Téma: Az áruló

10/10
h.ne 2009 jún. 23. - 21:35:50 10/10
(435/615)
BINGÓ !
Milyen fiatal vagy és mégis bölcs!!!!!Minden szavad igaz!Emlékeztek még a Dallasra? Ki volt az közületek /mármint aki látta/ aki szerette Jockie Ewingot??? Vagy aki közületek emlékszik még a Rabszolgasorsra? Szegény Izaurát egy fél ország akarta felszabadítani a rabszolgaságból.Emlékszem anyám reakcióira!!Leonsziót gyûlölte már akkor is amikor meglátta!! Úgy,hogy kedves ww..ww minden szavaddal egyet értek. Ha egy filmbe nem éled bele magad, akkor nem tudod élvezni. A nagyobbik fiam imádta a Gyûrük urát, és egészen bele élte magát.A cumiját pedig elküldte a kis "Orkoknak". Aztán gondolod, hogy amikor a szegény nézõ azt látja, hogy Hugo ringatódzik a kötélen akkor nem az lesz az elsõ gondolata, hogy: most hová szaladt ez az õrült Soledád megint? Persze újból Michelle van vele. Neki erõsebbek az idegei????
Bella22 2009 jún. 23. - 21:11:53
(434/615)
Sziasztok!

Én még új vagyok itt és arra szeretném megkérni valamelyikõtöket hogy küldje már el nekem a sorozat zenéit e-mail-ben.
Cím:marti0422@freemail.hu

