slymer89 2006 nov. 03. - 17:08:18
(72/292)
Hát sajna én nem tudtam fenn maradni, de hát nem búsultam, mert ugye bármikor megnézhetem, csak kiváncsil voltam hogyan adják leXD. Egyébként x-tro, csak annyit szeretnék mondani, hogy igen vannak nyálas jelenetek és lehet hogy számodra nem olyan jó mivel lehet hogy pont számodra nincs fontos mondanivalója, vagy semmi fontos momentum nincs a filmben. Most elmondom mindenkinek nekem elsõsorban miért tetszett a film, azért mert tetszettt hogy a fantom annak ellenére hogy milyen az arca küzd és azt akarja hogy ne az arca alapján ítééljék az emberek, mert az arca miatt mutogatták csúfolták és verték, ezt azért érzem át mert én is testi hibás vagyok és engem is sokan sokszor megbántottak, de ez a film és könyv segített hogy 16 hat év után rájöjjek nincs lehetetlen. Nekem ezért ez a film ezért felbecsülhetetlen értékkel bír és musicalnek sem utoló, ízlések és pofonok. És azt lehet hogy csak én gondolom, de szeritnem nem végeztél kritikusi szakmát ezért mond nyugodtan hogy nem tetszik, de nem mutasd magadat annak ami nem vagy, azaz ne kritizálj a saját szemponjaid alapján.
A Mcdonald's ról pedig annyit régen nem az volt a fontos hogy egészségesen együnk, mert elhízunk meg stb, mert régen a sok munka miatt nem is volt aki olyan mértékben eltudott volna hízni.
Per pillanat ennyi, lehet hogy én is baromságokat hordok össze de akkor sem tettetem magam zseninek a filmûvészet terén. Persze mindezt, ha vissza nem is jobban átgondolom ha neked ez a szakmád.
u.i: nem tetszhet mindnekinek minden:P
Csibebaba 2006 nov. 03. - 15:33:26
(71/292)
nah szal a vége: nem tom, honnantól nem láttad, úgyh írom a csilláros jelenettõl: leesik a csillár, kigyullad az épület. A Fantom leviszi Christine-t a csatornába magával, miközben Raoul kétségbeesve kérdezi Madame Giry-tõl, h hol vannak. Aztán Raoul beleesik vmi vízbe (tudod, csatorna), közben megy a fejére a rács, de elteker vmi kart, és így a rács megáll. Eközben a Fantom menyasszonyi ruhába öltözteti Christine-t, és a kezébe nyom egy gyûrût. Megérkezik Raoul, a Fanti kikötözi a rácshoz a csáveszt, és azt kéri C.-tõl, h menjen hozzá, és akkor nem öli meg R.-t. Christine a Fantomot választja, csak hogy megmentse R.-t, és akkor megvan a "first kiss", de aztán Fanti elengedi C.-t és R.-t, majd õ is eltûnik a csatornából. A film legvégén pedig az öreg Raoul kimegy Christine sírjához, és leteszi a zenélõdobozt a sírra. És akkor meglát egy vörös rózsát a síron. The End :)
Csibebaba 2006 nov. 03. - 15:26:03
(70/292)
és ráadásul a McDonalds még egészségtelen is... :P
x-tro 2006 nov. 03. - 11:28:19
(69/292)
Az nem baj, ha valami nevetséges. amúgy szerintem nem nevetséges, ez egy ilyen mûfaj, vastagon húzottt színek, stb. A szerelemes pár két centirõl ordítja egymás szájába, hogy szeretlek...
Azonban a zene, a táncbetétek, az énekesek, de a sztori is méltán teszik alapmûvé. 50-es években készült és arról szól. Webert, legyen szó teljes életmûvérõl, inkább tartom marketingmûvésznek, mint musicalszerzõnek. Az, hogy tömegek nézik meg förmedvényeit, semmit nem jelent. Erre mondtam azt, hogy a McDonalds sem ment még tönkre--->ott sem a csúcsot kapod a mûfajában, mégis tömegek jrának oda világszerte. Még akkor is, ha mindenki tudja, hogy mekkora átverés.
A Jézus Krisztus Szupersztár esetében hajlandó vagyok engedményre..:)
tothedithajnalka 2006 nov. 03. - 10:25:33
(68/292)
Sajnos még nem láttam szinházban. Most nézem videon a zene és ének hallatán libabörös lettem, ami azt jelenti szép zene a fülemnek. Régen még láttam fekete fehérben akkor is tetszett a film. Így nézem tovább.
Hold 2006 nov. 02. - 16:09:06
(67/292)
Én nagyon gyúrtam rá, hogy megnézzem, és a reklámok alatt nem aludtam el, de az utolsó 5 percet bezzeg átaludtam :-(((
Úgyhogy légyszi, aki végig bírta nézni szánjon már meg a végkifejlettel!!!!
Egyébként arra a következtetésre jutottam, hogy 1 oka lehet csak annak, hogy a "normális" mûsorokat éjjel és hajnalban adják le: az éjjeliõrök szakszervezete kiharcolhatta a kereskedelmi TV-k nél, hogy dolgozóik ne aludjanak el szolgálatban :-)))
Csibebaba 2006 nov. 02. - 11:40:08
(66/292)
hát igen, a férfiaknak általában nem tetszik. de attól még nem kell lehúzni. ez igenis egy színvonalas mû, nem csoda, h már annyi éve repertoáron van a világ színházaiban... no comment. Webbernek kéne ezt elmondanod, amit most itt leírtál. 1ébként igazad van, egy Barbie-s musicalt én is megnéznék... "szép lenne"... :P
Csibebaba 2006 nov. 02. - 11:37:41
(65/292)
igen, már öreg volt. de szép élete volt :)
Csibebaba 2006 nov. 02. - 11:37:05
(64/292)
sztem az idõs hölgy a Madame Giry volt. de igazából nem lehet tudni, mert nem derül ki. :S A Fantomot a Madách Színházban adják (már láttam is :P)
x-tro 2006 nov. 02. - 11:25:09
(63/292)
Ez az izé egy tökéletes giccs. Kétdimenziós képregényfigurák, együgyû cselekmény, édeskés bájzli. Gyenge zene. Persze, hogy tömegek nyalják be, hiszen a McDonalds se ment még csõdbe. Ennél mélyebbre csak akkor süllyedhetne a musical, mint mûfaj, ha mondjuk Barbieról és Kenrõl írna valaki egyet. Persze, lehet hogy már van ilyen.... az ördög nem alszik.

