Téma: Alkonyat

8/10
Zsassza 2008 nov. 16. - 08:23:00 8/10
(41/91801)
ne kérdezzetek semmit...beszippantott a youtube. ^.^
http://www.youtube.com/watch?v=Zi9avPOh-so
szóval várárokra nem :P
offtopic
Samaire 2008 nov. 15. - 22:17:21
(40/91801)
=) i'll come on monday. i promise ;)
we'll have tomorrow an aloe vera "party" so i must clean out my room..
good night girls :)
lanmlili 2008 nov. 14. - 21:29:57
(39/91801)
Noooo:-) I hope you will feel better if I tell you(but I warn you, that you have to, because it's embarassing for me!), that this is the only place which I know that is good for it, the only one where I had a long conversation with someone(ok, she was the only one till now), but it's a long story.... So if it's fine for you the only thing you have to do is 1.get there, 2.create an account, 3.and than send me your username(if you want everybody to know,than write it there, but if you don't, than send a private message)... And than I will find you, and 'Buddy' you, and we can talk. A simple plan, hah?!:-) Guess what, there is someone else who is interested in you(her user name is Samaire)! She told she found our conversation interesting, but she does not think her English is well enough to speak with you(us) BUT IT MUST NOT BE TRUE:-)Maybe you should tell her that you not gonna bite off her head, because I swear I'm not intened to do anything like that:-)
10/10
szilvi04 2008 nov. 14. - 21:15:20 10/10
(38/91801)
huu engem nagyon érdekel ez a film ,tetszik a története alig várom:)))
offtopic
lanmlili 2008 nov. 14. - 21:02:34 Előzmény Samaire
(37/91801)
Ha a 90%-a meg van nem lehetsz olyan rémes, hogy ne tudnál valamit összehozni:-))Szerintem csak meg kéne próbálnod és rájönnél, hogy koránt sem vagy olyan reménytelen mint gondoltad!!! És vedd úgy, hogy már be is jegyeztem a határidõnaplómba(szerencséd, hogy nincs olyanom), de a memóriám azért még nem olyan rossz! És én is csak olvastam, hogy a hivatalos könyvmegjelenésen ott volt... a kérdésem csak, hogy miért pont õ(semmi bajom vele), értem én, hogy jó piár, de az, hogy õt kötik a könyvhöz nagyban bekorlátozza szerintem a jövõbeli olvasók körét... Viszont meghalok a kíváncsiságtól, úgyhogy magyarul, vagy akárhogy, de te honnan hallottál a Twilight-rol(?), mikor olvastad(?), és már mind a négyet elolvastad stb.??? Nem folytatom mert már így is igen hosszú....
Samaire 2008 nov. 14. - 11:21:01
(36/91801)
huh angolul :$ izé.. megpróbálom majd ígérem =)
Lola az énekesnõ? olvastam twilight neten, hogy õ is ott volt a valamelyik twilight-os talin az árkádban
Samaire 2008 nov. 14. - 11:18:58
(35/91801)
nagyon is érdekelt amit írtok és az én fejem is vörös, mert szeretnék reagálni rá, de 1 nem merem 2 nem vagyok olyan jó angolos..hiába értem 90%-ba amit írtok :(
T42 2008 nov. 14. - 09:56:36 Előzmény Zsassza
(34/91801)
Szerintem aki nem olvassa el a könyveket, az csak töredékét kapja az élménynek, amit a történet ad. Nyilván nem lehet 90 percbe bezsúfolni az összes apró részletet,Bella gondolatait, amelyektõl jó a könyv.
A film nem tud visszaadni mindnet, bár a rendezõ interjúi meg a trailerek alapján érdemes lesz megnézni, sokkal inkább mint a Harry Potter filmeket, mert azoknál szerintem még reménytelenebb megfilmesiteni a történetet.
Végülis nincs benne annyi speciális helyszin,inkább a dialógusok lényegesek az meg a jó szinészeken meg a rendezõn múlik.
offtopic
lanmlili 2008 nov. 13. - 22:30:52 Előzmény Samaire
(33/91801)
Hát köszi, de én meg cékla vörös lettem mikor megláttam a hozzászólásod.... asszem nem voltam õszinte magamhoz, vagy csak nem akartam kimondani... de talán az jobban zavar, hogy bárki elolvashatja... most ne gondold, hogy olyan hülye vagyok, hogy ezt eddig nem realizáltam a borsónyi agyamban, csak ez így egy igen egyoldalú kapcsolat, nem? Én elmondom amit gondolok, te meg közlöd, hogy létezel, végigolvastad, és nem gáz(persze értékelem a jó szándékot:-)),bár ha már itt tartunk, nem zavar, mert nem érdekel, vagy nem zavar, mert nem beszéltünk ostobaságokat? Kíváncsi vagyok írsz-e még... Ha igen a fair play kedvéért nem mondanád el te is, hogy mit gondolsz?(Lehetõleg angolul, mert itt nem csak rólam van szó egy bizonyos szempontból)És ha már így belejöttem, és más kérdésemre úgy sem kapok választ(kivéve Ony, akinek köszönet érte), de valaki elmondaná, hogy hogy került Lola a képbe? Mi köze van neki ehhez?
lanmlili 2008 nov. 13. - 22:09:26
(32/91801)
If I'm not mistaken it's gonna be in English with Hungarian subbs:-) Good news:-)) Than, it's my trun to ask, what is whrw??? I'm soooo stupid for computers... Sure I wanna countinue! That is why I asked:-) And crunchyroll is nothing special, it just a video shearer page like youtube, but this one only deals with Asian stuffs, like movies, animes etc..... But that's not important, I just asked it because it has an 'msgs' system, which works well. Pretty comfortable, well I think.... It's like sending emails, but till you don't start a new conversation it's there, everything we wrote before.... So I don't know, if you want something else just let me know, but nothing too complicated, please!!!!