Elõre is nagyon köszi
vvv...vvv 2009 jún. 23. - 20:40:49
(433/615)
Bocsi, hogy hozzászólok, de úgy nem lehet filmet nézni, hogy minimálisan bele ne éldd magadat a filmbe! Úgy, hogy egyfolytában azon gondolkodok, hogy "ez a jelent rossz, és hülyén viselkedik a fõszereplõ, de nem, nem szólom meg, mert a színész, aki játsza, azt tisztelem", akkor nem érdemes filmet sem néznem. Azzal, ha én elmondom mit csinál rosszul Soledad, azzal nem szólom le a színésznõt, aki alakítja. De anélkül meg, hogy minimálisan beleéljem magam a filmbe, nem lehet filmet nézni, mert mi másért szeretne az ember egy filmet, ha nem azért, hogy kicsit beleéli magát. Ez nem azt jelenti, hogy nem elég érett, meg még gyerek, mert egy kicsit átérzi a dolgokat. Nem betegesen persze, hogy azt hiszi, hogy igaz, de úgy akkor sem lehet véleményt alkotni, hogy folyamatosan a valós színészeket nézem, és azt vizsgálom, hogy az adott színész vagy színésznõ a valóságban éppen milyen. Attól mert a forgatókönyvíró adja a szájukba a szöveget vagy sem, attól még igenis meg lehet szólni a karaktert, akit alakít, mert valljuk be, vannak benne elég gagyi reakciók... És mivel egy kreált figurát szólok le, így a lekiismeretemmel sem kell elszámolnom, hiszen valami valótlanról beszélek. Most ezt csak azért írom, mert folyamatosan azon megy a vita, amint látom, hogy ki kit miért beszél ki itt a fórumon és hogy hogyan.
10/10
rampfl 2009 jún. 23. - 19:13:11 10/10
(432/615)
Küldöm!!!
10/10
h.ne 2009 jún. 23. - 19:09:24 10/10
(431/615)
10/10
h.ne 2009 jún. 23. - 19:00:14 10/10
(430/615)
Napraforgó!
Nincs igazad! Attól, hogy valaki alkoholista, attól lehet erõs a szervezet!
Danna Garcia tényleg szép nõ, de hát szép férfi mellé szép nõ dukál.Hogy ebben a filmben a szépsége mennyire természetes nem tudom. Egy csomó kozmetikai reklámban szerepel,és volt már a haja szõke, vörös, fekete. Szerintem a mostani is festett!
Küldök neked róla egy videót. Nem hiszem, hogy a hölgy még életében nem járt kozmetikában, és azt sem tudja ki a sminkmester!Bár /szerintem/ egy nõnek kutya kötelessége "nõnek lenni"!
http://www.youtube.com/watch?v=qigZUtdghm8&feature=related
napraforgó 2009 jún. 23. - 18:37:11
(429/615)
Ja, és Boris tegnap még félholt volt, elõbb foglyul ejtették, elhurcolták a hegyekbe, leesett egy szikláról, elvitték egy kunyhóba, ahol eszméletlennek/halottnak hitték, ma meg ott van a fõtéren és ellövi Hugo kötelét... Jajj! A nyilvános kivégzés a középkorban jó móka volt, amolyan szabadtéri játékok - TV nem volt ugye - de nem a múlt század legvégén! Akkor sokkal diszkrétebben, egy börtön udvarán akasztottak, és nem is lehetett jelen akárki! Sorry, de nekem igen sok bajom van a forgatókönyvvel!
Egyébként Danna Garcia nagyon szép nõ, természetes szépség, hála istennek a szemöldöke is az, picit sem kiszeltündés. Én utálom a nagyon szedett, rajzolt és fõleg a tetovált szemöldököt, ami éppoly természetellenes, mint a mûcicik.
napraforgó 2009 jún. 23. - 18:27:44
(428/615)
Hopp! Tegnap, Hugo tárgyalásán Lucas rosszul lett. Szívroham. Életveszélyes, ki tudja, túléli-e? Aztán ma, Hugo kivégzése napján - mert azt ugye másnapra tûzték ki - Daniel jelenti, hogy Lucas felépült! Na ez egy csoda, egyik napról a másikra.... Igaz lebénult a lába - hát az meg mitõl? Szívrohamtól? Aligha. Én nem vagyok orvos, denem látom az összefüggést a szív meg a láb között. Alkoholista vénember! - Szólt a szentencia. Daniel meg: nagyon erõs a szervezete, azért épült fel ilyen gyorsan. Hát nem az alkoholista vénemberekre jellemzõ, hogy olyan erõs lenne a szervezetük... Jajj, mégis baj van a forgatókönyvvel, akármennyire is védi domibabus!
domibabus 2009 jún. 23. - 17:04:15
(427/615)
én olyan egészségesen kedvelem mariot dannát és filmbeli karaktereket nem csak azért mert 39 éves vagyok .a fiatalabb korosztály biztos rajongásig szereti mariot a mindennapi életb en is meglehet érteni õket is .ebben a mai részben jó volt látni boris segitõ odaadását én õt is kedvelem és ursulát is.nagyon sok érzelmes dolog van ebben a sorozatban persze vannak meg voltak nagyon kemény és hátborzongato jelenetek is minden tiszteletem az összes pozitiv és negativ karaktert játszo szinészeknek a forgatoköny irot ami illeti én az akasztást kihagytam volna amugy imádomezt a sorozatot és ugy gondolom tényleg a filmrõl szoljon ez az egész nagyon sok mindent láttam a yutuben és más oldalon is ha valakinek tudok segiteni valamib en szivesen válaszolok észrevette valaki hogy amikor alsides rebekát megtalálta olyan hugos volt vagyis mario tényleg inkább hugo karaktere de ezt a javára válik mert a mindennapi életben is jó ember .
napraforgó 2009 jún. 23. - 16:08:29
(426/615)
Hé emberek! Nehogy összevesszünk már! Mindenki azért nézi a sorozatot, mert valamiért tetszik neki. Ez persze nem jelenti azt, hogy az "elsõ betûtõl az utolsóig" egyet kell érteni mindennel. Pont az a jó a fórumban, hogy meg lehet mondani, hogy nekem mi tetszett és mi nem. És ezt Ti is megtehetitek! Senkire nem kötelezõ a másik véleménye, mindenkinek lehet sajátja!
Nagyon szomorú lenne, ha elmennénk egy olyan rajongás irányába, mint pl a Zorro fórum anno. Oda nem is lehetett a filmmel kapcsolatos véleményt írni, annyira kisajátította néhány rajongó.
domibabus 2009 jún. 23. - 13:22:08
(425/615)
most vettem észre a betûkihagyásokat elnézést máskor is igy jártam erösebben kell beütnöm a betüt . többé nem fog elõfordulni
domibabus 2009 jún. 23. - 13:17:21
(424/615)
nincs azzal semmi probléma ha valaki beleéli magát a filmbe annyira hogy leirja mit hogyan kellett volna inkább csinálni de ha valaki haraggal gyülölettel ir valakirõl adott eseten a szinésznõrõl én csak felhivtam a figyelmét ne soledadra haragudjunk meg lucasra mert a munkájukat végezték .olvastam a hozzászolásokan hugo miért nem fedte fel hogy él könyörgöm a forgatokönyv szerint igy kellett lenni. és aki alig várja legyen vége a sorozatnak miért is nézi gondolom van még sok csatorna ahol akkor nemilyen sorozat megy. és az alábi hozzászolásokat amikra emlékeztet az a szellemiigénytelenség amikor valaki olyesmiket ir persze nem ön. én csak a szinészeket sajnáltam mert mindenki ocsárolta õket mert a sorozat aktuális ugy hozta hogy pl soledad elfutott hugo akasztásakor stb.pont hogy én igen is fölfogom hogy ez csak egy film amugy akkor is elsirom vagy elsirom magam ha egy kisgyerek tragédiáját mutatják a tv ben a mindennapi életben vagybármilyen szomoru esetet .nem szégyen az ha valaki érzelmes jószivû.de ne térjünk el a filmtõl én végezetül annyit tudok mondani aki nem szereti ne nézze ha ugy gondolja aki szereti az pedig biztos romantikus jo lélek lehet ha mindig nincs is pozitiv véleménye csakne legyen bánto. én ezentül szentül megfogadom hogy nem foglalkozok a negativ ánto véleményekkel mindenki azt ir amit akar és számoljon el mindenki a saját lelkiismeretével mert engem nem érdekel. elég ha magamrol tudom hogy soha nem ántok meg senkit fõleg ha nem tehet rola legyen z bárki . továbi jó tv nézést nekem meg lesz
10/10
rampfl 2009 jún. 23. - 11:42:36 10/10 Előzmény h.ne
(423/615)
Kedves h.ne!!

