4/10
Findzs ápr. 26. 12:44:12 4/10
(36/36)
Ez megint az első rész másolata.
Értelmetlen döntések a szereplők részéről, éjva erőltetése minden 10 percbe.
Na meg a család valamelyik tagjának a foglyul ejtése.
És ezt a sztorit öten írták!!! Röhej és szánalom...
Nagyon nem megy ez már Cameronnak.
Nem kellene már ezt erőltetni. De sajnos lesz következő rész.
4/10
2/10
zsotis ápr. 20. 00:24:19 2/10
(35/36)
Agyatlan hentelès
2/10
Persona89 ápr. 15. 20:57:34 2/10
(34/36)
4 napomba telt,mire átszenvedtem magam rajta. Semmi új,jelenetek ugyanazok. Már borzasztó unalmas. 1. Résznél meg kellett volna állni
Patrick Macnee ápr. 08. 23:15:09
(33/36)
Látványra patika..👌🙏de a szinkron elb@szt@..k.idegesítő volt majdnem végig..🥴oké h fentezi meg minden,,de ilyen béna szövegeket benne😡..az első sokkal jobban bejött🤷
2/10
Tom Wilkinson ápr. 08. 19:53:56 2/10
(32/36)
10 éven felülieknek nem ajánlott. A látvány kevés ahhoz, hogy megérje megnézni. Részemről csalódás.
5/10
arscan2006 ápr. 08. 19:07:34 5/10
(31/36)
Gyenge, nem érdemes ezt erőltetni.
2/10
pihes ápr. 07. 13:23:01 2/10
(30/36)
Néztem, de sok jót nem állított össze bennem KETTŐ/TÍZ
7/10
Ahoj poplacsek ápr. 03. 19:10:17 7/10
(29/36)
James Cameron kissé megfáradt a sorozatgyártásban.
4/10
GGMPC ápr. 03. 13:22:34 4/10
(28/36)
Ez egy nagyon gyenge, hangzatos semmi volt. Kb a második részt átkópizták és ennyi. A szövegek meg végtelenül primitivek és egyszerűek voltak. Ez otthon is egy kínszenvedés volt - hát még ha moziban kellett volna végig szenvedni. Egyszer elment, de soha többet.
1/10
thisistibi márc. 31. 22:04:01 1/10
(27/36)
Az Avatar ahogy kezdődött úgy is fejeződött be egy résszel. A többi rész profithajhász "látványfilm" ami öldöklés halál szenvedésröl semmi másról nem szól
7/10
Albeart febr. 02. 13:39:17 7/10
(26/36)
A korábbi történetekhez hasonlóan sablonos a történet megint, látványban jó. Nem igazán adott semmi újat, azért persze nézhető.
9/10
lurdba jan. 11. 12:10:10 9/10
(25/36)
Sokkal rosszabbra vártam, a második résznél mindenképpen jobbra sikerült...

Ide írd a spoileres tartalmat

9/10
joergie jan. 09. 17:07:42 9/10
(24/36)
Nekem nagyon tetszett, az elsőre hajaz erősen. Az új női főkarakter NAGYON adta. Az IMAX élmény elsőrangú, hasonlóan megdöbbentő, mint az első Avatarnál volt 2009ben.
Tusmi jan. 05. 00:26:27
(23/36)
Tulajdonképpen mindhárom részt lehet értékelni, úgy egyben.

Na most az van, hogy JC pontosan tudta és tudja, hogy a látvánnyal és csak a látvánnyal mindent el lehet adni, mivel a tömegtársadalmak nagy része vizuálisan teljesen meg van hülyítve.

E tény mellé feltesz egy hármas, egymásra oda-vissza ható sablont. Az egyik a rejtélyes világűr, s annak kérdése, hogy van-e értelmes élet a Földön kívül. A másik a természet harmóniájában élő, emberi módon gondolkodó lények, akik nem ismerve a technológiát, tulajdonképpen szimbiózisban élnek az őket körülvevő állat- és növényvilággal. Persze aztán érkezik a technikát uraló ember, aki kifoszt, pusztít és gyarmatosít, természetesen a profit reményében. A harmadik pedig az e természetes világban tetten érhető szakrális vonal, a mitikus, az úgynevezett emberfeletti. E három tényező egymásra hatásáról szól az egész film, de...

