Téma: Átlagemberek

paaree 2007 jún. 03. - 23:43:04
(4/64)
Csatlakozom az elöttem hozzászólókhoz, remek film, remek színészek, remek alakítások. Csak azt sajnálom, hogy ilyet a mai magyar televíziócsatornákon sosem látni:( csak a huszadrangú agyoncsépelt "kasszasikerekkel" tanítják a népet. Mindenesetre ajánlom mindenkinek aki egy igényes és jó filmet szeretne látni.
Newcastle United 2006 okt. 18. - 18:33:07
(3/64)
Csatlakozom, én is régen láttam a filmet.:) Engem is megfogott, jó lenne újra megnézni. Timothy Hutton talán túl korán futott be.
Lau1 2006 okt. 18. - 18:17:36
(2/64)
én lehettem úgy 16, mikor láttam -mostanra én se emlékszem túl sokra (leszámítva az alapszituációt) ,de ,ha egy könyvvel kellene összehozni a Zabhegyezõt említeném, amit ráadásul pont akkor olvastam és nagyjából azt a katartikus hatást gyakorolta… hihetetlenül emberi és õszinte film… mindenkinek látnia kellene ,mert komoly tanító jellege is van, csöppet sem erõltetett -egyszóval zseniális…bennem így maradt meg
10/10
judephil 2006 okt. 18. - 16:48:10 10/10
(1/64)
már elég régen láttam ezt a filmet de nagyon tetszett és alig várom hogy valamelyik csatorna újra leadja!Valahogy annyira igaz, és szívhez szóló!Timothy Hutton pedig nagyon megérdemelte az Oscart, és persze a film is!:)