Téma: AVA

5/10
Aricsiklotész 2020 júl. 13. - 02:40:33 5/10
(4/44)
Ha már a főszereplőt az akció alanyai érdekelték, hogy kit miért öl meg, és őt is ezért akarták megölni, akkor nem kellett volna eltérni ettől.

Történet sincs, unalmas . Mindenkit jobban érdekelt volna, hogy miről szól is a szervezet, "nagy spoiler köv" nem pedig a húga élete, az anyja kórházi kezelése, az ex kártya adóssága, az apja kurvázása, és totál felesleges kínai, akinek aludhatott a kanapéján lol?,
húga "nem tervezett gyereke", alkohol probléma, na ilyenekről van szó.
7/10
Terminandor 2020 júl. 07. - 19:18:26 7/10 Előzmény Terminandor
(3/44)

Jah, és árulja már el valaki, hogy ki a f@szom az aki egy Jessica Chastain után összejön egy Jess Weixler kaliberű nővel aki ráadásul Chastain húga? (hmmm...lelépett a nővéred? nem baj jó leszel te is!) Vagy csak én érzem itt azt a bizonyos szakadékot?

7/10
Terminandor 2020 júl. 07. - 19:09:30 7/10
(2/44)
Megnéztem a filmet, háát nem dobtam tőle hátast sajna. Egy ilyen Atomszőke / Anna klón, exkatona bérgyilkos küldetéseket vállal, ezerszer látott történet. Az akciójelenetek még nem is lennének rosszak (ha jól lennének vágva és követhető lenne), de a történet elég gyenge amit köré kanyarítottak, valamint a csaj, az anyjával, a húgával és az ex pasijával való viszonya pontosabban az ezekkel kitöltött játékidő teljesen megtöri a film ritmusát, egyzerűen nem érződik egy szerves egésznek és nem is érdekesek ezek a jelenetek. Meg lehet nézni, de bőven kihagyható.
faeg4934 2020 jún. 26. - 09:56:10
(1/44)
Még nem láttam ,csak a trailert, és nem tetszik. Farrell -t pedig nagyon bírom, de volt már ,hogy kellemesen csalódtam. Egyenlőre nekem ez elcsépeltnek tűnik, hiába a nagyszerű szereplő gárda.