6/10
pneklara 2013 ápr. 02. - 23:37:02 6/10
(5/25)
Ez egy nagyon jó film volt. Persze nem szórakoztató, de elgondolkodtató. Elcseszett emberek, elcseszett életek. Nehezen indul a film. Látszólag indokolatlanul látunk különbözõ családokat, mindegyik boldogtalan, szenved,lelki beteg, megkeseredett...Aztán a szálak összefutnak, s aztán már halad a történet a tragédia felé.
Talán reményt jelent, hogy vannak, akik kijózanodnak, s visszatalálnak egymáshoz. De mint sokszor, a felnõttek felelõtlenségének, boldogtalan vergõdésének az árát a gyermek fizeti meg.
A film helyes meghatározása filmdráma volna, valóban.
3/10
vpeti73 2013 ápr. 02. - 23:22:32 3/10
(4/25)
Ekkora hulladékot!

Játékfilmnek írta a médiabox. Nem gondoltam, hogy dráma lesz, abból is a legpocsékabb. Kár, hogy a Barátok Közt és a JR vége után pont ide kapcsoltam. :(

********** SPOILER **********

A kislány halála sem volt rendesen ábrázolva, sem kihalászás, sem azonosítás, sem temetés. Pl. ott is lehetett volna ábrázolni a karaktereket. Jellemábrázolás szinte 0. Sem a feleség, sem a nagyobbik tesó reakcióját nem ismertük meg rendesen a tragédia után. Sem a nõ édesanyjáét. Csak annyi derült ki, hogy a volt férj ideges természetû, de azért nem annyira agresszív. A másik pasinak rontott neki, és nem a feleségének, és végül neki is megbocsájtott!

Paradoxon hogy megtért valásos emberként gyilkolászik valaki.
1. Az mondta, hogy a felesége pasijának megbocsájtott, a feleségének is meg akar, de még nem képes.
2. Na de ezekután miért vadászpuskával megy hozzá, ha olyan "szent" lett?
3. Mi ez a paradoxon, hogy meg akarja ölni, de elõtte lábat mos neki, mint Krisztus a tanítványinak? (Gondolom arra akartak utalni.)
4. Miért nem tiltakozik, és kiált segítségért a nõ? Miért megy vele?
5. Mi az, hogy felkészült a halálra? Simán belemegy, minden ellenkezés nélkül? Nem gondol sem az anyjára, sem a fiára?
6. Mi lett a férfivel? Öngyilkos lett õ is, vagy börtönbe zárták? Vágóképet mutathattak róla.

Játékfilmet vártam, nem elb*szott drámát. Mert ez az volt. Meghalt a kislány. Ez egy dolog. (tragádia) Abban reménykedtem, hogy ez az esemény kis kerülõk után, de végül újra összehozza õket, fõleg úgy, hogy a nõ szeretõje lebukott, így más támasza nincsen. Ilyen idióta befejezést? :(

Mi ez az egész? Drámának nem dráma, mert a jellemábrázolás az szinte nulla.
Idióta a címválasztás is. Az angyalos címmel egy olyan filmre gonodol az ember, ahol azért ott van valami pozitív kicsengés is, de ennek a vége a lehetõ legidiótább lett.

A port.hu-n romantikus dráma van feltüntetve, de ez egyáltalán nem romantikus film. A drámaiságról meg már kifejtettem a véleményemet.

Nem szabad megnézni, mert csak szomorú lesz tõle az ember. Nem lesz a tragédiából levonva az erkölcsi tanulság. Csak még egy tragédia lesz belõle.

********** SPOILER vége **********
4/10
nellielte 2013 ápr. 02. - 23:01:28 4/10
(3/25)
Ez a film egy hatalmas csalódás számomra. Egy elkeserítõen szomorú film, amiben a romantika alig érzékelhetõ, a tragédia szörnyû, de nekem nem jött át, nincs súlya. 5/10, jóindulattal.
3/10
mhavas 2013 ápr. 02. - 22:31:18 3/10
(2/25)
Nem tetszett.Gyenge rendezés, gyenge dramaturgia.10/3
9/10
firpo 2013 márc. 19. - 03:34:19 9/10
(1/25)
Sam Rockwell megint hatalmasat játszott, a végén az autós jelenete vmi félelmetes! Vétek õt szinkronizálni, ezt a drámát csak eredeti nyelven szabad megnézni!