sipka 2008 nov. 16. - 20:44:57
(13/113)
Húúú nagyon jó az anyag!! Amikor elõször megtapasztaltam csak bambán néztem, mint aki teljesen le van fagyva érzelmileg, miközben egy-egy (váratlanul jött) hangos kacaj hagyta el kicsiny kis hangzószerveimet. Totál kész voltam! :DD Majd miután túl estem a "hangulat-javító" procedúrán, rögtön megszerettem volna ismételni ezt az élményt, de sajnos elfogyott a pénzem... Napokig kivoltam, hogy nem kaphatom meg az aznapi vigyor adagomat, ezért elkezdtem valamilyen más (azonos hatással bíró) cuccot keresni, ami legalább annyira kiüt, mint az általam megtapasztalt szórakozási forma. Igy pár napig sikerült eltengõdnöm, de bizonyossá vált a számomra, hogy nem bírom ki sokáig.... Ezen megpróbáltató idõszakban 0,0000001 grammot fogytam, és apró (egyáltalán nem jelentéktelen) szõr-kezdeményzések lepték el kisfiúsan sármos arcélemet, amit máshelyeken a "borosta" szakszóval szoktak illetni.
Majd egyszer csak elérkezett az a könyörtelen másodperc, amikor már nem érdekelt semmi, csak "csodálatom tárgya". Ezért körbe érdeklõdtem néhány haveromnál, hogy vajon hol juthatnék hozzá ehhez az "örömöt-okozó idõeltöltés"hez.. S ekkor felhívott az egyik barátom, hogy neki meg van az adott......FILM: AZ ANANÁSZ EXPRESSZ!!
(Na most pedig álljunk meg egy kicsit... Kigondolta azt, hogy valami másról beszélek?! Gyerünk lássam a kezeket.. A leghátsó sorban is látni szeretném... Hát igen...általában mindenki a legrosszabbra gondol. XDD)

Egyébként ez egy baromira lökött film, amelyen szerény személyem egész jól elszórakozott :) James Franco végre megtalálta azt a szerepet, amiben brillírozhat: Õ a kápszeres díler!! :D
Ha másért nem is, õmiatta mindenképp érdemes lenne megtekinteni, mert állatkirály! XD
6/10
Garfimacs 2008 nov. 06. - 20:30:18 6/10
(12/113)
Én sajnos elmosolyodni senem tudtam rajta, idétlenkedés minden logika, akármi nélkül. Megint egy film, ami nem tudja eldönteni, hogy micsoda. Vígjátéknak brutális, akciófilmnek szimplán hülye. A filmet elviszi,,hogy Seth nagyon ütõs karakter. ( ellentétben a drogdílerrel aki egy szimpla pöcs )
10/10
Pinki 2008 nov. 06. - 09:46:37 10/10
(11/113)
Én is végig röhögtem az egész filmet, mikor megnéztem a moziban... =) szerintem nagyon el lett találva az egész... Szinte minden egyes jelenet tele van poénnal, és tényleg a színészek is nagyon jól alakítottak! Igaz, a moziban összesen 5-en voltunk, biztos nem jutott el sok emberhez, hogy mennyire jó is ez a film...
No mindegy. Még biztos meg fogom nézni, nem is egyszer... =) Szóval szerintem 10/10
9/10
balintmaster 2008 nov. 01. - 10:55:28 9/10
(10/113)
franco a pókemberes (khm) alakításához képest fényéveket tett. nagyon jól állt neki a szerep, és vissza tudta adni. gondolkodtunk, hogy betépve nézzük meg, lehet javított volna, lehet nem, de ígyis hülyére röhögtük magunkat. 9/10
9/10
yippikaya 2008 okt. 29. - 18:41:25 9/10
(9/113)
Elképesztõen vicces. A végén már sírtam a röhögéstõl,annyira el vannak találva a figurák és akkora beszólások vannak benne.Nagyon hiányzott már egy ilyen vígjáték:D
AvatáR Gil Maerth 2008 okt. 26. - 15:13:44
(8/113)
Szóval a drog miatt ilyen furcsa az atmoszféra !
mDante 2008 okt. 25. - 18:45:16
(7/113)
Ha buksz a furcsa atmoszférájú filmekre, de azért a vígjátékot se veted meg, valamint nem szoktál részt venni narkotikum ellenes tüntetéseken, akkor megnézheted. Ha viszont a drogok legalizálása mellett tüntetsz, egyenesen kötelezõ.

http://videodrome.freeblog.hu/files/PHcs0kecWxbbel.jpeg
7/10
Hörcsögg 2008 okt. 24. - 01:26:16 7/10
(6/113)
Néha unalmas és gyerekes, de néhány über poén javít ezen.
10/7
CrazyBoy 2008 júl. 29. - 12:31:08
(5/113)
Nincs mit.
CrazyBoy 2008 júl. 29. - 12:24:06
(4/113)
M.I.A. -PAPER PLANES, youtube.com-on csekkolhatod a klippet is.
CrazyBoy 2008 júl. 28. - 20:47:59
(3/113)
A M.I.A szám sokat dob a traileren, remélem olyan jó lesz, mint amilyen sz*r lett a Zohan.
sipka 2008 júl. 28. - 20:42:07
(2/113)
S itt van még egy plakát errõl a két idiótáról :P
sipka 2008 júl. 17. - 20:12:50
(1/113)
Judd Apatow... Ma már nem készülhet olyan vígjáték, amelyben ne müködne közre ez az értelmes poénokra éhes homosapiens. Ha éppen nem rendez (40 éves szûz, Felkoppintva), akkor õ a forgatókönyvíró (Dick és Jane trükkjei, Ne szórakozz Zohannal), vagy a producer (Taplógáz, Lepattintva, Fúrófej Taylor, Pineapple Express). Tehát rendületlenül jelen van a jelenlegi filmgyártás humor-osztályán, ahol minden tehetségét bevettve próbál egy kis érzelmet belevinni az egyébként agyatlannak tünnõ "comedy"-kbe.
S itt egy újabb "gyöngyszem", a mostanra már mindenki által ismert "Seth Rogen" fõszereplésével, aki most "Katherine Heigl" gyönyörû testfelülete helyett, "James Franco"-t ölelgeti, enyhén beszivott állapotban :DD
A film leglényegesebb történeti vázlata a következõ lenne: Seth karaktere észrevesz egy brutális gyilkoságot, és ennek következményeként menekülni kényszerül züllöt barátjával, mivel a bûntettet elkövetõ egyének üldözõbe veszik azon a legnyilvánvalóbb okból, hogy az úgynevezett "kibelezés" módszerét kipróbálhassák "erõtõl dúzadtalan hasfal"-án :P
Egyébként pozitiv csalódás ért, "James Franco" betépett búráját megpillantva :DDD Végre nem egy pókember-tüntetõ jóbarátot alakit, (akinek az apja benne él a tükörben), hanem egy teljesen eszement figurát, aki állandóan csak sziv, sûrit, gyújt, kipuffog :DDD Szóval nagyon hozzáillõ szerepet sikerült most eljátszania :P
Amúgy az elõzetest elnézve, én egy szuper kis "movie"-ra számítok amelyen rengeteget lehet röhögni :)
Úgyhogy (szerintem) irány a mozi!!!! Ja!! Nem tudjátok, hogy mikor fogják leadni?! Hát én se rendelkezem ezzel az információval :DDD
Tehát helyesbitek: Irány a mozi.....majd valamikor :P

UI: Itt az elõzetese :)

www.youtube.com/watch?v=AZ07JO-SaBc