Megnéztem, nekem sikerült megnyitni, de ha továbbra sem sikerülne, írj nyugodtan, én szívesen átküldöm e- mailban, nekem megvan.
10/10
h.ne 2009 jún. 23. - 11:40:33 10/10
(422/615)
Ha valaki elsírja magát a filmen az nem baj. De azt hiszem akkor kettõnk közûl nem tudom ki az aki jobban bele éli magát?? Én is bele szoktam élni magam, éppen ezért akartam Soledádot fenékbe billenteni!
Aztán hadd emlékeztessen már önt egy két hozzászólásra ami nem a mi billentyünkön íródott:
"Alig várom komolyan, hogy vége legyen a sorozatnak!"

"Ez óriási volt, ahogy Max a kampót akarta adni Arturo-nak... Azóta is ezen röhögök. "Nem vagyok kalóz"... Kész... :)"

"Milyen kínokat kellet megélnie Soledadnak amikor "Alcidessel" volt. Tök jó élete volt, még bele is szeretett. Most tök hülyén viselkedik."

"Mario az egyetlen, aki miatt érdemes néznem a sorozatot!"

" Tényleg nagyon amatõr bakikat csinálnak, ezeken én is gyakran kiakadok, és nem értem magam, miért is nézem még mindig a sorozatot. Mióta a malacképû Michelle felbukkant, azóta méginkább nem értem"

"Már agybajt fogok kapni ettõl a filmtõl."

"Micsoda szellemi igénytelenség."

EZEN ÜZENETEK EGYIKÉT SEM MI ÍRTUK!

És, hogy a mély beleéléshez visszatérjek:

"...a te fejed volt sápadt nem a film! Mert igen is ez a film 1000000000000000000%-kos vagy talán még annál ...."Mert ha még fogsz ijeket írkálni akkor nem fogom hagyni mert közbe fogok szolni hogy igazán mijen jó is ez a fílm(sorozat)."...Ugyhogy ne irogass ijet mert ugysem fogyo hagyni!(küzdök ezért a sorozatért és megvédem hogy ne pocskondiázza le senki)! Ki állok az igazam mellett! És nem fogom hagyni a lerondsd a film minõségét! Nem érdemes szerintem velem kikezdened! ."

