Téma: Álom.net

offtopic
rubinrubin 2009 ápr. 14. - 13:14:29
(3/443)
Túléltem!
Így jellemezném röviden a csöppet sem szórakoztató ámde annál bugyutább produkciót. Egyetlen értékelhetõ aspektusa van: formás popsik, formás cici, de ez 10 percnél többet nem érdemel, így egy idõ után az ember vár pár poént vagy legalább izgalmas forudlatot, intrikát, kínos-vicces pillanatokat, helyzetkomikumot....vagy már egy idõ után bármit.
A fõszereplõ leányzó és az ostoba udvarló szerepét alakító ifjú titán egy színjátszótársulatból szalajtott kezdõ szárnypróbálgatásával egyenlõ teljesítményt nyújt mindvégig. Olyannyira tudtam a karakterekkel azonosulni a film végén is, mint a film elsõ 5 percében, semennyire! Ezzel szemben élvezet volt nézni a "szomszéd fiú" és az egyik legjobb barátnõ "Szandra" alakítását.
A történetet, kivitelezést nem minõsíteném, nincs mit sajnos, annyira gyenge volt. Szemben a zenével, ami egészen "pofás" volt ebben a "tini" mûfajban egy film kísérõjeként.
Összegezve emlékképként megmaradt avagy sem:
-poén egy darab sem
-
Laza 2009 ápr. 14. - 13:09:41
(2/443)
Én is láttam tegnap a bemutatót az Arénában ... borzalmas!
Azok a zene bevágások, hangok borzalmasak, erõltetett 'színészi játek', butaság az egész, sztori -1, mindenki kretén, alul múlja az amerikai C kategóriás hasonmásait is.

Jah, és még a mozi kezdést megelõzõ Anti F. Klub koncert elõtt sikítozó kb 15 kislány is borzolta a jó kedélyû emberek idegeit ... arról nem is beszélve, hogy mit csináltak, mikor az ottmaradt üres ásványvizes flakonjukat a mûsorvezetõ bedobta nekik ... omg!

Ingyen is rossz volt ... pénzért? Hajrá!
depe 2009 ápr. 14. - 10:44:33
(1/443)
Az operatõr nem vágta le senkinek a fejét, sajnos némelyik magyar mozi hiába multiplex nem állítja be
rendesen a vetítõjét és levágják a film tetejét (vagy néhol minden oldalát).