slymer89 2006 máj. 09. - 13:56:58
(30/290)
én egyáltalán nem mondanám, hogy azért találom csak jó filmnek, mert gerry jó pasi és õ szerepel benne. Akár milyen rajongó vagyok (nagyon nagy) be kell ismernem nem minden filmje jó, pl az Idõvonal egyáltalán nem tetszett. Na de mindegy ez csak az én véleményem, egyébként ha belegondolok tényleg jó volt ez a vita amit elindítottál, bár azt nem értem hogy ha nem tetszik egy film minek foglalkozol vele?
fisherman 2006 máj. 09. - 12:16:21
(29/290)
Naszóval...Bár lehülyéztek, lebotfülüztek, tehetségtelennek tituláltak az elmúlt hozzászólásokban, én mégis örülök, hogy egy kicsit kizökkentettem a társaságot a szirupos ömlengésbõl a filmmel kapcsolatban a nem túl nívós és szalonképesnek sem mondható hozzászólásommal.
Azért ismerjétek be: jó volt egy kicsit vitatkozni!!!
A vélemény még mindig nem változott, de jó volt Titeket olvasgatni.
Még egy megjegyzés. Azért, mert Gerry Butler szerintetek jó pali, még nem lesz minden film jó amiben játszik.
Üdv
slymer89 2006 máj. 08. - 19:49:23
(28/290)
Ez az összahng már tetszik és nagyon igazad van szisz, az igazak szavával szóltál!:)Mivel túl nagyhatalmúnak hangzana, hogy megbocsátok ezért csak azt mondom hogy spongyát rá Rockdoll!:) Amiért szerintem pedig nagyon jó film, az azért van mert tavaj a sulival kötelezõ volt megnézni (mûvészetek óra) és ugye megkellett volna figyelni dolgokat, de ez számomra már az elsõ pillanatól lehetetlen volt mert magával ragdott a film, legföképp a fantom személyisége, sõt egészen míg rá nem kerestem a filmre nem tudtam hogy gerry játsza a fantomot.
Na eleget rizsáztam, lényeg a lényeg hogy SZÁMOMR ÉS SZERINTEM EZ A LEGJOBB FILM!!!!!!!!!!!
éS PERSZE GERARD BUTLER A LEGJOBB SZÍNÉSZ SZÁMOMRA MER KEDVES ARANYOS VICCES ÉS JÓKÉPÛ!!!!:)))
Cynthia 2006 máj. 08. - 19:24:49
(27/290)
Nah, gondoltam én is belépek a filmet védõk táborába. Mert igenis, ez a film csodálatos és Gerry egyszerûen tökéletes volt a szerepében!!! És aki mást mer állítani annak velem gyûlik meg a baja!!! Nnna, ezt megaszontam:))
Rockdoll 2006 máj. 08. - 18:41:16
(26/290)
Hali!:-)
Köszöntelek a Gerry fanok között!!!!!:-)))))
Ha akarsz sexy képeket látni róla(bár már a fürdõnacis képet letöröltük,mert a moderálási elveket kissé áthágtuk,khöm...érted...)na akkor menj az rtl-re,ott az alúl lévõ közösségekre,ott a bulvár,sztárok,pletyka,és a topicok közül a Gerard Butleres...az elsõk közt van....:-)
De ha már voltál,akkor bocs.Szval gyere.
szisz 2006 máj. 08. - 18:35:38
(25/290)
Hát, szeretnék bekapcsolódni ebbe a heves szóváltásba, ami itt folyik. Csak annyit mondanék, hogy az, hogy ennyit vitatkoztok errõl a filmrõl, ez is azt mutatja, hogy sikeres, és nagy alkotás, hiszen bezélnek róla az emberek. Ha nem beszélnének róla, akkor csak egy közömbös kis akármi lenne. Én színházban még nem láttam, csak filmben, de nagyon élveztem, sõt, így talán mégjobban át tudtam élni, hiszen láttam közelrõl az arcokat, jobb lehetõségek voltak a háttér megépítéséhez stb. Szerintem nagyon jó, és mióta láttam a filmet én is Gerard Buthler- fan vagyok!
Rockdoll 2006 máj. 08. - 12:03:52
(24/290)
Bocs,nem neked akartam írni...:-))) Én is imádom a filmet,és Gerryt is imádom,az egésznek a dallama fülbemászó...Nem neked akartam írni!!!!!!!!!!Bocs bocs bocs bocs!
slymer89 2006 máj. 07. - 17:34:03
(23/290)
Na jó lenyugodtam,véleményem szerint ez Gerard Butler legjobb alakítása szinészi pályafutása során, a zene tetszik, a rendezés tetszik, és imádom gerry szép bárányszemeit, ahogy nézni tud vele a filmben.Egyszóval van rossz vélemény is meg jó is, én a jót képviselem és próbálok meggyõzni mindekit arról, hogy ez egy jó film(musical)!
