-Great-Cheekbones-and-One-BIg-Twist-84966517.html
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 16:58:44 10/10
(91215/91801)
LITTLEWHITELIES @ KRISTEN STEWART

Mint újonnan megkoronázott fiatal, feltörekvõ sztár, Kristen Stewart képes lesz az életét az õrület nélkül folytatni és tovább boldogulni?

Egyszer az angol humorista Erma Bombeck azt írta, ‘Ne hasonlítsd össze a hírnevet a sikerrel. Madonna az egy; Helen Keller meg egy másik.’ Talán ezt már az idei BAFTA Orange Rising Star díj nyertese, Kristen Stewart is olvasta már. Ez az egyetlen díj amelynek sorsa nyilvános szavazással dõl el BAFTA történelmében, és idén is tisztává vált, hogy a nyilvánosság kiáll a fiatal tehetségek mellett!

Miss Stewart-ban ez megvan; õ egy izgalmas színésznõ akinek az önéletrajza folyamatosan bõvül, a szakértõk népes tábora rengeteg díjra jelölte. Az elõadása komolyabb vizek felé sodorta; például a hamarosan megjelenõ dráma, a 'The Yellow Handkerchief', az 'Adventureland' és mint Joan Jett Floria Sigismondi hamarosan megjelenõ, életrajzi ihletésû filmjében, a 'The Runaways'.

Korábban olyanok nyerték meg a díjat, mint Eva Green és James McAvoy, és idén Carey Mulligan-t és az 'Adventureland'-es szereplõtársát Jesse Eisenberg-et is jelölték, de idén Stewart akár egy újabb díjat is bezsebelhetne, a mosolygós és sírós beszédek díjazottja is lehetne... Persze hogy nem. Az õ reakciója közelebb áltt a sokkhoz...: “El sem tudom hinni…”

A bejelentõ Edith Bowman nyitotta meg a ceremónia utáni interjút, amelyben elmondta hogy mennyire különleges is ez, hogy a nyilvánosság szavazza meg a nyertest, és erre Kristen õszintén válaszolt, nem olyan pontossággal ahogy a filmek meg vannak megírva!

“Hmmm… ja, nemtom… Ah, azt hiszem, természetesen.” ez volt Stewart hirtelen válasza. “Nagyon hálás vagyok a Twilight rajongóinak és ah… Nem csak külön a Twilight rajongóinak, ó tudod te, ez egy nagyon állati dolog.”

Forrás: http://www.littlewhitelies.co.uk/blog/rising-through-the-twilight/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 16:52:18 10/10
(91214/91801)
A 'THE RUNAWAYS' TRACKLISTA

És itt van amire vártunk! Elkészítették a 'The Runaways' soundtrack-nak hivatalos oldalát, és ide került fel a film hivatalos számlistája. A therunawayssoundtrack.com oldalon szintén elõ lehet rendelni a CD-re, valamint a digitális változatra (ez március 16-ától elérhetõ!).

1. NICK GILDER - ROXY ROLLER
2. SUZI QUATRO – THE WILD ONE
3. MC5 – IT’S A MAN’S MAN’S MAN’S WORLD
4. DAVID BOWIE- REBEL REBEL
5. DAKOTA FANNING- CHERRY BOMB
6. THE RUNAWAYS – HOLLYWOOD
7. DAKOTA FANNING - CALIFORNIA PARADISE
8. THE RUNAWAYS - YOU DRIVE ME WILD
9. DAKOTA FANNING & KRISTEN STEWART – QUEENS OF NOISE
10. KRISTEN STEWART & DAKOTA FANNING – DEAD END JUSTICE
11. THE STOOGES – I WANNA BE YOUR DOG
12. THE RUNAWAYS – I WANNA BE WHERE THE BOYS ARE (LIVE)
13. SEX PISTOLS - PRETTY VACANT
14. JOAN JETT- DON’T ABUSE ME

Kristen és Dakota énekelnek, és nem is keveset, annyira jó, hogy eredeti és újonnan felénekelt számok is vannak rajta!

Forrás: http://www.runawaysthesoundtrack.com/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 16:50:30 10/10
(91213/91801)
ELÕRENDELHETÕ A 'THE RUNAWAYS' FILMZENE

Az amazon.com oldalán a mai naptól elõrendelhetõ a 'The Runaways' - Kristen Stewart és Dakota Fanning közös filmje - hivatalos filmzenei CD-je!

A CD március 23-án kerül majd az amerikai boltok polcaira - amelyen természetesen Kristent és Dakotát hallhatjuk majd énekelni!

Katt: http://www.amazon.com/Runaways-Original-Motion-Picture-Soundtrack/dp/B003954I3I/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=music&qid=1267198367&sr=8-8
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 16:47:26 10/10
(91212/91801)
E!ONLINE @ NIKKI REED

Nikki Reed Kellan alsónemûjérõl: 'Vannak labdái'!

Vegyük hozzá Kellan Lutz 'Twilight' szereplõtársát, Nikki Reedet azokhoz a lenyûgözött rajongókhoz, akinek bejönnek a Calvin Klein hirdetések.

"Szerintem fantasztikusan néz ki," mondta nekünk Reed a londoni divathét Burberry Prorsum showjának 3D-s hollywoodi vetítésén. "És egyébként nagyon büszke vagyok rá."

És folytatta...

"Ez sok labdát jelent, semmi szójáték, hogy valami olyan pózban állj" mondta Reed. "Nekem nem lenne hozzá merszem, hogy úgy álljak ott meztelenül. Kivéve, hogy nevetve hozzátette, "Ha úgy néznék ki, mint Eva Mendes."