AKKOR MOST EZEK UTÁN KI IS AZ AKI MÉLYEN BELE ÉLI MAGÁT??????????????
domibabus 2009 jún. 23. - 09:20:48
(421/615)
kedves napraforgo és h né felfoghatatlan számomra az árulo sorozat és szereplõinek ilyen gunyos szabályosan szétboncolása .én 39 évesen felfogtam hogy ez csak egy film . a szinészek szerepet adnak elõ megdolgoznak a pénzükért sikerért amit mi otthonunkan nézünk. nem tudomn miért kellene fenéke illenteni soledadot amikor könyörgöm õ szerepet játszik ahogy hugo is ahogy a részeges lucas is mert csak a filmen részeges hát nem a szereplõket kellene boncolgatni és a forgatokönyv iro sem hibátlan ember . nevetségesek a kritikák hiszen a zsuzsi12 pont lelett szolva hogy beleéli magát ebe a filmbe de kedvesen és nem ilyen gonosz modon . hát könyörgöm nem vagyunk 3 évesek hogy felfogjuk ezeka szinészek is dolgoznak elég keményen amit csak köszönni lehet nekik.amugy mindenki azt ir amit akar csak furcsa hogy pont önök irnak ilyen hozzászolásokat .nekem nagy örömet okozott ez a soozat mert végre egy más fajta film mint amit évekig látni lehetett. ezen az oldalon 12 éven felüliek vannak és szerintem õk is ugy vélik ez egy film nem kell bántani senkit hiszen azt játszák el amit elõ irnak nekik de gondolom õnõk is tudják csak elragadtatták magukat végül ez nem is olyan elitélendõ dolog mert ezek szerint igen csak érdekli õnöket a sorozat csakszerintem ezek a szinészek nem érdemlik meg az ocsárolást .én is beleélem magam sokszor ebbe a sorozatan vagyis inkább át éreztem sok mindent és sokszor elis sirtam magam.ha valakire mérges voltam akkor antonia és dr max de csak akkor amikor olyat tettek persze csak a film szerint de nem irnék roluk olyat hogy sértsem õket mert õk is csak szinészek.mindennek ellenére ez a sorozat nagyon jo .elnézést ha napraforgo és h né valami sértõt irtam habár nem állt szándékomban .továbra is tisztelem mindenki véleményét stilusát .
10/10
h.ne 2009 jún. 23. - 08:37:52 10/10
(420/615)
IGEN!!!!!
10/10
rampfl 2009 jún. 22. - 20:56:05 10/10
(419/615)
Szia!!!
Hol nem tudod megnyitni, a fórumon??
10/10
h.ne 2009 jún. 22. - 19:20:09 10/10
(418/615)
A 74. részt nem tudom megnyitni!!!!!!!
10/10
h.ne 2009 jún. 22. - 19:03:37 10/10 Előzmény napraforgó
(417/615)
Bocsi, ezt még elfelejtettem!
Valóban a 8 hónap alatt megmondhatta volna a nõnek, hogy életben van ha akarja. DE NEM AKARTA! Mivel nem is élt ott. Elhagyta a várost, és Arturó Hugát pátyolgatta.Egyedûl azért tért vissza, mert megérezte, hogy Auróra örökölte a betegséget. Ezért hozta magával azt a dotort akit Max megölt. Nem azzal a szándékkal jött vissza, hogy belebújik ikertestvére bõrébe. A sors hozta igy, illetve Arturó. Amikor meglátta Alcidesnek szólította. Szerinted mit kellett volna tenni. Azt kellett volna mondani:" Én Hugo vagyok aki kiásta magát a koporsójából, és eljöttem megbosszúlni, hogy akkor éjjel megmérgeztél a fivéremmel együtt"
Talán igazad van ebben is lehet valami fantázia!
10/10
h.ne 2009 jún. 22. - 17:57:32 10/10 Előzmény napraforgó
(416/615)
NAPRAFORGÓ!
Most megfogtál, mert ilyen mély kritikák magyarázására nem vagyok felkészülve.Hogy mennyire élethû e történet azt nem tudom, de ugyanezt más filmekrõl is elmondhatjuk: Charlie angyalai, ET, Pókember,stb.
Azt kérdezed:hogy amikor Soledad zsebkendõjét megszagolta, akkor miért tudott hirtelen elmenni a bálba?
Talán a nõ a zsebkendõt a két melle között tartotta, és Hugó megérezte rajta az izzadság szagott, és ez erõt adott neki. Egyébként nem mindegy, hogy egy hõcserés kasznibõl jön elõ, vagy a föld alól! A dolgokat a fantáziámra bizom, és úgy vélem, hogy ha a fõszereplõt pár méter mélységbõlbõl a koporsójából szedik elõ, aztán ketté akarják vagni a mellkasát, meg más egyéb fúrcsa dolgot akarnak végezni vele, az pluszban rátetéz a roham utáni lábadozásra. Aztán azt se felejtsük el, hogy dr. Max fogva tartotta. Hogy miért titkolta a katalepsziás betegségét??? Mert senki nem szeret ilyen dolgokkal dicsekedni. Te is azt írod, hogy abban a korban az emberek másként ítéltek meg dolgokat.Látod az ilyen betegséget is boszorkányságnak gondolták volna. Meg aztán, miért kellett volna vele dicsekedni??? Vagy éppen sajnáltatni magát??
Leány anyának ma sem kellemes dolog lenni, de ezeknek a dolgoknak nem igen hiszem , hogy köze van a filmhez. Egyébként ha már itt tartunk akkor bele lehetne kötni a templomi esküvõbe is, ami Alcidessel és a nõ között történt.Tudod, hogy amikor két ember megesküszik mit ígérnek egymásnak? ISTEN ELÕTT NEM SZOKTAK HAZUGSÁGOT TENNI! Soledád már akkor is hazudott amikor az oltár elõtt állt. Mivel ilyenkor az a szokványos kérdés, hogy: szabad elhatározásodból jöttél-e ide? Isten megáldotta a házasságot, és a nõ mégis lefeküdt Hugóval /amikor már tudta, hogy õ Hugó/, mielõtt elváltak volna.
És itt nem is arról van szó, hogy jobb lett volna ha pár hetet várnak a temetés után a házassággal. Akkor a nõ még csak pár napos terhes volt. Egy két hét alatt nem nõtt volna meg a hasa./ legfeljebb késõbb ráfogták volna, hogy koraszülött/. Hanem erkölcsi és érzelmi kérdésekrõl is. Ha valakinek meghal a férje a szerelme, az még egy év múlva sem töri azon a fejét, hogy számításból máshoz menjen, nem hogy másnap.