Mert ismerjük be aki látta a '89-es filmet az ezerszer jobbnak találja majd ezt a musical-film változatot.
slymer89 2006 máj. 07. - 17:29:41
(22/290)
Ember!Figyeltél rám vagy csak úgy sitty-sutty elolvastad amit írtam?Ha láttad volna épp ecsetelem, hogy ez egy musical és nem operett mert a legtöbb meber keveri és ezért fikázza, mert "hát ez nem is musical, hanem operett és milyen szar mert nincs benne fülbemászó dal".Ha figyeltél volna nem én keverem a szezont a fazonnal, és azt is mondtam hogy olvassátok el a filmhez írt kritikát itt a porton és akkor szóljatok. Az üzenetem végére pedig odakaristoltam, hogy IMÁDOM EZT A FILMET, A KEDVENCEM NEKEM TETSZIK ÉS NEM ÉRDEKEL MÁS VÉLEMÉNYE!Szóval ha ezek után még van még valaki aki nem érti mit akartam közölni, az inkább felejtse el hogy írtam valamit is. Most megint dühös lettem, remélem nem sokáig!
Rockdoll 2006 máj. 07. - 15:40:19
(21/290)
Sziasztok!
Gyerekek,ne tépjük egymást!Hál Isten különbözõek vagyunk...Az én véleményem:remek film,szép a zene,és ami a legfontosabb.MUSICAL,nem opera,operett,szval tényleg ne keverjük...
Sztem Gerry fantasztikusat alakított benne,a játéka,a hangja,és a vásznon naon átjöttek az érzések.
Csak ennyi,:-)))
slymer89 2006 máj. 07. - 11:04:13
(20/290)
Köszönöm, hogy idiótának tituláltál, de ha figyeltél volna akkor ponz azt írtam hogy mucical,csak vannak akik abba kötnek bele, hogy inkább olyan mint az operett és én nem azt mondtam, hogy az is csak vannak benne olyan elemek, amelyek kötõdnek az operához, na mindegy élek tovább hülyén, mert nem lehet mindenki olyan okos, mint te. Továbbá ajánlom, hogy olvasd el a filmhez írt kritikát és csak azután ess nekem, és mielõtt lehurrogsz értelmezd amit írok, mert ha észrevetted volona nem a saját megálapításomat írtam hanem másokét próbáltam megcáfolni!Egyébként ne hogy félreértsd egyátalán nem haragszom amiért ezt írtad nekem, csak egy kicsit rosszul esett hogy lehülyéztél, és azt kell mondjam aki eddig írt nekem azok mind olyan merevek, mert mindenki azzal foglalkozik, hogy ez így van az meg úgy a másik rögtön leveszi a fejét és így tovább.
Ezekután már csak annyit szeretnék modani, hogy én ímádom ezt a filmet, akedvenc szinészem lett Gerard Butler, és ennyi, több hozzáfûzni valóm nincs!:)
x-tro 2006 máj. 06. - 19:17:58
(19/290)
Alapvetõ tévedés, és az igénytelenség netovábbja összekeverni a musicalt az operettel, és fõleg az operával. Egymástól markánsan elkülönülõ mûfajok ezek, külön-külön speciális mûfaji sajátosságokkal, szabályokkal. Az, hogy mindháromban énekelnek, még nem jelenti azt, hogy összekeverhetõk. A musicalnek és az operettnek nincs helye az Operában, és viszont.

Az operház fantomja mûfaja musical, hiába játszódik Operában. És nem operett, és fõleg nem opera. Ne keverjük össze, mert nincs közük egymáshoz.
slymer89 2006 máj. 06. - 18:58:40
(18/290)
:)
Ez a hozzá állás már jobban tetszik, és bármikor elmondhatod a véleményed, csak kicsit nyersen fogalmaztál, de ezt a témát hadjuk is!:)Nem minden ember egyforma- hála Istennek- és mindenki másképp gondolkodik.Igazán szólva engem nem érdekel minek kategorizálják a filmet, ha azt írták volna hogy horror,nekem akkor is tetszett volna. A zene pedig kinek így kinek úgy tetszik, nekem nagyon. (ja és még egy dolgot hozzá fûzök mindenki abba köt bele, hogy ez nem egy musical-re hasonlít, hanem inkább operettre, de szerintem ez azért van mert hát mégis csak egy operában játszódik, hair pedigg hippis és így továb és így tovább szóval az a lényeg hogy tetsik amit látsz vagy nem, vagy tetszik amit hallasz vagy sem)Ezzel senkit nem megbántani akarok és remélem senki nem sértõdik meg mert nem azért írtam csak azt akarom mondani hogy nem minden tökéletes, na legtöbb film sem az, de én nem azért szeretem õket mert tökéletesek, hanem mert sikerül közölni a film mondanivalóját.