Reed a 'Breaking Dawn'-ról azonban már nem akart mesélni. "Megcsináljuk, ezt tudom," mondta. "Ez történik. A pontos dátumot, nem tudom."

Arról kérdezve, hogy vajon két részben készítik e majd el a filmet azt mondta, "Erre tudom a választ."
Nem meglepetés, de Reed nem nyilatkozott az egy vagy két filmrõl.

Forrás: http://uk.eonline.com/uberblog/marc_malkin/b168650_nikki_reed_on_kellans_underwear_hes_got.html
10/10
offtopic
schmetterling 2010 febr. 27. - 16:47:16 10/10
(91211/91801)
halika:)

jelentem vampilla feltámadt hamvaiból, igaz egy kicsit kómás, de él:))
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 16:45:58 10/10
(91210/91801)
ÚJ 'THE RUNAWAYS' STILL

A People.com-nak köszönhetõen pedig itt van egy új hivatalos fotó Kristen Stewart és Dakota Fanning új filmjébõl, az életrajzi ihletésû 'The Runaways'-bõl. Az új fotón Kristen látható, mint Joan Jett, a banda feloszlása után...
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 16:44:58 10/10
(91209/91801)
ÚJ 'THE RUNAWAYS' FOTÓ FORGATÁSRÓL

A Rolling Stone magazinnak köszönhetõen megjelent egy vadonatúj fotó a 'The Runaways' nyári forgatásáról - a képet a kukás, autós jelenet forgatásán készítették, amelyen az összes lány látható: Dakota Fanning (mint az énekenõ Cherie Currie), Kristen Stewart (mint a vokalista és gitáros Joan Jett), Alia Shawkat (mint a basszista Micki Steele), Scout Taylor-Compton (mint a gitáros Lita Ford) és Stella Maeve (mint a dobos Sandy West).
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 16:43:37 10/10
(91208/91801)
ANNA KENDRICK - CDG AWARDS 2010

Anna Kendrick tegnap este megjelent a Beverly Hills Hotelben rendezett 2010-es Costume Designers Guild díjátadón Beverly Hillsben, Kaliforniában. Anna díjat is adott át, és hihetetlenül szép volt!

Katt: http://justjaredjr.buzznet.com/2010/02/25/anna-kendrick-is-elie-saab-stunning/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 16:40:59 10/10
(91207/91801)
PETER FACINELLI - CDG AWARDS 2010

Peter Facinelli és gyönyörû felesége, Jennie Garth tegnap este megjelentek a 2010-es Costume Designers Guild díjátadón a Beverly Hills Hotelben, Beverly Hillsben, Kaliforniában.

Katt: http://thevampireclub.wordpress.com/2010/02/26/anna-kendrick-anna-paquin-y-peter-facinelli-asisten-a-2010-costume-designers-guild-awards/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 16:39:59 10/10
(91206/91801)
MICHAEL SHEEN - ROYAL 'ALICE' PREMIER

Michael Sheen tegnap este megjelent az 'Alice Csodaországban' londoni 'Royal' premieren az Odeon Leicester Square-n, Londonban, Angliában.

Katt: http://www.twilight-gallery.com/thumbnails.php?album=3879
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 16:38:32 10/10
(91205/91801)
'REMEMBER ME': KÉRDEZD ROB-OT! # 7

Megjelent a legújabb, szám szerint hetedik 'Kérdezd Rob-ot!' videó amelyben Robert Pattinson a 'Remember Me'-s partnernõjérõl Emilie De Ravin-rõl mesél.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=ovHOwpb3fZE&feature=player_embedded
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 16:36:43 10/10
(91204/91801)
ROBERT A 'THE DAILY SHOW'-BA IS MEGY!

Robert Pattinson március 2-án Jon Stewart-ot is meglátogatja a "The Daily Show"-ban.

Robert Pattinson március 2-án a 'Remember Me' promóció kapcsán a “The Daily Show with Jon Stewart” vendége lesz. Ugyanezen a napon Emilie De Ravin-nal is megjelennek majd a 'The View' show-ban is, valamint azon a héten Jimmy Fallon vendége is lesz.

A Gossip Cop megerõsítette az információkat!

Forrás: http://www.gossipcop.com/robert-pattinson-set-for-the-daily-show-on-march-2/
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 16:34:54 10/10
(91203/91801)
TWITTER - LIZZY PATTINSON SHOW

A tegnapi nap folyamán ismét kedvelt Twitter-téma lett Kristen Stewart és Robert Pattinson.

Tegnap délután felröppent a 'pletyka', hogy Robert és Kristen elõzõ este Lizzy Pattinson - Rob egyik nõvére - koncertjén jártak a HalfMoon bárban, Londonban, Angliában. És ömm, már majdnem azt hittük, hogy talán nem igaz, mert ugyebár képet vagy nem történt meg, de a ThePervertPixie nevû Twitter felhasználó küldött egy képet Robertrõl. Sajnos Kristen-rõl nincsen kép, de nagyon úgy tûnik ez a szerda este megtörtént...

Katt: http://twitter.com/solomusicagency
10/10
offtopic
alexa_1988 2010 febr. 27. - 16:32:38 10/10
(91202/91801)
ÚJ 'THE YELLOW HANDKERCHIEF' KLIP

Megjelent egy új 'The Yellow Handkerchief' klip Kristen Stewart új drámájából - amely ma debütál az amerikai mozikban - 'Cell Phones' címmel.

Katt: http://www.youtube.com/watch?v=JrHCvKNBY9U&feature=player_embedded