Szóval az van, hogy annyira kiszámítható, sablonos és szolgai módon előadott az egész, hogy az valami szörnyű. Igaz, nem is törekszik másra, mivel a látvány úgyis elvisz mindent.

Az persze csak a hab a tortán, hogy ebben a természeti világban a második részben, kihangsúlyozva tűnik fel a víz, mint lételem ("hatalmas" meglepetésre), majd a harmadikban, mit tesz ég, a tűz követi.

Egyszóval nem tud a sztori nagyobb meglepetést okozni, mint mondjuk a Mirr-Murr.
8/10
Kovács kolléga jan. 04. 21:18:50 8/10
(22/36)
Számomra kellemes meglepetés volt a film, mert helyenként kifejezetten élveztem. Sajnos a maratoni hosszúságú vetítési idő inkább rontott az értékén.

Nem tudom, hogy SPOILERNEK számít-e, de az IMAX-ben leadtak egy kb. ötperces részletet az Odüsszeiából, ráadásul a sztori egyik kulcsjelenetét. Egészen érdekesnek tűnik, de már most biztosra veszem, hogy a Nolan-film is legalább 200 perces lesz. Ez így kész emberkínzás.
6/10
steelprophet jan. 04. 08:03:51 6/10
(21/36)
Sajnos azt kell mondjam, egeret szültek a hegyek. De ezt már előttem többen írták hogy túl hosszú és nem vezet sehova. Egy látványos természetfilmek tökéletes másfél órában, de itt 3+ órában reszelték a fingot. Na...
GMargit76 2025 dec. 30. - 13:30:42 Előzmény Jdcsilla1981
(20/36)
Cameron ùtmutatást adott a mozigépészekenek hogy hogyan legyen a moziban olyan a látvány amilyet ô elképzelt. A látvány a Imax ban elképesztô volt. Veled sajnos kibabráltak.
10/10
frottirzokni 2025 dec. 29. - 15:25:42 10/10
(19/36)
Még a vetítés előtt mondom: ha akár csak egyszer is meghallom, hogy "bro", kimegyek a filmről. Na mi a két legelső szó a filmben? Hey bro! Ezt a bosszantó apróságot leszámítva sokkal jobb, mint a második rész. Majdnem minden szereplő-főszereplő vívódik önmagával, ki-ki megtalálhatja mint néző a kapcsolódását ezekhez a belső küzdelmekhez. Persze meg megy az agyatlan csihi-puhi is, szinte végig, finomítóban rakétázás meg minden. Azt bánom, hogy

arcot adtak, ráadásul szó szerint arcot adtak Eywa-nak.

Jó szórakozás, érdemes megnézni. (a lézeres Etelemoziban nincs gond a fényerővel sem)
6/10
Scorpion82 2025 dec. 29. - 13:51:21 6/10
(18/36)
Aki látta a második részt, de ezt kihagyja, igazából nem marad le semmiről. Ez a rész gyakorlatilag a második ismétlése, némileg több és nagyobb csatajelenettel felturbózva. És ezúttal olyan hosszúságban, amit szünet nélkül szerintem már gyalázat moziba küldeni. Az egyetlen lényeges új elem a sztoriban a tüzes-vulkános pszichopata na'vi banda, de bennük is csak az a spéci, hogy hőseinknek immáron na'vi ellenségei is akadnak. Komoly gond ezen kívül nincs a filmmel, leszámítva Quaritch feltámasztását, ami szerintem súlyos hiba volt. Ugyanis ha az antagonista bármikor klónozható az emlékeivel együtt, akkor mit számít, mi lesz vele? De ez nem ennek a résznek a hibája. Valamint az is, hogy a sztori nem haladt semerre, lezárva nincs semmi, így jöhet(nek) majd a folytatás(ok) is. Ezzel pedig az a baj, hogy már ennek a filmnek a tartalma is kevés lenne egy fele ilyen hosszú filmbe is. Személy szerint elképzelésem sincs, mivel akar még Cameron egy vagy több újabb filmet megtölteni.
5/10
Jdcsilla1981 2025 dec. 28. - 20:59:08 5/10
(17/36)
Nem tudom, hogy rossz volt e szemüvegem,de túl szürke volt a film és közel sem volt olyan látványos,mint az első két rész. A sztori unalmas volt,alig bírtam végignézni. Korábbiakat imádtam,ezt sajnos nem. A szemeim pedig órákig fájtak, 3d halál.