fisherman 2006 máj. 04. - 14:10:34
(17/290)
Húú, de szépen fogalmaztál! Mivel érezhetõen le akarod zárni ezt a vitát, ám legyen. Nincs mit mondjak errõl a filmrõl.
fisherman 2006 máj. 03. - 14:37:24
(16/290)
Igaz. Egy kicsit elvetettem a sujkot. Senkinek nem akartam beletiporni a lelkivilágába. Máshogy fogalmazom: Szerintem nem jó film. Inkább operett, mint musical és úgy gondolom, hogy ez a mûfaj nem annyira illik a vászonra. Színházban biztos tûrhetõbb. Én nem kedvelem annyira az operetteket, szóval... És a zeneiskolát nem azért hoztam fel, hogy okoskodjak! Világhírû zenék ide vagy oda: a FILM SZERINTEM nem jó.
Newcastle United 2006 máj. 02. - 09:15:23
(15/290)
Abban igazad van, hogy a képi hatásokra is nagyon kell figyelni, de egy musicalben a zene a legfontosabb.
slymer89 2006 máj. 01. - 17:53:33
(14/290)
Emberek, szreirintem attól mert hogy zeme iskolába jártok azért még nem filmkritikusoknak születettek, egy filmet nem az alapján kell megitélni hogy fülbe mászó dal van benne, vagy nem csak az alapján, hanem szerintem sokkal fontosabb hogy átjön e az érzés látod-e olyannak a fantomot mint a könyvben, vagy jól átjönnek e az érzések. És ahogyan már modtátok nem vagyunk egyformák szóval ezen kár vitatkozni, mert akkor életünk végéig dobálózhatnánk, de az is igaz hogy nincs kiírva hogy csak jó hozzászóéásokat lehet beírni.Röviden csak ennyit akartam.
Rockdoll 2006 máj. 01. - 16:35:22 Előzmény fisherman
(13/290)
Szia!
Tudom,bocsi kissé elvetettem a sujkot....szerencsére nem vagyunk 1formák,:-) Szval bocs.A véleményünk nem egyezik,én is zene suliba járok...és én nem hallok benne hibákat.De mind1.
Köszi,majd megnézem amit ajánlottál...
Csak azért kaptam fel a vizet,mert nagy Gerard Butler és Eric(fantom) fan vok,nem beszélve az operaház fantomjáról...szval mindenhol foggal körömmel védem.
na hello!
fisherman 2006 ápr. 28. - 08:54:33
(12/290)
Botfülü lennék? Nem is tudom. Nyolc évet jártam zeneiskolába. De talán igazad van. Lehet, hogy a sok kóruspróba, az örökös szolfézs órák, meg a zenekari fellépések kiölték a szépérzékemet. A nagy zsivaly meg biztosan nem tett jót a hallásomnak. Figyelj ide! Szerintem egy JÓ musical a Hello Dolly-nál, vagy egy My fair lady-nél kezdõdik. A West side story-ról nem is beszélek. Drága Rockdoll nem baj az, ha Neked tetszett a film nekem meg nem. Ezért szép az élet. Mindenesetre ajánlom a Rómeó és Júlia operettfeldolgzását a figyelmedbe. Ha tetszett a fantom ettõl egyenesen eksztázisba fogsz esni.
Rockdoll 2006 ápr. 27. - 19:29:39
(11/290)
Szerintem nem elcseszett musicel...ilyet olyak írnak akik nem értenek a zenéhez...bot fülüek.Mert a dalok,(ha nem tudnád)világhírüek,pl:Music of the Night...,ha ez neked nem fülbemászó akkor menj el fülészetre.Mellesleg azért érezted úgy h operába vagy,...MERT EZ EGY OPERA,AZAZ MUSICAL,CSAK FILMEN,TOD ITT AZ A JÓ,H EGY SZEMPÁRRA RÁTUDNAK KÖZELÍTENI..STB .Szóval hülye vagy ha ilyen baromságokat mondsz,már bocsika.