Musicalek: My fair lady, Kabaré, West Side Story-féle klasszikusoktól mondjuk a Hair-ig. A többi (jobb lenne) ha néma csend... (lenne)
rééééka 2006 nov. 02. - 11:24:19
(62/292)
ja én is bogtem a konyvon.nemtudom h miert,mert ritken fordul elo.de az nagy hatással volt rám.
ja s hogy halt meg christine?oreg volt?erre sajna nm emléxem.
rééééka 2006 nov. 02. - 11:21:18
(61/292)
hu.nekem is nagyon tetszett.a zeneket is letoltottem.regen olvastam a konyvet.es nagyon boldog voltam h fogják adni.nem csalodtam.
tunc 2006 nov. 02. - 09:45:54
(60/292)
v madach szinhaz v melyikben adjak..mind1..a lenyeg h imadom!!! :D
tunc 2006 nov. 02. - 09:31:46
(59/292)
az idos holgy az arveresen meg giry volt, annak a nonek a lanya, aki elbujtatta a fantomot a csatornaba..a hosszu szoke haju lany aki az angyali hang-ot enekli ch-nel.

tegnap neztem en is, de nem gondoltam vna, h full ugyanaz lesz a zene mint az operettszinhazas verzio. nekem annak a zeneje megvan cd-n, es olyan jo volt igy vegignezni a filmet :D ma meg is hallgattam ujra :D
tothedithajnalka 2006 nov. 02. - 08:47:22
(58/292)
Én nem néztem tegnap.

Felvettem videora csak az eleje lemaradt . 23-ra volt irva és
TV2-nél korábban kezdték az adást.
RTL-n meg mindig késöbb. Pontatlanság ne továbbja.
nemethkm 2006 nov. 02. - 06:22:53 Előzmény Emesee
(57/292)
Én megnéztem, bár tényleg nagyon késõn volt (közben azért kicsit aludtam is a reklámok alatt...) Azért nagyon tetszett! (Én végig Raoulak szorítottam, ne kövezzetek meg... :)
Nekem az nem világos, hogy az idõs hölgy az árverésen ki volt? A balett-tanárnõ?
ritvir 2006 nov. 01. - 21:02:22
(56/292)
Már azt hittem az elején hogy ez mégsem az a v áltozat lesz, amit vártam, de mégis. :)
csingi 2006 nov. 01. - 09:35:53
(55/292)
O.F. = Operaház Fantomja
Csibebaba 2006 nov. 01. - 08:57:43
(54/292)
az O.G. azt jelenti, hogy "Opera Ghost" :) a magyar Fantomban azt mondják, h "Aláírás: O.F.! Ki az ördög ez?" :DD
rude 2006 nov. 01. - 06:02:27
(53/292)
Az azért kár,hogy minden filmet reklámok özönével szakítanak meg,egyébként én szintén most olvastam el a könyvet!Tegnapelõtt pedig New York-ban a Broodway-n megnéztem a musicalt,így kiváncsi vagyok,hogy reklámokkal milyen!Egyébként minden magyar csatornán iszonyú szar,pocsék filmeket adnak,helyenként valamelyiket huszadszorra adják!Elkezdik 8órakor,éséjfélre talán befejezik.Legalább erre költenének!