Mitzy 2019 máj. 29. - 08:46:10
(4/44)
Ez a film annak volt élvezetes, akinek fogalma se volt, ki volt Ted Bundy.

Ide írd a spoileres tartalmat

Zac Efron úgy játszotta el őt, hogy a néző mindvégig azt higgye, ártatlan, és sokkolódjon le, mikor kiderül, hogy lelke mélyén egy pszichopata abberált állat. Az volt a benyomásom, Zac Efron nem nézett eredeti felvételeket Ted Bundy-ról. Ted Bundy nem volt szerető és odaadó családapa és barát, csupán megjátszotta. Kihasználta a körülötte élőket, és ugyan lehet, hogy alapvetően szerette Lizt, de biztos, hogy vele is gané volt, titkolózott, napokra eltűnt, hazudozott neki. Liz se volt az a megtestesült ártatlanság, rá volt függve Bundyra és piált is, ráadásul tök hiteltelen, ahogy az egyedülálló anya naphosszat a kanapén búsul. Könyörgöm, a film nagy részében hol volt a gyereke, plusz napi rutin, bevásárlás, házimunka??? Mindenesetre az alakításokból sokkal többet ki lehetett volna hozni. Zac Efron túl jó színész Ted Bundy-hoz képest, neki valóban elhittem, hogy jószívű :-) Semmi sunyulás, semmi oldalpillantás, gyúnyos mosoly, beszólogatás. Sose találkozott még pszichopatával? A kosztümök, a helyszínek, a fényképezés azonban hibátlanok voltak, mintha egy korabeli felvételt néznék.
robertsuzuki 2019 máj. 28. - 21:16:17
(3/44)
Most akkor ez nem a "Berlusconi-s" olasz film volt ?
4/10
hozzászólás 2019 máj. 28. - 21:04:32 4/10
(2/44)
Olyan semmilyen lett ez a film. Nem rossz, de nem is jó. Nem ásott a dolgok mélyére, felszínes. Nincs kiemelkedő színészi alakítás.
A John Malkovich rész jött be a legjobban. 5/10
7/10
napleon 2019 máj. 28. - 11:49:42 7/10
(1/44)
Ebben a filmben tényleg csak a bulizós, csajozós énjét ismerjük meg Ted Bundynak. Azt hittem jobban szemléltetik majd a kettős életét. Cseppet csalódás a film... hónapok óta vártam.